nem nem nem, nincs gond, neha atmegyek (fokeppen) olvaso uzemmodba, mert kicsit elunom a sajat szavaimat. de, mint latom, nem is art, mert ha egyszer nem jovok "csak", az mar feltunik, ugy latszik, tenyleg sokat dumalok:-))
azon ugykodom, h. eltuntessem borisz delelotti alvasat, mert mar nagyon unom, h. delutan mire elalszik, mar ebreszthetnenk is fel, s ha nem ebresztjuk, akkoris nyugosen ebred, azaz mar nincs ra szuksege, de azt meg meg soknak tartom, h. del-f1tol este f9ig ebren legyen, bar mar bizonyitotta, h. neki nem gond, ezert megprobalom del elott nem letenni, s akkor f2-2-tol kellene csak f9ig ebren huncutkodnia. neha sikerul siman, neha nem. tegnap kenytelen voltam letenni delelott, halas is volt erte...
, de delutan 3/45kor aludt el, s n6kor mar felzavartam alizt, h. ebressze fel, mert barmily kegyetlenseg, nem szeretnem, ha f10-10re tolodna az esti lefekves, aliz miatt sem.
jo a ropis kep.
akkor most izlett neki, vagy nem???
neztem a videokat kolosrol, nagyon jopofak. szolhatnal, orsi, mindig, ha felraktok ujakat! borisz meg kozben 2x racsapott a billentyuzetre, s bejott valami sex...i tanarneni c. magyar videoklipp. eleg vicces, s nagyon teccet borisznak. aztan utana nyomoztam, h. johetett be kolostol ket csapassal a sex...i tanarneni...
bojszi meg csak a napokban kezdte ezt a butortologatos jarkalast, o maga is meglepodott rajta, de megfogadtam, h. nem fogom en ot soha kezenfogva vezetgetni. alizzal beleestunk ebbe a hibaba, az kesz gerincgyilkossag. azt hittem, elkerulhetetlen, de a baratnom nem akarta igy vezetgetni a kislanyat, s hamar nem is kovetelozott a kiiscsaj, maradt a szekeknel es a maszasnal, amig maga nem tudott jarni. en is ezt tervezem, ezert fel se kinalom borisznak, o meg nem keri, mert nem tudja, mit kell kernie:-))