Sziasztok lányok. Bocsi, hogy nem jöttem, de elég zsufi hétvégém volt.
Gabi: nagy-nagy gratula nektek. Látom a hétvége apával meghozta a gyümölcsét
Pihizz sokat és vigyázz magadra.
Puszedli: örülök hogy jól vagy és fő az optimizmus és nem lesz semmi gond. Pihizz sokat, az hogy barnázol egy kicsit az önmagában nem tragédia. Vannak nekem is ismerőseim, akik nem csak barnáztak, hanem vérezgettek a terhesség korai szakaszában és most már szépen cseperedik a babájuk és kidumálja őket a gatyájukból. Szóval nyugi, csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz, rosszra nem szabad egy másodpercig sem gondolni, hidd el ez sokat segít.
Misszike: én megvagyok, valóban eltűntem egy kicsit. Vasárnap jöttek hugomék és nekik csináltam ebédet, husilevet, pizzát és amikor elmentek még apának kellett kakaspörköltet főzni nokedlivel, ez volt a kívánsága. Ám legyen. Utána már nem volt lelkierőm felnézni a netre.
Hát mi még vasárnap nekiveselkedtünk egy végső menetnek apával, biztos ami biztos. Vasárnapra várom a menzit, de csöppet sem bánnám ha nem jönne meg. Szerintetek mikor érdemes tesztet csinálni leghamarabb. Gabi te hanyadik napon csináltad? Neked nagyon szépen látszik, hogy pozitív.
Bizakodom. Vannak menzi szerű hasfájásaim, de csak így néha-néha. Hát majd meglátjuk. Már annyira várom a hétvégét.