Halihó mindenkinek!
Holka: remélem épségben megérkezett a csomagom végre-valahára
Nagyon édes Emma a képen, kicsit hasonlít Noncsira
Winona: én is kétségbeestem mikor 2 teljes napig nem kakilt Noncsika. Előtte szinte minden szopi után nyomott egy adagot. Kérdeztem a védőnőt, aztán ő is azt mondta, hogy hasznosítja a tejet, ezért nem kakil annyit, és lehet, hogy akár egy hétig is kakimentes lehet. Szóval ne essek kétségbe. Ilyenkor csak azon aggódok, hogy a sok nem kakilás után mikor-hol jön ránk a kakilhatnék. Mert első ilyen alkalommal igencsak beterített mindent, még az én bokámon is folyt!!! Fürdetni kellett!
Nostawen: igazán sajnállak az éjszakai zűrök miatt. Nálunk is heti 1-2-szer előfordul, hogy szopi után nincs alvás, csak ordítás. Ez elég kellemetlen, sőt idegőrlő! Nap közben még valahogy elviseli az ember, de éjjel...
Honey: Flóra nagyon édi-bédi kisbaba, olyan kis csöpp!
Kistigrincs: köszi a böngészős tippet. Most egyelőre úgy látom megoldódott a dolog azzal, hogy eltűntettem a bal oldalon ugráló reklámokat. Asszem attól fagyogattam!
Szeder: irigykedek! ÚÚÚgy szeretnék én is ilyen kipihent lenni. Most hétvégén 2 éjszakát is átvállaltak a nagyszülők tőlem. Nem kellett felkelnem szoptatni. Első éjjel alig bírtam aludni, állandóan felébredtem, és hajnalban már kukorékoltam, nem tudtam visszaaludni, pedig aludhattam volna bármeddig. Második éjjel már sikerült többet aludnom. De abszolút nem érzem, hogy több energiám lenne. Ja, és szenvedtem rendesen, mert úgy bedurrantak a melleim a nemszoptatástól, hogy fájt minden mozdulat. Ezért sem aludtam valami jól.
Most gyúrunk, hogy Noncsi elérje a 4,5 kilót, mert valahogy ettől valami megváltás-félét várok. (hogy nem kell felkelnem éjjel etetni) Ma vagyunk 4170grammosak.
Én is észrevettem, hogy Noncsinak olyan pufók arca lett. Hízunk rendesen, hála Istennek, ezzel nincs gond.
Néztem a videót! Mintha csak Noncsit látnám. Adél baba egész nap ilyen jókedvű? Nálunk leginkább reggel, mikor kipihentek vagyunk (Vagyis csak Noémi), és este fürcsi előtt a pelenkázón, mikor apa is ott van, na akkor vannak vigyor-percek!
Minyu: köszi a honlapot, nagyon ügyi vagy! Majd mail-ben küldök Noncsiról képeket, amit felrakhatsz. Köszi
És most már lassan lesz időm elolvasni a szüléstöriket is!
Netti: szavaztam!
Nem akarom elkiabálni, de egyre több időm van. Noncsi elérte a 6 hetes kort, és pár napja annyira megváltozott!!! Már egyedül is elvan, elnézelődik, elgügyög magában. És úgy vettem észre, hogy egyre többet alszik, most már nap közben is. Olyan nyugisabb lett. Sokszor fáj még esténként a pocakja, de most már nem olyan hosszú ideig, és már megtanultuk kezelni a dolgot.
Babaúszás: nálunk is 3 hónapos kortól van, de most jön a hideg idő, nem tudom elvigyem-e azért, vagy várjuk meg a tavaszt. Bár addigra meg már fél éves lesz. Nem tudom...