Jó reggelt!
Úgy látszik csak én nem tudok már audni. Pedig a pocok most aludt el, de én ilyenkor már nem tudok.
Ollem Nagyon jók Bogiról a képek!!! A másodikon azt hittem egyedül áll!
Jól meg kellett néznem, de már látom, hogy valaki fogja. Tetszik a csülökcsontos kép!! És remélem sikerül Apuddal találkozni. Biztos hiányzik.
Többem kérdeztétek hány centi, sajnos fogalmam sincs. Utoljára 70cm vot, de az már nem most volt, azóta sokat nőt. Majd a jövőhéten megyünk dokihoz, akkor leméretem. Bár szegény nővérke már a multkor is alig tudta belegyömöszölni abba a vájuba, de azért megpróbáljuk.
Nono most kezdem el én is sajnálni, hogy ilyen gyorsan megy az idő! Tényleg gyorsan elmegy ez a babázós időszak! Bár szerencsére (
) Marci azért nem kapkodja el a dolgokat.
Anetto én is úgy emlékszem, hogy 3-ig jó az érték! Mond meg a Nővérednek, hogy ne hallgasson mindenbe a védőnőre, mert a doki mégis csak jobban tudja, és a védőnők azt már észre vettem, hogy szeretnek ilyesztgetni! Ha az enyémen múlt volna, már rég szakemberhez kellett volna vinnem Marcit, mert mi az. hogy 4 hónaposan még nem forog ?!
És semmi tanácsot nem tudott nekem adni a hozzátáplálással, kiütésekkel vagy szinte bármivel kapcsolatba!!! Ja, és hozzá teszem, a lakótelepen csak hozzám nem jár! Tegnap beszélgettem Anyukáknál, mindenkinél volt, minket valahogy kihagyott
Pedig lett volna kérdésem. De nem is érdekel, majd megkérdezem a dokit, ez a dilis úgy em tudna segíteni.
Szösszenet Örülök, hogy jelentkeztél!!!!
És annak is, hogy jól vagy! Édes nagyon Alíz! És milyen nagy! Nem mondod komolyan, hogy így tűri a körömvágást!
Marcival közelharcot kell vívnom minden alkalommal, úgy harcol, mintha az életéért küzdene!
Pedig már mindent kipróbáltam.
Na, eldugultam, megyek megiszom a második kávém. Majd jövök.