Új privát üzeneted érkezett!

Egcsi
Klassz képek! :D Én is delfinimádó vagyok, ha olyan helyre születtem volna tuti velük foglalkoznék. Majd a következő életemben. :wink:
Torokgyuszi :evil: Unatkozás ismerős, pedig Gergő csak 3 napig volt itthon, köhécselt és nem engedtem az oviba, nehogy fertőzzön, vagy ráfertőződjön, ráadásul még rossz idő is volt, esett, nem mehettünk ki, hát nem mondom, hogy könnyű volt. Flóra is olyan lett, mint egy kerge, élvezték, hogy rosszalkodnak, csak én nem élveztem olyan nagyon. :roll: Szerencsére ma már ment oviba kis oroszlánom, furcsa is volt, hogy Flóra aludt és tök nyugi volt. 8)

Anikó
Mekkora ötlet!!! :lol: :lol: 8) Komolyan ki kéne próbálni!!!! :twisted: :twisted:

Mennem kell, Karcsi valami filmet magyarázott az előbb, hátha végig tudjuk nézni.

Mese
Megírod újra? Mindig csinálj elküldés előtt egy biztonsági mentést és akkor megmarad, ha gond van.

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok,

Nálunk is Veronika múlt héten beteg lett, dokinéni szerint kezdődő tüdőgyulladása volt. Nagyon csúnyán köhögött és eléggé rosszul volt. Kapott Ventolin sprayt, amit nagyon nehezen engedett befújni a szájába. Közben Zsombornak meg egyszerre jött a két foga, ő is éjjel többször kelt, úgyhogy ki voltam purcanva rendesen.

Vera,
Én is tartottam tőle h Veronika nem akar majd menni oviba de szerencsére egy szó nélkül bement. Persze nagy vonzerő volt h a szerelme ott mosolygott rá. Egész nyáron nem is látták egymást de kitartott a románc :D Egyik nap kapott ajándékot a kisfiútól (szintén Bálint) egy nagy szívet teleragasztott rózsaszín rózsaszirmokkal :lol: :lol: :lol: Az anyukája szerint este 10-ig csinálta a lányomnak. Én teljesen el voltam ámulva. Viszont elég gáz h fél 1-re kell érte mennem mert Zsombor sokszor délben alszik el és kénytelen vagyok felkelteni mert nem tudom senkire rábízni.

Egcsi,
Delfinek :D Egyszer én is szeretném őket élőben megnézni. Nagyon nagyok már a fiaid.

Orsi,
Én sem tudtam már mit kezdeni a lányommal amikor beteg volt és még sétálni sem tudtunk kimenni. Nem is tudom mi lesz velünk egész télen.

Rita,
Sajnos én is egész héten ebben a cipőben járok, Robi minden este 9 körül jön haza. Túl sokat vagyok egyedül és időnként nagyon nehezen viselem ezt, főleg mert Veronikának túl sok energiája van és folyton nyüzsög.

Magunkról röviden: Zsombor már hátáról a hasára fordul és vissza is ha elfáradt. Nagyon szeret hason nézelődni a játszószőnyegen. Sokat mosolyog, aránylag nyugodt baba. Kijött az alsó két foga, tömi ezerrel az egész öklét a szájába. Most keresek Veronikának ovis tornát mert az oviban idén sajnos már nem lesz aerobic és kell valami ahol levezeti a felesleges energiáit. A térdem már majdnem meggyógyult, már csak időnként sajog ha túlerőltetem.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Orsi :)
Milyen volt a film? :)

Andi :)
Zsombor ügyike, hogy már így forgolódik. :D
Kezdődő tüdőgyuszi... :shock: Nem semmi, már udvarlója van a kiscsajnak. :D Bercit még nem érdeklik a csajok. :D

Bence eszik. Kézzel-lábbal. :D
Kép

Rettenet eleven gyerek, mindenhova felmászik, ha nem megy egyszerűen, akkor odatol valamit, de felmegy. A múltkor 15 másodperc alatt a konyhaasztal tetején volt. Odatolta a konyhaszékhez apja hűtőládikáját, felállt rá, felmászott a székre, onnan az asztalra. :shock: A játszón le akart ugrani a csúszda tetejéről, nem zavarta, hogy magasan van. Pontosan Berci ellenkezője, ő meg nagyon óvatosan mászik fel mindenhova és nem szereti a magasságot. Emellett nagyon huncut, a hülyeségben benne van, mindjárt ragad rá, mint a kosz. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon régen voltam, és le is maradtam alaposan, mint a borravaló.

Amit sebtiben átfutottam, arat mindenhol a torokgyuszi. Na szép. Remélem nálunk kicsit később kezdődik majd ez a jó kis kórság szezon, bár orruk már csepeg néha.

Olivér szeencsére simán kezdte az óvodát. Néhány napja volt ugyan, "nem akarok oviba menni...", de mint kiderült, gyerkőcnek nem csak itthon, hanem ott is kinyílt a csipája, aztán szekíroz boldog-boldogtalant, ennek köszönhetően megvolt az első "panasz" a gyerekre. Kézmosásból özönvíz, heccből macera.
Majd rávezetik hol a határ! :D

Marci elkezdte a bölcsit. Első két nap ok, egy hét üvöltés , napról -napra jobban, aztán hoopp, egy kis szájlebiggy, és már ment is be "Koooti" nénihez.
Szobatiszta lett. Ezt is mikor, akkor döntötte el, amikor kezdődött a bölcsi, nehogy egyszerű dolga legyen. Pedig becs szóra egész nyáron pucér volt a valaga, és nem eröltettem egy kicsit sem, hogy márpedig bölcsire szobatiszta legyen!
Beszélni még lusta, mégha rengeteg szót is tud, de vannak kedvencek, mint a "cómcszéd" alias szomszéd, és mintha kiköonéd a szót "ppphcszi", ami pacit jelent mártonul. És még van egy pár.
Azóta is autózik lelkesen.

Olivérnél alább hagyott a kukásautó láz, már másról is lehet vele beszélni. Elkezdett alakokat rajzolni, főleg arcot.
beszélgetésünk egyike:

- rajzolok neked egy cicát! -mondja.
- Jó, legyen egy cica.- odamegyek megnézni.
- Rajzoltam egy pókot!
- És hol a cica?
- Megette a pók!

Szóval a Kisherceg sem mese! :shock:

Én tanulok szorgalmasan. Angolra járok, itthon pedig 3d grafikai program és Photoshop, némi Flash a tantárgy. Aztán jövőre állás keresés.

Röviden ennyi.

Igyekszem jelentkezni, amint tudok!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Borzasztó ez a nyomott, esős idő ami ma van. :( Mi jól vagyunk, lányok is voltak egy picit náthásak, de semmi komolyabb. Szívni is csak Kittinek kellett 1-2x. Már jól vannak. Persze aztán én fáztam meg, illetve felfáztam, aminek hatására jóval előbb jött meg a mensem, rengeteget barnáztam és persze az a derékfájás. :( De úgy tűnik kikúráltam magam. :lol:
Ami a szobatisztasságot illeti, Kitti már 6 napja szobatiszta. Úgy kezdődött, hogy közölte, nem kell neki pelenka. 8) És most ott tartunk, hogy teljesen egyedül megy wc-re, annélkül, hogy szólna és nem engedi, hogy feladjak rá pelenkát a délutáni alváshoz és tényleg száraz marad az ágy. :) Éjszaka, persze még van rajta pelenka, de legtöbbször száraz pelenkával ébred, és rögtön megy wc-re. Nagyon édes, mikor mondja nekem egy reggeli pisi után, hogy "Húúú anya, ez nagyon sok pisi volt!". :lol: Vagy amikor a kakit megnézi és mondja, "olyan mint a csokoládé!" Úgyhogy szépen haladunk, bár előfordulhatnak még visszaesések. Lilivel is volt.

Eszter: Jó, hogy írtál. :) Olivér édes lehetett a cicás, pókos story-val. :) Jót nevettem. :) Nálunk rajzban továbbra is sléger a család lerajzolása a nevekkel feltűntetve. Lili minden nap produkál egyet itthon és az oviban is. :)

Egcsi: Bence hihetetlen nagy lett. :) Édes ez a kép. :) Úgy látszik a második gyerekek átka ez az izgés-mozgás. :) Nálunk is ez van. :)

Andi: Hűha! Tüdőgyulladás nem semmi. Még jó, hogy csak tünetek voltak és semmi más. :? Endre most két hét szabin van. :) Úgyhogy most tök jó. Utána megint nyugisabb időszak következik. :) Zsombor nagyon ügyes!!
Oviszerelem nem semmi. :) Én meg azon csodálkozom, hogy már tudják az ovis kisfiúk, hogy mi az, és szíves ajándékokat csinának. A mi csoprtunkban semmi ilyesmi nincsen. :)

Orsi: Nagymama azért nem alkalmas a nevelésre, mert nem lát. Hályogos a szeme és persze nagyon öreg. :(
Tényleg nem is kérdeztem, hogy tudni már milyen nemű lesz a húgod második gyereke?

Pár kép. Apa vett a lányoknak egy színes mosakodókrémet. :oops: Olyan mint a festék, de nem az. :) Lányok nagyon élvezték. :)
Kitti kéken:
Kép
Lili festékes:
Kép
Durca:
Kép
Kép

Kép
Kép
trita
 
 


Eszter :)
Marci ügyes a bili dologgal, már éjszakára sem kell pelus?
Hajrá angol! Képek? 8)

Rita :)
Kitti is ügyeske a szobatisztasággal, hiába nőnek a gyerekek. :D
A csajok tényleg úgy néznek ki, mintha a festékesbödönből bújtak volna elő. :D

Bercit nem nagyon érdekli a rajzolás, inkább irka-firka, ha próbálom mutatni neki hogy kellene pl fát rajzolni, elmegy onnan,nem érdekli.
Remélem az írással nem lesz gond. :roll: Jó pár betűt felismer már, annak azért örülök. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Őszintén szólva nagyon köszönöm nektek, hogy még nem utáltatok ki a topikból, amilyen trehány egy jelentkező vagyok... :oops: KÖSZÖNÖM!!!

Rita!

Akkor most már rendben vagytok?
Tényleg, szoktál még futni?
Kittinek drukk a szobatisztasághoz, Lilinek meg sok-sok papírt! Gyönyörűek, és azok a tekintetek!!!


Egcsi!

Olivér is egyik napról a másikra kezdett rajzolni arcokat. Ez az első, ami számunkra is felismerhető, bár a pók is pók, csak egy "kicsit" több a lába. Leginkább az egyik oldalra tömörülve. :)
És bizony a tecnika... számítógépes játékot játszik... :oops:
lenn, az én gépemen van egy pár, és ebből kettő a sláger. Az egyikkel már egyedül is tudna, de azért inkább ott vagyok vele. Időkorlát is van szülői részről, de egyenlőre ezzel még nem szokott gond lenni. Azt nem tudom, azért szereti, mert velem van kettesben, vagy magáért a játékért. remélem legalábbis mindkettő...

Marci szobatiszta. Nagydologgal volt egy kis gond, mert nem akarta a bilinek adni, de ez is egyik napról a másikra megváltozott. Jó, annyi trükk volt, hogy a pelusból átcsempésztem egy gyors mozdulattal a bilibe, miközben leült, így megtapsolhattuk a legényt, de aztán már tényleg magától ment. Éjszaka volt 3 nap, amikor becsuri volt,aztán pelusoztunk 3 napik éjszakára, de ezután újra kelt, és keltett :wink: , hogy vegyem le a pelust, mert pisilni kell.


Nekem az angol értés szinten nagyon könnyű (-nek tűnik még), csak a reagálás macera, mert a nyelvtanről gőzöm sincs. Bár az is fix, ha kiraknának egy hónpra, simán menne a középfok.

Képek. Háát azok vannak, de mutatok machináltat, sokan nem szeretik az ilyesmit (Apa legalább is meghökkent, mit művelek a fiával! :lol: ), de valamin gyakorolni kell. A másik az egy régi grafikám színezett verziója.
De hogy adjak a hagyományos élvezetnek, ma festettem egy tűzoltóautót és egy traktort Marcinak. Nagyon örült, bár neki mindegy, csak legyen legalább egy kereke.
És ami meglepő, a traktor még nekem is tetszik! :lol:



Kép Kép Kép

hát nem a legjobb méretek, bocsi...

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


azt elfelejtettem....

Olivéren eredetileg nincs sisak, takaró smink, és egy zöld füves háttér van előtte. És nem használom igaziból reklámfelületnek, tehát a trikón a felirat is utómunka. Na nem mintha nem látszana, de azért mondom...
Marcinál azt hiszem nem kell sokat magyarázni, hogy a 15 centis krokuszok közé hajtogatva a 102 centis hab teste nem épp így mutatna... :lol:

na megyek...

Helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


zöld fű az mögötte,nem előtte..., hiába este van és náthás vagyok... meg amúgy is....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Eszter :)
Ne hülyéskedj már! Miért utálnánk ki a topikból. Személy szerint én minden hozzászólásnak örülök, akármilyen "ritka" vendég is a hozzászóló. :wink:
Kösz a biztatást, remélem Berci is belelendül a rajzolásba, főleg most, hogy oviba jár. A számítógépes játékok nálunk is mennek, hiába 21. századi kölkek. :D
A képek klasszak! Hol a traktor? :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


napsugarasat :)

Egcssi!
nem durcás csak vágyakozóan merengett s közben gondolkodhatott h. mi a csudát kap ajándékba szülinapján :) édesek a fiúk :)

Eszter!
de jó h. írtál :) naon jk a képek :) honlappal mi van? elkészült?

Anikó!
suli h. tetszik,ugye már elkezdődött :)

Kostyika!
de jó h. te is írtál :)

közben Bálint kajabál mennem kell nem érek a végére :)

S egy évvel ezelőtt még röhögtünk kint a szülőszoba előtt azon h. milyen nevet adjunk gyerekünknek aki épp kibújni készült :)

pusza :)

KépKép
viranka
 
 


hülye Bálint vonalzója :evil: ma van 27e és a szülinapja :roll:

KépKép
viranka
 
 


Jó reggelt!

Most csak Verának,bocsi, mert ma nagy banzáj lesz nálunk,és készülnöm kell: BÁLINTNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL! :lol: :lol: :lol:

Puszi:Anikó

( A suli nagyon nem tetszik, egy kukkot nem értek az egészből.) :cry:
vakili
 
 


Sziasztok,

Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánok :D

Indulunk moziba :D Fél év óta először :D :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Bálintot Isten Éltesse nagyon sokááá!!! :) :)
manóci
 
 


Köszönjük szépen :)

9:15 körül :)
Kép Kép
Míra fotóz :)
Kép Kép

Kostyika:mozi írígy :wink: s mit néztetek meg?

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok :D

Úgy néz ki megint csak olvasni volt időm, mert leányzóm már itt ül az ölemben és nem igazán hagy írni. :twisted:

BÁlintnak nagyon boldog szülinapot utólag is!!

Egcsi, Rita
Képek édesek!

Rita
Klassz az a fürdőkrém! :D

Eszter
Ügyes vagy!:D

Többieknek ezer pusz, megpróbálok majd jönni, de sajnos idő is és energia is túl kevés. :?


Puszi mindenkinek :D
Orsi

avocado
 
 


Vera
Bocsi, a Te képeid is tök jók! :oops:
Mikor vágtátok le Míra haját?

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Vera!

Bálintnak nagyon boldog születésnapot!
A fotók is aranyosak, szép kis család vagytok, meg kell hagyni! :)

Üdv!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Bálintnak Happy Birthday!
(Cukik a képek! :wink: )

Anikó :)
Kitartás! Hátha fény derül a homályos részekre. Nem lehet beszélni a tanárral, hogy kicsit máshogy magyarázzon? :roll:

Pusszancs mindenkinek! Egyesek megint nagyon eltűntek...pl. Timi. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Vera,
Az Arena Plaza-ba mentünk, megnéztük azt a 3d-s filmet, a Galapagost. Hihetetlenül jól megcsinálták, időnként kedvem lett volna kinyújtani a kezem és megsimogatni a kis fókát olyan élethű volt, tényleg minta ott lenne karnyújtásnyira. Ez olyan párkapcsolatépítő mozi volt mert Robi nagyon későn jár állandóan haza és én már kicsit ki vagyok akadva hogy mindent nekem kell egyedül megoldanom. De jó volt az időzítés, mert Zsombor vasárnap megfázott és azóta óránként-kétóránként kel úgyhogy már kicsit ki vagyok purcanva. Hova lett Míra szép hosszú haja? Bálint is nagyon sokat változott, már olyan nagy-kisfiús :D

Kép Veronika és Zsombor

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!

Egcsi!

Itt a traktor! :lol:
Kép
és a tűzoltó, na meg Olivér kukása
Kép Kép

Vera!
Az a honlap dugába dőlt, így épp most nekifogtam egy sajátnak. Mivel maradtam én duóból. :cry:
A tervek szerint megtanulok angolul beszélni, így akkor már két nyelvem lesz, photoshop, 3d haladó kezdő szinten :wink: 8) legalább, flash, és Xara vektorgrafika. Majd ezzel felvértezve álláskeresés, és egyszer mint szabadúszó slágermuci! :wink:
Úgyhogy így.

Kostyika!
Milyen a mozi egyébként? Mi még nem voltunk ott, de még a plázában sem.

Nem is tudom írtam-e már, ha igen bocsánat, de kitört a büszke szülő.... Olivér egy hónapja lassan biciklizik rendesen két keréken!
Szerdán pedig ovival elkezdtek korcsolyázni járni. Úgy tűnik tetszik is neki. Majd a negyedik alkalommal elmegyek meglesni, addig ugyanis kérték az ovónénik, ne menjenek a szülők, mert úgyis észreveszik őket a gyerekek, és jön a produkció. :twisted: de igazuk van. Sajnos. :cry:

Üdv!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok!

Sajnálom lányok, de rossz hírem van. Anyósom Erzsike váratlanul, minden előzmény nélkül meghalt szerda délben. Borzasztó azzal a tudattal élni most, hogy ilyen fiatalon, ilyen váratlanul elvesztesz valakit, akit nagyon szeretsz és nagyon jó barátod. Még nem történt velem ilyen. Nem tudom mikor tudok újból jönni, de egy darabig biztosan nem. Nagyon fáj lélekben és mivel boncolás lesz, a temetés is elhúzodik. Senki nem ért semmit, senki nem tud semmit addig is. Nem tudom lezárni magamban, még reménykedek benne, hogy csak vicc az egész, és megint jön hozzánk azzal a mosolyával. Ma jött volna vissza, sok cucca is itt van. Vasárnap találkoztam vele, 2 hetet volt nálunk és még vidám, jó kedélyű volt. Lilinek elmondtuk, és valamilyen szinten felfogta. Aznap fél órán keresztül csak bőgött, hogy hiányzik neki Erzsi nagyi, de elmondtam neki, hogy nem ment messze, az égből figyel minket az angyalokkal és lehet hozzá beszélni, amit meg is tett ma, csak annyit mondva, hogy "szeretlek Erzsi nagyi". :cry: :cry: :cry:

Majd jövök még.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Rita!

Sok erőt is kitartást nektek.
Remélem a lányok is helyére teszik a lelkükben ezt a korai gyászt.

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Rita,Ez borzasztó!Nagyon sajnálom :( Lányokat is, hogy egy nagyival kevesebb maradt nekik! :(
Sok erőt kívánok nektek, és Endrének is részvétem, így ismeretlenül is!!!
Sajnállak, hogy te is megismerted ilyen korán ezt a borzasztó érzést. /Sajnos én már többször átéltem milyen ennyire korán elveszíteni egy nagyon közeli hozzátartozót.Nővérem tavaly halt meg 45 évesen :cry: :cry:Máig nem dolgoztam föl/
manóci
 
 


Eszter :)
Nagyon jó kis képek! Ügyi vagy! :wink:

Andi :)
Milyen nagy Zsombi már... :) Cuki kép! :)

Rita :)
Ez borzasztó! Nagyon sajnálom és őszinte részvétem! :(

Mi jól vagyunk, azon kívül, hogy dolgozok mint állat. Ketten csináljuk 3 ember munkáját. Radásul Christy szerint én nem segítek eleget.... :twisted: Nagyon felkaptam rá a vizet, még a jó, hogy mindenki más máshogy látja. Anyuék jönnek 2 hét múlva, már nagggyon várom őket.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Rita:őszinte részvétem az egész családnak! :cry: Tudom min mentek keresztül,nekem apósom ment el így egy pilanat alatt.Sok erőt kívánok Nektek,lélekben Veletek vagyunk.

Anikó

(Többiektől bocsi,de nagyon szarul vagyok,nincs erőm többet írni.) :oops:
vakili
 
 


Rita!

Őszinte részvétem,s sok eerőt kívánok Nektek :(

KépKép
viranka
 
 


Rita
Őszinte részvétem mindannyiótoknak!!!
Nem is tudok mit írni, megkönnyeztem a soraidat! :(
Remélem a lányok fel bírják majd dolgozni!

Sok erőt kívánok és puszi nektek!

Orsi

avocado
 
 


Húúú, Lányok, most rendesen meglepődtem!!!! :shock:
Senki nem írt??????

Remélem jól vagytok és csak mindenki tök elfoglalt, azért tűntetek így el.

Én épp dögrováson, tegnap este kitört rajtam a takonykór, remélem azért megmaradok!
Egy előnye van, hogy Flórácska már nem szopizik, hogy tudok neocitránt inni! :wink:

Na, puszi mindenkinek és jelentkezzetek!!

Orsi

avocado
 
 


Orsi,
A mi múlt hetünk is orvoshoz rohangálással telt. Hétfőn reggelre Veronikának fulladásszerű köhögési rohamai lettek, szeptember óta már másodszor, egész délelőtt bágyadtam feküdt ami nem jellemző rá de nem volt lázas. Du levittem a gyerekorvoshoz, valamilyen allergiás köhögésre gyanakodott. Mivel elötte egy héttel derült ki h pollen allergiás, elmentünk egy magán allergológus-tüdőgyógyászhoz. Ő is megerősítette, h az allergia a gond, ráadásul az egész gyerek egy nagy rizikófaktor, ekcémás, kék szemű, szőke hajú, fehér bőrű. Kapott kanalas gyógyszert meg inhalációs sprayt. Vissza kell majd mennünk kontrollra és figyelni kell h kialakul-e nála asztma v nem. Amikor visszamentünk a gyerekorvoshoz, javasolta h még jobban erősítsem az immunrendszerét, járjon úszni, legyen sokat a levegőn, ne egyen igyon olyan dolgot amiben mesterséges színezék van. Csütörtökön vittem Zsombort oltásra. Kapott rota ellen is védőoltást. Kicsi fiam meg átment birkába, egész nap panaszos be-be-be megy :D

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi
Szegény Veronika! :( Remélem nem lesz belőle asztma!
Jobbulást Neki, neked meg kitartást!

Én egyre sz..bbul, most már köhögök is....annyira utálok beteg lenni! :evil:

Pussssz mindenkinek!

Orsi

avocado
 
 


Betegeknek jobbulást! :?
Mi jól vagyunk, bár Berci hány itt-ott a kanyarban....biztos valami hülye vírus, mert apjukot is kerülgeti. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hali!
Mi jól vagyunk, némi takonykóron már túl, mióta megint ovi van.
Minden oké nálunk, Levi oviban, mosolyogva megy, szeptben sokáig volt ordítás is.
Lánykám épp hableányba ment át, a földön fetreng, épp "úszik". Ő Ariel. Mindig meg kell törölni, ha felkel, mert vizes.

Levinél a Mammut (Jégkorszakból), busz, és épp 2 napja oroszlánkirály a sláger.
Elvittük a Mammutba, teljesen odavolt, még a mozgólépcsőn is mammut van matricázva. A mammut szobrokról meg nem is beszélve.
Levi se nagyon rajzol arcokat, a nevét leírja, de mindig el is felejti.. Viszont kerge, folyamatosan hugi üldözésben, és vinnyogtatásban dolgozik. Tündit sokszor sajnálom, amit kap néha.. elveszi a babákat, eldugja, és a szeme sem áll jól.

az itthoni gépünk még mindig haldoklik, már jó rég óta, de férj nem ér rá sosem. Jövő héten jön új gép, hiper szuper. Állítólag. Meglátjuk.

Orsi, jobbulást!

Rita, részvétem.

Vera, Bálintnak boldog szülinapot!
Eszter, jók a képek! Vicces a fiad is.. elképzelem férjed, mikor meglátja min gyakorolsz :-) vannak terveid munkaügyben?

megyek is, lassan vacsi.
Mese
meske
 
 


Holnap érkeznek a nagyszülők, úgyhogy most kicsit eltűnök. Jók legyetek!

Timi Csengéjének Boldog Szülinapot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Orsi!

Már jobban vagy? Gyerkőcök?


Egcsi!
Berci jobban van? Párod?
te nem szoktad az ilyesmit elkapni? Én fixen bekanalazok minden a kölköktől. :evil:

Meske!
mammutok! :lol:
Marci a kerekes dolgokkal van így. Mindegy mennyi, de legalább egy kerék, és már nagy a boldogság!
Azt hiszem kedden volt, hogy megvettem neki élete első autós újságját, hogy örjöngés nélkül túljussunk a trafikon a busz felé menet. Bevált!

Nálunk egyenlő mértékben megy a macera a fiúk közt, leginkább a híradó alatt. Olyakor, mintha távvezérelve lennének. Meghallják a főcím zenét és már kezdődik is a ricsaj akármilyen hangos is a tv, esélytelen. :wink: Akár le is némíthatnánk, akkor sem tudnánk meg kevesebbet a nap eseményeiről.


A hogyan tovább tekintetében most a dekoratőrség elé bevágott a grafikus, így ezt a vonalat erősítgetem. Névjegykártya, illusztrációk, képek gyerekeknek, ilyesmi.

Egy kép, két gyerek
Kép
ezt meg a betegrendelésre vittem, hogy legyen valami a falon. 4 az egyben még.
Kép

nem a legjobb felbontás, de azért kivehető, mi micsoda...

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Eszter :)
Ügyes vagy! Bercinek tetszenek a képek, ki kell nyomtatnom neki. :wink: Autós újság :D Nálunk most a Batman a sláger.
A fiuk nagyon nagyok! Visítás itt is van... :roll:
Berci és apjuk jobban van, most Bence beteg, valami hülye baci, antibikát kap, de legalább a gyógyszer jó ízű. Kíváncsi vagyok hányszor lesz beteg az idén télen, most itthon lesz nem gyerekek között. 8)
Általában én megúszom a nyavalyákat vagy én vagyok a legenyhébb lefolyású eset. :D

Pussz mindenkinek,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Bálint si szokás szerint beteg/volt alig már...Állandóan visít mert egyedül lusta menni és mindig kézenfogva haaldunk,ha vmit nem kap meg hiszti van :( honnan tanulhatta :)

Kostyika!
Míra haja azért lett ilyen rövid mert
1 úszni jár könnyebb szárítani
2 mondtam nagyinak milyet szeretnék aztén hazaállítottak ekkora hajjal...majdnem elsírtam magam,de kisasszonynak tetszett :) és már nő :)
s van 2 hete fülbevalója is :) igazi nőci :) bár belövéskor volt sírás,de azóta élvezi :)

Timi!
Csengének boldog szülinapot

Eszter!
nagon ügyes vagy :) S a fiúk is kész pasik már :)

Anikó!
hogy vagy?

Rita!
Lilike hogy van?

Orsi!
jobbulást :)

Manó!
suli hogy megy?

Meske!
gyerekek amúgy jól vannak? képet nem teszel róluk?

Egcsi!
anyudék megérkeztek? nagy táska sportszelettel?

s pár kép hogy teljen az oldal :)
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka
 
 


Orsi!

Boldog névnapot :)

KépKép
viranka
 
 


Vera
Drága vagy, köszönöm szépen! :D

Én már jobban, de Flóra is elkezdett köhécselni, úgy tűnik csak a torkán lecsorgó váladéktól, amúgy semmi más tünet, csak kicsit nyűgös és nem akar enni. Remélem ennyivel megússzuk!!

Sok különös nincs velünk, 1 hétig halódtam, de megmaradok. Remélem nem leszek egyhamar megint ilyen beteg, nagyon régen kapott el ennyire betegség! :evil:

Gyerekek jól vannak, hétről hétre változnak, Flóra igazi nagy dumás lett, egyre szebb, kerekebb mondatokban beszél, komolyan napról napra fejlődik a beszélőkéje! Gergővel imádják egymást, de persze vannak veszekedések, szerencsére nem sok. Együtt zsiványkodni hihetetlenül tudnak és élveznek, már van 1-2 videó, majd visszanézhetik nagyobb korukban. 8)

Bocsi, de Flóra idejött és iszonyatok bűzt áraszt, és amúgy is fürcsi-time. 8)

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Jó reggelt!

Orsi:Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D
Én is göthös vagyok, már egy hónapja halódok. :evil: Kata is állandóan fújja az orrát,és jó töményen jön is Neki.
Nálunk sok a veszekedés sajnos,állandóan ölik egymást.Gergő nagyon kamaszodik,annyira megváltozott.Szemtelen és nagyon rossz természetű lett.Bence hisztis és goromba,üti-vágja a nagyokat.Ebből aztán mindig jó kis bunyó,kiabálás van.Mától itt az őszi szünet,már lefoglaltam magamnak egy kényszerzubbonyt. :shock:
Nem is tudtam,hogy Flóra már nem szopizik.

Elkezdtem dolgozni Attila irodájában(mert már az is van Neki :wink: ).Nagyon tetszik,bár nem igazán tudom egyelőre összeegyeztetni az itthoni dolgokkal.Egyszerre több helyen kéne lennem szinte állandóan,és nem tudok szétszakadni. :?
Nagyjából készen lettünk az utolsó lakásátalakítással,kettévágtuk a gyerekszobát,így lett a fiúknak két kicsi,Kata meg megkapta a hálót.Miénk a nappali.Nagyon örülnek neki,ma már a nagyok külön aludtak.Bencének még nincs meg az ágya,de tegnap közölte,hogy Ő nem fog nélkülem aludni,mehet apa az autós ágyába. :twisted:

Vera:nagyon jók a képek!Csak nem jött össze a tali! :cry:

Egcsi:anyukák nem lehetnek betegek,Őket ki ápolná? :lol: Nekem is azért húzódik ilyen sokáig,mert semmit nem tudtam pihenni.

Eszter:szupik a képek,irigyellek a kreativitásodért.Fiúk hatalmasak és jóképűek! :wink:

Timi:Csengének boldog szülinapot! Jössz a börzére?????

mese:nálunk Gergő ilyen idősen dínóőrült volt. :wink: Bencének nincs kedvenc. :shock: Új géped megvan már?

Andi:kiderült már,mi van Veronikával?Olyan ijesztőek ezek a rohamok.Nekem mindhárom kruppgyanús volt. :?

Andrea:mi van Veletek?Te is régen voltál.

Na,ennyire futotta,megyek folytatom a nagytakarítást.

Puszi a többieknek is,bocs,ha kihagytam valakit. :oops:

Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 18:38-kor.
galagonya1
 
 


Szijjasztok LÁnyok!

Mi is élünk, olvasgatok is!

Köszönjük a köszöntéseket!

Orsi, Isten éltesen névnapodon!

Majd teszek pár képet, csak kicsinyíteni kell...

Jól vagyunk, csak kicsit káoszos az életünk. Dolgozom, de minek?! A szeptemberi fizumat sem kaptam még meg. Arra a fél hónapra, amit dolgoztam. A fél gyedemet elfelejtették utalni (majd elintézték egy "jajj, bocsi" felkiáltással), gyest meg még nem kapok...szóval gáz helyzet. De ha minden jól megy, akkor novemberben már nem itt dolgozom...de erről majd később, ha sikerül.

Szóval nem vagyok valami jó passzban, mindamellett, hogy ingyen dolgozom, a lányokkal sem lehetek, nem intézhetem a dolgomat akkor, amikor akarom. :x

Lehet, nekikezdek kicsinyíteni, aztán majd meglátjuk.

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Vera :)
Édesek a képek! Az első tortás naggyon teccik! :D
Anyuék megérkeztek, sportszelet, Túró Rudolf, egyebek.... :wink:

Orsi :)
Végül mit találtak ki,mikor kell kezdened dolgozni? Újabb képek a gyerkőkről? :)

Anikó :)
Jó hallani rólad is. :) Majd számolj be, hogy vált be a külön szoba. :wink:
Nekem baromira fáj a torkom már vagy 2 hete, nem tudom mi a francot tudnék vele kezdeni. :?

Andrea :)
Januárban mennek haza a szüleim, tök sokat segítenek, olyan jó néha fellélegezni... 8) A srácok nagyon jól fogadták őket, még Bence is, pedig ő tuti nem emlékszik rájuk tavalyról. :D

Timi :)
Na, végre, hogy előkerültél! Már majdnem kutatócsapatot indítottam utánad. :D Mit dolgozol? Azért utólag csak odaadják a lórét, nem? :shock: Ez az utolsó éved a suliban?

Rólunk röviden:Élünk. Nekem most nagyon jó, a torokfájást leszámítva élek, mint hal a vízben. :D Berci nagyon borzasztó tud lenni, irigy és hisztis. :? Bence is hisztis, nem is kicsit. Szerintem örökölték apájuktól, mert ő is az. :D Az egész családban csak rám nem lehet panasz. :lol:
Munkahelyemen elvagyok, egyik héten 3, a másik héten 4 napot melózok. Ha minden jólmegy, 2 hét múlva megyünk Disneylandbe. :wink:

Üdv mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok :D

Ezer bocs, hogy nem jöttem, de miután én nagyjából helyrejöttem (mert még mindig nem vagyok az igazi, ráadásul a nemgyakorlás miatt a rekedtségem is gáz :roll: ) Flóra is és Gergő is beteg lett, nem is kicsit. :( Kedden voltunk a dokinál, ő semmi különöset nem talált, vírus, a szokásos dolgokat adta. Erre Este Flóra befulladt, jó kis krupp. :evil: :evil: :evil: Totál bepánikoltam, mert úgy vette a levegőt, hogy totál rosszul voltunk, még a kórházat is felhívtam. Aztán mindenféle beadásával és a hidegpárásítóval nagy nehezen jobban lett és el is aludt, és azóta semmi (kopp-kopp-kopp!!!), de egyszer is elég volt! :shock: :cry: Gergő is köhögött, aztán neki elkezdett jó sűrű és szép színű trutyi jönni az orrából, mind a kettő hányt is a köhögéstől, szóval nagyon klassz volt!!! Ja, Gergő az elején 3 napig tök magas lázakat produkált, még hűtőfürdőzni is kellett vele, szerencsére már okos és meg tudtam vele beszélni, hogy ha kibírja, akkor nem kell kúp, és sikerült is levinni a lázát, aztán a többi nap már hatott a nurophen.

Itthon akartunk tenni-venni a 4 napos ünnep alatt, hát erre Karcsinak múlt hét kedden elkezdett kiesni a híd, ami a szájában van. A fogorvosunk meg Debrecenben, lévén zenészek és a szánk a munkaeszközünk és minden fúvós Gábor bácsihoz jár, annyira érti a dolgát és a fúvós-szájakat. 8) Szóval extra utazás szombaton Debrecenbe, szerencsére a híd egyben kijött és csak ragasztani kellett, úgyhogy megúsztuk az útiköltséggel, meg a ragasztás árával! Huhh! :roll: Viszont legalább meglátogattuk az unokatesómékat, akik ott laknak, úgyhogy jó volt, a gyerekek is már jobban voltak és nagyon élvezték a kiruccanást. Hétfőn jöttünk haza. Azóta egyre jobban vannak, lassan kilábalnak ebből a fránya betegségből.

Megpróbálok visszafelé reagálni, nem ígérem, hogy mindenkinek sikerül, előre is bocsi!

JA!
Mindenkinek köszi a névnapi köszöntéseket!!! :D

Egcsi
A végső számolás azt hozta ki, hogy februártól kell tanítanom. Ez van, végül is ennyi szabinak is nagyon örülök, meg hogy egyáltalán itthon lehettem a gyerekeimmel ilyen hosszú ideig! És ez még csak félállás lesz, szóval annyira nem lesz durva. Jövőre meg még bármi lehet, úgy néz ki tavasszal megpályázom a zeneiskolai igazgató posztot, remélem jól sikerül és akkor nem kell olyan sok órában tanítani, délelőtt is bent lehetek és nem kell estig tanítani, normális időben mehetek a gyerekekért az oviba, úgyhogy ilyen terveim vannak. Én mindig kitalálok valamit! 8) :wink:

Timi
Sajnálom a pénzügyi gondokat!! Képzeld, én meg az egyik munkahelyemről (mert nekem 2 félállásom van két különböző iskolában), ahol még fizetés nélküli szabin vagyok január végéig, szeptemberre megkaptam a fizetésem, mert az igazgatónő, annak ellenére, hogy a nyáron bementem hozzá megbeszélni, hogy gyes mellett nem megyek még idén vissza dolgozni és utána írtam neki erről egy hivatalos levelet, ennek ellenére ő nem jelentette ezt le a MÁK-nak, így miután szept.11-én lejárt a gyed-em, úgy bérszámfejtettek, mintha dolgoznék!
:shock: Megjött a pénz, én telefonálgattam fél napot, mire kiderült, hogy mi is van, és utalhattam vissza az egészet!!!
Amúgy én a két szülés alatt mindent magamnak intéztem, én hívogattam a MÁK-ban az ügyintézőt, oda írtam közvetlenül a leveleket, mert ha a suilra bíztam volna, akkor semmit nem kapok és csak gond lett volna belőle!!
Ja, amúgy tavaly, amikor még javában gyed-en voltam, egyik hónapban kaptam egy havi bért, akkor is valamit elrontottak, azt is én utalhattam vissza! Még jó, hogy odafigyelek és nem költök el olyan pénzeket, amik nem is járnak, mert aztán meg csak néznék, hogy mit kell nekem visszafizetni adóbevalláskor! :evil:
A Húgommal (mert neki is mindent elrontottak, amit csak lehet!), már azt beszélgettük a múltkor, hogy nyitni kéne valami tanfolyamot kismamáknak, meg leendő anyukáknak, hogy milyen jogszabályok vannak, mit mikor és hol kell elintézni, hogy időben jöjjön mondjuk a gyes és hasonlók! Szerintem lenne rá kereslet! 8)

Anikó
Sajnálom a betegségeteket, jobbulást! :(
Gergőd :shock: Reméljük hamar kinövi! Neked meg kitartás!

Szobafelezés: húú, de kíváncsi vagyok! Jó lenne összejönni még mielőtt végleg megint dolgozó nő leszek :? . Majd ha mind meggyógyultunk, ok?

Andrea
Örülök, hogy jól vagytok! Hajrá közös programok! :wink:

Vera
Nem írtam a múltkor, hogy milyen jók a képek!!! :D

Ja, képek! Majd hozok én is, de ma tuti nem, már így is sokat ültem itt és vinni kell őket fürdetni.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Ja, ezt kaptam ma, szerintem érdekes felvetés, én mindenképp megcsinálom!!

Amúgy még nincs átállítva a babanet órája, én 8-kor írtam, nem 9-kor. 8)

"A mentősök, tűzoltók stb. arra jöttek rá, hogy baleseteknél és más szerencsétlenségeknél, a szerencsétlenül járt személyeknél fellelhető a mobil telefon. A mentőakciónál azonban ők nem tudják, hogy a számtalan név közül kit értesítsenek hozzátartozóként a balesetről. Ezért olyan ajánlást tettek, hogy mindenki tegye be a mobiljába a szükség esetén értesítendő személy(-ek) nevét és számát. Ilyen esetekre jött létre az ICE (In Case of Emergency) nemzetközi pszeudonim. E név alatt bejegyezhetnénk azoknak a személyeknek a nevét és telefonszámát, akiket az ilyen esetekben értesíthetnek a mentők, tűzoltók, ill. a rendőrség. Amennyiben több személyt kívánnánk megadni, akkor ICE1, ICE2, ICE3 stb. pszeudonim alatt lehetne őket feltüntetni. Ez a megoldás egyszerű, nem kerül semmibe és hatékony lehet.

Amennyiben érdemesnek találja, kérem továbbítsa ezt az e-mailt ismerőseinek, hogy egyre jobban elterjedjen!"

Pussssz :D

Orsi

avocado
 
 


Orsi :)
Betegség :shock: Jól kijutott nektek... :roll: Hajrá pályázat! Remélem sikerül! :wink:

Velünk semmi különös. Bence mostanában átalussza az éjszakát. :D
Berci még mindig Batman mániában szenved, most kitalálta, hogy Batman-es ágynemű kell neki. Majd kap karácsonyra. :wink:

Pussz mindenkinek,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Na, úgy látom senki nem szenved íráskényszertől... :lol:
Ma voltunk bent a városban, hoztam néhány képet. :wink:
Kép
Középkori vár Vegas módra. Nagyon jó a büféje, jól bekajáltunk.

Kép
Idilli séta a nagyszülőkkel.

Kép
Szabadságszobor ugyancsak Vegas módra.

Kép
Kép
Kép
Vizibalett az egyik szálloda előtt.

Disnylandről majd legközelebb. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi!
tök jók a képek :)

Mi megjártuk pénteken a gyerkgasztrót,a a doki azt mondta nem tejérzékeny :shock: tegnap kapott sajtot ,aludt majd mikor felkelt az egész gyerek vörös volt,mint akit beraktam volna a szoliba 5percre,aha nem tejérzékeny :evil:

Orsi!
majd drukkolok :)

no itt vannak összekaptak :evil:

KépKép
viranka
 
 


Egcsi
Tök jók a képek! :D
Köszi a drukkot előre is. :wink:

Vera
Szegény manód! :( Hülye doki!!! :evil:
Drukkot neked is már előre köszi. :D

Nálunk semmi különös, azóta Gergő már rendben, Flóra még kicsit köhécsel, de nem vészes, el fog neki múlni.

Ma este Karcsinak van koncertje a Gödöllői Szimfonikusokkal, és Anyukám felajánlotta, hogy vigyáz a gyerekekre, menjek el. Olyan jó, mert Mozart Rekviem lesz és azt nagyon szeretem!

Ja, és még annyit rólam, hogy újfent fogyiba kezdtem, hátha most sikerül. :roll: Annyira szeretnék megszabadulni ettől a 7 kilótól! :?
Egyelőre elég jól bírom a teljes édességmentességet, kíváncsi vagyok meddig! 8)

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?