Sziasztok
Ezer bocs, hogy nem jöttem, de miután én nagyjából helyrejöttem (mert még mindig nem vagyok az igazi, ráadásul a nemgyakorlás miatt a rekedtségem is gáz
) Flóra is és Gergő is beteg lett, nem is kicsit.
Kedden voltunk a dokinál, ő semmi különöset nem talált, vírus, a szokásos dolgokat adta. Erre Este Flóra befulladt, jó kis krupp.
Totál bepánikoltam, mert úgy vette a levegőt, hogy totál rosszul voltunk, még a kórházat is felhívtam. Aztán mindenféle beadásával és a hidegpárásítóval nagy nehezen jobban lett és el is aludt, és azóta semmi (kopp-kopp-kopp!!!), de egyszer is elég volt!
Gergő is köhögött, aztán neki elkezdett jó sűrű és szép színű trutyi jönni az orrából, mind a kettő hányt is a köhögéstől, szóval nagyon klassz volt!!! Ja, Gergő az elején 3 napig tök magas lázakat produkált, még hűtőfürdőzni is kellett vele, szerencsére már okos és meg tudtam vele beszélni, hogy ha kibírja, akkor nem kell kúp, és sikerült is levinni a lázát, aztán a többi nap már hatott a nurophen.
Itthon akartunk tenni-venni a 4 napos ünnep alatt, hát erre Karcsinak múlt hét kedden elkezdett kiesni a híd, ami a szájában van. A fogorvosunk meg Debrecenben, lévén zenészek és a szánk a munkaeszközünk és minden fúvós Gábor bácsihoz jár, annyira érti a dolgát és a fúvós-szájakat.
Szóval extra utazás szombaton Debrecenbe, szerencsére a híd egyben kijött és csak ragasztani kellett, úgyhogy megúsztuk az útiköltséggel, meg a ragasztás árával! Huhh!
Viszont legalább meglátogattuk az unokatesómékat, akik ott laknak, úgyhogy jó volt, a gyerekek is már jobban voltak és nagyon élvezték a kiruccanást. Hétfőn jöttünk haza. Azóta egyre jobban vannak, lassan kilábalnak ebből a fránya betegségből.
Megpróbálok visszafelé reagálni, nem ígérem, hogy mindenkinek sikerül, előre is bocsi!
JA!
Mindenkinek köszi a névnapi köszöntéseket!!!
Egcsi
A végső számolás azt hozta ki, hogy februártól kell tanítanom. Ez van, végül is ennyi szabinak is nagyon örülök, meg hogy egyáltalán itthon lehettem a gyerekeimmel ilyen hosszú ideig! És ez még csak félállás lesz, szóval annyira nem lesz durva. Jövőre meg még bármi lehet, úgy néz ki tavasszal megpályázom a zeneiskolai igazgató posztot, remélem jól sikerül és akkor nem kell olyan sok órában tanítani, délelőtt is bent lehetek és nem kell estig tanítani, normális időben mehetek a gyerekekért az oviba, úgyhogy ilyen terveim vannak. Én mindig kitalálok valamit!
Timi
Sajnálom a pénzügyi gondokat!! Képzeld, én meg az egyik munkahelyemről (mert nekem 2 félállásom van két különböző iskolában), ahol még fizetés nélküli szabin vagyok január végéig, szeptemberre megkaptam a fizetésem, mert az igazgatónő, annak ellenére, hogy a nyáron bementem hozzá megbeszélni, hogy gyes mellett nem megyek még idén vissza dolgozni és utána írtam neki erről egy hivatalos levelet, ennek ellenére ő nem jelentette ezt le a MÁK-nak, így miután szept.11-én lejárt a gyed-em, úgy bérszámfejtettek, mintha dolgoznék!
Megjött a pénz, én telefonálgattam fél napot, mire kiderült, hogy mi is van, és utalhattam vissza az egészet!!!
Amúgy én a két szülés alatt mindent magamnak intéztem, én hívogattam a MÁK-ban az ügyintézőt, oda írtam közvetlenül a leveleket, mert ha a suilra bíztam volna, akkor semmit nem kapok és csak gond lett volna belőle!!
Ja, amúgy tavaly, amikor még javában gyed-en voltam, egyik hónapban kaptam egy havi bért, akkor is valamit elrontottak, azt is én utalhattam vissza! Még jó, hogy odafigyelek és nem költök el olyan pénzeket, amik nem is járnak, mert aztán meg csak néznék, hogy mit kell nekem visszafizetni adóbevalláskor!
A Húgommal (mert neki is mindent elrontottak, amit csak lehet!), már azt beszélgettük a múltkor, hogy nyitni kéne valami tanfolyamot kismamáknak, meg leendő anyukáknak, hogy milyen jogszabályok vannak, mit mikor és hol kell elintézni, hogy időben jöjjön mondjuk a gyes és hasonlók! Szerintem lenne rá kereslet!
Anikó
Sajnálom a betegségeteket, jobbulást!
Gergőd
Reméljük hamar kinövi! Neked meg kitartás!
Szobafelezés: húú, de kíváncsi vagyok! Jó lenne összejönni még mielőtt végleg megint dolgozó nő leszek
. Majd ha mind meggyógyultunk, ok?
Andrea
Örülök, hogy jól vagytok! Hajrá közös programok!
Vera
Nem írtam a múltkor, hogy milyen jók a képek!!!
Ja, képek! Majd hozok én is, de ma tuti nem, már így is sokat ültem itt és vinni kell őket fürdetni.
Puszi mindenkinek
Orsi