Sziasztok!
Itt vagyok ám én is!
És még egyben!
Ma voltam dokinál, vagyis a helyettese volt, mert ugye az enyém állítólag Ukrajnában. Azt nem tudom, miért mondta, hogy szerdától elérhető lesz, de pénteken még dolgozott. Ezek szerint 5 nap alatt megfordul olyan messze. Na mindegy, majd csak lesz valami.
Fél 10-re védőnőnél voltam, vérnyomim jó volt, bár tegnap este majdnem 140-et mért az anyu. Most többször mérem, mert az elsőnél ilyenkor kezdett jelentkezni a toxémia, magas vérnyomással, vizesedéssel.
A vizeletemben cukor volt, este megettem két pici csokit, remélem csak amiatt.
10-re ott voltunk a Kórházban, megnéztem a kis Dorkát, aki egy hete született. Együtt voltunk fekvésre ítélve a csajjal, csak ő 4 héttel előttem járt. Szerencsére jól vannak, császárral szült.
utána vártuk a dokit, majd beszartam úgy keményedett a hasam. Tudjátok mikor jöttem el onnan? egy órakor. és én voltam az első terhes akit bement hozzá. Azt mondja van valami baj? Miért jöttem, mondom terhesgondozásra, mi másra. (helyettes doki tudjátok) nem csinált semmit, csak felküldött nst-re, mert most az fontosabb, mint a keményedéseim. Megbeszéltük a gyógyszert, hogy hagyjam abba, meg hogyan, aztán felmentem nst-re. Szerencsére sokat mozgott a baba, és jó lett az értékelés. Bár a baba szívhangja azért gyorsabb a gyógyszertől, mint az átlag. (140-nek kell lennie és neki 160 körül volt). Szóval őrá is hat ám a gyógyszer nem csak rám sajnos.
Kettőkor indultunk haza, de ekkor már olyan kemény volt a hasam, hogy nem bírtam menni. Medicinlabda effektus. Nehéz és kemény is.
Bridget! Várakozás közben beszélgettem egy csajjal. Elmondta, hogy ikreket vár, 16 hetes és jött megbeszélni a dokival mikor fekszik be a kórházba. Valszeg végig kórházban lesz. 10 miómát vágtak ki a méhéből, egy nagy vágása van, a többit onnan érték el. De álítólag még 2 van neki. A terhessége, főleg hogy ikrek, elég nagy csoda a dokik szerint. Nem irigylem szegénykét, nagyon nem jó, hogy ikrek. Egyet is nehéz lenne neki kihordani ilyen összekaszabolt méhhel, nemhogy kettőt. Hát drukkolok neki.
Csucsu! Boldog szülinapot utólag is!
Bridget! Neked pedig boldog névnapot, nem emlékszem írtam e már!
Pendi! Ne légy olyan szomorú! Én is probálok nem az lenni, pedig nagyon hiányzik kis családom. A Zoli küldött képet, hogy hogyan lesz a kiságy, hát lassan nem lehet beférni a szobába. Küldök képet ha tudok. Rendetlenséget ne nézzétek!
Noci! Gratu a sok fogyáshoz! ÍGy tovább! Diétával kapcsolatban a Macosz honlapján (cukorbetegek honlapja) sok mindent olvashatsz!
Ha jól tudom
www.macosz.hu, vagy valami ilyesmi. Biztos megtalálod.
Ha meg lesz a baba Pendinek küldök sms-t és majd ír nektek.
De még nem akarok szülni. Egyébként most olyan izomlázam van, hogy ihaj. Most főleg a két belső combom fáj, alig bírok menni.
Ja és a fiam után most a tesóm fia beteg, lázas, és nekem is fáj tegnaptól a fejem. Remélem nem kapok el semmit. Úgyis elég nyügös vagyok már, ma is 5-től fenn voltam, nem tudtam aludni. Csak forgolódok éjszaka.
Akkor teszek fel képet!
Puszi!