Sziasztok!
Csilla, Csanáddal én is úgy vagyok, mint te Toncsival. A fagyasztottal előre szoktam adni, jobban megeszi, ha éhes. majd te is megmutatod Bogi fülcsijét? Nyammi bundákenyér, ezer éve nem ettem!
Szly, örülök, hogy Roli szeme már javul és hogy a dolgok renedződnek apa körül. Jó nehéz szemtorna feladatot adtál
Jó volt az ötlet a képekkel! Köszi a tieidet, szívesen nézegetem!
Gabuska, neked is kösz. Aranyosak a gyerekek és apa is csinos
Persze te is!
Évi a képről látszik, hogy Vince a te fiad
De Violka még jobban hasonlít!
Adri, mikor jössztök haza? Októberre emléksze és fele már eltelt.
Vajon Pat hogy érzi magát? Biztosan jól
Nem kell irigyeljétek a szaunázásomat, hisz vagy másfél éve voltam utoljára. Ugye a terhesség alatt nem lehetett, még fürdőbe is febroárban voltam utoljára. pedig azelőtt majdnem havonta jártunk. Otthon Erdélyben pedig a lakásunkban is van egy mini szauna.
Nálunk vegyesen telnek a napok, csak egy bennük a közös: se a nappal, se az éjszaka nem elég hosszú
Szombaton még annyi tejem volt, hogy fejtem le belőle, nem is ébredt fel éjjel Csanád, vasárnap viszont nem lakott jól, kétszer is meg kellett etessem éjjel, így hétfőn már délben kanálból kellett pótoljam. Ma éjjel már csak egyszer evett. Sajnos nem gyarapodik a tej attól, ha sűrűn szopik. Most azon tűnődöm, hogy adjak-e neki pótlást, hogy jóllakjon, vagy etessem éjjel is ahányszor kell?
Képet most nincs időm hozni, majd máskor...