Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi! Szerintem is tiszta anyja! Lassan kinövi a babakocsit!

Köszönöm Roli nevében, már jobban van, de még csepegtetni kell a szemét! Két napja rendesen alszik, nem nyávog éjszaka!

Jázmin is kezd magához térni alvás terén, általában egyszer kel, de volt mostanában, hogy megint átaludta az éjszakát, szóval én is kipihentebb vagyok.

Apa felmondott a munkahelyén, úgyhogy most nincs munkája. Még van pár nap szabija, azt kiveszi és vége. Egyébként eddig táppénzen volt, amiből persze még nem láttunk pénzt, úgyhogy a fizetésem lassan odavan és még csak hónap eleje van! :cry:
Jövő hónapban jönnek leolvasni a villanyt, tavaly nem olvasták le, úgyhogy tuti lesz vagy 50 ezer hátralékunk, ha nem több! Jól állunk :twisted:

Na de majd veszünk ki a bankból, csak nagyon kopik!

Kép
szly27
 
 


Ezt az oldalt tele kell rakni képekkel, mert a panaszkodásom pont laptető lett! :o

A hinta a tigrissel jobb volt! Úgyhogy hajrá lányok!

Kép
szly27
 
 


Akkor kezdem a sort a képekkel:

Kép Kép Kép Kép Unokatesóval

Kép Mamával és papával

Kép
szly27
 
 

 
 

Helló!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nagyon helyesek vagytok Gabuska!

Kellett nekem elkiabálni! :) Apa talált munkát és nem minimálbér. Csütörtöktől állományban van! (bár kevesebbet fog kapni egy kicsivel mint eddig, de minden évben fizut emelnek nekik!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szly, akkor apa nem sokat pihizhet, ja de eddig táppénzen volt :wink:.
Ma voltunk kicsit kirándulni, olyan gyönyörű idő volt. Gyors felindulásból Bogika kapott fülbevalót is. Szegénykém úgy sírt, de szerencsére nem sokáig és nagyon kis csini lett.

Szupik a képek a manókról! Jöhet még!

Elkészültem a bundás kenyérrel

:wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Csilla, Csanáddal én is úgy vagyok, mint te Toncsival. A fagyasztottal előre szoktam adni, jobban megeszi, ha éhes. majd te is megmutatod Bogi fülcsijét? Nyammi bundákenyér, ezer éve nem ettem!

Szly, örülök, hogy Roli szeme már javul és hogy a dolgok renedződnek apa körül. Jó nehéz szemtorna feladatot adtál :) Jó volt az ötlet a képekkel! Köszi a tieidet, szívesen nézegetem!

Gabuska, neked is kösz. Aranyosak a gyerekek és apa is csinos :wink: Persze te is! :P

Évi a képről látszik, hogy Vince a te fiad :) De Violka még jobban hasonlít!

Adri, mikor jössztök haza? Októberre emléksze és fele már eltelt.
Vajon Pat hogy érzi magát? Biztosan jól :)

Nem kell irigyeljétek a szaunázásomat, hisz vagy másfél éve voltam utoljára. Ugye a terhesség alatt nem lehetett, még fürdőbe is febroárban voltam utoljára. pedig azelőtt majdnem havonta jártunk. Otthon Erdélyben pedig a lakásunkban is van egy mini szauna.

Nálunk vegyesen telnek a napok, csak egy bennük a közös: se a nappal, se az éjszaka nem elég hosszú :) Szombaton még annyi tejem volt, hogy fejtem le belőle, nem is ébredt fel éjjel Csanád, vasárnap viszont nem lakott jól, kétszer is meg kellett etessem éjjel, így hétfőn már délben kanálból kellett pótoljam. Ma éjjel már csak egyszer evett. Sajnos nem gyarapodik a tej attól, ha sűrűn szopik. Most azon tűnődöm, hogy adjak-e neki pótlást, hogy jóllakjon, vagy etessem éjjel is ahányszor kell?
Képet most nincs időm hozni, majd máskor...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Joli! Én úgy csináltam, amikor éreztem, hogy kevesebb a tej, hogy nappal addig kínoztam magam, míg 100 ml körül le nem fejtem. Minden szopi után fejtem. Aztán azt odaadtam este pótlásnak + szoptattam is és még így is kétszer kelt éjszaka Jázmin szopizni. Kellett neki pár nap, majdnem egy hét, de utána már egy ciciből is jóllakott Jázmin. Kíváncsi vagyok mennyit hízott, mert nem eszik annnyit mint régen, de nem tudok neki többet adni, mert nem fogadja el.

Csilla! Apa már augusztus óta itthon van! Muti Bogi fülbevalóját! Szúrták? VAgy lőtték?

Kép
szly27
 
 


Szia Szly!

Én most laktoherbet kezdtem inni, mert eddig görögszénafű és kecskerútafű teát ittam. Most jól tele van a cici, Csanád még alszik. Vagyis már kelt kettőkor, de tudtam, hogy ez lesz, mert este 11-kor alig szopizott egy picit, úgy aludt el, aztán nem tudott visszaaludni, csak hason, úgy volt reggel hétig. Most már jó lenne felkeljen, mert akarunk menni Budára keresztmamihoz. De már hallok is apró géppuskatüzeket a kiságy felől :) Olyan aranyosan, beszélgetve ébredt most is! csak éjjel kel sírva :roll:

Biztosan ennyi az elég Jázminnak, ha nem is hízott sokat, majd amikor más időszakát éli, akkor valószínűleg többet eszik.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Nálunk is tejválság van, pontosabban én tök üresnek érzem, 2 napja, Nóresz viszont csak egyszer jelezte, hogy nem lakott jól. Urticázok ezerrel. Szóval drukkoljatok, hogy rendbe jöjjön. Bár lehet, hogy csak a megérzéseim, észrevételeim csalnak. :roll:
Ja! a másik, ami fura szintén 2 napja, hogy pár perc alatt lezavarja a szopizást, eddig minimum 20 volt.

Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!

drukkolok!bár Dorkó is 10perceket szán a szopizásra 2 ciciből :) csak akkor tölt több időt vele,ha épp ébredés közben kajcsizik vagy este elalvás előtt.szerintem,ha még több tejem lenne azt is megenné.szombaton megyünk dokinénihez,majd megmérik,mert azért néha nekem is megfordul a fejemben,h elég-e neki,csak szerencsére ő nem problémázik :)

Kép
berni1
 
 


Berni, Gabi, úgy néz ki, hogy valami régiós hullám van :) Nem elég, hogy egyszerre aggódunk, hogy jóllakik-e a gyerek, hanem mindenik most kezedett el falni ezerrel :) Csanád is minimum 30 percet szopizott, de most már maximum annyi. Csak olyankor több, amikor a gonosz anyu nem adja oda a másik mellet, mielőtt rendesen ki nem szívta az elsőt. ha nem jön eléggé a tej, akkor minden második szippantás után kapja el a fejét és minden szórakozást kitatál :)

Gabuska, édesek vagytok!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Kép Hálózsákban Kép Vagány Kép Sikerült felülni :) Kép Szemes :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Farmer szerkó besz@rás!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Biztos rendeződni fog a tejcsi! Emlékeztek, nekem is volt ilyen és szépen helyreállt.

Berni! Nekem is kevés ideig eszik Jázmin és nem is tudom még a teli cicit sem a szájába erőszakolni. Szóval gondolom jóllakik, de kíváncsi leszek a mérlegelésre.

Joli! CSanádnak micsoda szája van! A lányok dögleni fognak utána! Nagyon vagány a szerkója!

Roli tegnap este úgy belázasodott, hogy 39,5-ről max 39,1-ig tudtam levinni a lázát. Ezt reggelig tartotta, közben aludt. Persze a Panadolt nem akarta bevenni, pedig szereti, úgyhogy maradt a kúp, amit meg nem lehet sűrűn adni + vizes lepedőbe csavartam. Reggel eszembe jutott a Cataflam csepp, na az vitte csak le neki, most 37,1. Mindjár hívom az orvost!

Kép
szly27
 
 


Jajj, szegény Roli! Remélem hamarosan rendbejön! Küldöm a gyógypuszikat!
Írj majd, hogy alakul!

Gabuska :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


joli!
Dorián is hálózsákban alszik és én is imádom vagányan öltöztetni,annyira kiskrapekosak :D nagyon jól néz ki Csanád és tényleg egyedül ül?

Rolinak jobbulást ezerrel,látszik,h nem egyedüli gyerek,mert én rosszul lennék ilyen láztól :oops: :(

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Szly, Roli hogy van? Mit mondott a doki?
Toncsinak is folyik az orra, nincs is túl jó étvágya, meg aluszékony. De jó kedve van, remélem, nem fordul rosszabbra. Egyelőre csak C vitamint adok Neki.

Mi tegnap voltunk Bogival mérekezni a védőnőnél. Meg próba szopiztunk. 100 ml-t evett :? , de nem volt utána nyűgös. Talán elég Neki. 5960 g és 60 cm. A 4 hónap alatt pont 3 kilót hízott és 12 cm-t nőtt.
Mindenesetre megint hoztam haza mérleget :oops: , most megint méricskélem. Ált. 100-140 ml között eszik. Én is sokszor úgy érzem, hogy teljesen üresek a cicik. Még pont elég neki.
Különben jól néz ki :wink: .

Most alszanak, van időm képet is tenni.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Boginak lőtték a fülét, így egy sírással elintéztük. Toncsinak is már görbült a szája, ahogy sírt a hugi.
Toncsi meg nagyon lúdtalpas, így vettünk neki korrekciós szandit. Azzal alszik :D .

Voltunk ma vásárolni a csajokkal, kifáradtam rendesen.
Bogi mostanában folyton nyálbuborékokat fúj, csupa nyál mindig a ruhája.
Amíg még csend van, elterülök az ágyon és szürcsölök egy jó kis kapuccsínót 8) .
Aztán meg vasalok :x , sose fogy el :cry:

Édesek a srácok a képeken!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Eloszor is jobbulast Rolinak!!!
(Bocs, hogy ekezetek nelkul most, de Apa "reszeben" vagyok most a gepen, es itt nincs magyar billentyuzet.)

Bogi nagyon edes fulbevaloval!!! MIlyen jol all neki!!!
JOli! Igazi nagyfiu mar Csanad!!! Olyan "sracos"!!
Mi november 12-26 ig leszunk otthon, mar megvan a jegyunk is!! Es Artemisz utlevele is elkeszult!!!
Szerencsere a nathank teljesen elmult, olyan jo, hogy mar nem kell szivogatni az orrat!!! Es par napja hajalndoak vagyunk RENDESEN utazni a babakocsiban, es nem sirunk, es nezelodunk!!!

Nalam most szerencsere van tejcsi, reggel folyik is, es az megnyugtat!!! De en is szedtem 2 napig az Urticat elotte! Aztan amikor reggel kiszivja, akkor utana egesz nap en is uresnek erzem, de nem tunik ehesnek Artemisz. Az ejszakakat meg mindig szepen atalussza. Nalunk is orulok, ha 10 percnel tovabb tudom "eroltetni" a szopit 2 mellbol. Es pont ugy van, mint ahogy irtad Joli, hogy ha mar nem "omlik", akkor Artemisz is elkapkodja a fejet, de a masik teli cicire megint "raveti" magat. Kezdenek ravaszak lenni :)

Hajra Gabi! Biztos megjon a tejecske az urticariatol!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Csak gyorsan írok Roliról: Volt a doki. Kapott antibiotikumot, meg orrcsepp stb. Nappal már nem volt lázas, most este 38,0 volt a hője. Ez már jónak számít. Kapott lázcsillapítót, elég jó kedve van.

Bogi nagyon édi!

Jó éjt!

Kép
szly27
 
 


Berni, apa fogja a két kezét! És dehogy lennél rosszul, amikor látod, hogy muszáj tenned valamit! Gyorsan és jól reagálnál!
Csilla, Csanád is kb. annyit nőtt a 4 hó alatt! És ő is nyálaz. Bogi édi a fülcsikkel és duzzogásával :) Bogi és a szandik :lol:
Adri, csupa jó hírrel jössz! Gratula :) A ravaszság is jó :wink:
Szly, további gyors gyógyulást kívánok!

KépKép
Kép
el..né
 
 


adri!joli!
Dorián is feszeng,majd letépi a cicim,ha már nem ömlik belőle.én 2 dolgot szoktam tenni:
vagy átteszem a telire és ha azt is kiette,akkor vissza az elsőre,ha nem kell mássodszorra se,akkor mostanában fekve elfogadja mégegyszer.
a másik,h amikor elkezd feszengeni,akkor pozíciót váltok:kiülök az ágy szélére és ráhajolok,vagy előrébbdőlök,vagy csakpicit mocorgok,vagy az is szokott segíteni,ha megfogom a felül levő kezét és simogatom a buksiját,vagy bölcsőpózban van az ölemben,előredőlök és a két tenyerem közé fogom a fejét,közben fekszik a combomon.
na most ezeket jólleírtam,nem tudom,h érthető voltam-e :oops:
legdurvább esetben,ha nagyon húzódkodik,akkor szopi közben járkálok vele,így mindíg elvan a cicivel,bár ez max.3x fordult elő :)

na jó,bocsi a hosszúságért,ezek csak az én "tapasztalataim",hátha nektek is bejön :D :D

Kép
berni1
 
 


hú,jó énán írtam :oops:
amikor az ágy szélére ülök,akkor az ölemben van úgyanúgy,csak előrehajolok.(ezt akartam írni a ráhajolokkal) :) és bocs a betü-kihagyásokért és 1beírásokért :oops:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Hát, jó pocsék idő lett mára... :(

Szly!
Rolinak én is jobbulást kívánok!

Joli!
Nagyon kis édes Csanád, és a farmer szerkó tényleg tuti! :wink:

Csilla!
A lányok tündériek!
Ja, és nagyon jól néz ki Bogi, én hagynám a csudába a mérleget! :wink:

Tejcsi: nekem is most van bőven, Vince "csinált" magának, még most is 6-7x eszik, mondjuk én egyszerre csak 1 mellet adok neki, talán ha én is két mellből szoptatnék, ritkulna a szopik száma. De nekem úgy tűnik egyből is jóllalkik, akkor dehogy tömöm meg a másikkal is, így is egy "zabagép"! :) :? nem tudom, hány kiló lehet, mi majd csak 2 hét múlva megyünk tanácsadástra, akkor lesz oltás is!

Na, már nyöszörög is, pedig ma már 2x evett, az a baj, hogy ilyenkor nem nagyon tudom húzni, enni kér, pedig nagyon teltek voltak a melleim reggel is, én nem tudom, miért nem bír ki többet! :!: :?:
Lassan már alig bírom el! :shock: :?

Üdv, majd még igyekszem jönni!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Évi, az enyém is általában harmadikszor eszik 10-11 között :) A két cici úgy kezdődött, hogy az egyokből nem volt elég. Aztán megszokta :lol: De amikor jó sok van, akkor most is elég az egy. Épp az előbb kapott be 10 perc alatt 150 grammot az egyikből :)
Berni, nem baj, értjük! Én is próbálkozok hasonló praktikákkal, de leginkább a csend-sötét vált be! Á, dehogy, leginkább a másik cici vált be :lol:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jo Reggelt!

Hat en nem szoktam tul sok praktikaval probalkozni, mert ha mar nem ehes, akkor nem ehes es kesz, nem eroltetem. Azt en is szoktam, hogy atteszem a masikra, aztan vissza az elsore. De ha mar az se kell, akkor nem eroltetem tovabb. Igy is az 5 szopit is ugy kell "beleeroltetni a napirendbe". Ma pl. fel9-kor ebredt!!!!! Es most megint alszik, szoval megint fel1-1 kor lesz a masodik szopi, aztan este 8-ig meg bele kell hogy ferjen 3...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Szia Adri!
Jó, hogy te lagalább benéztél, nem kell egyedül beszélgessek :P Pedig olyan hideg idő volt ma, nem tudom, miért nem jöttek a többiek. Mi voltunk az ortopédiára 4 hós vizsgálatra, a következő akkor lesz, ha egyedül szalad be a rendelőbe :)
Nem csodálkozom, ha nem erőlteted Artemiszt, hisz biztosan elég neki a tej, ha ilyen elégedett! De Csanád újabban éjjel is kel enni. Napközben 3-3,5 óránként eszik. Az apja addig gyakorlatozott vele a felüléssel, hogy néha a kiságyban is kiabál és emeli a fejét. Még igazán ráérne pedig!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ismeritek azt, hogy Anya taníts engem?
Itt is megvannak a fejlesztések ennek alapján : http://www.bebilap.hu/elso_ev/
Nagyon jó!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok! Rövid leszek-Manóka most Apa hasán szunyókál és mindjárt kaját fog keresni.... ÉLünk, taknyosodunk... mindhárman. Amúgy Máté teljesen jókedvű, nincs más baja. Keresztelő jól sikerült. az utat jól viselte és talán sikerül majd fotót is feltöltenem :-) ((Hja, az időfaktor :twisted: ) Tegnap Csemete oldalára fordult és ferde felületről fel tud ülni, ha van mibe megkapaszkodni... Csúcspasas!
Az Anya taníts engem nekem is megvan, klassz... nekem egy hatgyerekes mama javasolta hogy nézegessem, az ő hat menzás manója (na jó, három már egyetemista) is használta... És jópofák a feladatok. Szép álmokat mindenkinek! Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Szia Réka!

Örülök, hogy benéztél! Nagyon erős a manód, ha már elfordul és fel akar ülni! Hisz ő a legkisebb topik-baba :) Majd várjuk a képeket!

Csanád nem szopizott az éjjel :) Csak reggel fél hétkor. Persze, felébredt a szokott időben, de teával megnyugodott, és úgy félóra múlva elaludt. Tudtam, hogy nem éhes, a tegnap egész nap rendesen evett. Még ma is van elég tejem. Remélem ez így is marad!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Hazaértünk! Nem mondom,hogy végre,mert nagyon szupi volt! :D Sajna cseppet le vagyunk amortizálódva,hajnali 1-kor indultunk a szállodából,5-kor indult a gép...
Hamarosan összeszedem magam,majd képeket is töltök fel,és megpróbálok reagálni "rátok"! A feltöltött képek szenzációsak! :)
Jó 7végét mindenkinek!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy megjöttetek Patrícia, vagy nem is annyira :lol: :wink:
Várjuk a beszámolót és a képeket. Pihenjétek ki magatokat!

Joli! Akkor minden rendben van Csanáddal! Örülök, hogy rendeződött a tejcsi! Én tegnap akartam először teát adni Jázminnak délután, majdnem visszahányta azt a két cseppet is amit lenyelt, Nem ízlett neki! Tök jó amit feltöltöttél! Köszi!

Kindertojás! Nagyon erős Máté baba! Nemhiába stramm kiskölyök. Várjuk a képeket!

Neirda! Én sem tudnám eröltetni az evést, mert ha nem kell neki, csak üvölt és nem eszik.

Berni! Mindig vannak ilyen időszakok! A lényeg, hogy eröltetni kell a cicizést, majd elmúlik!

Csilla! Nagyon cuki Bogi és Toncsi is! (és milyen kis okos

:wink: )

Kép
szly27
 
 


Kép A fiaim :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Nagyon helyesek!

Kép
szly27
 
 


Joli,
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó kép!
Jó fejek nagyon! :wink:

A lányaim :lol:
Kép

Patrícia,
üdv itthon! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Édesek a lányok és jóképűek a srácok!
Mi betegeskedünk, azaz Toncsi meg én. Remélem, már kifelé belőle, bár Toncsó most nem úszta meg antibigyó nélkül. De nagyon csúnyán köhögött.

Tejcsivel most egész jól állunk, szegény Bogót is csak unszolom, hogy egyen, mert tele van a cici, de most 1 cici is elég, így a másik majd kidurran, de a mellszívó is persze eltörött. Mostanában már nem jött vissza Boginak, de hogy tömködtem, a fele visszajött.

Pat, mesélj a nyaralásról! Hogy viselték a gyerkőcök?

Nekem is meg van, az Anya taníts engem c. könyv. Bár elég evidens dolgok vannak benne, szerintem.

Bucika meg csak nyögdécsel, megnézem, mi van.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Joli! Nagyon szupi a kép a fiúkról! Csanádnak nagyon “ott van” a szerkója :-) Gabuska! A lányok is nagyon édik! Meg természetesen a többi fotó is!
Sly!
A férjed nagyon ügyes,hogy ilyen gyorsan szerzett új állást!

Ami a nyaralásunkat illeti,már itthon voltak bonyodalmak!Márkot utolsó este még dokihoz kellett vinni,mert tiszta pötty lett a teste. A doki szerint 3napos láz (megint,mert 1szer már volt) és lehet,hogy Mircsi is elkapja majd,al is kapta. 3 nap múlva kb. 5ezer pötty lett rajta a talpától a füléig.A csaj nem látszott ki a pöttyök alól! :shock: A szálloda orvosa szerint napallergia,de akkor még nem is érte nap!Mindegy 3 nap alatt jobb lett!
Nagyon jó időnk volt,a napon 35-36 fok volt!A szálloda szupi volt,8 csúszda meg minden ami kell a gyerkőcöknek.Sajna a medence vize kb. 20 fokos volt,így csak a férjem csúszdázott,meg nekem a tenger is túl hűs volt,bár az idegenvezető szerint 27 fokos volt. Szerintem meg nem! :cry: Rengetegféle kaja,minden mennyiségben!Sokat sétáltunk játszótereztünk,bazároztunk,akludoztunk,csak kirándulni nem jutottunk el 2 picivel.Szerencsére ők is jól bírták.Alig 3 óra volt a repülőút,oda majdnem végig, vissza teljes idő alatt aludtak mindketten.Márk evett mindent mégsem lett semmi baja,sokat játszott,bohóckodott a helyiek meg nagyon szerették a kis szőke fejét! :D Mircsi is jól viselkedett,sokat aludt (kivéve amikor ettünk,mert akkor mindig ébren volt :!: :!: ) az első 2 éjjel enni is fölkelt,utána ott is végigaludta az éjszakákat! Szerencsére a szpoival sincs gond,van elég tejcsi,és őt sem kell félteni,van étvágya! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


...gondoltam elküldöm,nehogy elszálljon! A nyaralás egyetlen gondja én voltam,mert 2 teljes napig a szoba kényelmét élveztem mert olyan fejfájásom volt,mint életembe soha!!!!! A szemem nem tudtam kinyitni! Márkónak kicsit nehéz volt az átállás,vagyis inkább az utazás,tegnap délitán fél 5-től ma reggel 8-ig aludt! :shock:
Ígérem teszek majd képeket is,csak kicsiníteni kell!
Ja,és felmondták a netes szerződésünket,mert miközben a férjemnek volt velük szerződése,a telefonvonal át lett írva a nevemre,és ez nekik oltári probcsi volt!3 hónapig nem lehet ugyanarra a vonalra másnak szerződést kötni,így most megint marad a percdíjas vagy keresünk kábelszolgáltatót,aki nem a telefonvonalon hozza a netet!Ez van!Azért megpróbálok jönni!

Ja,Évi! Én már korábban is mondtam,hogy a gyerekek rád hasonlítanak,de akkor azt mondta,mert nem láttuk még a férjedet! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Réka!
Nem semmi a legény!Fel akar ülni! :shock: Enyém meg sem fordul még,bár nagyon próbálkozik,és érdekes módon hátról hasra akar!

Inerke merre jársz? hogy van Sára?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


szly!
nem izgulok az evés miatt,mivel nem szokott problémázni :)

csilla!
1etértek,nekem is megvan a könyv és szerintem is alap dolgokat ír,amit amúgy is megetenne az enber,de lehet,h később nagyobb hasznát vesszük majd :)

voltunk szombaton oltáson :( édes volt,már akkor eltörött a mécses,mikor a dokinéni föléhajolt és felvette megmérni.úgy sírt,mintha örörkre vinnék el :) ez a legújabb produkciója,mikor valaki a nélkül szeretné felvenni,hogy vagy 5 percig nem lobbizott a mosolyáért :D ááá,nem anyás a szentem :D :D imádom!!!
6450gr és azt mondták gyönyörűen felődik,úgyh a lelkem megnyugodott :)
persze igazi szerencsétlen vagyok:megint megjött ANNAK ELLENÉRE,H SZOPTATOK!megőrülök ettől.ilyenkor kevesebb a tej és tuti más ízű,mert szopizás után még nyűgös Dorkó.ha megnyomom a cicit és jön is belőle,soxor már nem is kell neki.na,majdcsak átvészeljük.

ja,és persze ismét lázas volt a szentem,de most még jó nyűgös is az oltástól.mondjuk kettőt kapott,de ennyire nyűgi még nem volt tőle.és hát persze a szívem szakadt meg,amikor feltettem a pelenkázóra,rámnézett a láztól és a könnyektől csillogó szemeivel,majd rámmosolygott :?

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Köszi a bókokat a fiúkért! nagyon büszke vagyok rájuk :P Gondolom, akárcsak ti!
Csilla, igen, evidensek, de az a jó, hogy rendszerezve vannak, az ember ellenőrzi magát, mit is lehetne még. Mindenki nem olyan kretív ám, mint te! :) Gyógypuszikat küdök!
Gabuska, a lányok még mindig aranyosak :)
Pat, örülök, hogy jól telt a nyaralás és a gyerkeke is jól viselték. A 3 napos láz mikor is törhetne ki rajtuk, ha nem épp nyaraláskor! Fő, hogy hamar rendbejöttek. Neked vajon mitől volt a fejfájásod ? Itthon is szokott?
A kábelszolgátatótokat pedig rugjátok ki! :)
Berni, Dorián már fél az idegenektől ? :shock: Szóval annak elennére, hogy szoptatsz :twisted:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Berni! Nekem is megjött, még meg rendesen, több volt mint azelőtt. nem is számítottam ennyire, ezért tampon és tisztasági mellett is 3 bugyit +egy nadrágot kellett mosnom, annyira átáztam.

Pat! Nem semmi, hogy pont akkorra betegedtek meg! De akkor jól érezték magukat! Szép időtök volt! Jó meleg! Várjuk a képeket!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok! Csúcsok a fotók! Joli, nem csodálom hogy büszke vagy a fiaidra! De te sem panaszkodhatsz Gabuska! Micsoda nők!!!
Pat, jó is, meg nam is, hogy megjöttetek! Jó nekünk :D kevésbé nektek!
Drukkoljatok Máté ettenetesen taknyos, már rókázott is egyszer miatta (hátracsúszó slájm :roll: )megyünk a dokihoz...
Puszi mindenkinek! r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Kindertojás!
Jobbulást Máténak!

Patrícia!
Örülök, h. jól sikerült a nyaralás, a kis kellemetlenségeket leszámítva! Képeket én is nagyon várom!

Joli!
Helyes kis családod van! :wink:

Gabuska!
Látszik, h. imádják egymást a lányok! :)

Berni!
Szépen fejlődik Dorián is! Sajnálom, h. megjött! :(

Sajna mennem kell, mert sírás van, igyekszem még jönni, Viola is beteg, így nem tudom, mikor jövök, most oviba sem jár!

üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szertnék megismerkedni Érdi anyukákkal.
tóthné szlavikovics klára
 
 


Sziasztok!
Klára, nem tudok róla, hogy járna ide érdi anyuka . Biztosan találsz valahol!
Sajnálom a betegségeket :( Remélem mihamarabb felgyógyulnak az apróságok! Mennek a gyógypuszik!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!
Szerencsére Máté taknyitisze tényleg nem komoly, most éjjel nem kellett orrszívnunk, a doki szerint meg ezen túl nem kell semmit sem csinálnunk... Az anyatej majd meggyógyítja. (a pech az, hogy ő kapta el leőbb mint én. Most már mindegy, de azért várom, hogy apája mellett aludhassak és ne a fotelben ücsörögve.)
Kismamik, itt Budapesten, nem volna kedvetek valamikor személyesen is találkozni? Összeereszthetnénk a manókat... (Bátyámék csemetéjével szoktuk nézni mit művelnek a babák és már nagyon érdekes a másik :-D)
Nőrületileg őszinte részvétem mindannyiotoknak! Mi azon dolgozunk, hogy még legalább egy évig ne jöjjön meg :-) ellenben legyen hamar kistestvér. REmélem, sikerül!
Jövök még.... akció van!

Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Kindertojás! Örülök, hogy nincs komoly baja Máténak! Szívesen találkoznék veletek, csak nekem sajna nagoyn messze van! :cry: a másik topicban is ahova írok, állandóan taliznak, ma is, olyan jó nekik!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Livicsek éjjel elég ramatyul volt, nem kapott levegőt egy darabig. Már azt hittem kruppos lesz.
Voltunk tegnap dokinál, kapott szemcseppet meg köptetőt. Meg persze nem megy oviba a héten.

A környezetünkben szinte mindenki beteg, most Nókát figyelem, ne kapjon el semmit, ha lehet.

Párhuzam :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Réka, mi nagy talisok vagyunk (másik topikkal), csak ott már mindenki bölcsis, ovis, így mostanában már ritkábban jövünk össze. Hétvégeken valaki kertjében.

Ha olyan helyre megyünk, ahová eljutok könnyen bkv-val, akkor nagyon szívesen találkozom bárkivel. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?