Sziasztok
Reni
Myvip-en nem tudom használni már vagy 3 hónapja a regisztrációmat,mert email-t változtattam és nem fogadja el az ujat
Iwiw-et pedig nem szeretem
Ugyhogy ha valaki esetleg tud,küldhetne nekem egy meghívót myvip-re
köszönöm
Nekem 2 napja megy el folyamatosan a nyákdugóm,jó nagy darabokban
elég gusztustalanul néz ki
Holnap megyek megint NST-re délelött, este meg a dokimhoz, kiváncsi leszek most mit fog mondani a méhszájamra
A szeméremcsontom nagyon fáj, és a derekam is leakar szakadni,olyan mintha darabokra akarnék szét hullani
beagle
Ne félj, bár ez teljesen természetes
Meglátod, utólag azt fogod mondani,megéri a szenvedés ezekért a szépséges csöppségekért és amint a kezedbe adják,el is felejtesz minden fájdalmat rögtön
Ezek a hangulatváltozások teljesen természetesek! Ne aggódjatok miatta! Nem akarok senkit megijeszteni,de szülés után még rosszabb lessz! Teljesen instabillá teszi az embert,amikor szülés után hirtelen megváltozik a hormonszintünk
Én például minden ok nélkül sírtam,nagyon sokat sírtam szülés után. És nagyon érzékeny voltam. Az is elég volt,h a párom mondjuk épp nem mosolygott amikor jött hozzám
ezen is eltudtam magam sírni.
Ezek is a hormonok miatt vannak.
Utólag saját magamon nevettem persze,milyen hülye érzékeny voltam,de ott, akkor szülés után ilyeneket hozott ki belőlem a hormon szint változás.
Ugyhogy ne lepődjetek majd meg,ha hasonlókat tapasztaltok, sőt apának is lehet szólni előre,h iilyesmi várható és akkor ők se fognak meglepődni legalább h ilyen is van!
Aida
Sajnálom amin keresztül mész
párod azóta sem változtatta meg a véleményét?
000Kata
Ezek a nyilalások nekem is megvannak és ujabban alul húzódik a hasam,de nagyon,olyan mintha becsíptem volna a bőrömet valahova
nagyon tud feszülni