Új privát üzeneted érkezett!

Aida: hát...ne az anyos szabja má r meg a fiad nevét meg hogy hogy neveld.Ez a te dolgod,nem.Ha tanácsot akar adni az teljesen más de az is a te dolgod hogy megfogadod e.Miért akart kirakni az anyos a lakásbol?
" most ugy állunk,hogy megyek " - hova mész????

Ne idegeskedj

000kata

l.katának gratulálok, sok eröt és egészséget kivánok nekik

ancsa: köszi kérdésed, most szuperul vagyok. éjjelente kevesebbet járok pisilni, most nem izzadok éjjel /nem fütünk/, birok enni.
bokám most megint bedagadt, mert megint nagyon megterheltem, de most nem annyira mint a múltkor.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kata, anyóst nem lehet megérteni. Csak úgy bekattant, gondolta most kirak.. Merre megyek? Vidékre. Jövőhéten. Egyelőre szüleimhez aztán majd meglátjuk.

Ancsa, merre vagy? Nem ér ám itt hagyni minket mert Te mostantól sétálhatsz meg jöhetsz-mehetsz! :twisted: :D

Egyre többször van olyan, hogy mélyeket kell lélegeznem, hogy úgy érezzem valóban szívtam be levegőt.. Érződik, hogy Noli egyre nagyobb. :)

Ma még az ágynemű huzat csere is kifárasztott nem győztem utána szuszogni. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Aida:Akkor te is szerencsés vagy,hogy tudsz aludni Noel babától :D Kis drágám engem sem szokott felébreszteni pedig párom szokta mondani,hogy amikor alszok mocorog és rugdos,de csak finoman :D Kíméli anyát :D Anyósodon nagyon kivagyok akadva.Mi köze van ahoz,hogy milyen nevet adsz a fiadnak????? :evil: Felháborító.Persze az én párom anyukája se nagyon örűl annak,hogy nem a László nevet kapja az apukája után,de elfogadja.Mert páromnak furi lenne Lacinak hívni a fiát.

Ancsa:Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked így utólag is!!!!!A dobostortát én is nagyon szeretem :P Köszönöm érdeklődésed megvagyok :D Még egyben vagyunk :D Bár már nem bánnám,hogy ha lassan kifelé igyekezne a kis drágám :oops: :D Egyre türelmetlenebb vagyok.Már minden megvan csak a picurt várjuk már :D Holnaptól kezdem el inni a málnalevél teát.Azért mostmár nem baj,ha a kiscsaj kiakar bújni :D

Kata:Én majd megpróbálok akkor is sűrűn jönni amikor már megszűltem.Egyhéten egyszer tuti jönni fogok :D Én is nagyon megszerettelek titeket :D

Timi:Nagyon szépen köszönöm a választ :D Én is így döntöttem.És,hogy vagy?Babó még nem készülődik kifelé?

[color=red]l.kata:NAGYON NAGY GRATULÁCIÓ NORBIKÁHOZ!!JÓ EGÉSZSÉGET ÉS NAGYON SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!![/color]

beagle:Köszi a hiányolást jól esett :oops: :D Minden rendben van velünk csak a héten elég sokat mentünk és mire hazaértünk hulla voltam :cry: Ezért nem jöttem,de mostmár pihenni is kéne kicsit,hogy fitt legyek majd a szülésre :lol: Kaptál szopis melltartót?Én sajna nem találok pedig azt vadászom persze 5-6 ezerért volna,de az kicsit húzós.Lassan én is összepakolom a kórházi csomagot abba már minden megvan :D Csak táskát kell venni.

Kép
Kép
reni_24

Reni: örülök,hogy jelentkeztél és hogy mnden rendben :lol:

Aida: mikor mész vidékre?párod is megy?hány napra mész?

Ancsa: merre vagy?jol vagy?

Mi jol vagyunk,babó olyanokat mozog már hogy már néha fáj ,teljesen kitugja könyökét,lábát gondolom nem fér már el.mostanába olyanokat belenyilal oda lentre a csontjaiba hogy hát...eléggé fáj nemtom mi lesz velem szülésnél :roll:

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

000kata

Kata, látom nem érted. :)

Tehát:
örökre és párom nélkül.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt!

Reni: Kaptam szopis melltartót, de én se tudtam olcsón megúszni. 4600,-Ft volt, olcsóbbat nem találtam, de nekem muszáj ennyit rááldozni,mert mindig is bőven volt cicim, és nem szeretném ha a rossz melltartó miatt húznám majd a köldökömnél. Ckosararas voltam, most D kellett.. remélem itt megállunk. Olyan irígy vagyok a kis mellűekre,én is azt szeretnék. :oops:

Vettünk gátmasszázs olajat, köszi a tippet, dm-ben tényleg volt, csak többe be kellett mennem. Tegnap elkezdtük a masszázst, de nem volt valami hűűű de jó. pedig azt hittem...

Ancsa: én is szeretnék utólag is nagyon boldog szülinapot kívánni Neked.

Szülés után én nagyon sokszor tervezem hogy jövök, mert ahogy a szeptemberieket,és októberieket olvasom, nagyon sokat segítenek egymásnak.És jobb leírni az örömöt meg a problémákat egyaránt,mint hogy magába forduljon az ember..Én hajlmaos is vagyok a befordulásra,ezért erre figyelnem kell majd.

Minden megvan a kórházi csomagba.. az enyém 90%-ra be van pakolva, a babáét max holnap összerakom és már jöhet is.

Aida: Hu nem cserélnék veled, mert egy nőnek ilyenkor lenne a legnagyobb szüksége a szeretetteljes családra, otthonra, de úgy látom ha ott maradsz akkor a terhességed hátralévő része bosszúsággal teli lesz.. Talán ha kicsit külön vagytok,rájön a párod hogy tulok ha így elenged titeket,és fontos az anya,de azt a köldökzsinórt 20pár évvel ezelőtt már elvágták, ehhez mérten kellene viselkedni, és a jövőre gondolni, a jövője meg te és a pici vagytok. Szóval drukkolok, hogy megoldódjanak a dolgok.

Velünk minden rendben, csak tegnap a sokmászkálástól alig bírtam menni, este rögtön lefeküdtem,jó volt. Érzelmileg kicsit fel vagyok bolydulva,a megasztáron sírtam... szerintetek???? mindegy ez ilyen időszak :-)
Vendég

Aida: sajnálom :cry: csak azért nem értettem,mert mutkor azt irtad hogy látogatoba mentek pár napra.Azthittem megoldodnak a gondok,remélem meg is oldodnak.

000kata

Igen, ez k nehéz lesz és iszonyatosan mérges vagyok magamra, hogy nem láttam előre ezt az egészet.. :twisted: Most egy pici lény életét rontottam el ezzel a kezdeti naívsággal.

Páom is szégyellheti magát hogy így elenged minket de én azért magamat is jócskán hibáztatom!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Éjjel nagyon szépet álmodtam és nagyon rossz volt belőle felkelni.

Azt álmodtam hogy itt voltunk a konyhában, párom a karomnál fogva gyengéden magához húzott és elmondta, hogy szeret minket és ne hagyjam el. És éreztem hogy szeret.. De ez nem a párom valójában csak egy álomkép, amire vágyok és amit kivetítettem rá.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: a párod simán hadja hogy elmenj???pedig biztos szeret titeket,nem értem őt.Magadat meg ne hibáztasd nem a te hibád.

000kata

Az én hibám, én nem láttam az elején tisztán. A párom nem szeret mást csakk az anyját meg az ikertestvérét. Ez már biztos a mai veszekedés után.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: sajnálom :cry:

000kata

Ancsa merre van??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

v

KépKépKépKép
thelga

Helga: ??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Ancsa:Merre vagy?Remélem minden rendben van!!

Aida:Sajnálom amin keresztűl mész.Azért drukkolok,hogy megoldódjanak a dolgok,mert apára is szüksége van minden gyereknek.Párod,ha meg elenged akkor nem is szeret igazán.

beagle:Akkor volt ára :shock: Hát lehet benne valami amit írtál,de sajna nekünk nem fér bele a keretbe :oops: :cry: Hát én azért szeretnék nagyobb mellett :D Nálam is vannak ilyenek,hogy sírok olyan dolgokon amin egyébként nem.Örülök,hogy jól vagytok.Hát elis hiszem,hogy elfáradtál.Mi valamelyik nap kb.6órát mentünk és totál kikészűltem tőle :cry:

Kata:Az érzés nekem is ismerős az én drágaságom is szokott ilyeneket csinálni és hát mit ne mondjak elég kellemetlen.Nekem cifrázni is szokta azzal hogy miközben jár mindene még nyomja magát lefelé is és olyankor fáj az egész alsó részem :cry: Nyilal mindenhova.

Remélem mindenki jól van!!

További szép estét kívánok mindenkinek!!És pihenjetek sokat!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Bocsánat, hogy közétek pofátlankodtam, véletlen volt, nem ide szerettem volna írni, de amint észrevettem, már késő volt, és csak a hozzászólás tartalmát tudtam kitörölni, magát a hozzászólást nem.

Néha bekukkantok Hozzátok, az én babám mar elég nagy :D , de én is érintett voltam ebben a témában, ezért érdekel a Ti és babáitok sorsa. Nekem is kinyílt a méhszájam a 22. héten, amit a dokim bevarrt a 24.-en. Aztán a 39+1. napon megvolt a programozott császármetszés, mivel faros volt a baba. Egyébként nekem nagyon szerencsém volt, mert egyszer sem volt keményedésem még kinyílt méhszájjal sem. Észre sem vettem, hogy baj van, az orvos vette észre a szokásos havi vizsgálat alkalmával. Azt nem tudom, hogy csak a külső vagy a belső is nyitva volt-e, nem kérdeztem rá (abszolút nem voltam témában), és az orvos számértékeket nem írt a kiskönyvembe.

Szóval további szerencsés babavárást kívánok, nem zargatlak Titeket :)

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Ancsával mi lehet????

Én megint álmatlanságban szenvedek, pedig ma korán keltem és a napunk is mozgalmas volt, úgy látszik én már nem fogok többet jót és sokat aludni.

Aida: Sajnálom a dolgot, de még mindig lehet bízni abban hogy ha elköltözöl párod eszmél végre. Sokszor akkor jövünk rá, hogy vmi vagy vki mennyire fontos ha elvesztettük...

Dóri baba kevesebbet mozog már, de azért tud nagyokat rúgdosni :) Kedden megyek utoljára dokihoz, utána elvileg már csak a kórházba hetente.
Most megint elkezdtem félni a szüléstől, pedig már olyan jól megnyugtattam magam :?
Vendég

Sziasztok

Vagyok ám!!!!Egyben! :D

Csak folyton nem volt internetünk,ki tudja most már remélem jó lessz,mert többször is beszóltam a szolgálgatónak :twisted:

Visszaolvastalak titeket, reagálok is nemsokára, csak most el kell vinnem a lányom a suliba,meg uszásra, aztán majd jövök!

Köszönöm az utólagos köszöntéseket! :lol: :lol: :lol:
Jók legyetek!!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Jó reggelt mindenkinek!! :D

beagle:Én is mostanában álmatlanságban szenvedek.Tegnap is kb.hajnali 2-től fenn voltam.Pedig most kéne pihenni,mert babók születése után egy darabig tuti nem nagyon fogunk tudni.És most miért kezdtél el félni?Én már nem félek :D Már nagyon várom.Én picurom se mozog már annyit,de rugdosni ő is tud :D

Ancsa:Örülök,hogy jelentkeztél már azt hittem,hogy már szűlsz :shock: :D Ha nem baj megjelöltelek myvipen :D iwiwen nem vagy fenn?Nagyon jó kis motor :D Remélem már nem lessz rossz a netetek.Nagyon szivesen :P :D

Helga:Semmi baj :D Nyugodtan írhatsz,ha gondolod.Nagyon aranyos kisfiad van :D

További szép napot kívánok mindenkinek!!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok

Reni
Myvip-en nem tudom használni már vagy 3 hónapja a regisztrációmat,mert email-t változtattam és nem fogadja el az ujat :?
Iwiw-et pedig nem szeretem :)
Ugyhogy ha valaki esetleg tud,küldhetne nekem egy meghívót myvip-re :) köszönöm :)

Nekem 2 napja megy el folyamatosan a nyákdugóm,jó nagy darabokban :? elég gusztustalanul néz ki :?
Holnap megyek megint NST-re délelött, este meg a dokimhoz, kiváncsi leszek most mit fog mondani a méhszájamra :wink:
A szeméremcsontom nagyon fáj, és a derekam is leakar szakadni,olyan mintha darabokra akarnék szét hullani :shock:

beagle
Ne félj, bár ez teljesen természetes :) Meglátod, utólag azt fogod mondani,megéri a szenvedés ezekért a szépséges csöppségekért és amint a kezedbe adják,el is felejtesz minden fájdalmat rögtön :)

Ezek a hangulatváltozások teljesen természetesek! Ne aggódjatok miatta! Nem akarok senkit megijeszteni,de szülés után még rosszabb lessz! Teljesen instabillá teszi az embert,amikor szülés után hirtelen megváltozik a hormonszintünk :?
Én például minden ok nélkül sírtam,nagyon sokat sírtam szülés után. És nagyon érzékeny voltam. Az is elég volt,h a párom mondjuk épp nem mosolygott amikor jött hozzám :? ezen is eltudtam magam sírni. :? Ezek is a hormonok miatt vannak.
Utólag saját magamon nevettem persze,milyen hülye érzékeny voltam,de ott, akkor szülés után ilyeneket hozott ki belőlem a hormon szint változás.
Ugyhogy ne lepődjetek majd meg,ha hasonlókat tapasztaltok, sőt apának is lehet szólni előre,h iilyesmi várható és akkor ők se fognak meglepődni legalább h ilyen is van!

Aida
Sajnálom amin keresztül mész :( párod azóta sem változtatta meg a véleményét? :roll:

000Kata
Ezek a nyilalások nekem is megvannak és ujabban alul húzódik a hasam,de nagyon,olyan mintha becsíptem volna a bőrömet valahova :shock: nagyon tud feszülni :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa: minden nap ugy jövök hogy hátha már mlsz szülni :lol: majd mesélj mi volt az NST-n,én 30.án megyek.Megkaptad a pocakfotom?

Aida: hogy állnak a dolgok?hogy érzed magad?

Reni: örülök,hogy jol vagy.Msnen már nem szoktál lenni?

000kata

Ancsa:Hát pedig az adatlapod alapján nem olyan régen beléptél myvipre ezért is jelöltelek be :shock: Hát pedig iwiw az kicsit jobb :D Én szivesen küldök neked meghívót myvipre :D Az email címed az amin elkűldted nekem a képet anno?Akkor lehet,hogy már nemsokára kibújik a kiscsaj :D Hát hangulatváltozásaim nekem most is megvannak és akkor ez még rosszabb lessz???? :shock: :shock: :cry: Remélem azért majd megbírkózok vele.

Kép
Kép
reni_24

Kata:Hát nem nagyon szoktam már msn-en lenni,mert valahogy mostanában nem nagyon van türelmem itt ücsörögni a gép előtt. :cry: Eléggé ingadozó a hangulatom mostanában és jobb,ha olyankor inkább nem beszélgetek senkivel.30.án,ha jössz összefuthatnánk,ha gondolod.Jó lenne talizni.

Kép
Kép
reni_24

Reni: oké talizhatunk :lol: te voltál már nst? iszod már a málnalevél teát?hol lehet kapni?gyogyszertárba?

000kata

Ancsa: küldeni akartam neked myvip meghívot,de azt irta ki hogy arra az e-mailra nem lehet mert már regisztrálva vagy. :cry:

000kata

Reni
Pedig én nem léptem be myvip-re,az tuti :?
Igen,az az email címem,amit neked is elküldtem :)

000Kata
Mennék már szülni szívem szerint,bevallom :D Nagyon nehezen viselem most a végét a terhességnek és persze a kislányomra is nagyon kíváncsi vagyok már :lol: :lol: :lol:

Málnalevél teát gyógynövényes boltba kapsz,én is ott vettem,mert gyógyszertárban nem volt 8)
de csak ma ittam belőle reggel egy csészével 8) borzalmas íze van szerintem,ugyh lehet ki is hagyom :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Még új vagyok itt a fórumon, a 2008 decemberi mamikba mentem először, nagyon jó kis csapat az is, de nekem meg pont az a gondom, ami elvileg nektek is, a kinyílt méhszáj.
Olyan jó olvasgatni a történeteiteket, én most 33 hét 6 napos vagyok, és szerdán vette észre a dokim, h 1110es a cervixem. Eléggé megijedtem, azóta fel sem merek kelni. A babám is állítólag jó nagy, ráadásul be van állva, nyomja is a méhszájamat rendesen, folyton az az érzésem, h nagyvécézni kell:) Amúgy 3 héttel mondták nagyobbnak a babót az uh-n, szerintetek ez jelent vmi jót? Mármint ha hamarabb születne, akkor már nem lenne baja? Tudom, h az uh is étvedhet, dehát 32 hét 1 naposan 86 volt a bpdje az ac meg 297 a súlybecslés pedig 2334! gramm.

Kíváncsi lennék, van-e vkinek hasonló tapasztalata.

Ancsa: láttam, h neked 2111 a cervix régóta, ezek szerint kihúzhatom a 1110-essel én is a 36-37. hétig? A dokim azt mondta azelőtt nem kéne szülni..

Amúgy mindenkinek minden jót kívánok!

Andy

Kép
andy30

andy: Üdv itt. már jó nagy a babód ugyhogy ne izgulj szerintem és pihizz nagyon sokat.Biztos nem lesz gond,ne idegeskedj az a lényeg.
Melyik korházba fogsz szülni?első baba?kisfiú kislány?

000kata

Anncsa: te szedsz ilyen homeos bogyokat?

000kata

Kata: próbálok nyugodt maradni, csak olyan nehéz...

Egerben tervezem a szülést, de még az is csak idegesitő, mert ugye pont most van ez a Hospinvest mizéria. Már a szülésznőm is mondta, h vsznű nem tud majd bent lenni velem, mert nem irta alá a szerződést. Nem jó kilátások, de elmenni máshova meg nagy macera lenne főleg így a végén.
Ja, és kislány!:))))Regina lesz a neve. És neked? Úgí irigyellek, h már a 35.hétben jársz!

Kép
andy30

andy: probálj megnyugodni ez a legfontosabb!!!!Biztos minden rendben lesz.És nem picike a babod akkor se lenne semmi gond ha most születne meg de maradjon csak bent még mond meg neki :wink:
Nekem kisfiam lesz és Kevin lesz a neve:-)

000kata

kata: szinte csak fiúk (magzatok) vannak körülöttünk, Regusnak jut elég udvarló majd:)

Kép
andy30

Sziasztok!

Még mindig megvagyok, egyben vagyok. Noelka rúgkapál odabent.

Andy én is a decemberi fórumból írogatok ide. Nekem a 19. hétre megrövidült a méhnyak, 20. héten pedig Uh-n azt mondták, hogy elkezdett nyílni a méhszáj. :( 15. héttől görcsöltem és sajnos utána sem igazán múlt, rengeteget keményedtem. Mostanában kezd alább hagyni a dolog, kicsit jobb már, de én napi 1500 mg magnéziumot szedek rá. Egyébként a 20. hét óta a helyzet változatlan. :D Azaz Uh-n látható a méhszáj icipici nyílása, méhnyak meg van rövidülve, de ennyi. :) Pihenek sokat. Bár sajnos olyanok a körülményeim hogy idegesség is jut bőven. :( Ennek ellenére még a fiam bent van. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: nemtod mennyi a cervix értéked? Én azért ilyedtem meg, mert amikor észrevették kb. egy hete, már 1110 volt, ami majdnem a legutsó szakasz! Magamra is mérges vok, mert nem vettem komolyan a keményedéseket meg a dokira is, h eddig nem vizsgált meg. Az alapján, amit írtál, megállítható a folyamat, mert én azt gondoltam, h most már nyílik tovább és csak napok, v hetek kérdése h teljesen kinyiljon és meginduljon a szülés. Az a legrosszabb, h eddig nem féltem a szüléstől, nem paráztam semmin, most meg be vagyok rosálva a baba miatt, h vmi baja lehet (akár miattam is), a szüléstől most sem, csak a koraszüléstől félek.

Olvastam, h gondjaid vannak, azt tedd, ami a babádnak a legjobb szted! Lehet h az ő érdekében áldozatot is lehet vállalni, de te ismered a szitut, van mikor nincs más út, csak elmenni. Én gyermekvédelemben dolgozom, szocmunkás vok, úgyh láttam már 1-2 szép esetet hidd el. Soxor nem tudunk mást tanácsolni, csak az elválást (már ha az apa egyáltalán lehetővé teszi).

andy

Kép
andy30

De tudom, szerencsére 2000-es az érték. Azért nem 2100, mert ujjal még nem érezhető a nyílás csak Uh-n látni.

Valóban megállítható a folyamat. Nagyon sokat kell vízszintesben lenni és kímélni magad minden esetben!! Szerintem a Te terhességi korodban már nem tragédia ez az érték, ezzel még heteket is el lehet húzni, nagy oda figyeléssel. Ráadásul ha a baba lassan, lassan jönne, nem lenne semmi baja! Hidd el a mai orvos tudomány már olyan!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: köszi és remélem h igazad van. ha 3 hetet kihuznánk az mennyei lenne! kezdem megszokni a fekvést is:)

Na jó, majdcsak rendben lesz itt minden mindenkinek! reménykedjünk...

Kép
andy30

Csajok csak semmi idegeskedés!!!!!!!!!!

Ancsa merre vagy?

000kata

Sziasztok!

Kata:Szavadon foglak majd :D Én holnap megyek ctg-re.Ma kezdem a málnalevél teát.Lehet gyógyszertárban,gyógynövény boltban is kapni :D A szülésznő akivel leveleztél itt nem írta meg neked,hogy milyen homeos bogyót lehet szedni szülés előtt és közben?

Ancsa:Akkor passzolok :lol: Küldök neked meghívót akkor.

andy:Üdv itt :D A lényeg,hogy pihenj sokat.És ne idegeskedj!!Hidd el ahogy a csajok is írták nem lenne semmi gond,ha hamarabb születne meg van a novemberi topikban 2 baba is akik jóval előbb születtek és semmi bajuk sincs hál istennek :D Pláne a babód mérete nagyon is jó így szerintem ne idegeskedj emiatt.Persze azért még maradjon csak bent legalább 3 hétig :D

Ancsa:Merre vagy?

Kép
Kép
reni_24

Reni: nem mondta küldök privit

000kata

reni: mennyivel születtek hamarabb azok a babák nemtod? én holnap kezdem a 34et..

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Andy, üdv közöttünk. Szerintem se aggódj, és ahogy Reni is írta, a mi topicunkban 28.héten jött az első baba, a másik meg a 32.héten ha jól emlékszem. Jól vannak, szépen nőnek. Pihenj sokat, és nem lesz baj.

Reni, Kata: fogadtok végülis szülésznőt?

Homeós bogyókon én is gondolkozom. Holnap megyek a dokihoz és majd megkérdezem mit gondol erről. Drukkoljatok h minden rendben legyen és ne legyen magas a vérnyomásom.
Holnap este jövök a hírekkel.
Vendég

sziasztok

Nincs sok időm írni,viszem a lányom suliba,aztán védőnő, utána irány a kórházba NST-re,lessz délután 2 mire hazaérek :? aztán délután meg indulhatok a dokimhoz :roll:
De mindenképpen jövök a hírekkel :wink:

Andy
Üdv itt :)
Szerintem próbálj meg nem aggódni.
Nekem is azt mondta a dokim,h csoda lenne ha kihuznám a 36 hétig és látod,még itt vagyok egyben :D
Igaz, rengeteg magnéziumot szedtem és feküdtem összesen 32 hetet :( ,de megérte mert most már bármikor mehetek szülni és nem kell attól félnem,h baja lessz a babónak,mert túl korán jött :wink:
Mint látom neked a belső méhszájad zárt még,ez nagyon jó :D bíztató :D
Egyépként te mit szedsz? Keményedsz is?

Beagle
Gyere te is a hírekkel!!

Reni
Köszi :D

000Kata
Nem eszem semmilyen homeós bogyót :?
Egyedül ezt a málnalevél teát vettem meg,de borzalmas az íze :x

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa, de zsúfolt napod van ma. Várjuk a híreket!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

beagle: én nem fogadok szülésznőt.Te?

Ancsa: várjuk a hireket :lol:

000kata

Beagle: 28 hetesen? az nem semmi! mondjuk nekem atz mondták az uhun h nagyobb a babám kb 3 héttel 32 hetesen volt 2334 gr. mind1 pihizek és reménykedek.

ancsa: még zárt a belső de csak 2 hét múlva kell visszamenni addig meg olyan rossz a bizonytalanság h vajon közben mi történik odabent. bár egy hete miota kiderült csak fexek remélem megállt a folyamat és nem nyilt tovább. mg pezsgőtabit szedek napi 5-6ot darabja 250mg. változo, tegnap éjjel pl sokat keményedtem pedig csak feküdtem egész nap. most is sokat de tegnapelőtt meg pl alig. szoval fene tudja mitöl függ ez. de amúgy biztos a keményedésektől nyiltam. nemtom a dokim mért nem vizsgált meg hamarabb.

na mindnekinek szép napot!

andy

Kép
andy30

csajok a magnéziumot meddig kell szedni?a 36. hétig?

000kata

Ma voltam a dokimnál meg CTG-n.

reggel egy kicsit fájt a hasam alja, aztán elmúlt.a CTG 2x60-as fájást mutatott. dokim megvizsgált, azt mondta, hogy inkább nem mond semmit, de mindig legyek indulásra készen. :? elöször azt mondta, hogy kontrola hétfön, utánna mondta, hogy kedd, mert hétfön szabizik.

végül megnézte a dagadt bokám, megmérte a vérnyomásom és azt mondta, hogy pénteken reggel pakkal együtt menjek be :? :? :? /ödéma gyanú/ és kapok tablettát :shock: , mert ö ott akar lenni a szülésnél. de azt mondta, hogy ne izguljak, minden rendben van és addig még simán beindulhat magától is,

na, én most kezdem el pánikolni.
:? :roll: :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bocsi, de most nincs türelmem vissza olvasni, majd holnap bepótolom. :oops: :cry: :roll: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?