Sziasztok!
A szülőszoba legutóbbi adása engem is felkavart...
Én már három babát szültem a győri kórházban, és nagyon elegem van abból, hogy a körülmények a 16 év alatt, ami az első és harmadik baba születése között eltelt, alig változtak...
ezért a következő babát nem itt fogom megszülni
egyedüli pozitív élményem a szülésznőkkel volt, közülük sikerült egy nagyon kedves, nagyon profi hölgyet kifognom, Neki köszönhetem, hogy megúsztam a gátmetszést, a dokim már vágott volna harmadszor is...
háát igen...a kis Adrienn üvöltözése szörnyű volt, valóban jó lett volna,ha megpróbálnak szeretetteljesen hatni a lelkére, és sajnos "rossz" szülésznőt fogott ki, a nőci legalább a kamera kedvéért megerőltethette volna magát
azt viszont igazán nem értem, hogy ennek a kislánynak és a pártfogó férjének miért volt ilyen sürgős "összehozni" ezt a kisbabát ilyen bizonytalan élethelyzetben
Zsuzsi74!
legközelebb én is kipróbálom négykézláb, már ha képes leszek magam tartani a kocsonyaként remegő kezeimen-lábaimon
Barbi!
nálam is filmszakadás volt...
a mai napig nem emlékszem, hogy felsírt-e a kislányom, mivel a párom nem volt bent, nincs kitől megkérdeznem...
még arra sem emlékszem, hogy bújt ki a baba, csak arra, hogy egyszercsak ott feküdt lilán
érdekes, a legjobban a második szülést tudom felidézni...
én is várom mindig a műsort, meghatódom a babák születésekor, és mindig megerősít abban, hogy újra át akarom élni én is
Sheila