Új privát üzeneted érkezett!

tencsi én sajnos nem tudom őket kizárni a konyhából, mert egybe van nyitva a nappalival, úgyhogy marad a ki-be pakolás. Amúgy Bulcsú annyira nem pakol, meg Pannánál is azt a szekrényt telepakoltam mindenféle műanyaggal és azt kedvére pakolhatta. :D Ez be is vált, a többi tiltott terület volt. A Bulcsú csak kukázni szeret :lol: de azt a szekrényt gyerekzárral bezártam.

Mi a Pannánál elég sokáig, több mint 2 éves koráig használtuk a rácsos kiságyat. Háát most Bulcsúnak lehet hogy hamarabb kell kiköltözni belőle. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó étvágyat az ebédhez! Én már túl is vagyok a jó kis ecetes tojáslevesemen :D Újabban ezt kívánom, de nagyon. A második meg szendvics lesz, mert rohannom kell.
Apukám elvitte a gyerekeket hozzájuk és Panna folyamatosan azt mondogatta, hogy mennyire fogok neki hiányozni, mintha egy hétre nem látna szegény :( pedig este találkozunk.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Én már félig ebédeltem, most megyek tanulni, mert szerdán megint vizsga, úgyhogy nem leszek sokat fönt. Szabin vok és tanulok:-(

Üdv mindenkinek! És SZÉP HÉTVÉGÉT!!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillon
mit tanulsz?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Egy gyors bekukk, végigdaráltam az elmúlt 9 oldalt.
kuklika, drukkolok, de az afp tényleg nem mérvadó!
adryn, gratula a kukishoz!!! :lol:
Bea, boldog isten éltessen! :D

Most jöttem haza, egyből nekiestem a lakásnak, kitakarítottam, mostam, konyhát súroltam (pasik :? ), de amint hazajön az uram, megyünk is tovább az ő családjához, úgyhogy kedd-szerdáig megint eltűnök (ez most nem olyan biztos, mert lesz a házban net, ahová megyünk...).
Otthon remek volt, belgyógyász vizsgált, pecsételt, azt mondta, minden rendben, csak majd ne hízzak ( :?: :?: :?: :shock: ).
Szerdára azért drukkoljatok nagyon, hogy ne legyen szégyenlős a babám, akit én még mindig nem érzek egyértelműen :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

írtam már, hogy : ???
Bea boldog szülinapot!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

én is hazajöttem, két nap munka vidéken, olyan fáradt vagyok, hogy csak na... meg az azt megelőző napokban is 5 körül keltem, szval rámfér egy kis pihi

Adryn, nagyon gratulálok a kisfiúhoz!

Bea, neked pedig nagyon boldog születésnapot kívánok!

Én is hétfőn megyek UH-ra, ha minden igaz, csak az a baj, hogy a doki 10 órát mondott legkorábbi időpontnak (előtte műt, tervezett császár lesz), én pedig 11.20-tól tanítok. Ráadásul a munkahelyem nincs túl közel a kórházhoz. Hát szoros lesz, az biztos, így még az sem 100%, hogy hétfőn sikerül sort keríteni az UH-ra.

Tök érdekes, hogy mennyire más "iskolák" vannak a gyerekápolást illetően... Pl. a köldökcsonknál: mind a gyerekorvos, mind a védőnő azt mondta, hogy nehogy hintőport használjunk, az csak rászárad és nem engedi levegőzni a csonkot. Ők kizárólag az alkoholt javasolták (fülpiszkálóra vagy apró vattára cseppenteni, körbetörölni) Ja és minél többet szellőztetni, ez mondjuk szerintem nehezen megoldható egy március eleji gyereknél. Samunak születése után 1 héttel esett le egyébként a köldökcsonk.

Hőmérséklet: én sem ismertem a nózimódszert. De a túlmelegedés vizsgálatához nekem is a tarkó ellenőrzését ajánlották többen is.

Mennem kell, mindenkinek szép délután!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé, most jut eszembe, hogy nekem sem javasolta a gyerekorvos a hintőport, a kórházban javasolták, ill avédőnő is, de én inkább a gyerekorvosra hallgattam és nem használtuk

Bea nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!!

Kép

Kép
gabka77

nem azért kell behintőporozni, hogy száradjon és könnyebben leessen?? szerintem igen :roll: de hát úgy látszik már ebben is mindenki mást mond :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, de azért kell behintőporozni, hogy száradjon. :)
Velünk is ezt csinálták anno, és én is úgy tudtam eredetileg, de a dokinénink és a védőnő (ahogy írtam is), lebeszélt. Az alkohol fertőtlenít, ráadásul szárít is, mégpedig nagyon jól. És azt mondták, hogy a hintőpor persze szárít, viszont eltömít, elzárja a levegő elől a bibit, és így olyan réteget képez a bőrön, ami a zártság miatt nem tesz jót a sebnek... Szerintük. Én meg kezdőként hallgattam rájuk, de valószínűleg így is - úgy is leesik hamar az a köldökcsonk.
Valószínűleg az a lényeg, hogy tisztán és szárazon tartsuk, a többi megoldódik úgyis a természet által... :D

Nemlajos, neked további jó családozást, pihenést!

Jó éjt!
Éva

erpé

Sziasztok, gondoltam bekukkantok lefekvés előtt, már szerettem volna, csak dolgoztam ma, utána meg nézegettem a babaruhát, meg a fürdőlepedőt, amit szülinapomra kaptam a kolleganőimtől. Utána nem bírtam megállni és én is vásároltam neki. Az unisex mellett vettem egy kislány-polót is, tudom, hogy nem lett volna szabad, de tippre már 2X mondták... :oops: ha kisfiú lesz, majd elajándékozom. Fel is teszek képet, de csak az unisexről :oops: de először is:

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat és képeket, nagyon kedvesek vagytok!!!!!!!

Kuklika, jobbulást!!

Vica, nagyon jók a képek :D , lehet készülnünk.
Remélem a többiek is raknak majd fel.

Üldözési mániám ma előjött :) Képzeljétek, hirtelen akartam felugrani, a pocakom meg kicsit beszorult, gondolom a levegő is, mert, belenyilalt, én meg min kezdtem el törni a fejem, nem e tört el a lába? Szerintetek??? :?

Nemlajos,
drukkolunk neked!! Remélem kiderül :D

Papillon neked is a vizsgádhoz!

Bea, Maja

Kép
bea1978

ez nem jól számol ez a vonalzó, a nagyonbaba-s, pontosabb!!!Holnap lecserélem :idea:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Hogy vannak a kis betegek? Levi, Fanni?
Tanácsok: nekem volt, hogy a védőnő és a dokinéni mást mondott, 5 percen belül (pl. pöcihuzogatás). Mondjuk elején megfogadtam, dokinénink az etalon, és kész.
Bea cukik a cuccok. Na drukk, hogy kiscsaj legyen! Nekem egy nap a megerősítésig. Már nagyon izgulok. Azért vésztartalékba beválasztottuk Zsombit fiú névnek.
Bea, én 25 hetesen azért voltam 4d, emrt úgy éreztem szintén, eltörtem Bobó lábát. Innantól úgy aludt el, hogy betolta a lábát a bordáim alá. Iszonyat érzés volt, bár megszoktam ahogy elnyúlik. De nem tudjuk őket így bántani, bizti minden rendben. A para meg érthető. :wink:
Erpé igazad van. Van ahol semmit nem csinálnak vele, mégis lepottyan. Sztem ez csak egy kis segítség. Biztos mindenkinek rendben lesz a csonkja. Remélem tudsz uhuzni, nagyon drukkolok, hogy odaérj mindenhova.
Nemlajos ma tessék pihenni! Ha mégis takarítanál, mi ugyan megyünk el du., de kulcsot adhatok. :wink:
Tencsi édes lehet Viki ahogy be nem áll a szája. Mikor kezdtek el nektek beszélni csajok a kicsik? Remélem Domi hamar talál egy jó barátot, és akkor zsongani fog a fejed. Hol az ígért pocifotó?
Mennem kell, Bobó ébred.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Az én fürcsis kedvencem (kevéske hajjal). :oops:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szép napot,
csak bekukkantottam, délután megyek dolgozni.

Kukli, tényleg úgy éreztem, hogy most eltörtem neki!!! Tiszta paras
lettem, persze mindenki mondta, az lehetetlen, nem tehetsz kivülről kárt benne? Kész üldözözési mánia!!
CUKI EZ A BOTI HAJ :D
Neked is szurkolok, hogy beigazolódjon!

És jobbulást a kis betegeknek, meg kitartást a mamáknak :wink: '!

Üdv

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok!! anyukám jól rámijesztett... ti hallottatok olyanról hogy a gyes hez , gyed hez hozzányulnak a válság miatt?????

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na nekem is rossza vonalzóm ..egy napot késik :S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

megjavítotttam :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Én még nem hallottam róla :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi! Én még nem hallottam róla sehonnan, de nem tartom elképzelhetetlennek. Pont ez jutott eszembe nekem is tegnap egyébként, hogy bőven megtörténhet...

Mi másfél hét múlva megyünk a genetikai uh-ra, akkor talán kiderül, hogy kisfiúnk vagy kislányunk lesz.
Viszont van egy kis probléma: párom szeretne meglepit, vagyis nem szeretné megtudni menetközben, kit várunk. Ha én megtudom, akkor titkolnom kell majd előtte... ezért jobban esne, ha én sem tudnám meg. Ha pedig látszik, én jobban szeretném, ha megmondanák. Szóval dilemmában vagyok. :)

Bea! Olyan nekem is van, hogy ha hirtelen állok fel a székről, akkor egy pillanatra meg kell állnom, mert olyan, mintha a pocim "ottmaradt" volna a széken, miközben felálltam. Van, hogy megnyekkenek a belenyilallástól. Aztán fél perc és visszarendeződik minden a helyére. Először én is megijedtem, most már nem. Azóta igyekszem nem felugrani ültő helyemből, de néha elfelejtem. :lol:

Én is inkább olyankor érzem a mozgásokat, amikor ülök, és főleg akkor, ha nagyon lent mozgolódik. Néha följebb is, de ott nagyon ritkán. Nem túl rendszeresen érzem még, de nem aggódok. :)

Papillon! Drukkolok a vizsgához! Biztosan ügyes leszel, hiszen most 2 agy van benned.
:lol:

Érdekes dolgokat írtatok, jó volt olvasni őket (köldökcsonk, kaki, koszmó, egyebek). Érdekes, hogy én ezt a pelenkabecsomagolásos módszert az eü. betétnél is szoktam alkalmazni, szépen összehengerget(t)em és megpróbálom összeragasztani, amennyire lehet. Szóval, lehet, hogy magamtól is eszembe jutott volna a megoldás, de persze nem biztos. :)

Masut
masut

Masut, akkor lehet meglepi baba lesz?

És azt nem tudjátok véletlenül, hol lehet kismamás dossziéhoz jutni? Mert láttam a kórházban kismamáknál, nekem meg nincs :o

Megyek lassan dolgozni, további szép délutánt!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea! Nekem a védőnő adott, igaz, én semmi mást nem kaptam tőle.

Masut
masut

Bea papír írószerben. Én ott vettem, kb. 300 ft-ért.
Sztem a pénzhez nem nyúlnak, csak nem emelnek. Tegnap erről volt szó. (ráadásul csak arról, hogy tolódik az emelés ideje) Sztem annyira nem aggasztó, mert túl sokkal nem szoktak emelni. Inkább ne menjen fel 3000 Ft-tal, mint levonjanak, amit nem fognak megtenni, ebben a helyzetben. :wink:
Masut nehéz helyzet. MErt ha megtudod úgysem tudnád eltitkolni. Kő, papír, olló? :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Betegek hogy vannak? Levi, Fanni? Remélem, h javult a helyzet.

Sajnos Samu tegnapra jó náthás lett, az éjszakánk ennek megfelelően elég sűrű volt, viszont végül 3/4 9-ig aludt. És reggel szerencsére elég vidáman ébredt. Még kicsit taknyis, de nem tudtunk ellenállni a jó időnek és kiugrottunk a városligetbe, ahol családi összejövetel volt (párom húga, apukája, párjaik és megköszöntötték Samut a névnapja alkalmából).
Tök nagyot játszóterezett a kölök, mindent kipróbált, meg persze folyamatosan a nagynénjén lógott, akit tényleg nagyon szeret.
Kapja a vitaminokat, a C-vel az élen, meg a Coryzalia-t (homeopata nátha elleni szer, múltkor két nap alatt rendbe tette, ebben bízom most is)

Masut - hát, jó kis dilemma... Azt hiszem, ha megmutatná a nemét a babó, én is inkább tudni szeretném... Az egyik ismerős pár azonban kitartott a szülésig, minden egyes UH-t úgy kezdtek a dokinak, hogy nehogy véletlenül megmondja :)

Bea, én nem is láttam eddig kismamás dossziét...

Kukli, Samu nagyjából folyamatosan (mondatokat használva) nem sokkal 2 éves kora előtt kezdett el beszélni, de értelmes szavakat ennél korábban is mondott. Kb 17-18 hónaposan felvette a szókincsébe az "eltört" kifejezést, és onnantól kezdve minden negatív történésre ezt használta :)
Mennem kell, rá kellene vennem a gyereket, h végre elaludjon.
Üdv:
Éva

erpé

sziasztok

Kukli nagyon édi Boti a kádban :D ezek szerint a fürcsi a nap fénypontja volt ;)

nagybevásárlásos napokon vagyok túl. megvan a babaágy, bele a matrac, kis heverővé alakítható, ezt nagyon olcsón megúsztuk 16.000 volt matraccal együtt egy baba használta csak pár hónapig, mert legtöbbször a szülőkkel aludt együtt. bodyk, kiszoknik, egy édi macis tipegő, kissapka (kiélem a macimániám) kistakaró is be lett készletezve, és megrendeltem a babakocsit. :D:D:D Graco quattro deluxe lett a nyerő, mert abban isofixes a hordozó, van hozzá mózes meg minden más is és nagyon szuper babakocsinak tűnik.. most újonnan akciósan 79.900 Ft volt a bababörzén.

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
A fürcsis kép nem tegnapi. Lassan 1 éves. Ahogy ülni tudott. :) Mostmár miket csinál a kádban. :shock: 3 napja együtt fürdünk. Annyira cuki, már élvezi.
Adryn jól bevásároltál. Hogy viszed haza? A kocsi jó választás nagyon. Szupi, hogy ágyon, matracon is túl vagy. Mi még várunk hétfőig, de már néztem egy két kis ruhát én is. Vmit csak kell vennem nekem is. :wink: Bár tényleg csak egy-egy darabot.
Samunak jobbulást! Ha minden jól megy együtt lesznek álomerdőben Samuval. :lol:
Boti is most tanul minden nap új szavakat. Bár legszívesebben mindent papucsnak hív. De már elég sok szót használ.
Rszg mikor érkezik a kocsid?
Na mára eldugultam.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli hát a hazavitel majd januárban lesz kocsival :P kellemes 20 órás útnak nézünk elébe.. az a szerencsém hogy én imádok autókázni :D azt gondoltam hogy nem friss kép a Botiról, de édesnek találom és kész ;)

KépKép
KépKép
adryn

Köszi az érdeklődést lányok. túl jó híreim nincsenek... lefekvés előtt már hőemelkedése volt Fanninak, éjszaka már be is lázasodott, de a nurofen levitte szerencsére. nagyon taknyi szegény... de ma már nem volt lázas. eddig.
sajnálom, mert holnap mennénk bababuliba, de úgy látom, hogy ez nem fog összejönni... :?

Samunak boldog névnapot! és jobbulást neki is!

Fanni is elég hamar mondott szavakat, de mondatokban olyan 20-22 hónaposan kezdett el beszélni. és szakaszosan fejlődött, olyan 3 havonta volt mindig egy nagy ugrás.
tegnap felhívta anyukámat, és olyan szépen összefüggően csevegett vele, hogy én is csak néztem. általában nyaggatni kell, hogy beszéljen, ha akar, mert ez így uncsi, hogy csak csöndben van, de a telefont kikapja a kezemből. de most elejétől a végéig lefolytatta a beszélgetést, közbe sem kellett szólnom, mert anyu is mindent értett. :lol:

drukkolok a jövő heti uh-soknak!!!

én a nőgyógyászomtól kaptam gravidás dossziét, ha arra gondolsz.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és nekem is tud nagyon nyilalni a hasam, főleg ha tüsszentek, vagy köhögök egyet, de a hirtelen felállásnál is.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: sajnálom Fannit.. meg a bababulit is hogy lemarad róla.. de hátha holnap még jobban lesz.... :? nekem is szokott nyilalni a hasam köhögéskor.. de a hirtelen felálláskor csak elszédülök általában...

KépKép
KépKép
adryn

itt Fanni 2 hetes volt kb. :D
de fürcsis!

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és már köldökcsonkja sincs! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
hát remélem, hogy jobban lesz, de nem hiszem, hogy ennyi gyerek közé be merem vinni, és nem őt féltem igazán, hanem, hogy nehogy elkapják a többiek... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

de kis tündér Fanni :D és nagy baba!!! sokkal többnek néz ki mint 2 hetesnek !!
akkor lehet várni a legközelebbi bababulira... :(

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
biztos azért, mert 2 nappal több, mint 2 hetes... :lol: :lol: :lol:
pedig nem volt nagy, tök átlagos méretű volt, és most is az.
3170g-mal és 51 cm-vel született.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

de nagyon kis helyes a képeken (ezen a feketefehéren is) ilyen kislányt nézve elkezdek vágyódni egy kiscsaj után is.. :P

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Adryn!
irigy vagyok a vásárlás miatt :D mi még csak aktívan nézelődünk.Na meg várjuk a pénteki 4d-t :wink:

Én nem bírnám ki, ha nem tudnám, főleg a vásárlás miatt.Olyan gyönyörű dolgokat lehet kapni kimondottan fiúnak vagy lánynak, különösen lánynak.A babakocsival pl.ezért vagyok bajban(bár itt a megyében a kínálat is gyatra, novemberben megyünk Pestre)vagy fiús vagy lányos, de olyan ami unisex, nagyon kevés van, alig.Némelyik meg olyan gázos színösszeállítású, hogy hihetetlen.Olyan idegesítő, hogy végre eljut az ember odáig, hogy típusnál megállpodna, de egyszerűen nincs olyan szín, ami igazán tetszene(és urambocsá fiúnak meg lánynak is jó).
Azért attól is tartok, hogy majd azt mondják lány, jól berózsaszínezünk, aztán fiú :shock: :lol: Úgyhogy csak a tutira alapozunk(pl.herezacskóra nem, az punci is lehet, csak kukira :lol: )
Na eldugultam...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!!
Mi eddig még az enyhe orrfolyásnál tovább szerencsére nem jutottunk :)
Nekem is belenyilal néha a pocim, ha hirtelen mozdulok. Mondjuk nekem ez nem új érzés, de mégis néha megfeledkezem róla hogy óvatosabban kellene :roll:

Nálunk mindkét gyerek azok közé tartozik, akik hamar megtanulnak beszélni. Bulcsú talán még le is körözi nővérét, fiú létére és kora ellenére én is néha ledöbbenek hogy mennyi mindent mond már. Most lesz még csak ugye másfél éves, de néha már két három szavas mondatokat mond, sőt a leggyakoribb mondatában már helyesen ragoz: rajzolni akarsz helyett már ezt mondja, rajzolni akarok :shock: Igaz hogy ma kiderült hogy sokszor csak én értem mit mond :lol:

Jó hamar elkezdtétek a bevásárlást :shock: én a Pannánál szülés előtt kb 3 héttel mentem el egy bababoltba és ott megvettem mindent :D igaz hogy csak a 36. héten derült ki hogy kislány.

Ja és nagyon édik a fürdős képek :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na én itt kuruttyolok, pedig már leragad a szemem, de muszáj, mert a férjem éjszakás, és most legalább zavartalanul kutakodhatok babakocsi után.Jó lenne mostmár venni egyet, mert meg fogok zakkanni.A férjem meg pláne.Pedig azt hiszi, hogy végre döntöttünk a Bergon mellett, de most megint más tetszik. BBY Grip&Go-t ismeri valaki?Elég pozitívakat olvastam róla most és tetszik.Mégse olyan batár, mint a Bergon.És szépek a színei.És nem horribilis összeg.Bár nem tudom, milyenek ezek a kétkarú kocsik.

Adryn!
Néztem a kocsit, amit vettél, klassz nagyon, de jól láttam, hogy nem mindkét irányból tolható?Nálam ez helyből kizáró ok, vagy csak én vagyok hülye???

Jó éjt mindenkinek, jobbulást a betegeknek!
Ja! Minden csöppség tündéri!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Majd visszaolvasok, most rohanok megint csak egy gyors kukk :).

Kukli

Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!!!
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Szép jó reggelt Lányok!

Samunak nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Minden betegeskedőnek pedig mielőbbi gyógyulást!

Adryn, szuper, hogy már ennyi mindent megvettetek, tényleg nem sok minden maradt vissza. Ugye micsoda élvezet volt a vásárlás? Gondolom anyukád is nagyon benne volt. Azért az a 20 órás út eléggé húzósan hangzik.

Kukli, nálunk is olyan 18 hósan kezdtek el beszélni, először csak szavakat, aztán egy két pillanat alatt össze is rakták őket. Nálunk látható a tipikus különbség, mert Viki előbb kezdett el beszélni, Domcsi egy picit később, de ő már több dolgot mondott addigra. Nagyon szépen ragoznak, a birtoklást is nagyon szépen alkalmazzák, pedig az elég nehéz. Szóval nagyon édesek, ahogy karattyolnak és be nem áll a szájuk és persze nagyon oda kell figyelni, hogy az ember mit ejt ki a száján, mert mint a szivacs, felszívnak mindent. Azt imádom a legeslegjobban, amikor játszanak és egyszer csak odaszaladnak hozzánk, átölelnek és az mondják, hogy: anya/apa úúúúúúgy szeretlek!!!! Na ez az olvadási pont!!!! :wink:

Amúgy Vikus megint beteg, újra vagy még mindig tüszös mandulagyulladása van. Tegnap az ügyeletet is megjártuk, mert 39 fokos láza volt, folyt az orra mint a víz. Ma apa van otthon vele és lehet, hogy szabival megoldja még a holnapot és a holnaputánt is. Domcsi egyedül ment bölcsibe, nagyon kiváncsi vagyok, hogy a Vikus nélkül hogy fogja magát érezni.
Persze nekem is elkezdett fájni a torkom. Már nagyon elegem van!!!!!!!

Moncsi, szerintem sem kell izgulni amiatt, hogy csökkentenék a gyed-et, gyes-t, hanem ahogy a fizetések esetében is max az emelés marad el sajna.

Minden uh-ónak, szép élményt és várunk mindenkit a hírekkel!

Vica, én sem tudom kizárni őket a konyhából sajna. Vmit akkor félreérthetően írtam. Nekünk is egyben van a nappi-konyha-étkező. Csak az összes konyhaszekrényt kellett be gyerekzáraznunk. Amúgy amit nagyon imádnak a mai napig is. Az összes tortaformát, sütiformát rakosgatják, dobolnak rajta.

Bea, nyugi tutira nem történt semmi a manóval és tök normális, hogy ez eszedbe jut! Nagyon jó, védett helyük van odabent. Én anno a gyerekekkel még tüsszenteni se nagyon mertem, köhögésről meg ne is beszéljünk. :lol: Csudaédes holmikat vettél neki.

A képek nagyon édesek, meg kell őket zabálni!!! Én már nem ígérek semmit, de igyekszem pótolni a mulasztásomat kép ügyileg!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kukli Drága, Isten éltessen születésnapod alkalmából! Sok boldogságot Neked!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves érdeklődét, Levi jelentem meggyógyult és ma ment is bölcsibe.
Viszont tegnapra én lettem nagyon rosszul. Rajtam tegnap teljesedett ki a fosós-hányós virus. Egész nap csak feküdtem, de meg kell mondjam Levi nagyon cuki volt. Mindig rángat, hogy "menjüüü", most pedig az első ilyen rángatáskor elmondtam neki, hogy nagyon rosszul vagyok, most nem tudok vele szaladgálni. Nem rángatott sőt, odahordott nekem mindennt. Innivalót, ropit, játékot :)
Beszéd terén Ő most lett nagyon aktív, mindent utánoz, mondtam is Neki, hogy kicsi papagály, erre Ő "papajaj" :)))

Boldog szüli és névnapot kívánok én is!!!! :)

Kép

Kép
gabka77

Kukli Boldog Születésnapot!!!

Gabka neked jobbulást, reméljük hamar túl leszel rajta :wink:
Tencsi te is vigyázz ám magadra, Vikinek pedig jobbulást, szegény biztos furi nekik, hogy egyikük otthon másikuk bölcsiben

zazzy megnéztem a BBY Grip&Go babakocsit. Én már próbáltam ilyet, legalábbis egy tök ilyet csak azt everflo-nak hívták. Ezek szerintem lekoppintott PP-k, persze ezt nem negatív kritikának mondom :) . Szóval nekem tetszett, könnyű volt átalakítani fekvőre és tetszett hogy a teteje átdönthető volt így még napernyő sem kellett, úgy tűnik ez is ilyen :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt!!!

Bea Aranyos kisruhákat vettél!

Moncsi Én sem hallottam, hogy hozzányúlnának a GYES-hez, de szerintem sem fognak csökkenteni, csak nem emelnek. A családi pótlékról viszont hallottam. Úgy volt, hogy januárban emelik, de ez most elmarad. Nem lesz emelés, ez tuti!!!

Kuklika Megjött a kocsi szombaton.

Adryn Úgy látszik "egy cipőben járunk" Nekem is macimániám van :) Szinte mindenből macisat vettem eddig. De azért lesz másik is. A babakocsi nagyon jó választás volt, én is ilyet vettem, csak használtat és hordozó nélkül. Nekünk az nem kell, mert autós ülést kapunk. Meg nem is szeretném így a kezemben cipelni majd a babát. Én nagyon jó állapotban vettem a babakocsit, szinte nem is látszik rajta, hogy használták. Csak annyi látszik rajta, hogy egy-két pici kavics van a kerekében. És én 35 ezerért vettem :D

Zazzy Tényleg nem tolható mindkét irányból a babakocsi, de a teteje teljesen átfordítható, így olyan, mintha mindkét irányból tudnád tolni. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szuper kis babakocsi!!!

Nekünk megvan a kiságyunk, a babakocsink, az ágyneműnk, a falvédőnk, meg a szobabaútort is egy hét műlva hozzák. Tehát szinte már csak az apróbb dolgok hiányoznak. Kisruhánk meg lesz, mert nővéremtől kapunk :roll:

Zsu Majd válogatunk :wink: 3 nap múlva ottleszünk :wink:

A babkocsi
Kép

Kép

Kép

A falvédő
Kép

Kép

Kép
rszg

Csibb és mindenki köszi a drukkot. A közigazgatási szakvizsgám 2. fele lesz ma. Az elsőn, nehezebben már túl vagyok, amin meglepően jól szerepeltem :D , lehet Masut, hogy a két agy miatt :shock: pussz mindenkinek, megyünk :wink: tanulni....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

kukli happy birthday :D:D:D

Samunak pedig boldog névnapot ;)

na zazzy megelőztek a válasszal :D pont ezt akartam írni..igen.. pl a mózest máshogy nem is lehet beletenni csak úgy hogy feléd nézzen a bébi, amikor meg már ül akkor jobban fogja érdekelni a külvilág mint a mami arca ;). az enyémnek nem ilyen lesz a színe hanem piros és barna keverék, nagyon szépen néz ki.. ne azt a lángoló vöröset meg a kakibarnát képzeljétek el :P

KépKép
KépKép
adryn

Mindenkitől bocs a "papagály"-ért, tudom, hoyg j -vel kell írni, de már nem tudom javítani :(

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok lányok!
Kuklika, sok boldog isten éltessen sokáig!!!

Mi még semmit nem vettünk, szerintem januárig nem is fogunk, de folyamatosan nézelődöm, hogy mit érdemes, miket lehet találni.
De már ma éjjel is babakocsival álmodtam, kaptunk egyet, és azt néztem, hogy dönthető-e, téliesíthető-e :lol:
Holnap megyünk haza, már alig várom, egy hete nem aludtam a kis ágyikómban :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?