Szép jó reggelt Lányok!
Samunak nagyon boldog névnapot kívánok!
Minden betegeskedőnek pedig mielőbbi gyógyulást!
Adryn, szuper, hogy már ennyi mindent megvettetek, tényleg nem sok minden maradt vissza. Ugye micsoda élvezet volt a vásárlás? Gondolom anyukád is nagyon benne volt. Azért az a 20 órás út eléggé húzósan hangzik.
Kukli, nálunk is olyan 18 hósan kezdtek el beszélni, először csak szavakat, aztán egy két pillanat alatt össze is rakták őket. Nálunk látható a tipikus különbség, mert Viki előbb kezdett el beszélni, Domcsi egy picit később, de ő már több dolgot mondott addigra. Nagyon szépen ragoznak, a birtoklást is nagyon szépen alkalmazzák, pedig az elég nehéz. Szóval nagyon édesek, ahogy karattyolnak és be nem áll a szájuk és persze nagyon oda kell figyelni, hogy az ember mit ejt ki a száján, mert mint a szivacs, felszívnak mindent. Azt imádom a legeslegjobban, amikor játszanak és egyszer csak odaszaladnak hozzánk, átölelnek és az mondják, hogy: anya/apa úúúúúúgy szeretlek!!!! Na ez az olvadási pont!!!!
Amúgy Vikus megint beteg, újra vagy még mindig tüszös mandulagyulladása van. Tegnap az ügyeletet is megjártuk, mert 39 fokos láza volt, folyt az orra mint a víz. Ma apa van otthon vele és lehet, hogy szabival megoldja még a holnapot és a holnaputánt is. Domcsi egyedül ment bölcsibe, nagyon kiváncsi vagyok, hogy a Vikus nélkül hogy fogja magát érezni.
Persze nekem is elkezdett fájni a torkom. Már nagyon elegem van!!!!!!!
Moncsi, szerintem sem kell izgulni amiatt, hogy csökkentenék a gyed-et, gyes-t, hanem ahogy a fizetések esetében is max az emelés marad el sajna.
Minden uh-ónak, szép élményt és várunk mindenkit a hírekkel!
Vica, én sem tudom kizárni őket a konyhából sajna. Vmit akkor félreérthetően írtam. Nekünk is egyben van a nappi-konyha-étkező. Csak az összes konyhaszekrényt kellett be gyerekzáraznunk. Amúgy amit nagyon imádnak a mai napig is. Az összes tortaformát, sütiformát rakosgatják, dobolnak rajta.
Bea, nyugi tutira nem történt semmi a manóval és tök normális, hogy ez eszedbe jut! Nagyon jó, védett helyük van odabent. Én anno a gyerekekkel még tüsszenteni se nagyon mertem, köhögésről meg ne is beszéljünk.
Csudaédes holmikat vettél neki.
A képek nagyon édesek, meg kell őket zabálni!!! Én már nem ígérek semmit, de igyekszem pótolni a mulasztásomat kép ügyileg!