Winona: nalam ez teljesen valtozo, van hogy 20 perc aaltt, de olyan is van, hogy 1.5 ora alatt szopizik 40-et, total attol fugg, hogy mennyire ehes
Bagzi: nagyon edes a kis Dani, es nilyen jol turi a tomeget
Honey: tenyleg fagyaszd le a tejcit, kesobb meg jol johet, hatha bevalik nektek is a Haberman eteto, es akkor kesobb is oda tudod neki adni, meg a kajakba is jo lesz.
Ejszakai pelust nekem muszaj cserelni, mert egyszeruen nalunk mindig van kaki !!! Komolyan mondom, elkepeszto nagy pelus-fogyasztok vagyunk, napi 1-2 olyan van talan, ami csak pisis, de az osszes tobbi ...
nem reszletezem.
Eszike: Noncsi is nagyon edes
Ezert jo a nagy szuletesi suly, mert Benedek mar siman 4,5 folott van igy a 2. heteben, es mar napok ota alszik ejszakankent 6 orat, es lesz ez meg tobb is. Neked kitartast, Noncsi is szepen gyarapszik, nemsokara eleri o is ezt a sulyt, es akkor egy kicsit nyugodtabbak lesznek az ejszakaitok.
Bar en most olvastam, hogy a tejtermeles szempontjabol nem tul jo, ha ejszaka ilyen nagy szunet van (legalabb 6 hetes koraig), mert kevesebb tejci lesz. Ugyhogy en most probalom magam ravenni, hogy hiaba alszik a gyerkoc, nekem fel kene kelni es fejni egyet menet kozben ... meg azert ezt nem sikerult elernem
A tapasztaltabb anyukaknak mi a velemenye errol???
Blumi: nalam teljesen valtozo, hogy hanyszor eszik napkozben, az elso nehany napon itthon eleg volt a napi 6 kaja, mostanaban inkabb 8-10-szer log a cicin.
Nalunk is szeret hason aludni, de az oldalan is, haton csak polyaban szoktuk altatni, mostanaban az a meno
De azt csak ejszakara tesszuk ra, napkozben minden mas pozicioban alszik.
Roni: jo, hogy mar gyogyultok, es tuti ijeszto lehetett a szitu, de tul vagytok rajta, es a legfontosabb, hogy minden rendben veletek !
Starlark: en nem szoktam aludni hagyni nap kozben ilyen sokat. Bar meg csak egyszer volt ra pelda, hogy nagyon bealudt nappal, de en bizony 5 ora alvas utan felebresztettem
Lehet, hogy kegyetlenseg, de attol feltem, hogy ejszaka akkor kukorekolna nekem, es ezt nem akartam. Vegul is nem is volt semmi baj, ejszaka is vegigaludta a megszokott 6 orajat
Marti: vhogy en megertem am Honey mereset ... nekem is muszaj, mert annyira semmi visszajelzes nincsen, hogy most akkor eleget szopizott-e vagy meg mindig ehes
Szerintem mi elso gyerekes anyukak ilyen parazosak vagyunk. Van, aki mar rutinbol tudja a dolgokat, nekunk meg tanulnunk kell. Dehat ez a forum is arra van -tobbek kozott-, hogy tanacsot kerjunk egymastol