Baszki, én is eposszal készültem...
Mona: hihihi, jó kis produkciókat tud a kicsi Nóra! Szerintem ezzel a nyelvnyújtogatással edzik magukat a beszédre (biztos nem, csak most hirtelen ezt találtam ki...
) Mi a Taktaharkányt, Csempeszkopácsit és a cserszömörcés szájvizet próbáljuk tanítani a lánynak, de csak kiröhög minket
Gondoltuk a mamamamama, papapapapa, babababa gyakoroltatása túl uncsi
Kmanna: szegény kis Pankalini! Mi lehetett a baj? Szép méretekkel rendelkezik ő is! És milyen gyönyörű ezen a képen (is)!!! És tök jó a pólója! Meg a haja, meg a mosolya, meg a ...
Mni: szívesen az infót. Mi komolyan vettük, és elmentünk a Kikába. És jól bevásároltunk. Még szerencse, hogy a topik hivatalos hitelesítője is épp arra járt, és tudja igazolni
Panny: szerintem, nincs lemaradva a kisfiad. A saját útját járja, a saját ütemében. És ráadásul jól eszik!!!
Szilvánusz: tőlem örökölte
Te lány, bármikor szívesen meghallgatom, ha épp „egéritathatnékod” van!
Tök jó a férjurad megoldása!!! Nekem tetszik! A Marci-fiú pedig helyes, mint mindig!
Kiszazsu: de jó, hogy jelentkeztél!!! Mesélj, mi volt a kórházban, hogy van a kis Vikó???? És Te? És hogy bírta a lánykád a távolléted?
Judit18: úgy sikerült lekapni, hogy mint Pimpának állandóan kinn van a nyelve. Mit akar vele????
Drukkolok, hogy rendeződjön most már ez az evésdolog Eszternél!!! A gesztenye sem tetszett neki? Hogy adtad? Csak magában? (nem bosszantásból, de Fruzskának ízlett, úgyhogy máskor is nekiugrom a pucolásnak)
Pepike: de jó, hogy előkerültél! Sajnálom a hitelt
A cherokee-nak tényleg egész jó cuccai vannak! Nemcsak bébiben, hanem nőiben is (turkeszokban szoktam találni
)
Fruzska alvás-pozícióban konzervatív
, még nem adott olyat elő, mint Alíz. Hihetetlen, hogy tud így aludni!!! Nagyon édes!
Pati: na, csak előkerülsz néha-néha. Hihihihi, én is azt hittem, hogy ebben a hónapban lesz, mígnem egy nálam okosabb (nevezzük csak Potykának) felvilágosított, hogy november nem ez a hónap, szóval még egy hónapig epekedhetek a közös kedvencért
Az első karácsonyt épp ma emlegettük, hogy milyen szép lesz, mikor Fruzska magára rántja a karácsonyfát. Azt hiszem ez elkerülhetetlen
(amúgy tetőtől talpig romantikus lélek vagyok
)
Jók a képek! És tényleg annyira jó, hogy a nagytesó ennyire gondoskodó!
Potyka: de jó, hogy Te is előkerültél!!! Dani-fiú elblicceli a fürdést??? Biztos fontos aludnivalója van!
Na még egy matekpélda. Gondolkodom, hátha megy még!
Szilvánusz: szééééééééééép, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúj avatar!!!!!
Pumperka: már hiányoztál! De hát a férjed... megértem! Ezt a beach-et!!!! És ezt a hordozási módot!!!! Van még mit gyakorolnom...