Végre én is géphez jutok.
Így állunk-dióhéjban:
Az építkezés halad, hamarosan kész a ház kívülről, akkor majd mutatok képet is.
Peti ma dolgozik végre először, a biztosító huzakodik, de nem hagyjuk magunkat.
A kisnyuvaszokat mind elvitték, az uccsót múlt hét végén. Kaptam mindről híreket, jól vannak. Project letudva
Gyerkek jól vannak, Norton mászik (főként kúszik) ezerrel, a nappalit már bejárja, máshova még nem garázdálkodik. Továbbra is 2 foga van, amivel ritkábban harap meg, pontosabban, ha nem éhes csak szórakoz-na. Este lerakom 7-9 között (attól függ meddig bírja én szeretném minél később) és jobb napokon 5-6 ig nem kel fel, akkor magam mellé veszem és reggelig általában (
) visszaalszik. Gordont olyan szinten imádja, hogy ha meglátja az oviban, amikor megyünk érte, elkezd sikítozni, ami aztért gáz, mert akkorra lefektették már a bent alvókat és mindenkit felver
Olyan jó látni, hogy szállingóznak vissza a sokatírók!
Ügynöknő, sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedd vagy szerda egy minitalira???? Meg akkor a Ti kutyátokat is végre megkínozhatom, nemcsak a Potykájét!
Linocs, milyen volt közös kedvencünk a hordozós napon??
Kacika, az a link...................................................
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsu, hálistennek, hogy nincs nagyobb baj. Már akkor nagyon aggódtál, amikor először felállt, lám, nem alaptalanul
Potyka, hatnak a takonyszerek?
Kvaszévi, merre vagy????????????
Nagyobbal rendelkezők: a kisautó és motor mikortól aktuális játék?? Nem emlékszem
csak arra, hogy Gorka még nem járt, már autón ült és haladt ezerrel.
Gondolkoztatok már azon, hogy közeledik AZ ELSŐ karácsony????
ajándékokon is gondolkoztatok már?
Kértetek képeket, íme:
Érdemes megnézni a második képet jobban, Gordon etette a kicsit, a háttérben az almabefőzés, amit én csináltam, na ekkor szembesültem azzal, hogy igenis volt ősrobbanás, és megtaláltam az epicentrumát is
.