Sziasztok!
Szilbee, én is kérném a DIFER-t! Már csak kíváncsiságból is, hogy miből teljesített ilyen jól a gyerekem
Nálunk most nagyon zsufi hétvége lesz, azt sem tudom, hogy hogy szervezzem, de nem baj, úgy szép az élet, ha zajlik.
Anno, talán van még aki emlékszik rá, én is belefutottam egy vitába itt a fórumon. Úgy, hogy még viszonylag új voltam a társaságban. Szopis ügy volt (azóta nem is írok ilyenekről inkább csak priviben). És igen, maradt a szálka a szememben, és igen, jó pár napig nem is írtam, mert tiszta szívemből nem tudtam volna. Valami megváltozott. Aztán végül is feladtam az ellenállásom, és újra jöttem, majd halványult a dolog.
Hú, és a babanet indulása óta hány ilyen vitát átéltem már... nem könnyű, és sokáig tart az érintetteknek megemészteni!
Azért örülnék, ha sem Szami, sem Ditke nem adná fel, mert mindketten hiányoznának, ha nem jönnének!
Még egy, ha valakinek véleménye van, akkor inkább írja meg ide!
Balwin, Kata jól leírta a lázas állapot kezelését! Annalucusnak szerintem még a leghatékonyabb a kúp! Hm, az nem jó, hogy megint belázasodott, de remélem már nem tart sokáig.
Niki, az antibogyóval kapcsolatban ugyanazt tudom mondani, mint Kata. Ha nem szedte végig, akkor valszeg nem szabadultatok meg teljesen a bacitól. A dokinéni fog felírni másikat, más hatóanyaggal.
Olga, ez már igazán felháborító, amit a tesódékkal művelnek! Újra kellett éleszteni? Te jó isten! És a szülőknek nem is szóltak???? Hát ez már tényleg szörnyű!
Kiállás.....hát engem sem kell félteni, de mikor kórházban volt Csongi én is úgy meghunyászkodtam, mint egy kiskutya.... valahogy ott más lett a természetem