Docka: Robó foga még nem látszik, csak az ínye kemény neki . Éjszaka többször ébred, van mikor elég ha a cumit beteszem a szájába,enni viszont 2-3 szor eszik reggelig még.Nagyon szép Andris, sokat nőtt és olyan csini. Gratulálok a forgáshoz, ugye milyen jó érzés, hogy ennyire fejlődnek
.
Regina: gratulálok az oldalra forduláshoz, azt hiszem így te is beállsz a nehezenpelenkázóanyukák táborában
. A táblázatban is ott a helyed, hiszen te is közénk tartozol
.
Tündérien alszik Dominika.Sütőtöklevét még nem próbáltuk.
Szisz: jó erős Borka
. Krumplit még nem adok Robónak, de hamarosan az következik. Úgy tudom, hogy elejében csak simán megfőzöd és összeturmixolod, vagy összetöröd(attól függpépesen vagy daradosan is eszi már), majd egy picit felengeded a főzővizével, vagy anyatejcsivel. Később lehet répával, sütőtökkel , céklával keverni. de majd jönnek a tapasztaltabb anyukák és ők biztosan adnak ötletet
.Köszi a hízókúrás tippet.Kipróbálom majd
. de huncut nézése van Borgkának. Annyira aranyos.
, naés csinibini leányzó
.
DBarbi: nagyon klasz autóülés vettetek és tényleg az ára iS elfogadható.mekkora már fanni? olyan hatalmasnak látszik az ülésben
. Szép kislány nagyon
. Ti az etetőszéket mennyiért vettétek ?
Vera: örülök, hogy az oltást túlvészeltétek minden gond nélkül
. Nálatok két oltásból állt a a Mejugate? Nálunk 3 db volt. Egy éves kor felett pedig 1.
Szerintem is érdemes beadatni. Táspióságon pl ebben hunyt egy egy kisbaba
. A másik pedig, hogy a doki szerint is kb 10 éves koráig védi őket. Ezért is érdemes beadatni, mert ki tudja mi,mikor és hol üti fel a fejét.
Hajvágás: én egyenlőre csak ollóval vágtam elől le Robó haját, foggalmam sincs mikortól lehet géppel. Szerintem ez nincs korhoz kötve.
Dorki: de édes Nik, mekkora haja van
.A gondolkodó leány szobra pedig tündéri. ott éppen aludni készült ? Tényleg hatalmas haja van, nem hullik még neki? Nálunk Robónak eléggé kihullott már a babahaja, csak a feje tetején van még.
Barbi: éjszakáitok tényleg nem annyira vészesek, mint a többikeneél. talán ti vagytok eddig a legjobb helyzetben jelenleg.Tudom milyen , mikor semmire sinvs idő, én is sokszor elhavazódom. Talán ennyi az össz kikapcsolódá, hogy írok nektek
.Ádi nagyon aranyos az alsó képen, tiszta profi autóversenyző
. Az első képen miért tört úgy el a mécses? Szegénykém.Úgy tudnak mindenen sírni. Nagyon klasz a kis autó, gurul is?Hideg: én már itthon át vagyok fagyva, mi lenne akkor ott? Hogy bírjátok. Ki nem is igen mentek, gondolom, csak ha nagyon fontos.Bárcsak jönne a jóidő
.
Edit: megy a dukk folyamatosan!!!!!
Zsizsa: nem is tudom mit írjak. Bocsánat! Persze tudom, hogy Gabóca leányzó, magam sem értem, hogyan bigyesztettem oda, hogy fiú
, ne haragudj. Biztosan sietve kapkodva írtam. nekem is nagyon jó, hogy írhatok nektek, ti jelentitek nekem a kikapcsolódást.Amiatt senki nem kövez meg, hogy Gabival alszol. Nálunk is van Robó sokat a nagyágyban, viszont én tényleg nem tudok vele aludni. Ficánkol álmában is, kezével csapkod, nem könnyű eset. Főképpen ezért nem szeretném ha megszokná a nagyágyat. persze annál jobb nincs mikor összebújva alszunk
.Imádom a puha arcocskáját, meg a szuszogását.
Tényleg olyan jó, hogy ilyen aranyos társaság jött össze ennyi gyönyörű, szebbnél szebb babákkal. Szeretek ide járni
.Tényleg szinte hiányzik már, ha egy nap nem tudok írni. Lehet ,hogy függő lettem
. ?
Minden baba olyan szép és igaz Robón is látom mennyit fejlődik, főleg ha a képeket összehasonlítom a mostanit a régiekkel. de minden egyes alkalommal megdöbbenek, mikor itt is látom a babákat, hogy mennyit nőlnek és változnak tényleg.Ez annyira csodás dolog
.
Lányok segítenétek?Etetőszéket szeretnén mi is venni, ha van köztetek olyan aki a mostani akciókat már megtekinettte, megírná, hogy milyeneket, mennyiért és hol lehet venni Pesten? Jó lenne felmenni, de csak ezért nem érné meg, főleg akkor állna apa haja az égnek, ha még nem is kapunk normálisat , jó áron. megkszönöm a segítségeteket előrre is.
Most éppen azon kivételes alkalom van, hogy Robó nincs kézebn és itt kukucsol a szönyegről rám. Közben a tükörben is felfedezett és hol innen kukuccsolunk, hol a tükörből
. Így lassan haladt az iromány, remélem nem kutyultam össze semmit
.
Nagyon hideg van nálunk is, azt hiszem me nem megyünk ki.
Én is teszek fel egy képet Robóról , ő is picit elgondolkodott éppen:
Bocsánat, hogy hosszú lettem!
Derűs szép napot: Anita