NAti, azért csak óvatosan azokkal a programokkal
Hát pirike még sehol. Viszont a pajzsmirigy alulműködésem átment túlműködésbe. Én még nem láttam a papírt, de apu mondta, hogy a tsh-m 0,001 vagy 0,01
már nem emlékszem, de aszem az utóbbi
Most önkényesen úgy döntöttem, hogy ma nem veszem be a gyógyszert, sőt holnap se.... Amit a dokim küldött levelet, azt írta, hogy nőgyógyászatilag minden ok, forduljak belgyógyászhoz
de a pirire nem mondott semmit, hogy ilyenkor mi van.... vagy it kellene csinálni. Vagy majd a belgyógyász mondja meg??? Nem tudom.
Szegény Nati, biztos nagyon rossz most a párod nélkül! De gyorsan eltelik az az 1 hét.
Húú, Viri már Te is túl vagy az első 3adon! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a baba neme! Mikor mentek 4dre?
Liza most nagyon jól elvan, beszélget, rúgja a nagy fenekemet
gépelget, pontosabban belecsapdos a laptopomba. Imád öltözködni, azt hiszem, ha nagy lesz, akkor még durvábban fogja szeretni a ruhákat. Ja és vásárolni is imád, meg a boltokat. Plázacica
Na múltkor azt akartam írni, csak eltüntette a gép, vagy az oldal, hogy egy parkolóban álltunk és kiszálltam -Liza is ott volt- és egy ember pislogott vissza, letolta a gatyáját majd jól kinyomta a fenekét és leült nagywczni.
Aztán találkoztam egy rég nem látott ismerőssel, rokonnal -röpke 9 éve nem láttam). Aztán mentünk haza és az új 51esen egy idióta kamionos ránkkapcsolta poénból a reflektorát és a keresőlámpájaát és a kocsi seggébe ment majd lassított, majd megint begyorsított aztán megelőzött mikor megunta és folytatta az előttünk lévővel