Sziasztok!
Jó sokat írtatok, alig győzöm olvasni
Ezért most bocsi is, de nem írok mindenkinek, mert nem jegyzeteltem és kavarognak a dolgok.
Először is (mert erre emlékszem
) a babák nagyon-nagyon szépek
Docka!
Ez az Andris is mekkora már!
Nagyon édi.
Dorki!
Nikinek ez a babahaja? Hihetetlen milyen hosszú
Nekünk most kezd kinőni az új haj, de olyan tempóban, hogy nyárra vágni kell szerintem
Tényleg nem tudjátok véletlenül mikortól lehet géppel vágni a gyerekek haját? Mondjuk a nővérem fodrász tehát ezzel nálunk remélem nem lesz gond!
Barbi!
Ádám a sírós képen is nagyon aranyos
Nem lehet mindig jókedve! Az autós kép nagyon tetszik. Nagyon komoly a járgány, már alig várom hogy mi is vehessünk majd Bencének ilyet.
Regina!
Most hogy láttunk rólad is képet, meg kell állapítanom hogy Dominika tiszta anyja
(Bár az apukáját nem láttam.) Vagy nem rád hasonlít?
Nagyon drága ahogy alszik
Na, tegnap megkaptuk az oltást. Eddig ez volt a legeslegjobb, épphogy csak felsírt Bencike mikor megszúrta a doktornéni, és ennyi volt. Kapott kúpot, se láza nem volt, se nem fájt, piros sem lett, mára meg már alig látszik. Úgyhogy ennek most nagyon örülök!!!
Már csak az 5hós dupla maradt
Én soha nem szoktam tanácsokat osztogatni, de most megteszem
Lányok! Adassátok be az agyhártyagyull.elleni oltást! Igaz hogy most még 2 darab, és én is nagyon sajnálom Bencét a sok szuri miatt, látjátok tiszta ideg vagyok mindig, de soha nem bocsátanám meg magamnak ha valami baja történne úgy, hogy ki lehetett volna védeni.
A mi dokink ki van akadva azon hogy egyes orvosok lebeszélik a szülőket, vagy csak 1 éves kor után javasolják. Tudom minden orvos más, de ő azt mondta hogy aki budapesti az a veszélyeztetett kategóriába tartozik, és bármikor bárhol megkaphatja sajna a betegséget
Mondom ezt most azért, mert tegnap hallottuk hogy épp Szolnokon van egy agyhártyagyulladásos fiú, aki 2napja kómában van. Ráadásul kiderült hogy abban a suliban tanul, ahol apósom dolgozik.
Bocsi hogy beleszóltam, de érdemes megfontolni szerintem. De mindenki maga dönti el persze!
Van egy másik oltás, ami a fert.kullancsok ellen véd. Ezt csak 2éves kor után lehet beadatni, és ez sajnos 3db lesz, de mi azt is kérni fogjuk, mert sokat szeretnénk majd kirándulni, horgászni Bencével.
Ne haragudjatok, hogy most ezt itt leírtam, csak segíteni szerettem volna vele.
Most megyek teregetni mert lejárt a mosógép
Üdv,
Vera