Új privát üzeneted érkezett!

Bori!

Most olvastam el a tegnapi mosási akciódat!
Lehet, hogy így nem is kéne ruhákat vennem a babónak, csak mossam ki az enyémet vagy a papájáét. Na ez csak hülye humor volt.
Engem a apuka mindig piszkál, mert mindig sikerül bealakítanom mosás ügyben. 5 évvel ezelőtt kapott egy 8000 Ft-os aréna polót. Szuperul nézett ki. Addig amíg nem mostam ki.........
Kép

Így nézte a pólóját.....

Na most hogy segítsen ő is mosott...... én meg röhögtem.....Kép
Puszillak:
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok!

Ma voltam AFP-n, nagyon ízgulok az eredmény miatt.

Mucska, remélem már teljesen megnyugodtál.Kép

Alma, nekem 1 hetet mondtak az eredményre és ha jól tudom a Schöpfibe küldik a mintákat.

Zsuzsa, várjuk a tali tervet !

Bellana, nem lehet könnyű segítség nélkül. Sajnálom, hogy ilyen az anyósod.

Ildi, kitartás! Tudom mennyire nehéz lehet neked és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Chello
chello
 
 


sziasztok!

Szép napot mindenkinek! Süt a nap! Kép

Mucska: akkor holnap mentek?

Ildiko: hat, ezek komoly dolgok, de ha a doki azt mondja, hogy ne aggodj, akkor ne! Gondolom a szules utan kontrollaljak ezt a sejtszaporulat dolgot. Ha jol tudom, ez a fajta rak is eleg lassan alakul ki, ezert talan nem kell aggodnod tenyleg.
Csak egy ötlet! A csaladban senki sem Rh-??? Vagy valamelyik gyereked? Ilyen is van, és ilyenkor az anyuka szervezetében jelen van az ellenanyag. Azt nem tudom biztosan, hogy egy veteles eseten is szamit-e ez, de reszemrol ez csak egy gyanu.
Mindenesetre vigyazz magadra, es minden rendben lesz.

Bellana: szerintem mindenek előtt hagyd ki a szánkó húzást, és én a helyedben Dani délutáni alvását pihenéssel tölteném. Hidd el, megéri! Senki sem csinálja meg a dolgodat helyetted ugyan, de aki bármit a szemedre hány, az bek@...ja! És ez a komoly véleményem! Legyél kicsit önző, mert ezt az önfeláldozást senki sem hálálja meg neked!
A felvételihez szurkolok!
Amúgy a tegnapi szülőszobában a Váci Kórház volt Kép

Nanda: tuti szép lehetett. Én még a Zsófival a pocakomban voltam a Tátrában 2001. májusában, a 8. hónap elején. Mi is nagyokat túráztunk nappal. Estére meg már vacsizni sem volt kedvem!

Kép

Kép

Gyógyuljatok meg, és vigyázz magatokra.
Amúgy az én Pocaklakóm hamarabb kel, mint a lányom! Kép
Ja, és várom a Dömötör sztorit!

Suncsi: nyugalom, a hosszu elet ritka Kép
En asszem a honvagyadat megertem, bar teny, Svajc nagyon szep orszag! Ott voltunk naszuton.
Ime egy kis svajci nyar a magyar telbe:

Kép

Mielőtt valaki megkérdezné netán, a férjem fényképész! A képek tőle vannak. Ha valakit érdekelnek a fotók, a honlapja:
www.gehring.hu

Na, most eldugulok.

Zsuzsa
zerko
 
 

 
 

Szia Zsuzsa!

Holnap még nem,csak bejelentkezek. Holnapra már tisztán látjuk, hogy mikor nem ütközik mással. Laci teljesen bezsongott, pedig Ő mondta eddig, hogy várjuk. Még a szülőszobát is megnézte örömében.Persze aztán azt is mondta ijedtében, hogy ő kint marad. Ő tudja. Én örülnék ha jönne, de neki kell tudni.

Chello!

Teljesen megnyugodtam, mert ha idegeskedek az nem jó a babának. De a doki csajt messze elkerülöm. Ez már biztos!!!!!!
Szorítunk az AFP miatt, majd írd meg feltétlen, hogy mi lett.

Most meg elindulok és megnézem Zsuzsáék képet.
Puszika:
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Süncsi! Ne haragudj, nem akartalak felhuzni!
Honvagyat ismerem, ismertem, de mivel mar minden ideköt, ezért megnyugodtam. és panaszkodni tényleg nincs okunk. Gyönyörü orszag, rengeteg kultura, akik egymas melett jol megélnek, tolerancia és jolét...
A tavolsagokat pedig ma mar le lehet gyözni, repülö, e-mail, digitalis fotok...
Elnézést az OFF-ért!
Süncsi nem haragszom Rad, csak hirtelen ez szemet szurt, amugy még a topicot sem olvasom rendszeresen, véletlen volt, bocs.
Névtelen
 


Jó reggelt,
Én még csak most bújtam ki az ágyból (na jó, a reggelin is túl vagyok már), mert apuci bevállalta a mai óvodát, így lustálkodhattam.

Legelőször is Süncsi,
Édes-kedves Süncsi és minden külföldön élő társunk, ne haragudj, de legszebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy el tudnátok jönni a találkozóra! Persze, előfordulhat, hogy valaki éppen akkor van itthon szabin, de ilyen különlegesen szerencsés dolgok ritkán szoktak történni. Persze, annyira jó lenne veletek is találkozni, utána kimennénk hozzátok egy pl.fondüre Svájcba, utána kiugranánk Sorayához és Ildikóhoz is valami jó ürüggyel Finnországba...Ne tessék rám megsértődni, kérem szépen!

Orsi, Linó-papi, Nanda és Maya,(remélem nincs több betegünk)
Gyógyuljatok meg hamar! Nanda, megfázást szedtetek össze? De jó lehetett neked a havas Alpokban!(CSodálatos a fotó a kislányoddal, mindig megnézem, ha téged olvaslak.És az a kert a háttérben...SAját?) Danit mi először három és fél évesen vittük, ő élvezte, de ez persze teljesen gyerektől függ.Igaz, nem sokat síelt, volt a lábán vagy 3 x 10 percig a léc, de annyira élvezte a többit, a szánkózást, a túrákat.Egy csomó ilyen képet is tettem bele az albumba, annyira szeretem azokat a képeket.

Bellana,
Vigyázz magadra, lehet, hogy neked még Danikád tizen-párkilója is sok, ne szánkóztasd inkább! A felvételiddel kapcsolatban szerintem teljesen fölöslegesen izgulsz, ha nem sikerül, akkor nem sikerül, kinek a szemében leszel attól kevesebb? Csodálatos dolog, hogy egy drága fiúcskát nevelsz, segytség nélkül megbírkózol a dolgokkal így várandósan is.Semmi sem történik, ha nem jön össze.Ezt legfőképp magaddal tessék elhitetni, irgum és burgum!

Mucska,
Szóval te is alakítasz a mosógéppel?De azért neked sem sok ilyen kalandod volt?Ma reggel felpróbáltuk Dani fejére a sapit, de rá sem megy!!!Marad a kistesónak, remélem, nem születik óriás fejjel.Talán a kórházba is rögtön azt visszük be, kis pamutsapka helyett.
Jók ezek a gúvadó szemek!
Mennyi hülye gif-et össze tudunk ide szedni!

Panó,
Biztosan csodás lesz az utazásotok.Remélem, te sem fogsz már síelni...Ruhaügyben kíváncsi vagyok, mit fogsz találni.Bár neked addig csak két hét, nekem már nagyobb lesz a pocim másfél hónap múlva.
Egcsi,
A papagájaid óriásiak!!!Tudnak valami különlegeset, "jópofaságot"?

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Helló Lányok!

Igen rosszul keltem ma!Kép Fáj mindenem, hátam, nyakam, fejem...
Kollégám meg teljesen komolyan gondolja, hogy szabadságra megy!Kép Akkor még wc-re sem tudok elmenni. Ha a tegnapi napra gondolok, akkor ez elég aggasztó!Kép

Nem tudom, hogy ki mit írt, így nem is tudok reagálni egyesével a dolgokra. Viszont ezek a képek gyönyörűek, és asszem Svájcot is szeretném, bár még nem voltam ott. Eddig mindig tengerparton voltunk nyaralni a férjemmel, de most úgy döntöttünk, hogy ha már picit nagyobb lesz a babánk (1-2 éves Kép ), akkor szeretnénk elmenni valami ilyen "hegyes helyre". Nem igazán tudom megfogalmazni, hogy hová szeretnék menni, de remélem majd megértitek. Szóval nem tudom mennyire ismertétek régen a "Hegyi doktor" c. és ehhez hasonló filmeket!? Amikor fent vannak hegyes, dombos vidéken, és a kis falu felett csak egy pár ház van, és onnantól kezdve csak rétek, virágok, fák hegyek!KépKép Na, ilyen helyre szeretnék elmenni!Kép Imádom már így látatlanban is!
Ha nem értettetek belőle semmit, akkor hagyjátok ki!Kép Nem ment jobbban a megfogalmazás

Puszi Mindenkinek!

Timi
hmmm
 


Csajok, én már örök regisztrálatlan leszek, most sem sikerült a dolog!!!KépKépKép

Timi
hmmm
 


Timi,
Hol akadsz el a regisztrációval?
Egyébként szívesen adok tippeket osztrák hegyi túrákhoz, mi rendszeresen megyünk nyaranta is, és gyerekbarát ötleteim vannak.Tengerpartra pedig akkor indulunk, amikor itt már 10-15 fok van.

Puszi, te regisztrálatlan!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Jo reggelt!Kép

chello!Kép
en hetfon megyek AFP-re, en is izgulok...De,csak rendben lesz minden.

egcsikem!Kép
sok-sok boldog szulinapot kivanok meg!!!tegezhetlek tovabbra is?Kép

bellana!Kép
sok sikert!!!a kinai nepkoztarsasag egy eves termeset..Kép

Ket dolgot akartam leirni:
1.-a tegnapi "szuloszoba"-n teljesen elkepedtem.nem is gondoltam volna,hogy bemutatnak egy ilyen szerencsetlen kislanyt is.Es mit szoltok a dokijahoz??? En is eltakartattam volna az arcomat a helyeben...szegyenemben.Hat,ez a szules nem lesz setagalopp,tegnap ujra megallapitottam.Kép

2.-Ma reggel a furjecskemmel beszelgettunk a gyerekrol.Tudjatok o szemuveges,szinteveszto es botfule van.En hisztis vagyok,kezugyessegem semmi(kb ugy rajzolok mint Koltai Robi az Activityben).Es azon rohogtunk,hogy mi lesz,ha a gyerek az o sas-szemet orokli,botfulet,az en kezugyessegemet es termeszetemet.Kép
Aztan a ferjem eljatszotta nekem,ahogy a gyerek ul torokulesben a pocimban es dobigalja a hata moge a geneket:"ez apam latasa...ez nem kell, ez anyam rajztehetsege...ez se kell" Kép

szoszi
15+4
szoszi
 
 


Sziasztok!

Irtam egy hosszut és sikerült eltüntetnem!
Probalkozom még egyszer:

Köszi mindenkinek a gratulaciot a félidösséghez!

Mucska, Zsuzsa,
köszi a nyugtatast, mar lehiggadtam. Leginkabb a névtelenség zavart.

Mucska, ugy latom mar formaban vagyKép

Zsuzsa, gyönyörüek a képek! En a Matterhorn-nal még nem voltam, de természetesen tervben van.
Igen, Svajc gyönyörü orszag, tiszta és rendes.
Sielés szempontjabol pedig kifejezetten elönyös, reggel 1 ora kocsiut, sok-sok sielés és este mar otthon lehet aludni.

Ildi,
Sajna a problémaidhoz nem tudok sokat hozzaszolni, de az elsö kettönél latom, megnyugtattak az orvosok, tudnak a dologrol, ez a legfontosabb. Az utolsot sem értem, ilyen esetröl még nem olvastam. Most megnéztem a dokim honlapjat, ö sem ir ilyesmiröl. Még hatha talalsz valamit az interneten, vagy kérdezd ki alaposan a dokit!
Igen, ugy néz ki, hogy szülés utan jön az anyukam hosszabb idöre, szabadsagot vesz ki. A nyugdij még messze van, elég fiatal.

Bellana,
Vigyazz magadra! De az a lényeg, hogy mar szép vagyKép
Felvételihez szoritok, milyen targybol lesz?

Orsi,
Jobbulast!

Nanda,
most vettem észre, hogy még valamikor karacsony környékén kérdezted, hogy ismerem-e a Te ismeröseidet Zürichben. Bocsi, most valaszolok nem ismerös a nevük.
En is szeretnék valami hasonlo szabit, mint a Tiétek volt!

Puszi
Süncsi
süncsi
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győzöm olvasniKép
Ezért most bocsi is, de nem írok mindenkinek, mert nem jegyzeteltem és kavarognak a dolgok.
Először is (mert erre emlékszemKép) a babák nagyon-nagyon szépekKépKép
Docka!
Ez az Andris is mekkora már!Kép Nagyon édi.

Dorki!
Nikinek ez a babahaja? Hihetetlen milyen hosszúKép

Nekünk most kezd kinőni az új haj, de olyan tempóban, hogy nyárra vágni kell szerintemKép
Tényleg nem tudjátok véletlenül mikortól lehet géppel vágni a gyerekek haját? Mondjuk a nővérem fodrász tehát ezzel nálunk remélem nem lesz gond!

Barbi!
Ádám a sírós képen is nagyon aranyosKép Nem lehet mindig jókedve! Az autós kép nagyon tetszik. Nagyon komoly a járgány, már alig várom hogy mi is vehessünk majd Bencének ilyet.

Regina!
Most hogy láttunk rólad is képet, meg kell állapítanom hogy Dominika tiszta anyjaKép (Bár az apukáját nem láttam.) Vagy nem rád hasonlít?
Nagyon drága ahogy alszikKép

Na, tegnap megkaptuk az oltást. Eddig ez volt a legeslegjobb, épphogy csak felsírt Bencike mikor megszúrta a doktornéni, és ennyi volt. Kapott kúpot, se láza nem volt, se nem fájt, piros sem lett, mára meg már alig látszik. Úgyhogy ennek most nagyon örülök!!!Kép Már csak az 5hós dupla maradtKép

Én soha nem szoktam tanácsokat osztogatni, de most megteszemKép
Lányok! Adassátok be az agyhártyagyull.elleni oltást! Igaz hogy most még 2 darab, és én is nagyon sajnálom Bencét a sok szuri miatt, látjátok tiszta ideg vagyok mindig, de soha nem bocsátanám meg magamnak ha valami baja történne úgy, hogy ki lehetett volna védeni.
A mi dokink ki van akadva azon hogy egyes orvosok lebeszélik a szülőket, vagy csak 1 éves kor után javasolják. Tudom minden orvos más, de ő azt mondta hogy aki budapesti az a veszélyeztetett kategóriába tartozik, és bármikor bárhol megkaphatja sajna a betegségetKép
Mondom ezt most azért, mert tegnap hallottuk hogy épp Szolnokon van egy agyhártyagyulladásos fiú, aki 2napja kómában van. Ráadásul kiderült hogy abban a suliban tanul, ahol apósom dolgozik.Kép
Bocsi hogy beleszóltam, de érdemes megfontolni szerintem. De mindenki maga dönti el persze!

Van egy másik oltás, ami a fert.kullancsok ellen véd. Ezt csak 2éves kor után lehet beadatni, és ez sajnos 3db lesz, de mi azt is kérni fogjuk, mert sokat szeretnénk majd kirándulni, horgászni Bencével.

Ne haragudjatok, hogy most ezt itt leírtam, csak segíteni szerettem volna vele.

Most megyek teregetni mert lejárt a mosógépKép
Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


Bori!

Nem sértödtem meg, csak egy kicsit piszkalni akartalak.
Majd valszolj az EDA-as kérdésemre lécci!

Süncsi
süncsi
 
 


Szöszi!

A könnyem is folyik úgy röhötünk a párommal. Baromi jó ez a szöveg.....Kép

Timcsi! Regisztrálatlanul is nagyon szeretünk.Kép

Bori!
Apáromnak ez az egy is sok volt, ez volt a legrosszabb. Néha kis rózsaszín bugyik jönnek elő. Amikor még beraktam fehér volt... Na innentől fekete alsóneműm van. Kép


Zsuzsa!
Megnéztem a párod képeit! GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!
Sőt le is töltöttem magamnak háttérnek a gépre. És engedelmeddel küldenék a keresztanyáméknak Amerikába belőlük, mert hazalátogatnak a gyerekeivel, akik soha nem voltak még Magyarországon. Ezzel tuti meg lehet őket győzni!!!!!!!!!!! Kép

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok!

A babák szépek és nagyon fejlődnek!
Köszönöm az 5 hónapos jókívánságokat.
Borka továbbra sem tartja jó mókának a forgolódást. Párszor megfordult már, de nem ez lett a kedvenc időtöltése. Ellenben hasizommal húzza fel magát ülésbe, ami aggaszt. Kb.15-20 fokot képes emelkedni. Félek hogy meghúzza magát. A hordozóban pedig eleve már nem is akar hátradőlni

Kérdés: krumpliból milyen ételt csináltok a babónak?

Docka
Mi is Ausztiába megyünk, kicsit odébb. Március első hetére tervezzük és nem tudom ha a fogzás akkor indul meg, milyen lesz Borkával az utazás

Anita, Zsizsa
Irigykedem a hízásvágyatokra Én szülés után fogytam 5 kg-ot a kiinduló súlyomhoz képest (cukordiéta miatt), viszont bőven visszaszedtem Most megint lefele kellene, de nem megy. Jó recept hízásra: egyél meg minden este 3-4 sültkrumplit vastag szelet szalonnával, majd egyél egy nagy adag jó édes pudingot ugyancsak édes eperszósszal Bejön;)

No mennem kell.
Mosolygós szép napot!
Szisz
szisz
 
 


Bori!

Odáig jutottam el eddig, (több alkalommal is), hogy elküldte nekem a babanet a címet, és onnan semerre. Mikor rákattintok, akkor kiírja,hogy hiba, meg lépjek kapcsolatba ezzel meg azzal...viszont a "régi" emil címeimmel nem tudok már újra regisztrálni, próbálkozni, mert azt mondja, hogy már ez a cím regisztrálva van!Kép

Az osztrák túrák ötleteit szívesen fogadom, mert nagy vágyam eljutni ilyen helyekre!Kép

Szöszi!

Nagyon megmosolyogtam ezt a "mit örököl a gyerek" c. dolgot. MÁr nálunk is felmerült, nálunk én és a férjem is szemüvegesek vagyunk. Én erre mondtam, hogy sebaj, mert a gyerkőc majd a nagyszülők, dédszülők szemét örökli. Erre Ricsi ül a székben, és röhög. Kérdeztem tőle, hogy min nevet annyira. Mondta, hogy jobb lenne, ha a gyerek nem a felmenők szemét örökölné, mert az ő nagyapja vak volt!KépKép Ekkor már szakadt a könny a szeméből, hát nekem is utána.Kép

Timi
hmmm
 


Végre egy jó kedvű nap és topik Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Szisz:

Dominika is: hanyatt keXik, felemeli a lábát és a fejét(de magasra!) és úgy néz ki mint aki direkt haspréssel edz...Kép
gregina
 
 


Mucska!Kép
Nem akarok belekotyogni,de ha ezeket a zsuzsa-kepeket elkuldod,akkor keresztanyadek Svajcba fognak menni...en ugy ertettem,hogy ezek svajci tajkepek...jol tudom,zsuzsa?
De biztos van nekik m.o-i szep tajkep is...
szoszi
szoszi
 
 


Sziasztok Lanyok!

Eloszor is:

Pano, Egcsi, Zsuzsa, Bellana es SuncsiKépKépKép
Koszi nektek az uzeneteket, maris jobban vagyok, hogy gondoltatok ramKép

Ujabb hireim vannak! Most mar tuti, hogy influenzam van (csak azt nem ertem, hogy lehettem olyan hulye, hogy nem oltattam be magam elleneKép), mert szepen lassan jelentkezett a tusszoges, orrdugulas is. A lazam szerencsere az ejjel lement, mert ugy izzadtam, mint egy loKép, csurom viz volt a pizsamam!
Szoval most, hogy mar tudom, hogy influenza el merem kezdeni az Oscillococcinum-ot, ami mar influenzanal segitett. Reggel felhivtam a dokimat es o is azt mondta, hogy homeopatias szert nyugodtan szedhetek, foleg, hogy erre nincs rairva semmi ellenjavallat, es csecsemoknek is lehet adni!
Amugy egyre jobban oda vagyok a dokimertKép Eddig egy olyan orvossal nem talalkoztam, aki a homeopatiat tamogatta volna, o az elso es ez annyira megnyugtat! Amikor felhivtam kicsit feltem, hogy o is ellene lesz es olyan jo tudni, hogy o nem olyan begyepesedett hulye gyogyszerparti, mint a legtobb orvos!
Szoval nemreg vettem be az elso adagot, remelem holnapra mar jobban leszek! Igaz mar az megnyugtat, hogy a lazam lement, most reggel csak 37,3 volt! Mindezt magatol! Csak a kozerzetem kutya, de fekszem, legalabb most kipihenem magamKép

Ti beoltattatok magatokat influenza ellen? Vigyazzatok nagyon, nehogy elkapjatok!

Most jutott eszembe, hogy valamikor valaki( bocs, hogy nem emlekszem kiKép) kerdezte a terhestornat~.
Kepzeljetek, amikor elmentem a vedonohoz, o mondta, hogy itt a keruletben, ha a doki ad beutalot, akkor tok ingyenes, heti akarhany alkalommal, valami indiai doki csinalja es jogaval kombinalt! Ugyhogy amint renbejovok kerek egy beutalot es megyek! Majd megirom milyenKép

Sziasztok!
Orsi
11+6

avocado
 
 


No felrakok egy képet Borkáról énisKép

Regina
Megnyugodtam, nem egyediKép
Kép
szisz
 
 


Szöszikém!

Lépjél fel arra a címre, amit a Zsuzsa leírt és meglátod milyen gyönyörű magyarországi tájképek és városképek vannak. Arra Te is hazajönnél, ha még nem jártál volna erre!Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Orsi!

Tessék gyorsan gyorsan meggyógyulni!!!!!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska!

Oke, most jol ramparancsoltal, gyorsan meg is gyogyulokKépKépKép

KosziKép

Orsi

avocado
 
 


Mucska!Kép
mea culpa...bocs,azt nem neztemKép

Timi!Kép
Nagyon ismeros.en is igy jartam,mert meg akartam valtoztatni az emil cimemet a profilomban,Kuldtek az aktivalasi kodot,de nem volt hova beirni.Irj arra a cimre,amit megadnak,mondd el mi faj,nekem masnapra megoldottak.

Orsi!Kép
Gyogyulj meg!

szoszi
szoszi
 
 


Orsi!

Gyógyulj gyorsan!!!Kép

Nekem a házidokim támogatja nagyon a homeo-s dolgokat, de ő hirdeti is.

Reggel olyan dühös voltam! Jöttem be busszal, egy nő ült tőlem vagy 1,5 méterre, és nyitott szájjal köhögött, krákogott. Első körben azt hittem elhányom magam, aztán meg belegondoltam, hogy mennyi mindent el lehet így kapni. Erre fogtam magam, és gyorsan le is száltam, és gyalogoltam.
Az elmúlt hetekben ez már nem az első alkalom volt, hogy hamarabb le kellett szálni az emberek miatt!Kép

Timi

Örülök, hogy regisztrálatlanul is szerettek!Kép
hmmm
 


Szöszi!

CSak az a baj, hogy úgy lehet írni a címre, ha rákattintok arra, hogy Társalgó Admin....akármi, viszont ezt nem támogatja a bállításom. És így tul. képpen nincs megadva, hogy milyen címre is kellene írni, csak ha támogatná a "gépem" akkor magától beírná a címzettet...

Timi
hmmm
 


Szöszi, remélem tényleg rendben lesz az AFP-nk. Jó lehetett ez a kis beszélgetés apával az örökletes dolgokról. Kép

Kinga, Te hétfőn mész AFP-re igaz?

Orsi, remélem hamarosan jobban leszel, jó fej dokid van. Ma nekem is fáj egy kicsit a torkom, fejem, remélem nem kaptam el semmit.

Chello
chello
 
 


Lehet, hogy bennem is bújkál valami!
TEnap is égett a szemem egész nap, rosszul is aludtam, rosszul keltem, és mos majd leszakadnak a végtagjaim....

A végére kidőlnek itt a kismamik a sórból!Kép

Timi
hmmm
 


Ja, és a másik!

Kollégám távozott és én majd bepisilek! Kellemetlen!

Na most már üssetek le, mert nagyon sokat nyavajgok ma!KépKépKép
hmmm
 


Sziasztok!

Ismét 2 rohanás között vagyok, Fanni anyunál, én hazaugrottam a kutyáért. Amúgy most jövök a városból Kép

No a lényeg: tegnap voltunk a Corában. Tudjátok, a babaakció. Elég silány szerintem, de mi konkrétan az autósülésért mentünk. 7990 a 0-18 kg-ig. Nagyon klassz szerintem, Fanninak is baromira tetszik. Úgyhogy pápá hordozó Kép Azt hiszem eladom Kép

Kép: Kép

Szóval szerintem megéri! A Madrinában a legolcsóbb 23 000 ft, direkt néztem a múltkor.

Barbi: nekem is nagyon tetszik a sírós kép! Ezt az elkeseredést! Kép Tündéri Kép

Sziszke: Borka is csodaszép kislány, nagyon figyelmesen néz Kép

Regi: Fanni ugyanilyen pózban alszik, egy az egyben Kép Domi gyönyörű Kép

Docka: Andris is gyönyörű! Micsoda kerek feje van! Nagyon helyes kishapsi Kép Szemet vetettem rá Kép

Dorki: mekkora haj! Fannié nem akar nőni Kép Már lassan befonhatod! Kép

Tényleg mennem kell, jók legyetek, babákat jól beöltöztetni+tripla takaró ha kimentek Kép

dbarbi
DBarbi
 


Timi!

Hiába könyörögsz nem ütünk le!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Ildiko!

Most néztem meg, itt a Babaneten, a Rendelöben, a Terhesgondozas alatt talalsz a vércsoportos témaban kérdéseket és valaszokat. Talan hasznos lehet valamelyik!

Szöszi,
vicces, amit az öröklésröl irtal! Nalunk is érdekes a dolog: a férjem majdnem 2 méteres, szöke és kékszemü én meg 165 vagyok, barna hajjal és szemmel. Szerintetek ebböl milyen Dömperke lesz?Kép

Ma nagyon keveset dolgoztam és sokat Babaneteztem! Ajjaj!

Süncsi
süncsi
 
 


Sziasztok!

szöszi: aranyos lehet ez a géndobálgató baba Kép
Amúgy jó nektek, hogy ilyeneken mulattok!
A szülőszoba: a győri csajszinak a helyzete tényleg gáz, de szerintem sokan vannak így.
És a szülés: mindenki mondta, hogy fáj, de hidd el, ki lehet bírni. A váci fuvolatanárnéni nem kiabált, pedig neki is fájt, hidd el! Én is csöndben voltam anno. Kép

A képek svácj az utolsó, és az előtte kettő az Szlovákia, a Tátra. De feltettem a honlap címét is, és abban csak magyar képek vannak! Mucska abból ollózott!

Suncsi: a ferjem kedvenc hegye! Ne hagyjatok ki, mert a környéke nagyon szep, es a fogasvasut utja is csodalatos. A 40 4000 feletti csucs latvanyarol nem is beszelve. Majdnem egy Mont blank csoportos kepet tettem fel, amikor eszembe jutott, hogy az francia Kép Pedig onnan is vannak nagyon szepek. Ha keritek, felteszem azt is!

Mucska: melyik jött be neked ennyire? És ha tudnád, mennyi van még???

Orsi: gyógyulj!
Amúgy ma én is vettem oscillococcinumot, mert annyian vagytok betegek. Én magamnak, és az uramnak adagolom majd megelőzésként. Hátha...
Timi: lehet, hogy neked is ezt kellene tenned!

Utólag állapítottam meg, hogy akinek mehet az ékezet, annak nem írtam, akinek meg nem, annak igen... Bocsi, nézzétek el, hogy nem javítom ki...

Zsuzsa
zerko
 
 


Süncsi: Istenke éltessen!
A Hugicám is ma ünnepel. Ő ma 31 Kép
Zsuzsa
Kép
zerko
 
 


Sziaztok!

Komolyan mondom utólérhetetlenek vagytok levélírásban, hiszen tegnap délután írtam utóljára és most alig győztem elolvasni.

Timi! Kitartás! Nem akarsz még táppénzre menni?

Orsi, Nanda és a többie beteges kismaminak mihamarabbi gyógyulást, sok-sok meleg teát és puha meleg ágyikót kívánok. Vigyázzatok magatokra!

Chello! Szerintem hamarosan túl leszel te is a hányási korszakon. Nekem nagyon jót tett a környezetváltozás. Gyakorlatilag azóta egyik pillanatról a másikra állt meg ez a tevékenységem.
Érzed, hogy mozog a babád?
Én mostmár egyre gyakrabban érzem a két kisbabámat, persze ennek több okai is kelet, egyrészt ketten vannak, le is fogytam, és Raffai kapcsolat analízisére is járok. Hihetetlen mennyire rá tudja hangolni az embert a kisbabái érzékelésére. Imádom ezeket az órákat, néha úgy érzem mintha már a kezemben is fognám őket.

Bori, Sünci!
Mi Badmitterndorfban voltunk sielni egy kilenc fős társasággal. Ott van egy termál fűrdő is. Volt olyan nap, amikor a többiek síelés helyett inkább fűrdőzni mendtek. Egyébként a termál fűrdő egy 4* szállodában volt kialakítva, természetesen hagyományos medence is volt benne és az egész napos belépő 10,5 euro volt. Mi az Intersínél néztük ki az appartmant. Az interneten ti is tudtok igényeteknek megfelelően böngészni.

Ildi! Gratulálok a családodhoz!

Szöszi! Én a terhességem elején elhatároztam, hogy csak 6 hónapos korom után fogok vásárolni. Ezt MEGSZEGTEM. Szóval már nem bírtam elmenni úgy kisbaba ruhák mellett, hogy ne vegyek belőlük. Persze még nincs túl sok, de azért szépen gyarapszik. A legjobban azt szeretem amikor kiterítgetem és gyönyörködhetek bennük.
Ennyit a fogadalmaimról.

TALI: Nekem hétfő és a csütörtök délután kivételével bármikor jó.

Sziasztok!
Vali
16+4
C.Vali
 


Miért nézitek a szülőszobát?
Engem teljesen letíltottak róla, hogy elvan minden túlozva benne és csak a szülés kellemetlen részét mutatják be, és egyáltalán nem kismamáknak való. Hisz a gyermek szülés a legcsodálatosabb és legnemesebb dolog a világon. Nekem a családom egyáltalán nem engedi, hogy nézzem.

Vali
C.Vali
 


Süncsi!

Isten éltessen!

Zsuzsa!

Inkább azt kérdezd, hogy melyik nem jött be. Könnyebb lesz válaszolni.
Sőt már meg is próbáltam kiküldeni, de az a hülye freemail = kaka és nem sikerült. Próbáltam a párom wapos címéről, de onnan se sikerült. Már pedig ezeket a gyönyörűségeket még ma meg fogják nézni Amerikában. Ha nekem kell kivinni akkor is!
Mai napi háttér a dunakanyarból az egyik kép. De váltogatni fogom minden nap. Imádom őket.
Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Vali, én még nem érzem a babám mozgását, pedig úgy gondolom már kellene. Pont annyi idős vagyok mint Te. Te voltál már AFP-n? Én megvettem Raffainak a "Lelki köldökzsinor" c. könyvét azt olvasgatom. De nagyon érdekelne a tanfolyam, tudnál bővebben írni róla? Mikor, hol, mennyibe kerül és milyen gyakran kell járni?

Köszi
Chello
chello
 
 


Sziasztok!

Regi,
gratula az oldalra forduláshoz!Kép A nap tényleg szépen süt, Gabi meg pont most produkálja ritka alvásai egyikét, ezért nem tudunk sétálni, pedig már nagyon mehetnékem van. Alvó Dominika édi, ilyenkor olyan jó nézni őket (meg persze ott az icipici hátsó gondolat is, hogy végre alszikKép). Hasprés.Kép

Vera,
irigykedem a gyorsan növő hajra, úgy tűnik, Gabit egyáltalán nem zavarja, hogy lassan olyan kopasz, mint egy kugligolyó.Kép

Szisz,
Gabi még egyszer sem fordult meg hasra, oldalra nagyon tud, meg hasról hátra is egész jól (bár van, amikor napokig nem hajlandó), de hasra nem. Szerintem ne aggódj a hasizmozás miatt, elvégre nem erőlteted, csak azt csinálja, amire már képes, és abból nem lehet baj. Sőt, inkább ügyi nagyon, és a képen is édes.Kép

DBarbi,
Fanni milyen nagylány már, hogy ilyen profi autósülése van.Kép Látszik, hogy tetszik neki.Kép

Na megyek konyhát takarítani.

Zsizsa

Egy kép még: "Nem lehet elég korán kezdeni!".Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Zsuzsa!

Már el is mentek, kíváncsi leszek a reakcióra!Kép

Andi
Kép
mucska
 
 


Vali: hát, akkor te duplán részesülsz a jóból! Kép
Amúgy a szülőszoba nem annyira torz, csak az egészet kívülről nézi az ember lánya. És amikor szülsz, akkor belülről éled át! Ég és föld! Más látni, hogy valakit szenved, és egészen más a te fájdalmad. Némi infót ad, de a szülés tényleg más!

Mucska: ha nagyon nem megy, küldd ki az oldal címét! Azt ott is meg lehet kukkolni ám!

Zsuzsa
zerko
 
 


Mucska!

Én is!
zerko
 
 


Timi!Kép
Azert nem tamogatja a rendszered,mert nincs fennt az Outlook????
A cim:
szerk@babanet.hu vagy szerkeszto@koloknet.hu
Ide irj nekik,hamar megoldjak.

Lanyok!Kép
En vagyok a hulye?Hol olvastatok,hogy suncsinek ma szulinapja van?
szoszi
szoszi
 
 


Sziasztok!

Megint ittKép Lenne dolgom, de valahogy mindig itt kötök ki...

Barbi!
Nagyon klassz az új ülésKép Ez milyen márkájú? Fanni mekkora benne! Kész nagylányKép

Sziszke, Regi!
Nálunk is ez megy két napja. Próbál felülni az ölünkben, egészen előredől. Forogni viszont még nem tud, még csak egyszer-kétszer tök véletlenül sikerültKép
Sziszke! Borka is gyönyörűKép

Zsizsa!
Azért még képen nem annyira látványos a hajnövekedés, ő is inkább kopaszKép de közelről látszik és napról napra hosszabb. Hátul meg még babahaja van, ami nem is hiszem hogy kihullik, úgyhogy elég viccesen néz ki.
Gabi is nagyon aranyos, ez micsoda a képen? Hogy igyekszik megkaparintani.
Bence is minden után vetődik, tök mindegy hogy mi, csak minél gyorsabban a szájába kerüljönKép

És egy komoly kép Bencéről:
Kép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera
 
 


szöszi: bal oldalon katt a nevére. Jön a profilja, és abban van benne!

Zsuzsa
zerko
 
 


zsuzsa!Kép
en is optimista vagyok,csak ki fogom birni,majd osszeszoritom a szam es a vegeredmenyre gondolok.En azt hiszem,eleg magas a fajdalomkuszobom(majd elvalik igazam van-eKép),ezert most ugy vagyok vele mint a vaci tanarneni,hogy inkabb legyen erosebb fajdalom,de ne tartson napokig,minthogy kifaradva,lihegve,kimerulten "elviselheto" fajdalmaim legyenek masfel,ket napig...Nalunk nincs dilemma az EDA-rol sem,mert a mi korhazunkban nincs ra lehetoseg.Ugyhogy,ezt is eldontottukKép
szoszi
szoszi
 
 


Szöszi!

Én sem tudtam, hogy olvastam volna, de mivel pocaktársam és a többiek ezt modták, hát megköszöntöttem. Az a tuti! Kép
Én nem tudom, hogy az outlooknak van e köze a Timcsi dolgához, mert eddig nekem sem volt beállítva, mert nem ott szoktam levelezni.

Vali!

Én csak azért néztem meg, hogy legyen valami fogalmam róla. Én próbáltam nem a szörnyűségekre koncentrálni, hanem csak képet kapni, hogy mégis mi történhet. De épp a tegnapi adás előtt fogalmazódott meg bennem, hogy választok szülésznőt az a biztos. ( Szegedi topikot olvasgatva döntöttem így, mert itt is vannak rendesek és furkók is). De a tegnapi adás megerősített, hisz látszódott a különbség.

Chello!
Szerintem napok kérdése lehet, hogy érezd! Kép

Zsuzsa!

szerintem holnapra már tuti, hogy itt lesz a válasz. A férjednek gratulálok! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


bar szamomra a profilodbol sem derult ez ki (azt mar regebben is neztem):

suncsi!KépIsten eltessen!
Kerdesedre valaszolva ebbol a kombinaciobol gyonyoru kisbaba fog szuletni!Kép

en se feszlok ma meg a munkaban...de valahogy sehol nem talalom ma az emiatti lelkifurditKép
szoszi
szoszi
 
 


Zsuzsa!

Én oda kattintottam Süncsi nevére, de a mai dátummal az utoló belépést láttam, meg hogy 26 éves. Hol láttad?
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?