Új privát üzeneted érkezett!

Bogancsi: jobbulást mindkettőtöknek!!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bogancsi!
Gyógyuljatok gyorsan!KépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Norciék,
Bogancsiék,
legyetek hamar újra egészésgesek!

Fránya betegségűzést küldök mindenkinek! KépKépKépKépKép
Solya
solya

Norciék ás Bogancsiék!
Gyorsan tessék meggyógyulni! Ehhez mennek a gyógyító mosolyok is természetesen!KépKépKépKép

Zsuzsi!
Még neekd akartam írni, hogy ez a tegnapi munkája a férjednek nagyon durva. Nem csodálom, hogy le akar lépni erről a munkahelyről.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Napocskának nagyon boldog szülinapot!KépKépKépKép
Kép

Tikk,
neked is boldog születésnapot!!KépKépKépKép
Kép

Szila és Hanga, a HótündérKép
szila

Tikk! Te is szülinapos vagy? Akkor neked is nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok!KépKépKépKép

Ja, és Norci a Te Apa-Vilidnek ia hasonlókat!KépKépKép

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Dzsili! Napocskának boldog szülinapot kívánunk!KépKépKépKépKépKép

Tikk! Neked is boldog szülinapot!KépKépKépKép

Betegeknek gyors gyógyulást!KépKépKép

Réka is beteg, tüszős mandulagyulladása van. 2 napig nagyon magas láza volt, nem nagyon akart lemenni, de ma reggel már láztalan volt. Így anyukám nem vitte el, hanem marad még 2 napot és ha minden jól megy, akkor pénteken viszi el vasárnapig.
Remélem addig még egyben maradok, mert külső szemlélők szerint igencsak szülés-előtt-állónak nézek ki!Kép Meg érzem is, hogy Pocakpeti lefele kotorászik erőteljesen!Kép

Szilvi! Veletek miújság? Drukkolok nektek nagyon!KépKépKép És nem szeretnék beelőzni semmiképpen!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Napocsnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKépKépKépKépKép

... Tikk... Neked is?!!! KépKépKépKépKépKép

... meg minden szülinaposnak ... Kép

Zsuzsi
Most nem tudom leírni, mert cammogós net van... kint vagyunk Telkiben.... talán ma összerakják a bútorokat... meg amúgy is itt rekedtünk a hóban... pedig lett volna dolgom az egyetemen Kép

Borcsa
További sok energiát a történtek feldolgozásához!!!

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Jöttem Napocskának nagyon boldog szülinapot kívánni, amit most meg is teszek! Éljél sokáig boldogságban!Kép De látom én is kiderültem.Kép Köszi mindenkinek a köszöntést.

Borcsa! Én is küldenék neked kilót, de inkább ha végre én is megkapom, elküldöm neked a buddha jóga reggeli 20 perces tornáját. Kisunokahugom foglalkozik ilyen dolgokkat meg természetfeletti ereje is van neki és hiszek abban amit ajánl. szóval ha megkapom elküldöm neked, mert ez ilyen vérkeringés, lelki bajok, meg friss és fitt leszel tőle ilyenekKép

Zafi! Gyógyuljatok, az jó ha már nem lázasKép Te meg még húzzad kicsit egyben. A kívülrőlt úgy érted, hogy már torzulsz rendesen?KépKépKép

CoryKép Ez a matematika tanáros megszólalás nagyon tuti volt.Kép

Norci! Hoyg vagytok? A képek gyönyörűek.

Bogancsi.Kép

Szilvi! Nekem is így kezdődött, hogy nagyon tompa rendszeres kis görcseim voltak, de ritkán kb félóránként egész nap és este 10 után erősödtek meg. Veled mi történt tegnap éjjel?Kép

Na megyek, mert van dolgom még. Hanna nem kiabálok el semmit, de bölcsiben van, szóval elvileg minden okés.

pussz midnenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Először is Napocskának nagyon boldog szülinapot kívánunk! KépKépKép

Norci! Jobbulást Nektek! Vili nagyot alakított az étteremben, elképzeltem a szitut. KépIrigy-irigy a kis kiruccanás miatt. Én is el tudnék képzelni valami hasonlót! De hát mindig csak a munka. Kép
Mi a címe az albumnak?

Szilvi! Nagyon drukkolok, gyere minnél gyakrabban, muindent tudni akarunk!

Bogancsi! Gyógyok mennek Nektek is. Kitartás!

Solya! Jó volt az éjszakai sztori. Kép Én biztos nem találtam volna ki. Nálunk Nelcsi vagy két hétig őrjített azzal, hogy " sehal sedöm" mi meg néztünk rá, s próbáltunk néha helyeselni, néha meg legalább értelmes képet vágni, mintha tudnánk miről van szó, de iszonyúan szenvedtünk, mert fogalmunk se volt, mit mond. Reménytelen volt egészen tegnapig, mikor is hozzá tette azt is, hogy Anya kapcsold be! Ekkor már kezdtem kapizsgálni, hogy valami zene lehet, s beütött az Isteni szikra: Se hall, se lát Dömötör kellett a kis Drágámnak. Ha láttátok volna azt a képet, mikor megszólalt a hetek óta áhított zene.. Kép

Szila! Köszi a linket! Eddig komolyan nem tudtam mit ennék úgy igazán. Azóta egyfolytában ezen jár az eszem, úgyhogy ma kisírok magamnak egy muffinsütőt. Kép

Pénteken voltunk uh-n, láttuk a KisPicurt. Fiatalabb egy héttel a számítottnál, életkor szerint 7 hetes volt. Sajna itt nálunk nem módosítják a szülés dátumát, az utolsó mensitől számolják, s max 1 hét túlhordást engedélyeznek. Ami császáros múlttal nem valami kecsegtető. Na de az még odébb van. Addig sok mindennel meg kell küzdenünk, ami a legjobban idegesít a vércsoport összeférhetetlenségünk. Mert sajnos nálunk már az első terhességnél megjelent az ellenanyag. KépKépKép
Egyenlőre próbálok csak arra gondolni, hogy minden ok lesz, de egyre közeledik az első vérvétel időpontja, ami választ ad mindenre.

Rita (aki még mindig küszködik a hányingerrel Kép )
krita

Tikk: boldog szülinapot Kép

cory

cory
Budapest

Zafi!

Kép
solya

Szilvi,

Sárával én is fájásgyenge voltam, Máté viszont teljesen simán megszületett! Gondolj arra, amit Menta mondott. Minden apró kis fájás nyitja a méhszájad. Kép

Rita,
Kép Az én lányom amúgy könnyű megérteni, mert már elmúlt 3, de én a sehalsedömből is egyből tudtam mi lesz! Kép Viszont pont ezért volt nagyon nehéz megállni, hogy ne találjam ki, mit szeretnének, hanem tanulják meg elmondani! Kép

cory,
Kép De én is adhatok Borcsának kilókat ugye? Kép

na pá!
solya

Napsugárnak nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!

heni+barni+boldi+andris
gesztenye

Solya: te??? Honnan?? Én láttalak, és nem tudom elképzelni!
cory

cory
Budapest

cory,
előnyösen öltözködöm! Kép
Tegnap fotóztattam le magam hasilag. Hát... Mintha 7 hónapos terhes lennék,. Igaz ebben a hasizmom helye Kép is ludas.
solya

Borcsa!
Az a legjobb, ha itt Bp.-en tanulsz meg vezetni. Nem olyan nagy cucc ám, még nekem is sikerült. Kép
De tényleg. Ha azt mondanák ezután, hogy pl. Kiskunfélegyházán vezessek, hát röhögve tenném. Kép
A kresszt tuti kirázod magadból, az biztos.

Szerintem érdemes beleinvesztálni.
Menta++
menta

SZiasztok!

Napocskának boldog 2. szülinapot! Kép

Tikk! Neked is! Kép Anyukád hogy van?

Solya! Álombeszédfejtéshez gratula! Kép Olló Kép - szerintem hasonlók mindenkivel előfordulnak - legalábbis emlékeim szerint gyerekkoromban mi is csináltunk néhány "érdekes" dolgot Kép Apám az idei karácsonyon hallotta először egyik kedvenc gyerekkori játékunkat: éjjel kiosontunk a karácsonyfához a vendéggyerekekkel (öten) az előszobába és mindannyiunk bekapott egy-egy világító karácsonyfaégőt és így pirosan világított az arcunk ... hihetetlenül jól szórakoztunk... éveken át... apám úgy 25 év távlatából és fehér hajjal is beleőszült a sztoriba Kép És épeszű szülőnek nem jut eszébe ilyesmire felkészülni, ebben biztos vagyok Kép

Borcsa! Gyakorold Cory ötletét (másoktól kilókat átvenni, majd nyomtalanul eltüntetni), hipp-hopp milliomosra keresheted magad vele! Én is küldenék még úgy 15-öt Kép

Norci! Hogy vannak a fiúk? Szánkós képek nagyon csábítóak! Kép

Zsuzsi! Férjed munkája Kép

Cory! Én is szeretnék egy kisgyerekes anyukával összebarátkozni a cseten, majd kideríteni, hogy az illető igazából a szomszédban lakik! Kép Irígyellek! Hogy állsz a vizsgákkal?

Heni! Andrisnak is boldig vízöntőnapot! Kép Cipős sztorik szinte szó szerint fordultak elő nálunk is - szerencsére Ármin sem volt hajlandó elindulni cipő nélkül Kép

Szila! Árminnak a széles alapokra való építést a tornyoknál mondtam, mert magától úgy építkezik, hogy letesz egy kis korckát a földre, azt elkezdi fölfelé burjánoztatni - aztán csodálkozik, hogy az első fuvallatra összedől...

Ma voltam szánkózni Árminnal, mert itt volt anyukám Vilkára vigyázni. Nagyon szép a havas Orczi-kert, csak sajna Ármin nagyon álmos volt, így egy órát sem voltunk kint Kép De az jó volt: csúsztunk együtt a dombról, én nagyon élveztem KépKépKép aztán még húzgáltam is a parkban, azt játszottuk, ő Boribon én meg Annipanni Kép Aztán majdnem elaludt a szánkón, úgyhogy hazajöttünk

Szilvi! Zafi! Hogy állnak azok a babácskák? KépKépKép

Rita! Az antiszer ellenére is gond lehet a vércsoporttal? Kép Drukk, hogy ne legyen! Kép

Gorsin, Coryn és ZSuzsin kívül senki sem érdeklődik a tali iránt? Vagy csak elkerülte a figyelmeteket?

Márti++
márti

Sziasztok!

Köszi a gyógyokat meg a Vili dícséreteket.
Sajna nme vagyunk túl jól. Apát viszont sikerült elzavarnom dokihoz és végre neki is lett háziorvosa. Nem tüdőgyuszi. Az orvos tök rendes volt, mert előre odacsörögtem, hogy Vitya nincs ide bejelntve és a kartonja vidéken van és nem is tudjuk pontosan hol, azért mehet-e hozzá és mehetett. Majd ők lenyomozzák a kartont és nem kell nekünk utána menni. Ami azért nagyon pozitív, mert engem egyszer az Örsvezér téri rendelőbne karton nélkül nem láttak el és hasmenéses vírussal el akartak zavarni a kartonért Budaörsre. Ja és doki nem fogadott le pénzt.

A gyerekdokit meg most várom. Az éjszakánk szörnyű volt, épp mikor mentme lefeküdni, Vili kb. két és félórát fentt volt, próbált mellettem fekve aludni végig fogta a kezemet, aztán úgy döntött mégis a sjaát ágyában alszik Petibabával, akkr két órtá aludtunk egyhúzamban, utána óránként kelt. Most már több mitn három órát alsizk egyhúzamban, lassan keltem. Igazából nem tudom mi baja volt éjjel, ő betegen is át szokta aludni az éjszakát, ha meg ébred magmondja mi baja, mos viszont használhatalan volt. Én egy picit a tegnap ebédre evett borsófőzelékre is gyanakszom, a borsót imdája és mivel láttam rajta hogy étvágytalan azt adtam neki, szépen meg is ette. (mondjuk inkább csak rizibiziben, salátában, levesben , stb. szoktam adni, szóval ilyen koncentráltan nem) Később olvastam, hogy lázas gyerkőcnek különösen nem jók a nehezen emészthető ételek. Ma ludaskásáztunk,de csak rizst meg répát kért abból is minimmálisat.

Nekem a torkom fáj de csak picit, viszont tesó a goymromban kotorász, kezdek aggódni hogy egy igen nehéz 3. harmad elé nézünk.

Folyt köv., mert Vili felébredt.

Norci
norci

Sziasztok!

Norci: jobbulást nektek is! Ki volt ez a doki?

cory

cory
Budapest

Cory!
Grandtner, akit még te jaánlottál Kép

Vilinek megint 39 fok feletti a láza. Kép Alig eszik, most Banénturmixot kért, langyosan kapta, azt most iszogatja. Fájlalta a pociját, szerintem mert nagyon keveset evett.
Gyerek doki 1 után jön, de még mindig nem ért ide Kép

Norci
norci

Tikk! Nagyon boldog szülinapot neked!Kép

Norci! Gyógyuljatok meg gyorsan

Solya! Én szeretném, hogy 7 hónaposan csak akkora pocim legyen, mint most nekedKép

Cory: Solyán szerintem sincs egy gramm felesleg semKép

Borcsa! Plussz kilókat én is nagyon szívesen adok neked. Még akkor is marad rajtam bővenKép

Rita! Hányinger csillapítókat küldöm express.KépKépKép

Nálunk most nagy a felfordulás, rendrakás karnis szerelés. Az ülőgarnitúránk szétesett, most szereli apukám. Délután jön a párom nővére. Lányok nem bírnak magukkal,folyamatosan rosszalkodnak. Holnap reggel jön anyukám is.
Szóval kicsit sűrű a program, de már csak 2 nap és nyugi lesz.
linato

Tikk,
természetesn a rózsa téged illet, bár remélem nem veszitek rossz néven! KépKépKép
Valaminincs rendben a fejemben! Kép
solya

Napocska
Boldog szülinapot kívánunk!!!KépKépKép

Sok-sok gyógyot küldünk a betegeknek!KépKépKépKépKép

Most rohanok.
Gorsi
gorsi

sziasztok!

megint írtam 1 jóóó hosszút az éternek Kép

szerintetek miért lehet az, hogy kb fél éve 16-os betűmérettel láttam a babanetet, ma meg hirtelen visszaváltott normálra?

tikk! neked is nagyon boldog születésnapot kívánok! KépKépKép
(amúgy igen, visszafordultunk Kép)

minden apró- és nagyocska betegnek hamari felépülést kívánok!!!

köszönöm a lisztes infókat! szila, nagyon szuper a link Kép már úgy várom, hogy adsl-ünk legyen!

barni is taknyosabb, de amíg nem lázas, kétszer kiviszem a levegőre naponta, hogy öljük a bacikat! viszont ma nem mert ráülni a szánkóra. pedig eddig imádta. Kép

muszáj elmesélnem tegnapi alkotását. megérkeztünk a nagyihoz szülinapi ebédre, barni kikapott két óriási ropit, amit azonnali hatállyal kivettem a kezéből, mondván, ebéd előtt nincs ropizás. hiszti, én figyelmen kívül hagytam, erre felkapott egy kb 2 kilós kristálytálat (üreset Kép), lelógatta, és közölte, hogy "ledobom!". sikerült kikapnom a kezéből (olyat sprinteltemKép), de megfordult a fejemben, hogy még a lábát is eltörte volna, ha tényleg rádobja... azt sem tudom, megtette-e volna, ha nem érek oda záros időn belül.

norci! ezer éve meg szeretném kérdezni, hogy vitya minek a rövidítése? istvánra tippelek, de jól? megérkezett a gyerekorvos? háziorvosnál én sem voltam ezer éve, terhesen is kihagytam...

márti! mi még nem merünk talira menni Kép a gyerekkori játékotokat viszont úúúúúúgy kipróbálnám Kép hogy ez akkor miért nem jutott eszembe?! eddig az a 2 szori tetszett a legjobban, hogy a lakótelepen összeszedték a gyerekek az otthon található zöldségeket, és eladták az utcán (hú de mérges lennék, ha a gyerekeim csinálnák Kép), illetve hogy tesók uszodát akartak készíteni a szobában/ból: bezárták az ajtókat és hordták be lavórral a vizet... mire a szülők megjelentek,úszott a szőnyeg (régi bérházban) de a tied veri ezeket! KépKépKép
nálunk meg a szélesebb alapra építés fordult elő épp ma! Kép

köszöntéseket andrisom nevében is köszönöm, a fiúk pedig barni szerint is szépek... ma mondta:
"nézzétek, idefekszem boldi mellé. nagyon szépek vagyunk!"

borcsa! akkor postázhatom a kilókat? vagy faxoljam inkább? á, e-mailben gyorsabb, bár terjedelem miatt nagyon lassan mennének át KépKépKép vezetés jó ötlet! és igen, bele a dzsumbujba! Kép tornának nekem a callanetics és a vízitorna vált be, de a tikk-féle engem is érdekelne!

nyuszimanó! ne haragudj, hogy múltkor nem válaszoltam neked! hát hol így, hol úgy vagyunk... van 1-2 nap, amikor nagyon kivagyok (múltkor a vizsgám előtt, nem is írtam ide), de aztán minden rendbejön. ja, 2-es lett KépKépKép és TI?

bszilvi, te hogy vagy? elkezdted a vezetést?
laura, edit, gorsi, dzsili, ÍRJATOK!!!

abbafejezem, nehogy megint kámforrá váljon...

(boldi itt röhigcsél a kezemben álmában, barnit apuci altatja, csudajó dolgom van Kép)

puszi mindenkinek,
heni
gesztenye

így jár aki minél gyorsabban szeretne minél többet írni.

szóval norci, fel a fejjel! Kép apránként egyél keveset és könnyűt. valamit, amit szeretsz! ha lesz normális netünk, megnézem a képeket, így sajnos veszett kutya nyele (vagy mi). a pincéres marha jó lehetett! barni ebédlőasztalnál szokta közöli, hogy "pukiztam"...

krita! és terhesen nem tudnak már ellenanyagot adni? szorítok!!! Kép megváltozott a szüleid hozzáállása? nem is tudtam, hogy dolgozol és nelcsi bölcsis - vagy csak elkerülte a figyelmemet. mivel foglalkozol?

szilvi, zafi! helyzetjelentést kérünk szépen! Képérdekes, hogy nekem is egész mások voltak másodszorra a fájásaim: sokkal lejjebb, és kifejezetten szúróak.

zsuzsi! szegények! elhiszem, hogy kivagytok ettől a munkahelytől. szomszéd kislány (apukája hasonlóan sokat dolgozik) első mondata az volt, hogy "apa elment"...

reményeim szerint most mindent megírtam. ha nem, még jövök...

h.
gesztenye

Sziasztok!

Solya! Legközelebb alkalmazlak tolmácsnak, ha valamit nem értek! Kép

Márti! Elvileg ha szülés vagy vetélés után 72 órával megkapja az anyuka az antiD szurit, nem lehet baj, mert addig még nem jelenik meg az ellenanyag, s az AntiD ezt kivédi. Ha már ellenanyag jelenik meg mégiscsak, az baj, mert a következő terhességnél a szervezet erre emlékszik, s rögtön akcióba lép, a baba vörös vérsejtjeit pusztítja. Még kimondani is szörnyű. Kép Nelcsinél is kaptam még a terhesség idején AntiD-t, mert többször vérezgettem, de nem mindegyik vérzésnél keptam meg sajnos, mert mint kiderült, megjelent az ellenanyag. Most még nem tudom, mi van, pénteken megyek a védőnőhöz, aki majd megmondja, mikor kell vérvételre mennem emiatt. A dokim fokozott ellenőrzést írt elő, szóval sokszor szúrkálnak majd, de hát ez a legkevesebb. Kép Szorítsatok! Nekem nagyon kell ez a gyerek!!!

Heni! Nem dolgozom, Nelcsizek itthon nonstop. Kép Valami félreérthetőt írtam volna? Szüleim hozzáállása mintha kissé módosulna, Apu megkérdezte, hogy mit mondott az orvos és hogy hány hónapos terhes vagyok, sőt főzött nekem levest, hátha az jót tesz a gyomromnak. Anyukám pánikol nagyon a vércsoport miatt, valahogy nem meri beleélni magát úgy érzem.

Linato! Ideért a hányingerűző, pont moziban voltunk, úgyhogy nagyon jókor jött. Izgultam is rendesen, hogy túléljem. Köszi! KépNeked még semmi tünet?
Tegnap lakógyűlésre is egy marék nasival érkeztem, hogy gyorsan kapjak be valamit, ha nagyon kell, hát komplett hülyének néztek, ahogy ott csörögve bontogatom a mentolos cukorkát.

Norci! További gyógyok mennek!

Rita
krita

SolyaKépKép

köszi, éreztem hogy nekem küldted.Kép

Márti! Köszi már jobban van, használnak a szerek azt mondjaKép Amúgy ma mi is szánkóztunk a bölcsi előtt van negy domb, na min 15x fel kellett húzni és lecsúsztatni. Nagyon élvezte, egyszer majdnem borult, de csak nevetett, hogy ajajKép

jó éjt nektek!

tikk
tikk

Sziasztok!
Minden betegeskedonek jobbulast kivanok!

Tikk! Neked is boldog szulinapot! Kép
Ha megkapod a jogat a tesodtol nekem is elkuldened? Koszi!

Mar olyan regen nem olvastam Lauraekrol. Tudtok rulok vmit? Es Editekrol? Tartja veluk vki a kapcsolatot?

Sziasztok, Danimama
danimama

Most láttam a másik topikban, hogy SZtigris-SZilvi Nikolettje megszületett ma délután! Sok-sok boldogságot hozzá! KépKépKép

Márti
márti

Hurrá!
Óriási nagy gratula Szilvinek!KépKépKép

Zsuzsa

beababa

sziasztok! szuleim nagy oromere ma vegre megszulettem erre a nagy vilagra 2950g es 48cm-rel. niki( szilvi legkisebbje)

(Friss kismamák-tól kopiztam.KépKépKépKép)

beababa

Szilvi
Gratulálok Nikihez, sok-sok boldogságot kívánok az egész családnak, és persze sok tejcsit!KépKépKép

Tudtam én, hogy még be kell ugranom 1 percre.Kép

Gorsi
gorsi

Szilvi,
hatalmas gratulan nektek! KépKépÉn is csak Miattatok kukkantottam még be ideKép.
Szila
szila

Szilvi!
Gratulálok, és sok boldogságot a nagy családnak!KépKépKépKépKépKépKép
De jó!Kép
Remélem minden úgy ment, ahogy szeretted volna!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Én is lázas sms-ezésben voltam Dzsilivel, hogy átadjam az osztály jókívánságait Napocsnak, mikor visszakérdezte, hogy mi újság itt. Gyorsan megnéztem és nagyot örültem, hogy ilyen jó hírt írhatok Dzsilinek: Szilvi Nikolettje megszületett!KépKépKép

Szilvi: szívből gratulálok a kislányhoz, ha jól gondolom rendes szülés volt, ahogy tervezted! Nagyon ügyes vagy!!! Jaj, de jó lenne képet látni a kis Nikiről!!!Kép

Minden betegeskedőnek sok-sok gyógyit küldök, nálunk most mindenki meggyógyult, csak én vagyok torokfájósKép remélem megúszom...

Dzsili írta, hogy sajnos nincs nete még jövő hétig. Napocs szülinapját a hétvégén ünnepelték, ma csak szánkóztakKép Kapott Napocs egy szuper babát és egy rajztáblát, nagy sikerük volt. Napocs is hányt és hasmenése volt, de ma már jobban van. Betegeknek Dzsili is jobbulást kíván!
Most írja: Gratula Szilvinek, a két kislányos anyukának!Kép

Ma voltam a Coraban, izgi volt a kimenetel, de nem bírtam a bőrömben és nekivágtunk Dórival. Megérte mert egész jó kismamaruhákat vettem (blúzokat és 2 nadrágot) és még Dórinak is tudtam akciós bodyt, meg ruhácskát venni. Persze a 24 hónapos-méret nagyon gyorsan elfogyott, én az utolsókat vettem meg. Pár dologban vannak kisebb tévedések, a meghirdetett kiszoknik nem tiszta pamutok, a pizsama anyaga is elég vékony volt, de a többi rendben volt. Nagyon jó térdzoknik vannak 249,-Ft-ért.

Laura: tényleg nagyon régen nem írtál! Mi van veletek? ugye nem vagytok ti is betegek????

Férjem persze nincs itthon, vidéken van, még jó, hogy vitt váltóruhát, de ma csak egy hamburgert evett még... felhívtam, hogy mondjon jó éjt-t a lányának lefekvéskor, de letette, mert éppen tárgyalt...Kép

Pocakosok: létezik, hogy már 15 hetesen zavarjon a hajolgatás és egy kis fura érzést érzek a szeméremcsontomnál, már nyúlok szét? Vagy menjek dokihoz? Lehet érezni, hogy ha a méhszáj kinyílik?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Szilvi: óriási gratula nektek KépKép

Zsuzsi: én nem éreztem egyik fiúnál sem, mikor kinyílt a méhszáj. SZerintem beszélj a dokiddal.

cory

cory
Budapest

Szilvi! Nagy-nagy gratula a kislanyodhoz! Kép Nagyon jo egeszseget es sok boldogsagot kivanunk!
Danimama es Dani
danimama

Sziasztok!

Szilvi férje vagyok(immáron kétszeresen is boldog ApukaKép), mivel
ma megszületett 2. kislányunk Nikolett, 2950gr és 48cm-rel!
Az Anyuka és a Baba is jól vannak!

Zsani és Apukája
sztigris

Kép Kép Kép [color=#ff0000] Kép Kép Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szilvi és kis családja!
Nagyon nagy szeretettel gratulálunk nektek!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Menta és kis családja Kép
menta

Szilvi és kis családja!

Szeretettel gratulálunk nektek kislányotok születéséhez! Sok boldogságot és sok tejecskét kívánunk!KépKépKép

Heni+Barni+Boldi+Andris
gesztenye

Szilvi!!!!!!!!!

Gratulálunk! Egészségben, boldogságban nevelgessétek mindkét csimotátokat! Kép

KépKépKépKép
Tamtamék
solya

Szilvi!
Gratulálok a kis Nikihez! KépKépKép Sok boldogságot kívánunk Nektek!
Várjuk majd a beszámolót is. Kép

Rita
krita

Szilvi! Ugye-ugye! MOndtam én, hogy ez nem fájásgyengeség.Kép Nagyon sok szeretettel gratulálok az egész családnak!

Puszi

Tikk
tikk

Szilvi!
Nagy-nagy gratula!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Isten hozott, kicsi Niki!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szilvi!
Gratulálok! Kép Kép Kép

Tikk! Napocs!
Boldog szülinapot! Kép

Zsuzsi!
Méhszáj nyílását én nem éreztem, sőt a nyákdugó elmenését is csak a mellékesben vettem észre.
szurkáls nekem is volt most is Vilivel is, állítólag a méhszalagok nyúlását jelenti. Keményedés nincs? Valahogy a magneb6 szedésével nekem mindkettő elmúlt.
Ma mentem volna méhszáj vizsgálatra, de a betegésg miatt elhalasztottuk jövő hétre.

Heni!
Vitya Viktornak a beceneve.

Éjszakánk megint pocsék volt, szóval még sem a borsó okozta Vilinél a gondot múlt éjjel. Szegénykém tegnap mikor köhögött mutatott a tokára, hogy ott szúr. Doktronéninek már el is mondta "fáj a torkod". Vírusos torkgyuszi és én is megkaptam Kép nekem továbbra sincs lázam, de alig élek. Vilinél viszont, már nem csak a torka piros hanem lentebb is. Kapott anitbogyót. Estére azért már volt étvágya is. Viszont éjjel kért vizet és azt a köhögéstől kihányta Kép
Ezúton részévtemet küldöm minden alapból éjszaka cirkuszolos gyerkőc szüleinek.

Vili ma nagyon nyügős és alig bírom reggel rám is sírógörcs jött. Iszonyat köhögök és úgy félek, hogy v.mi baja lesz tesónak is, ugye nem lehet ettől baja? Ráadás én is ráeszméltem, arra amit a doki mondott, hogy nekem Vilivel nem a bőr hanem a hasizom ment tönkre a nagy babótól, amit meg kell majd műteni. Most olyan furcsa is a pocim alakja, szeritnetek emiatt lehet gáz a szülésnél? Teljesen bepánikoltam és nagyon rossz kedvem van.
Vitya meg nagyon nem úgy állt hozzá a félemeimhez, mint ahogy nekem jól esett volna Kép Ráadás míg fürödtem ő ment be Vilihez reggel és azonkívül hogy megszeretgette, kivette az ágyból, nem kérdezte meg éhes-e, szomjas-e, orrát ki kell-e fújni, nem cserélt pelust, stb. Persze mire elkészültem a gyerkőc ordított, hogy didi, pedig nem szokott. Ja és apa az egész éjszakai tortúrából is elegánsan kivonta magát, mivel beteg Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Igaz már dolgozott itthon tegnap tök betegen, amit nem értek meg. Ráadás mondván tegnap látta orvos, már szedi az antibigyót és lázatalan, ma már ment is dolgozni, mert muszáj Kép
Bocs, hogy ilyne ego centrikus vagyok megint.

Borcsa!
A vezetés tényleg jó ötlet, és Pesti ember igenis Pesten tanuljon vezetni, ha használni is akarja a jogsiját Kép .
Kilók majd meglátjuk mennyi marad rajtam a szülés után. Bár ha olyan ütemben fogyok szopi alatt mint Vilivel, akkor majd visszakérek belőle Kép
Ha téged Vili sztorik ennyire hahaozátásra késztetmek akkor külön a kedvedért még kettő Vili szössz.
múltkor nem mertem leírni meg el is feljtettem:

Apa szülinapja kapcsán: Vilit kérdezgettem, hogy "mi is van ma apának" Némi gondolkodás után "Fütyije" Kép

Látott egy nőt szörme sapkával a fején, amin róka/farkas farok lógott. Teljes hangerővel megjegyezte " Ott a néni farka" Kép

És egy mai édes beszólás amin én hatódtam meg, gondolom a Sehány éves kislányból vette:
"Ideülök a mami ölébe." Majd hozzámbújva. "Ez itt a mamám"

Heni!
doki nekünk is mondta a hideget baci ellen, de max. húsz perc és csak akkor ha egy napig csillapítás nélkül láztalan.

KRita te kérdezted hol lehet a képeket megnézni? Telelésünk képekben címmel van egy album.

Gyógyókat mindnekienk köszönjük és további extra adagot kérünk! Küldünk belóle Bogancsiéknak is!

Ezt reggel óta írtam, most már kidőlök én is.

Norci
norci

Norci!

Nekem is totál tönkrement a hasam. Már olyan fokú az egyenes hasizmok szétválása, hogy ez már állítólag sérvnek számít. És köldöksérvem is lett, hurrá. Kép
De én úgy olvastam, hogy ez nem számít a kitolásnál, mert igazából akkor is kijönne a gyerek, ha nem nyomnánk. Én nem is izgulok miatta.
Te se parázz, nem lesz semmi gáz! Kép
És gyógyulj meg te is és Vili is! KépKépKép

Gorsi! A dokid nem vállalt el, mert már túl sok betege van áprilisra. Kép Úgy tűnik, hogy a Kisfalvihoz kerülök...

Menta++
menta

Menta!
Köszi. Remélem igazad van. Egyik ismerősömnek most decemberben csinálták meg a plasztikai műtétet, és akkor derült ki, hogy a gyomra sincs a helyén. Igaz ő csásázros volt hármas ikrekkel. Az én dokim szerint is ha túl vagyunk mindenen ezt jobb megcsináltatni és nem csak esztétikaki okból.
Nem tudok aludni a torok fájástól, köhögéstől és már a fülem is fáj. Van v.mi ötleted mit lehet enni rá 24 hetesen? A mi dokink tuti antibiotikumot írna nekem is, azt meg nem akaraok és nincs kedvem a rendelőben csücüsoni órákat.
Azt hiszem életemben nem éreztem amgam ilyen rosszul egy torokfájástól. És pocakosan már másodszorra kapom el Kép Kép Kép Kép Kép
Másik intimebb kérdés. Anno kérdezte a doki, hogy a nagy babó megszülése miatt nem votak-e vizelet visszatartási gondjaim. Szerencsére nem, max. néha hirtelen jött tüsszentésnél, de nem vészes. Viszont most, hogy ráz a köhögés és Pocaktesó is nyomja a hólyagot vannak, kb. csak annyira mint régen a tüsszentéseknél, de most majd minden köhögésnél, ez ellen mit lehet tenni?

Bocs a panasznapért

Norci
norci

Norci!
Köhögésre nálunk a kedvenc most a dr Theiss féle Lándzsás útifű szirup. A tájékoztató szerint terhesen kérdezd a dokid, nekem anno a körzeim javasolta. Torokfájásra sós-kamillás gargarizálás. Aloe Firsttel való fújkálás. (Ezt fülbe is lehet) Fülre meleg só még.
(Vajákolások Királyné módraKépKép)
Nekem Réka születése után voltak pisi-gondjaim, én sima Kegel-gyakorlatokat csináltam rá. (Összehúz-elernyeszt, összehúz, 5-ig számol, elernyeszt, rengetegszer, este, elalvás előtt.) Most rapid megoldásnak meg a Tenából van ilyen tiszi-betét szerű, pont ilyen problémákra.

Amúgy gyógyKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphegyek nektek!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?