sziasztok!
megint írtam 1 jóóó hosszút az éternek
szerintetek miért lehet az, hogy kb fél éve 16-os betűmérettel láttam a babanetet, ma meg hirtelen visszaváltott normálra?
tikk! neked is nagyon boldog születésnapot kívánok! (amúgy igen, visszafordultunk
)
minden apró- és nagyocska betegnek hamari felépülést kívánok!!!
köszönöm a lisztes infókat! szila, nagyon szuper a link
már úgy várom, hogy adsl-ünk legyen!
barni is taknyosabb, de amíg nem lázas, kétszer kiviszem a levegőre naponta, hogy öljük a bacikat! viszont ma nem mert ráülni a szánkóra. pedig eddig imádta.
muszáj elmesélnem tegnapi alkotását. megérkeztünk a nagyihoz szülinapi ebédre, barni kikapott két óriási ropit, amit azonnali hatállyal kivettem a kezéből, mondván, ebéd előtt nincs ropizás. hiszti, én figyelmen kívül hagytam, erre felkapott egy kb 2 kilós kristálytálat (üreset
), lelógatta, és közölte, hogy "ledobom!". sikerült kikapnom a kezéből (olyat sprinteltem
), de megfordult a fejemben, hogy még a lábát is eltörte volna, ha tényleg rádobja... azt sem tudom, megtette-e volna, ha nem érek oda záros időn belül.
norci! ezer éve meg szeretném kérdezni, hogy vitya minek a rövidítése? istvánra tippelek, de jól? megérkezett a gyerekorvos? háziorvosnál én sem voltam ezer éve, terhesen is kihagytam...
márti! mi még nem merünk talira menni
a gyerekkori játékotokat viszont úúúúúúgy kipróbálnám
hogy ez akkor miért nem jutott eszembe?! eddig az a 2 szori tetszett a legjobban, hogy a lakótelepen összeszedték a gyerekek az otthon található zöldségeket, és eladták az utcán (hú de mérges lennék, ha a gyerekeim csinálnák
), illetve hogy tesók uszodát akartak készíteni a szobában/ból: bezárták az ajtókat és hordták be lavórral a vizet... mire a szülők megjelentek,úszott a szőnyeg (régi bérházban) de a tied veri ezeket!
nálunk meg a szélesebb alapra építés fordult elő épp ma!
köszöntéseket andrisom nevében is köszönöm, a fiúk pedig barni szerint is szépek... ma mondta:
"nézzétek, idefekszem boldi mellé. nagyon szépek vagyunk!"
borcsa! akkor postázhatom a kilókat? vagy faxoljam inkább? á, e-mailben gyorsabb, bár terjedelem miatt nagyon lassan mennének át
vezetés jó ötlet! és igen, bele a dzsumbujba!
tornának nekem a callanetics és a vízitorna vált be, de a tikk-féle engem is érdekelne!
nyuszimanó! ne haragudj, hogy múltkor nem válaszoltam neked! hát hol így, hol úgy vagyunk... van 1-2 nap, amikor nagyon kivagyok (múltkor a vizsgám előtt, nem is írtam ide), de aztán minden rendbejön. ja, 2-es lett
és TI?
bszilvi, te hogy vagy? elkezdted a vezetést?
laura, edit, gorsi, dzsili, ÍRJATOK!!!
abbafejezem, nehogy megint kámforrá váljon...
(boldi itt röhigcsél a kezemben álmában, barnit apuci altatja, csudajó dolgom van
)
puszi mindenkinek,
heni