Helló MIndenkinek!
Én is elveszett....
Csak mindig van valami....
Először megpróbálok reagálni:
Linocs! Ezt a kopaszi gátat most már én is le fogom csekkolni. Talán hétvégén ráveszem a családot egy kis kiruccanásra. Nagyon szimpinek látszik a hely. Csak oda ne fagyjunk...
És nem vagy robbantott csirkefejű - te pont így vagy egyben tök jó!!!!
Örülök, hogy Fruzsinak megjött az étvágya. Akkor lehet, hogy 1 hónap múlva már mi is jó evők leszünk?
Ugyan már egy kicsit többet kanalazunk, de max a fél üveg kaja, annál többet nem eszik, és a végén már azt is csak mindenféle figyelemeltereléssel.
Hányás elmúlt? Tudjátok mitől volt? Doki mit mondott? Na, jó olvastam most már... Én is Daedalonetta kúpot szoktam adni, meg B6 vitamint, ha hánynak. B6 van ampullában is, de azt fel kell iratni.
Judit18! Jó, hogy ilyen jó áron tudtál kocsit venni. Honnan volt az "ismeretség"? Én egy Peg perego plikot vadásznék, de olyan drágák... Lehet, hogy marad Petra régi Pierre cardin-ja.
Nagyon cukker overallt vettél. Nekem nincs energiám, időm ebay, vatera és társaihoz.
Overallt szerencsére tudtam venni Bkeszin a turiban, tök jó és 3 ezer volt. Van kiscipöje és kesztyűje is.
Mni! Szerintem nem az éhség miatt ébred éjjel Borka. MOstanában fürdés előtt fél órával eszik tejpépet, fürdés után meg szopi is van. Passz, hogy miért nem alszik, csak én ne lennék ettől totál zombi. Vannak jobb és rosszabb éjszakák. Pl. ma egészen elviselhető volt: 2x kelt, de tegnap vagy 5-ször, már nem is számoltam.
Ráadsául apa kiköltözött a hálóból, mert ő is tök fáradt volt már.
Jók a pocakos talis képek. Pont a múltkor kértem, hogy valaki linkelje már be hol vannak. Mert emlékeztem rá, csak akkor még zúgolvastam csak.
Biribon! Nem én találtam a zenei oldalt, talán Nebula tette fel először, de én betettem kedvencbe. Mi is sokat hallgatjuk, bár nekünk sok gyerek CD-nk is van. (Láttam szoktál írni Boti blogjába, nagyon szorítok a kissrácért, bár nem tudom, hogy ebből a sok mindenből egyáltalán fel lehet-e teljesen épülni.)
Kacika! Milyen ügyesen áll már Petra is. Borka most éppen kúszni kezdett, de nem áll, ül egyedül.
Fanetta! Nagyon tutin leírtad, hogy miért is jó/nem jó, ha a gyermek önállósodik.
Kmanna! Csokis muffin???? Nyam-nyam. Lehet, hogy sütök a hétvégén. Meg kell néznem milyen elfekvő csokikészletünk van. Általában nyuszi és mikulás csokt szoktam felhasználni.
Lusie! Továbbra is nyugisak az éjszakák? De jó nketek!!!
A nagyoknak húsit én is szinte naponta adtam. Borkánál még nem kezdtem el, majd 7 hó után.
JuidtK! De, jó, hogy van Levinek bölcsi. Biztosan sokkal könnyebb lesz neked. A hiszti pedig csak Neked szól, de nem azért, mert valamit elrontottál. Minden gyerek ilyen.
Panny! Én megértelek. Én is élvezem a gyerekes anyák életét.
De irigy vagyok az edzésért, meg úsziért. Én már csak 1x járok Boróval tornázni, mert délelőtt van és olyankor mindig borul a délelőtti alvása. A délutánok meg állandóan káoszosak amúgyis a nagyok miatt.
Gratula márknak a futáshoz.
Szép nagy sólya van Olikának. Borka még nincs 8 kiló.
Mzx! Hát nem semmi, hogy nem jó a fűtésetek. Balhézzatok már nekik folymatosan, majd csak megunják!
Sajnos ettől a gazdasági kosztól én is nagyon tartok. Mi is tele vagyunk hitelekkel. Mondjuk a házhitel nálunk Ft alapú, de a kamat ott is elszállhat. És minden más hitelünk CHF-es. Pfffffffffff.
Várom a Laura képet!
Eszterxx! Húúú, nagyon gáz volt ez a vizsgálat! Ügyik vagytok, hogy kibírtátok!
Szerencsére nem értek az allergiákhoz. Kinőhető, vagy örök életre figyelnie kell, hogy mit eszik?
Egyébként meg utálom a magukat fontosnak tartó nővérkéket!!! Miért kellene 2x főzeléket enni???
Banánt meg én is adok már, é s adtam a nagyobbaknak is.
Köszi a csőröspohár infot, de Borka még nem iszik semmiből sem.