Sziasztok!
Cseriviola!
Jók a képek, mint mindig!Viki pufókabb lett,nem? Legalábbis így a képeken, mert régen láttam nagyon!
Soma vett ilyen gesztenyekukacot a Mihály napi vásáron, azóta is játszik vele...
Ancsa!
De jó,látod, ügyik vagytok, még a végén túlhordod!!!!!
Na jó nem hülyülök!Mostmár csak Anna bébin múlik a dolog, tehát!
Emesedorabenceanyu!
HÚÚÚÚÚÚÚ, DE ÜGYIK VAGYTOK, Gratulálok Én is! Ha az a 17-es 18-as lett volna, azért nem meséled el, gondolom!
Amúgy elhiszem hogy bosszant, ígyí most kettős az érzés, de sokszor tényleg párszázezer is jól jön, Nektek meg a 3 gyerek miatt is!
Erre felbuzdúlva én is veszek ma v.milyen lottót, hátha! Aztán majd kapsz belőle részesedést, ha bejön....
A sapi nagyon jó Noénak, olyan jól áll a színe, már most is ráadhatnám, ha hidegebb-szelesebb idő jönne, de nem áll el a fejétől, mégis van még 3-4-5 cm, ha a sapi és a feje közé nyúlok, szóval tuti jó lesz télen!
Cirmike!
Hallottam már más kisfiúk anyukájától, hogy a kakaón él, szinte, alig eszik. Nekem már Somának jó étvágya van, de volt ilyen időszakunk. Tényleg nem sovány Roli, Soma 22 kg körül van,de neki szerintem az izmai is nehezek, mert nincs rajta egy gr. felesleg sem. Szóval Roli sincs lemaradva, meg ugye fél évvel fiatalabb is!
Igen, tök elvan a hordozóban, sokszor eszembe is jut, ne félj, hogy mi lesz majd ha jön a mászós-totyogós korszak.... majd akkor visszagondolok erre az időszakra, ebből merítek erőt!
Somáéknak az volt az utolsó úszás, múlt pénteken (15 alkalom volt, heti 3-szor!)
Ma megyünk koponya és hasi uh-ra Noéval, szorítsatok hogy ne legyen semmi, de úgyse lesz, így állok hozzá!!!!
Timi!
Igen, csak a végére ébredt fel az uszodában.
Na léptem, oda ne égjen a piskótám, piskóta tekercset sütök, du. jönnek vendégek!