Új privát üzeneted érkezett!

huuu, ha en azt tudnam. de olyan magic bors nevu izet mindig hoznak, ha kinn jarnak.

a lecsoval en is szeretem...de az mar lassan a ratatujjj! (bocs! nem vagyok tul francias, ezert inkabb meg se kiserlem):-)

megszereztem a laptetot:-) :wink: :lol: :lol: :lol: :D :idea: :idea:

Kép
Kép
momoska
 
 


ja. borisz tegnap bicajozott apaval, s nemhogy siman megult tobb kort is, de mikor vissza akartam tenni a babakocsiba, hihetetlen meltatlankodasba kezdett. Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Én is szeretem a padlizsánkrémet, de nem halottam még csak a majonézes-hagymás változatot, azt szoktam csinálni. Kipróbálom majonéz nélkül én is Levinek.

Mi csak 1x voltunk Erdélyben (Gyergyó) és nagyon tetszett! A kajáért meg mind a ketten kifejezetten odavoltunk!!! Kivéve a mustárt az naon rossz volt!

Képzeljétek lementünk a bababoltba pelusért (ami nem volt). Volt ott egy kisfiú olyan 2-3 év közötti. Volt olyan bunkó, hogy ÖKÖLLEL behúzott az én drágámnak. :twisted: Nem kezdett el sírni, szegény nem tudta most mi van, ő csak ült nyugodtan a kocsiban. Olyan gyorsan történt, hogy nem ért oda a kezem megfogni a büdös kölöknek a kezét. Csúnya leszek, de az az igazság ha az anyja nem lett volna ott nagy pofonnak lett volna kis gazdája a gyerek!!!! :twisted: Mit képzel magáról! Rádásul a játékát is ki akarta szedni a szájából! :twisted:

Mi a hétvégére tervezzük ha jó idő lesz, hogy kibringázunk a medveparkba Levivel. Mondjuk neki nem kell tartania olyan ügyesen magát, mint Borisznak, mert rendes gyerekülés van a bicajomon. Szeretném ha igazi nagy állatokat is látna Levi.

KépKép
kora
 
 

 
 

Évi: de aranyos Anna ahogy ragaszkodik a tesóhoz. 2. gyereknek biztos más lenni (én 1. vagyok) - azok talán jobban alkalmaszkodnak a többiekhez. anya is azt mondja, hogy majd a 2-at nem fogom így "elkényesztetni", nem lesz rá időm.

most épp hálózsákra vadászok neki a teszvesz-en és a vaterán... vlmi vastagot télire, mert ami van az elég vékony.

én nem szeretem a padlizsánkrémet, de húgom igen, ő mustárosan szokta. mint a tojáskrémet.
erdélybe én is voltam már, 1x húsvétkor. még gimiben. nagyon szép tájakon jártunk.

kora, ez nem semmi. én is biztos felpofozta volna. és csak úgy behúzott neki egyet? milyen gonosz gyerek!
Vendég
 


momoska, én ezt találtam golyódobáló játék. anya nyáron vett kolosnak 5 golyót. ehhez a játékhoz való, de mi akkor még nem tudtuk. gondoltam majd a kádba jó lesz. és most látom, hogy ez csak kiegészítő a játékhoz. :)
Kép
Vendég
 


aliz 2 evesen siman lelokott 5 eveseket a maszokarol...hosszu-gyotrelmes beszelgetesekbe tellett, mire odaig eljutottunk, h. mar csak minket ut:-). en nem utnem meg soha, igy is neha azt hiszi, h. a problemak megoldasanak ez a legegyszerubb modja, nehogymar en is azt mutassam neki, mert akkor igaza lesz.
de megertem, kora, amit ereztel!

az en bicajomon is van hatul olyan bekotos, igazi biztonsagi gyerekules, de mikor a kedvesem meglelte ezt az elso nyerges-labtartos valtozatot, azota aliz nagy ritkan akart ott hatul ulni nalam, s bamulni a hatamat:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


jol nez ki ez is, bar a markajabol itelve, nem olcso, de en is azert szeretem a mienket, mert minosegi, tartos, utheti-verheti.

Kép
Kép
momoska
 
 


hát igen, a fisher price játékok nem tartoznak az olcsók közé. talán majd karácsonyra...

sajnos elvitték a bébitaxit előttem, így most kereshetek egy másikat. :(

vlki ismerős a teszvesz-en? azért kérdezem mert hol lehet beállítani azt, hogy ne kelljen egész végig a gép előtt ülnöm ha le akarok ütni vlmit, hanem beírom, hogy mennyit ér nekem és a gép automatikusan felüllicitál másokat persze csak addig az összegig amit beírtam. ilyet még sosem csináltam. ötlet?
Vendég
 


Orsi, én teszveszelek, ez amit írsz, az automatikus licit.

Mi az az automatikus licitálás?

Az automatikus licitálás segítségével nem kell folyamatosan figyelned, hogy mikor licitál valaki túl téged egy aukción. Csak a következőt kell tenned:

1. Add meg a maximális licitedet (azt az összeget, amennyit még elfogadhatónak tartasz az adott termékért) az adott mezőbe és kattints a Licitálok! gombra!
A következő oldalon meg kell erősítened a licitedet.
2. Az automatikus licitálás funkció a nevedben folyamatosan túllicitálja a többi felhasználó ajánlatát, egészen addig, amíg a valamelyikük által ajánlott összeg el nem éri a te maximális licitedet. Az automatikus licitálás mindig a lehető legkisebb összeggel emeli a tétet, így éppen csak magasabb összeget kínál, mint a korábbi ajánlatodat túllicitáló.


Amikor írtad, rákerestem a vaterán a termékre, amire licitáltál (nem volt nehéz), a teszveszen is kerestem hasonlót, de ott nem volt.

Edina, ha jól emlékszem, te el akartál adni valamit a vaterán, sikerült?

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Évi: többmindent árulunk a vaterán. A légzésfigyelőt már eladtuk, most valaki leütötte a babakocsit, bár még nem jelentkezett, de fönt van a bébiülés is, meg még egy bőt ülőgarnitúrát is árulunk, úgy néz ki azt is elviszik.

Jól néz ki ez a játék is.

Lili most nem volt hajlandó enni csak pár kanállal, ilyet még nem is csinált.... Nem volt éhes...????!!!

Most jött meg a nagyi uh. megyek. Jó éjszakát mindenkinek.

KépKép
domidina
 
 


köszi évi, hogy bemásoltad. ezt már én is olvastam, de ez tényleg működik?? mert én még nem mertem nagyobb összeget beírni, mert féltem, hogy akkor az fog megjelenni mint a licitem.
meg egyik barátnőm azt mondta, hogy a vaterán is van ilyen, de ott tényleg nem találtam meg.
melyik termékre kerestél rá? a bébitaxira?

közben sikerült vennem egy hálózsákot, remélme jó lesz neki. 1890ft volt. az eladó tök rendes mert behozza a baross utcához holnap, ami itt van tőlünk 20 percre. így még postakts sem kell fizetnem. :)

kolosnál is volt már olyan, h alig evett.

én egy kiscipőt raktam fel a teszveszre, csak úgy próbaképp, hogy elviszek-e. anyukám vette kolosnak, de olyan vastag a lába, hogy nem megy bele. :) pedig hosszra jó lenne, de sehogy sem tudtam szegénykém lábát beletuszkolni. csak bámulta, h mit csinálok, szépen tűrte.
Vendég
 


Orsi, az automatikus licitálás működik, ahogy le van írva. Csak a minimumot emeli.
A vaterán van un. holland aukció, ahol a megtett licit összege számít, nincs licitlépcső, de ilyen nincs a teszveszen.
Igen, a bébitaxit láttam, és azt is, hogy licitáltál. Csak aztán nem követtem figyelemmel.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


jóreggelt!

vagyis nekem ez már megint nem jó reggel, így kialvatlanul...

Tegnap nagyon mérges voltam már, azt mondtam hogy tele van már a hócipőm.

22-kor fölkelt, fél óra után ágy, 10 perc múlva mehettem vissza, újabb fél óra ringatás után még nyújtózkodott, dörzsölte a szemét én meg már majd elaludtam ülve, vánszorgott az idő. Na akkor adtam neki enni, megette az összeset. Gondoltam akkor most csönd lesz reggelig. 10 perc altatás után raktam be az ágyba lesz ami lesz. Ekkor volt éjfél. Elaludt f2-ig, akkor megint hosszas altatás. Na akkor aludt 6-ig. Alig bírtam fölkelni... Ma megin használhatatlan leszek... és még ki sem lehet menni, esik az eső, é úgy néz ki ez lesz eghész nap.

Most meg már álmos, na meg én is. Majd du. megint alszom amikor ő is.

Sebészetre megint nem megyek, Tibi nem tud elvinni, nagyi nincs itthon, bár Tibi mindenképpen kell hozzá, uh. marad a keddi köv. időpont. Valahogy nem akar ez összejönni. Bár az az igazság jobban örülök neki, mert a mai dokihoz nem szívesen mentem volna, kedden meg egy szimpi dokinő lesz. Tényleg kell is időpontot foglalnom....

Vatera: A babakocsiért még mindig nem jelentkezett a vevő, az a gyanúm hogy megint átverés lesz a vége, nem is jó telefonszámot adott meg, levélre nem válaszol. Remélem elviszi a végén.... Az ülőgarnitúrával is futottunk már egy kört, az első licitáló egy szélhámos volt, aki nem jelentkezett az áruért. Tölölték is a vateráról, nem az első esete volt, tul. képpen csak ilyen esetei voltak.

eddig hagyott írni...

KépKép
domidina
 
 


Edina akkor már ketten vagyunk a pocsék éjszakával! Rádásul fél7kor kelt ami nála enyhén szólva is szokatlanul korai. :( Persze ő mostmár alszik én meg maradhatok ébren! :x :( Mi bajuk van ezeknek a gyerekeknek? Voltam vmelyik nap fodrásznál, ő mondta, hogy az ő lánya is ilyen volt és nem akar elkeseríteni, de még most sem olyan jó alvó pedig már 6 éves. Na gondoltam szép kilátások! Azért én még mindig optimista vagyok, csak alszik már rendesen! Edina te milyen napszakban vajúdtál? Most nekem azzal etetik a fejem, hogy az is számít, mert Levivel éjjel kínlódtam a legtöbbet és ez is hozzátesz a rossz alvókájához. Hááát, nemtom.
A lábad javult már valamit egyébként vagy még mindig nagyon fáj?

Hihetetlen milyen emberek vannak! Minek licitál ha nem kell neki? A tesz-veszen is van ilyen, Roli ott van regisztrálva. Bár azt veszem észre lassan kezdenek elszállni ott is az árakkal! Néztem ott sportkocsit és találtam olyat amit használtan annyiért árult, mint amennyi az új a boltban! :roll:

Ma már tényleg kénytelen vagyok főzni ha nem akarunk koplalni. Pedig ma sincs semmi kedvem... :(

KépKép
kora
 
 


mi meg elerkeztunk a rejtelyes fogzas vagy egyeb nyavalya ujabb staciojahoz. mar tegnap is tobbszor fel-fels sirt almaban, de ezek csak azok a megnyekkenesek, s ma 2kor ebredt fel (felig meddig), sirt, felult az agyaba, ahogy nyultam fele, valszeg inkabb visszaakart fekudni, s jol beverte a fejet, kivettem, h. szopcsizzon, erre elkezdett tiltakozni, feszegetni, lefektettem a mi agyunkra, mar attol sirt, mellefekudtem, h. szopcsi, de csukva tartotta a szajat, s mikor harmadszor is megprobaltam, h. szopcsizzon, akkor fogta es beleharapott a mellembe...meggyozo erv volt: tobbe nem probalkoztam, inkabb visszatettem a kisagyba. ott le iis nyugodott, de elkezdett kohogni, amibe hol belealudt, hol felult, min. 40 percen keresztul.
majd 7kor ujra eljatszotta ezt a szopcsivisszautasitast, uvoltozest, csak a harapast most kivedtem. f8kor kapott egy viburcolt (proba-szerencse), majd nem raktam vissza az agyaba, hanem leraktam jatszani, akkor semmi baja nem volt, ha nem szekaltam a szopcsival ugyanis, de azert 20 perc mulve megprobaltam, nem jott be, de f9kor mar hajlando volt, s azota mar meg egyszer kert, bepotlando az ejszakai kimaradast:-)
de en mar komolyan nemtom, mi ez. mert tenyleg nem latom feheredni alul a fogait!!!

kora,
borisznal nagyon sokaig, tulkeppen gyakran most is bejon, h. a szuletese idopontjaban (hajnal 5, ami most ugye mar hajnal 6) ebred vagy nyugtalanul alszik, sketsegtelen, hogy f1kor (ami most f2)folyt el a magzatviz, es az elso ebredese f2 korul van, a masodik meg 6 korul, bar a fajasok csak 3kor kezdodtek, tehat a vajudas nem volt hosszu!
en meg nem hallottam, h. masok is megfigyeltek volna ezt, de akartam mar en is csinalni egy kozv.kutatast, hogy az ejszakat atalvo babak vajon nappal szulettek-e???

aliznal delelott 11kor kotottek be az infuziot es 12.50kor jott ki, s meg 13 honaposan is ebedidoben voltak hisztijei. emlekszem, mert kiborultam tola, ezert az apja etette ilyenkor jo ideig!
de rendre ataludt minden ejjelt 2 hetes koratol.
akkor kozv.kutatas??
kinek mikor volt a vajudas/szules es alszik-e a gyerek ejjel???

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok,

én már megjártam kolossal a várost. tegnap vettem egy hálózsákot és az eladó tök rendes volt, mert behozta nekem a baross utcához. (asszem mintha ezt már meséltem volna tegnap - akkor bocsi - igen, már mondtam, megnéztem, mind1)
szóval, szimpi a nő, de mérni azt nem tud. azt írta, hogy 81 cm a hálózsák, de még jó esetben is csak 77cm!!! nekünk itthon 80 van, jó az kicsit hosszú kolosnak, de legalább nem kell havonta újat vennem. ezt meg hamar ki fogja nőni, mivel olyan 72-74cm a gyerek. na mind1.

utána meg bankba kellett mennem befizetni.

kolos rám volt kötve, azt gondoltam elalszik, mivel 7:05-kor ébredt de a fenéket. végig sasolt. :)
DE ami jó, hogy amint hazaértünk, raktam az ágyába, kis simi és elaludt.

edina, kora, nagyon sajnálom a rossz éjszakékat!! de fel a fejjel, bízni kell abban, hogy lesz ez jobb is!
Kép

kora,momoska én főleg este/éjjel vajúdtam sokat kolossal, hajnali 3:19kor született, és látod milyen jó alvó éjjel. szóval szerintem nem lehet így kategóriákra bontani. bár az is igaz, hogy 1 napot vajúdtam vele, szóval ebben volt nappal+éjjel is. így visszagondolva, nem tudom hogy bírtam. mert már 25-én hajnalban 3-4kor kezdőtek a fájások, de ami dúrva volt az 26-án este 10körül (asszem akkor folyat el a magzatvíz) - de arról az estéről nem sok emlékem van. teljesne kiesett, még el is ájultam szülés után.
anya mindig mondja, hogy én rossz alvó voltam, állandóan sírtam, kb olyan lehettem mint levi (bár nekem sokat fájt a hasam), aztán kinőttem. én déután 3kor születtem.
Vendég
 


ennek a tigrisnek ugrálnia kéne!! miért nem ugrál??
Vendég
 


ugral

Kép
Kép
momoska
 
 


akkor csak nálam nem ugrál. biztos elfáradt.
Vendég
 


Lili 0.45-kor született és kb 22-körül kezdődtek az erősebb fájások, 11kor folyt el a magzatvíz, uh. nem tartott sokáig. Ebben én nem nagyon hiszek, valamikor bejön, de lást van ellenpélda is. Az igaz, hogy Lili 10-11 között ébred.

Nálam nem ugrál.

Én nem főztem ma Lilinek (magunknak rendelünk uh. ez szerencsére nem gond) valamilyen paradicsomos sonkás tészta lesz a kaja.

A lábam most nem fáj csak néha, de továbbra is be van gyulladva hiába kenem uh. nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz.

KépKép
domidina
 
 


A tigris nálam is el van fáradva! :)

Egészen pontosan én reggel 8körül kezdtem el a vajúdást, Levi meg másnap reggel 7:23kor született. Este 11 körül repesztették a burkot (nem emlékszem pontosan az időkre). Az is igaz, hogy Levi mindig ébred ebben az időben. Aztán olyan hajnal 1 környékére sikerült az epidurálra rábeszélni, akkor is szinte mindig kel. Reggel 6kor mondták, hogy császár, de kínlódtam 7ig ( vártunk az ügyeletes orvos ámenjére foyamatos fájások közepette) és fél7kor meg fél8kor is ébred mindig. Ebbe így még bele sem gondoltam... lehet Levinél bejön ez az elmélet. Hmm.

A nő jól megmérte neked a hálózsákot! :wink:

KépKép
kora
 
 


akkor ez atigris szeret engem, vagy a chrome-t a mozillaval szemben, mar ha ugralas az, h. a farkan rugozik egyhelyben.

egyebkent en nagyon hiszek benne, h. a terhesseg es a szules milyensege kihatasal lesz a gyerek habitusara/szokasiara. nalunk ez be is jott. aliznal gyozzuk kompenzalni!!!

Kép
Kép
momoska
 
 


hú kora, akkor te is kínlódtál eleget. neked nem volt rossz az epidurális? sógornőmnek nem volt kellemes, egy darabig. azt mondta amikor mozgatték a csövet ami gerincében volt, olyan volt, mintha egy vasrudat dugtak volna a lábába. nem fájt neki, de kellemetlen volt.

momoska, ebben én is hiszek. mármint, hogy a baba megérzi a terhesség alatt is az anya lelkiállapotát és olyan lesz a kinti életben is. nyűgös, nyugodt... nekem nagyon gondtalan volt a terhességem. semmivel nem kellett törődnöm, ezért nem mentem el szigorlatozni is, mert én agyonparáztam volna magam, meg akkor enni sem tudok...szóval biztos nem tett volna jót kolosnak. szerintem még 1 ilyen nyugodt babavárásom nem lesz.
Más: a szomszédunkban van egy velem egykorú csaj, őt a párja elhagyta a terhesség alatt. kicsit ki volt a lány, meg miután megszületett a baba akkor is. szoptatni nem is tudta, mert nem volt elég teje - az idegesség miatt. Máté már 3 éves de még mindig nem bír vele az anyja. elég nyűgös, és macerás egy gyerek.
Vendég
 


Hát igen, szenvedtem. Most utólag már azt mondom létezik rosszabb is. nagyon féltem az epiduráltól ezért nem is akartam, de a dokim is meg a szülésznő is beszélt rá, végül ráálltam. Nem volt érdemes, nem tudtam pihenni (ez volt az ok amiért rábeszéltek), és egy idő után egyáltalán nem is hatott. Jobb oldalon 1x sem és nem tudták megmagyrázni. Rádásul a császárhoz szúrtak másikat és mind a kettőt fájások közben. Annyira féltem tőle, hogy sikerült mozdulatlan maradnom. Nem volt kellemes de azért kibírható.

A terhességem nekem is elég nyugis volt annak ellenére, hogy akkor adtuk el a pesti lakást vettük ezt és költöztünk + dolgoztam is. A hitel meg nem volt egyszerű, akkor volt idegeskedés.

Annak ellenére, hogy nem volt kedvem főzni sütöttem padlizsánt, lereszeltem 1 káposztát tésztásnak (hogy utálom reszelni), főztem a gyerkőcnek répát+husit+cukkinit. Gondolkozok még vmi sütin is vagy 2 napja.. :wink:

KépKép
kora
 
 


hat en aliznal sokkal tobbet pihentem terhesseg alatt, megis azt mondanam, hogy az volt a hektikus, borisszal meg nyugis nagyon, pedig porgos. s ez a ket gyereken is igencsak meglatszik. aliz hektikus, borisz egy nyugalomgomboc.
sot...hiaba egy jo kis hasmenes inditotta be borisznal a szulest, raadasul majd 3 hettel hamarabb, s hiaba voltak most fajasaim 8aliznal szinte csak a tolofajasok voltak), sot borisznal fel oaraval hosszabb is volt, megis azt mondom ez jo szules volt, baratsagos, meleg, aliz beinditott szulese meg gepies, rideg.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok,

Edina, remelem a ma ejszakatok jobb lesz, meg Kora es Momoska Nektek is! Nori ejjel ketszer sikongatott egyet, de valsz almaban, mert nem folytatta.

Kora, szegeny Levi, egesz jol viselte a boltos sztorit!

En delutan 5kor kezdtem el vajudni es hajnal 3.30kor bujt ki Nori, de o is jo alvo mint Kolos, ugyhogy nem talalok osszefuggest. Viszont ha elkezdem utanozni az oroszlan hangjat (váouuuu) akkor elkezd sirni. En arra gondoltam hogy szules kozben ilyen hangot adhattam ki. Szegeny Nori jol megijedhetett akkor anno, amikor kibujt es csak nagy uvolteseket hallott….

Amugy Nori viszonylag konnyen jott a vilagra, egy ezoteriaban nagyon hivo ember erre azt mondta, hogy jutalmul kapta ezt o. meg azt is mondta hogy ebben a pici korban meg latjak a masik dimenzioban mozgo lenyeket. Azota gondolkodom hogy Nori vajon miert nezi allandoan a csillarokat (ha vilagit, ha nem). Vajon valaki megbujt mogotte? Mar szerintem orultnek neztek hogy mindig ilyeneket irok, bocs.

Nalam sem ugral.

Tegnap csinaltam sonkaba gongyolt majat, Nori turmixolva kapta burgonyaval, es nagyon izlett neki. Ma a huslevesbol evett 100-at. Aztan meg bulatazott a foldon.

Teljesen kibeleltem a lakasunkat (követ), Nori meg mindig kuszik. persze a bulata meg jo ragacsos ha osszenyalazza, sikerult is az egyik legdragabb szonyeget osszetrutyizni.mindegy ez most egy ilyen idoszak. Gyors kimostam.

a mi fenykepezont is bekrepalt.

KépKép
Kép
csillaz
 
 


sziasztok!

Kicsit behavaztam a napokban.

Szülésről: regel 7.45-kor folyott el a magzatvíz és Dávid 13.15-kor született. Gyorsan, lendületesen, 2,5 héttel előbb a kiírtnál. Nekem úgy tűnik, hogy Dávid természetében ez a hirtelenség, azonnali akarás mutatkozik meg.

Megyek zuhizni.
Jó éjt!

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Szerintem nagyon erős front volt, mert az előző két éjszaka infernális volt nálunk is. Nem kiabálnám el az előttem állót, de hátha...

Azzal kezdte, hogy a szokott időben nem akart elaludni, feszítette magát, sírt, nyűglődött, szopizni sem akart, borzasztó volt, 11 körül elaludt, aztán 2 óránként kelt. Nappal is elég nyűgös volt.

Kora, a csecsemőkori rossz alvás nem előjele a gyerekkori problémáknak. Geri detto ilyen felébredős volt, aztán olyan jól és mélyen alszik, hogy csoda. Megtanult, járni, kijöttek a fogai és megnyugodott.

Ancsi mostanában már mindenütt feláll, egyre jobban mászik, körbecsatangolja a lakást és ahol csak teheti, felhúzza magát. Jobban kell rá figyelni.

Nekem mind2 gyerek éjjel született, Geri 2,10-kor, Anna 23.15-kor, de nem vettem észre összefüggést (vagy csak nem figyeltem???). Második terhességem nyugodtabb volt, de most nem tudom eldönteni, hogy milyen is Anna, mivel ilyen sokszor ébred éjjel. Az tény,, hogy Ancsival a vajúdás sokkal jobban fájt, pedig rövidebb ideig tartott. 9-kor kezdett folyni a magzatvíz és attól kezdve nagyon erősödtek a fájások, Gerivel este 10-kor mentünk be, de sokkal lájtosabb volt. Tudtuk, hogy mind2 császár, de Annánál sokkal jobban csipkedték magukat a szülészeten.
Nem fájt különösebben a spinális érzéstelenítés, pedig nekem is két fájás között adták be. Ismertem a dokit látásból, mert az amniocentézist is ő végezte, és nagyon aranyos volt, elviccelődtünk, neki októberben született gyereke, meg hogy milyen ételek egészségesek. Az viszont tény, hogy eltelt jó félóra, mire be tudta adni, mert a fájásaim is nagyon erősek voltak és nagyon reszkettem. De egyáltalán nincs egy szikra rossz élményem.

Nekem úgy tűnik, a kisebb gyerek akaratosabb, de ez is majd idővel igazolódik be, ha igaz.
Nyugalmas, ébredésmentes szép éjszakát mindannyiunknak!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


jó reggelt!

hát az én két pasim még mindig az igazak álmát alussza... kolosba nem tudom mi ütött, 3/49kor raktam le és 7kor már kukorékolni szokott. Szabi pedig éjjel jött haza, koncertezett balmazújvárosban (vlhol debrecennél van), én meg felébredtem 6:22kor és nem tudtam visszaaludni. már éhes voltam , így felkeltem.

Csilla, nem nézünk őrültnek! én is szoktam mondani kolosnak, vagyis magamnak az ajtaja előtt állva, hogy "légyszi aludj el, kérlek, kérlek, kérlek..."
kolos és odavan a csillárokért, de őt ált csak akkor érdekli ha világít.

asszem kolos szólt, megyek
Vendég
 


sziasztok!

Az éjszakám ugyanolyan volt mint a tegnapi, akár idemásolhatnám amit írtam. Annyi különbséggel, hogy mos korán feküdtem és 22-i tudtam aludni kg. 1,5 órát. és 7 előtt kelt nemsokkal, persze 5-kor simiztem.

A vaterával kapcsolatban meg nagyon pipák vagyunk, nem kelt el a kocsi, valószínű egy korábbi vevő, akivel sikerült összeakaszkodni keresztbe akar tenni nekünk és azzal szórakozik, hogy bejelentkezik valamilyen néven, hamis adatokkal, leüti az árut és nem jelentkezik. Nagyon bosszantó, nem lehet tenni ellene semmit sem, foglalja az árut pedig közben lehet valaki elvitte volna.

bocs most ennyi, nem hagy írni...

egyébként nektek nem fáj a fejetek? Nekem már két napja, a front miatt?? gondolom....

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!
Edina, szerintem is front van/volt, nem vagyok fejfájós típus, de a napokban én is szenvedtem tőle.

Sajnálom, hogy ráfaragtok a vaterával, bosszantó lehet valóban. Én teszveszen vagyok, még eddig nem volt rossz élményem szerencsére, de a fórumon olvasom, hogy mik vannak. Főleg az a felháborító, ha egy eladó benyeli a pénzt, aztán nem küld árut és a végén még le is negáz.

Csilla, én is szoktam szuggerálni, mindkét gyereket, de sajnos az erő nem mindig van velem. Az jobban működik, ha nem szuggerálok semmit, hanem hagyom, hogy érzése szerint működjön, kivonom magam a köréből.
Amúgy ezoterikus dolgokkal én is foglalkoztam még Geri születése előtt, de úgy látszik a föld aszcendensem legyőzte a levegős jegyemet (bika-ikrek), mert most sokkal realistább vagyok.

Reggeliztünk, Ancsi persze azt kérte, amit Geri evett (pirítós-vajas kifli), hiába adtam én neki, nem kellet, csak a Geri kezéből. Biztosan azt hiszi, én nem azt adnék neki. De aztán lelkesen megette azt a darabot.
Az viszont tény, hogy takarítani kell utána, ha nem akarom, hogy az egész lakás kiflitörmelék legyen:-)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


hello!

Orsi, aranyos ez az "en ket pasim" kifejezes. Nalunk a ferjem fogja a fejet neha a noivel. na, csak vicceltem.

kepzeljetek, tegnap nagyon elerzekenyultem. van egy nagy bekeretezett fotonk ahogy allunk ferjemmel es fogjuk kozepen norit. ezt szoktuk nezegetni norival, es amikor az apjara teszi a kezet, mondom neki: apa. most mondta hogy "ap", aztan en megpusziltam a foton apat, es utana meg elkezdte puszilgatni az en fejemet (a kepen). olyan aranyos volt!!!

Edina, egyszer majdcsak eljonnek a jo, nyugodalmas ejszakak!!! Ranschburg J. azt irja hogy a szeparacios felelem ot-hat honapos korban kezdodik es vannak gyerekek/babak akik ugy alszanak nyugodtan ha erzik az anyukajuk kozelseget. ha vele alszol egy szobaban akkor is fel szokott sirni, ebredni?

Eva, mennyire foglalkoztal az ezoteriaval? most vettem egy konyvet, Ezobaba (vagy ilyesmi a cime), kivancsi vagyok...

Most gondolkodom hogy vegyunk-e olyan babakocsit/sportkocsit ami teliesebb, van rajta labzsak meg ilyenek. a "nagy" babakocsink eleg bena (bergon) mert ha ulosre teszem, Nori nem tud elore dolni es tamaszkodni a karfaba vagy miaz ami elol van.
nektek milyen van ami jo es szeretitek?

meg most nezek teli overallt, olyat kellene venni ami labas is meg ha akarom, alul osszezipzarazhato mint egy zsak. ti vettetek mar teli kabatot, overallt?

Nori is eleg akaratos ha epp olyanja van. o is gyorsan kibujt.

megyek csinalom a sutotok levest, remelem jo lesz, meg ilyet nem csinaltam.

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Edina, nekem is fajt a fejem tegnap.

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Csilla! Tudhat ez a Ranschburg valamit. Pedig az én lányom nem ismeri ezt a könyvet, de eszerint működik, úgy tűnik. Tény, hogy a nyáron kezdődött nála ez a fajta ébredés, ami azóta is tart. Legjobb esetben 2-3x ébred, kicsi tejet iszik, aztán továbbalszik. De rosszabb napokon alig tudom levakarni magamról. Megissza a tejet, ha már elfogy is cicizne tovább, amit persze én nem engedek, mert kellemetlen. Úgy alszik el ilyenkor, hogy magamra teszem és ringatom. Volt már olyan is, hogy délután végig rajtam aludt, mert ha le akartam tenni, fölébredt.
Annyira nem bánom ezt, mert én is pihenek, szunyálok közben.

Nem tudom megmondani, mennyire foglalkoztam az ezotériával (mihez képest), jópár könyvet elolvastam és néhány évig fontos helyet foglalt el az életemben. Nagyon sok mindent tanultam, amit hasznosítok is és ennek nagyon örülök.
Annának van overallja, meg dzsekije is, mi nagyon sok mindent kaptunk.
Nekem egy noname babakocsim van, nagyon szeretem. Nagy kocsi, de kerekei kisebbek, mint a bergoné, az elsők bolygósíthatók, van rákapcsolható lábzsákja. Én ezt használom napi szinten. Tömegközlekedni nem kell, minden üzletbe beférek vele és ezzel megyek a napi bevásárlásra, sétára.
Van egy kis esernyőre csukható kocsink is, de az benne van az autóban, mert csak akkor használom, ha valahova elutazunk.

Nekem is két pasim volt ezidáig, de most helyreállt az ivararány.

Csilla, milyen lett a sütőtök levesed? Valamikor régen én is csináltam, de rajtam kívül senkinek nem ízlett, így nem csináltam többet. Ha csak megsütöm, jobban elfogy.
Nem tudtok sütireceptet sütőtökkel? Van valami pite, de nem tudom pontosan.

Momoska, ma megsütöttem a tehéntúrós pogácsát, nagyon finom lett. Meg még sütöttem kalácsot és kenyeret (habár kenyeret rendszeresen).
Ancsi ma este elkezdett egyedül enni, elkunyizott Geritől egy szelet párizsit, meg vajas pirítós kiflit és azt ette. Hozzá a natúr joghurtot én kanalaztam a szájába. Az elmúlt két hét alatt rengeteg változáson ment át.

Édesanyám küldött lila pereszkét, isteni finom levest és tejfölös gombapaprikást készítettem belőle.

Jó éjszakát kívánok!!!!

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok,

lehet ebben a frontban vlmi, mert nekem is fájt a fejem az elmúlt napokban.

Tegnap itt voltak a gyöngyösi nagyszülők, jöttek unokalátogatóba. nálunk ebédeltek utána pedig együtt mentünk át olivérhez. egyre szebb az a gyerek. és tudjátok mennyit eszik 10 naposan? 200ml-ket!!! ez nem semmi. kolos ilyenkor alig evett 30at, max 70. - ha jól emlékszem. mondjuk verának annyi teje van, hogy egy tucat gyereket szoptathatna.

évi, asszem én láttam vlhol sütőtökös receptet, majd megkeresem neked.
én is szeretném ha nem a köv gyerkőc kislány lenne, így nem lennék elnyomva. :)

további szép vasárnapot nektek!
Vendég
 


sziasztok!

Csilla: mi a vaterán vettünk kocsit, ami esernyősre csukható, van hozzá lábzsák is, tető, én nagyon szeretem, masszív kocsi, kerekei bolygósíthatók. Giraffe márkájú Én nagyon szeretem.
Kép
Kép szóval ilyen, persze drágábban adja már

Ma is fáj a fejem.

Ja és ha ott alszom vele a szobába, elég ritkán fordul elő, akkor is fölébred uh. nem tudom. Arra adna nekem valaki magyarázatot, hogy miért ébred minden nap ugyanabban az időpontban? mert ugye ilyenkor nem a foga, meg nem más a baj, mert akkor ébredne eltérő időkben. Nem, ő minden nap 22.10 körül, 23.10 körül és 2 körül. Erről hogy lehetne leszoktatni? Mert ilyenkor nem kap enni, iigaz inni igen.

Ranschburg erről nem ír valamit? vagy valaki más? Még nem volt időm elolvasni a könyvet.

KépKép
domidina
 
 


az anorákot meg elfelejtettem, nekünk még nincs, illetve van egy kölcsön kapott még most is nagy, de ebben tanácstalan vagyok hogy vegyek-e egyáltalán. Ja é sez is olyan amit zsákként és nadrágkén is lehet használni, de mivel már cipőt hordanak, állnak is már ezért a zsákos átalakítás nem igazán tudják kihasználni, ill. felesleges szerintem.

Vagy inkább kétrészest, kantáras gatya és kabát. Nem igazán tudom melyik a praktikusabb, talán a külön részes, mert ha boltba megyünk, akkor legalább a kabátot le tudom venni, ott mindig meleg van. Sétálni menni is jó.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!
Edina, ha kezeslábast adsz rá, annak is le lehet venni a fölső részét, ha bemész egy üzletbe és a kocsiban ül, ki tudod hámozni belőle.
Viszont ha vki most gondolkodik vásárláson, valóban jobb a 2részes, mert több ideig jó, mert a nadrág pántját lehet állítani.

Én is ott alszom Ancsival, mégis fölébred. De ha nem lennék ott, rosszabb lenne neki, és nekem is, mert sírna és nehezebb lenne megnyugtatni, visszaaltatni. Leszoktatni hogy lehet? A másodiknál sem tudok használható választ adni, merthogy én is kelek hozzá (is), amikor csak kell.
Én is susogok neki, mint te, Edina, ringatom, puszilgatom, ha a tejecske nem elég. Hidd el, olyan hamar elszalad ez az idő (tapasztalat), még ha nagyon nehéznek tűnik is most.

Jó ez a kocsi Edina. Én egy barátnőmtől vettem át a mienket, cseréltünk gyerekruhákra.

Ma egyedül jöttem vissza Pestről a két gyerekkel, kicsit izgultam, de minden rendben volt. Ancsi nagyon rendes volt. Előtte jól kifárasztottuk a Margit-szigeten:-)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!

Koszi a reszletezest a babakocsirol es a kabatrol!

Edina, pont egy ilyen hasonlot neztem ki a teszveszen 19ert vagy hogy arultak es nekem is szimpi volt. Igazad van, tenyleg praktikusabb lesz ha veszek egy kantaros meleg gatyat meg egy kiskabatot. Cipot meg lerugja magarol, inkabb csak “kocsicipot” fogok venni, aztan majd meglatjuk.
A kinaiban vettunk mi is magyar markaju body-kat, na abbol kettot varhattam ujra, total szetmentek a varrasnal.

A suttogo irja hogy ha mindig uabban az idopontban ebred ejjel a baba, akkor ez egy rossz szokas. nem tudom, mit kellene tenni hogy errol leszokjon, meg kellene nezni a konyvben, aztan kiprobalni ha neked humanus... de RJ azt mondja hogy az egyuttalvas teljesen normalis dolog, bar ugy emlekszem hogy te nem veszed magadhoz az agyba Lilit, es igy lehet hogy furcsallana is. Legalabbis ha Norit magamhoz veszem akkor o csak nez hogy mi van, jobban felebred es elkezd jatszani. RJ azt irja hogy erdemes ilyenkor kozel tenni a sajat agyunkhoz a baba agyat (karnyujtasnyira). Eva, Gergo mikortol aludta at az ejszakat?

Eva,
A sutotok leves naagyon finom lett! A nok lapjaban van egy recept (almas-sutotok leves) de az almat kihagytam belole, es tettem bele ket husleves kockat amit a recept nem ir, plusz szerecsendiot, feherborsot. Van meg benne fokhagyma meg porehagyma.
A tavalyi praktika okt. szamaban van sutotok suti recept, epp tegnap este nezegettem. Csatolom ide Word-ben.
1224439588.6658.doc
Ugyi vagy hogy egyedul mentel a ket gyermekkel!

Orsi, ez az Oliver nem semmi hogy mennyit eszik ilyen picin!!!

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Edina,
es ez a Giraffe kocsi alulrol is melegen tart? :roll:
koszi

KépKép
Kép
csillaz
 
 


tényleg jó ez a kocsi edina. nekünk is hasonló van csak alul a tartó nagyobb, mert én főleg bevásárláshoz használom. meg amúgy is jól jön ha sok mindent bele lehet pakolni.

az overálon én is filóztam, de anyukám azt javasolta 2 részest vegyünk, mert ha boltba megyek könnyebb levetkőztetni. de van nekünk kezeslábas is, ami majd jó lesz ha tud járni és kimegy a hóba játszani. :) ezt tavaly kaptuk anyósomtól, de még mindig nagy rá.

ma voltunk a kikában, mert kolos elkezdte kipakolni a mosdó alól a domestost és egyéb nem-gyereknek való dolgot, ezért vettünk a mosdó alá kis szekrényt. meg szekrényajtózárat, mert tuti kinyitná. a konyhában már most előszeretettel nyitogatja a szekrényeket, és pakolja ki a dolgokat belőle. :) :(
nem is tudtuk de pont baba napok voltak a kikában, és osztogatták ingyen a szeptemberi anyák lapját, és a babamagazint (amiben 200g-os tejpép minta volt). még jó, hogy nem szoktam őket ,megvenni.

megnéztem kolos mennyiket evett 10 naposan, és a legtöbb 80 volt. 1 hónaposan evett 170-200at. szóval tényleg nagy zabás a kis-olivér. :)
de mostanában kolos is nagyon belehúzott. ma szinte egész nap eszik.

megyek lefektetem a fiatalurat! jóéjt nektek is!!
Vendég
 


sziasztok!

Lehet Lili megsajnált hogy már napok óta keveset alszom, és most aludtunk egy jót. 1x kelt 1.20-kor, persze akkor aztán volt öltöztetés, kajálás és 1 órát is nála voltam, de aztán f7-kor kelt. Igaz azt nem állítom hogy teljesen kialudtam magam, de aludtam egy jót. Na megszoknom nem kell azt biztos, ez a csoda itt csak egy napig szokott tartani. De legalább nem leszek zombi ma.

Jön a Dédi vasalni. El kell dugnom belőle, mert különben itt vasalna nekem 3 óráig is. Addig vasal amig ruha van, viszont délben el szokott menni, mert ugye nálunk kaja az nincs, meg lepihen délután és busszal még haza is kell mennie.

Csilla: hogy érted, hogy a lábzsák alul is van? Mert az anyaga amin ül, ahogy látod kicsit vastagabb, de én ha hideg van teszek bele egy plédet és arra ül. Szerintem mindegyik kocsinak hasonló anyaga van és egyik sem tart melegen, mindegyik ilyen hideg hatású.

Lili is nyitogatná a szekrényeket ha hagynám, én mindig rászólok hogy nem szabad. És ő szót fogad, otthagyja és megy máshova. Remélem marad is ilyen szófogadó.1x már megjárta mert rácsukta az ujjára.

Most ő állandóan a franciaágyra mászik föl, oda kell figyelnem mert lefelé is tud már mászni, de azért nem mindig sikerül neki, nem akarom hogy fejjel lefelé leessen.

Tegnap padlizsános főzit csináltam és ízlett neki. Mondjuk én ilyen különleges recepteket nem ismerek, nem olyan régen kezdtem el venni és enni a padlizsánt. Egyszerűen összefőztem krumplival, egy kis répával meg husival azt turmix. Krémet én még nem is csináltam belőle, csak sütöttem, meg zöldségekkel keverve húsos tésztával ettem.

Elküldtem játszani egy pár sor még menne, de más most nem jut eszembe, uh. megyek rendezem a ruhákat:.... N ENNYI VOLT MINT LÁTJÁTOK

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

Kép

kijöttem anyáékhoz, már régen látták kolost de tök nagy dugó van mindenhol. 3/4 óra volt az út, ami jobb esetben 20 perc. a körúton jöttem, és lépésben lehetett csak haladni. :(

kolos ma csak rajtam volt hajlandó aludni, így kivételt tettem és mgevártam amíg csukogatja a szemét miközben ringattam és csak akkor raktam le.

szerintem is minden babakocsinak ilyen a huzata,én is szoktam kolosra takarót tenni és csak utána a lábzsák (reggel azért hűvös van)

kolosra hiába szólok rá, hogy nem szabad, csak rázza a fejét, hogy nem és nevet rajtam majd csinálja tovább. remélem ha nagyobb lesz jobban megérti hogy a nem az nem.
Vendég
 


sziasztok,
hm. ez erdekes, en meg nem jutottam el babakocsiban se a labzsakig, se a takaroig. talan ha hidegebbek lesznek, de ne meg reggel is elegnek erzem a gatyot magaban, ami mar vastagabb, de harisnyat se adok meg. nem faznak ezekben a kocsikban telen se sztem, ha nincs alattuk/felettuk takaro, hiszen a harisnya es az overall eleg megel. en overallparti vagyok, a sjat testhojuk ad meleget. aliznak volt (van is) mindketfele (gatyo kabattal es overall is), de a gatyos valtozatot csak akkor kapta, h aeppm mosasban volt az overallja. bolcsibe/oviban is jobban szeretik az overallt.

borisz ma rekordot dontott. az ejjeli szopcsit akkor is visszautasitjamar par napja, ha ebred, de ma f9tl f8ig aludt kvazi, de csak azert kvazi, mert fel- felsirt, egyszer fel is ult, de mire odaertem (1mre alszom tole), mar vissza is fekudt.
borisz is mindig ugyanabban az idoben ebred (f2, 6), azt csak ilyenkor felejti el.
edina, en is kutakodtam, nincs hatekony leszoktatas, csak a sirni hagyas, az meg felejtos. lili nem kap enni/inni, de megkap teged olyankor, ezek szerint erre vagyik. probalja meg egy-ket napig a ferjed, atmeneti megoldaskent. nalunk, ha csak simizni kell, akkor gyakran o megy.
evinek igaza van, ha lenyugszanak, majd alszanak.

aliz tegnap belelepett vmi jatekaba felhasittotta a talpat, nem melyen, de hosszan, ugyhogy itthon dekkol, ilyenkor van kevesebb idom barmire is.

ja, evi, tok jo fasirozottat csinaltam tojas/tej nelkul, tenyleg osszeallt, izlett borisznak, a mienkbe azert tobb fuszert tettem, mint az ovebe!

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska, örvendek, hogy jó lett a fasírozott:-)

Tejet viszont én nem írtam, hogy kellene bele, legalábbis nem emlékszem.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


lehet, hogy azért gondoltam, hogy fázna kolos, mert én nagyon fázós vagyok és amikor szept-ben voltak azok a hidegek, akkor elgondolkoztam, hogy télikabát kéne rám. :) meg ugye ő ül, nem mozog, ezért fázhat.
meg szerintem ez az első gyerekes anyukák heppje hogy túlöltöztetik a babát, én legalább is hajlamos vagyok rá. :)

nekem meg megoldódott az anorák gondom, mert anya egy két részes téli ruhával, kabát és gatyával várt. le volt árazva a teskoban, nagyon jó meleg a gatya része is, vízhatlan anyag.

bocsi Évi, még nem raktam fel a sütőtökös receptet, de ha hazamegyek megpróbálom nem elfelejteni.
Vendég
 


írhatom újra, Lili eltüntette....

Szóval, Momoska: Lili kap inni éjjel ha felébred és enni is kb. a 2órási kelésnél ha addig többször felkelt. Uh. az éjjeli altatás az én dolgom, Tibi még soha nem altatta. Már csak azért sem mert ő úgy nem altatja mint én. Max járkálna vele, aztán túl korán rakja le és lehet előről kezdeni. Mert 20 perc Lilinek kell, addig járkálni meg elég fárasztó.

valamit még írtam, de már el is felejtettem... Jó rövid agyam van ma megint.

Ja és a frizura :roll: . Nem egészen olyan mint a "minta", mert túl rövidre vágta azon az oldalon, ahol hosszabbra kellett volna hagyni. Na meg a festéssel lenne karakteresebb. Ott áll a fürdőben a festékem, de nem tudom befessem-e....
Kép Húúúúú de rémes..... Na ezt ne mutogassátok másnak!!! Még jó hogy akárki beleolvashat ide :lol: :lol: Na mindegy, ez van!

KépKép
domidina
 
 


Edina, nagyon jó lett a hajad, nekem nagyon tetszik!!!
Viszont csak akkor fesd be, ha rendszeresen tudod majd festeni, kivéve ha csak színező, de azt hiszem, azzal sem túl szép, ha nő lefele...

Éjjel mi is próbálkoztunk, hogy apja veszi fel, vagy vizet kap, de nem jött be. Anna szopizni akar, és akkor nyugi van (kivéve azt a 2-3 rossz éjszakát). Olyan éles hangon kezd tiltakozni, hogy attól félek, Gerit felébresztené. Meg saját magát is és akkor rosszabb.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Edina szerintem is jó lett a hajad! Az igaz, hogy ronda amikor a festék nő lefelé...te tudod hogy milyen gyakran tudod festeni. Milyen színűre is?
Örülök, hogy végre volt 1 jó éjszakád!!!! :)


Hasonlóan Orsihoz nekem is állandóan az a mániám van, hogy biztos fázik Levi. Mivel benn is a hideg kövön mászkál (tényleg hideg én is papucsban járkálok) szoktam rá adni benntre is harisnyát ha vékonyabb a naci amit ráadok. Én is overált szeretnék elsősorban, az biztosan nem csúszkál fel, nem lesz kinn a dereka. azért majd veszek egy kabátos-nacis változatot is.

Én is hiába mondom Levinek vmire, hogy nem szabad elég ritkán hallgat rám. Illetve csak bizonyos tárgyaknál pl a cdnél vagy a hangszóró elejénél igen, a fiókoknál teljesen feleslegesen beszélek vagy hogy oda ne mászkálj. :roll: :wink: Vigyorogva továbbcsinálja miközben engem néz. Próbálgatja a határokat keményen! :?

Elég gázos mostanában. Ha nem vagyunk itthon csuda jó fiú, ha itthon vagyunk egyfolytában hisztizik, sokat sír mostanában. Az éjjelek sem jók, tök fáradt vagyok. Ma ebéd után is fél óra igen intenzív ordításba kezdett (délelőtt nem aludt). nem tudom mi lehet vele, a fogánál semmi változást nem vettem észre (még mindig nem látom, csak duzzadt). :( Éjjel ha rajta múlna minden egyes alkalommal szopizna, ami elég sűrű mostanság. :roll: Úgyogy csak akkor van ha a ringatás nem válik be, vagy a hátam már nagyon fáj.
Ja! És fogalmam sincs, hogy miért de FOGYOTT!!! :( Pedig nem eszik kevesebbet egyáltalán! :?:

Tegnap voltunk a maciknál, a farkasokat észre sem akarta venni, az őzikéket nézte, a macikat csak akkor ha ettek vagy mászkáltak. Birom ahogy tátott szájjal tud nézni dolgokat. A biciklit is nagyon jól bírta! Szombaton meg amikor mentünk a piacra a cipő úgy feltörte a lábam, hogy aznap menni is alig bírtam. Már oké ha nem kell cipőt húznom. :roll: Így kemény volt a maciknál is!

Nekünk egy abc design kocsink van, jó nagy, igazi terepjáró. Szeretjük nagyon (Levi is, én is). Viszont tömegközlekedni lehetetlen vele, így most nézelődök esernyőkocsi után, lehet, hogy egy bé bé go lesz.

Borisz akkor már nem is szopizik? Jobbulást Alíz lábának! :)

KépKép
kora
 
 


Kora nem próbáltál homeos szert, mert jó lenne ha tudna hosszabat aludni Levi, akkor fejlődnek! Meg neked sem ártana.

Egyébként padlizsán színű a festék, volt már ilyen, sőt volt időszak amikor festettem. Azér gondolkodom, mert végre most a saját hajszínem van.

Egyébként köszönöm. Azóta már kicsit megnyirbáltam a rövidebbik oldalon, mert ott viszont rövidebbre kellett volna vágnia. Szoktam igazítani magamnak....

megyek mert álmos....

KépKép
domidina
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?