Edina szerintem is jó lett a hajad! Az igaz, hogy ronda amikor a festék nő lefelé...te tudod hogy milyen gyakran tudod festeni. Milyen színűre is?
Örülök, hogy végre volt 1 jó éjszakád!!!!
Hasonlóan Orsihoz nekem is állandóan az a mániám van, hogy biztos fázik Levi. Mivel benn is a hideg kövön mászkál (tényleg hideg én is papucsban járkálok) szoktam rá adni benntre is harisnyát ha vékonyabb a naci amit ráadok. Én is overált szeretnék elsősorban, az biztosan nem csúszkál fel, nem lesz kinn a dereka. azért majd veszek egy kabátos-nacis változatot is.
Én is hiába mondom Levinek vmire, hogy nem szabad elég ritkán hallgat rám. Illetve csak bizonyos tárgyaknál pl a cdnél vagy a hangszóró elejénél igen, a fiókoknál teljesen feleslegesen beszélek vagy hogy oda ne mászkálj.
Vigyorogva továbbcsinálja miközben engem néz. Próbálgatja a határokat keményen!
Elég gázos mostanában. Ha nem vagyunk itthon csuda jó fiú, ha itthon vagyunk egyfolytában hisztizik, sokat sír mostanában. Az éjjelek sem jók, tök fáradt vagyok. Ma ebéd után is fél óra igen intenzív ordításba kezdett (délelőtt nem aludt). nem tudom mi lehet vele, a fogánál semmi változást nem vettem észre (még mindig nem látom, csak duzzadt).
Éjjel ha rajta múlna minden egyes alkalommal szopizna, ami elég sűrű mostanság.
Úgyogy csak akkor van ha a ringatás nem válik be, vagy a hátam már nagyon fáj.
Ja! És fogalmam sincs, hogy miért de FOGYOTT!!!
Pedig nem eszik kevesebbet egyáltalán!
Tegnap voltunk a maciknál, a farkasokat észre sem akarta venni, az őzikéket nézte, a macikat csak akkor ha ettek vagy mászkáltak. Birom ahogy tátott szájjal tud nézni dolgokat. A biciklit is nagyon jól bírta! Szombaton meg amikor mentünk a piacra a cipő úgy feltörte a lábam, hogy aznap menni is alig bírtam. Már oké ha nem kell cipőt húznom.
Így kemény volt a maciknál is!
Nekünk egy abc design kocsink van, jó nagy, igazi terepjáró. Szeretjük nagyon (Levi is, én is). Viszont tömegközlekedni lehetetlen vele, így most nézelődök esernyőkocsi után, lehet, hogy egy bé bé go lesz.
Borisz akkor már nem is szopizik? Jobbulást Alíz lábának!