Hahó!
Dombi! Jót tett a fórumnak, h visszajöttél!! Fogd fel így!! Egyébként nálunk napokig vacakolt a net, mostanra tért észhez
Mi most gondolkozunk, hogy szolgáltatót váltunk (Digi-re). Van vkinek tapasztalata vele kapcs.?
Marcsi:
Ádi nagyon édes ezzel a göndör kis séróval!! Én is nagyon sajnálom a kutyust, hidd el, előbb-utóbb megfordul majd a szerencsétek! Ahogy Hunci is írta, nem lesz ez mindig így, lesz majd jobb évetek is! Én is mindig ezzel vígasztalom magam, ha a padlón vagyok!
Csibe:
a legrosszabb az egészben az, hogy ha Marci éjjel ribiliózik, akkor napközben is nagyon nyűgös, mert kialvatlan, persze olyankor én is az vagyok, és ketten nyűglődünk.
Te hogy vagy ezzel? Bírod?
Más:
Marci a szombati úszáson már a bemelegítéskor sírt, nem akart bemenni a vízbe, pedig amikor beértünk és látta a medencét, a gyerekeket olyan, de olyan vidám és nevetős volt, hogy azt gondoltam bizti ma jó lesz az uszi, de sajna nem
Szerintetek mi lehet a gond?
Mi nyáron kihagytunk egy csomót, mert babauszi nyáron itt nincs (Jó mi?), és szeptemberben, amikor újrakezdtük, az első foglalkozás tök jól telt, Marci élvezte. Utána beteg lett, és két hétig nem mentünk, és a 3. héten, amikor megint vittük, akkor kezdődött ez a sírásos műsor. Pedig imád pancsizni, itthon is, meg minden vízben, és eddig ezt is imádta. Annyira sajnálom, mert úgy szeretettem volna, ha ő is vízimádó lesz, mint mi, az apjával.
Marci még mindig csak napi egyszer hajlandó, nagy unszolásra, meginni kb. 220 ml tápszert. A többi pépes, joghurt, stb. Tegnap voltunk látogatóban egy 18 hós kislánynál, és kisebb volt a súlya, mint Marcinak!
8,5 kg volt! Durva, nem? És még én parázok a Marci 9 kg-ja miatt!