Új privát üzeneted érkezett!

Boldog szülinapot Ndombi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Dombi!

Nagyon boldog szülinapot! (pot-pot-pot) :)

egyébként én is imádom Almáékat! :)
Szombaton voltak a Babavilágba, ott is ezt énekelték, bizti neked szólt már akkor is (előre)! :lol:

KépKép
Kép
sagi1

Ndombi! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok neked. Sokan azt hiszik, hogy a 30 egyfajta vízválasztó. Pedig nem ám. Még 30 után is ugyanolyanok vagyunk, ment előtte. Az igaz, hogy innentől megváltozik valami, pl ráncosodni kezdünk, de nem baj.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok neked. Sokan azt hiszik, hogy a 30 egyfajta vízválasztó. Pedig nem ám. Még 30 után is ugyanolyanok vagyunk, ment előtte. Az igaz, hogy innentől megváltozik valami, pl ráncosodni kezdünk, de nem baj.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszi mindenkinek!!!!

Nekem ugyan nem vízválasztó! Minden életkoromban eddig meg voltam győződve arról,hogy ez a legszuperebb.

Kép
ndombi

Szisztok!
Boldog szülinapot Dombi!!!! (csúzsva picit). Nekem majd egy hónap múlva lesz (22 leszek :) )

Kisasszony kb egy hete jól alszik. illetve aludt, merthogy tegnap vmi baja volt. voltunk szombathekyen, utána anyuméknál. fél 2kor kelt fel, és később már nem akrt elaludni. mondanom se kell estére hulla fáradt volt. ráadásul miközben apával ágyaztunk, meg cipekedtük befelé a kádat a kisasszony elesett. Először koppan a feje egyet hátul, nem sírt csak nézett. Aztán orrabukott akkor meg lekarcolta az arcát. Alig tudtam megnyugtatni. Még a fürcsit is végigüvöltötte pedig imádja. Aztán evett és bealudt, de fél 12kor felkelt és 2 órán keresztül cipeltem. Aztán kétségbeesésembe megetettem. pedig úgy örültem hogy már nem evett éjjel. Most lehet hogy megint kezdődik előlről az egész? bízom benne hogy csak egyszeri alkalom volt és ma már megint okés lesz minden. Viszont kicsit féltem, hogy nem lett e valami baja a koppanástól. igaz esett már előtte is ekkorát, csak az volt a fura hogy nem sírt (érdekes vagyok mi). meg visszabüfizett a tápból pedig nem szokott. azt mondják agyrázkódáskor hánynak. dehát ma nem vettem rajt észre semmit azon kívül hogy nyügösebb volt picit, de szerintem csak fáradt, mert miután megetettem még kelt óránként. igaz akkor visza is aludt, de 7 kor már fent rikácsolt a kiságyban. most épp a kompan randalírozik. élvezi hogy lepakolhat mindent amit talál. én meg mehetek utna és szdhetem fel amit szétdobál. :roll:
Na megyek is. talán el tudom altatni egy picit.

Kép
móni86

Elmentem 3 napra,azt gondoltam 8 új oldal lesz..erre?
szerda óta 0 bejegyzés...

Kép
ndombi

Sziasztok
Boldog szulinapot,hofordulot mindenkinek akirol lemaradtam
Es Gratula a meglepi babahoz.
De reg irtam.Nekunk meg mindig 2 fogacskank van,nem maszunk,de terdre felhuzzuk magunkat es az ulogarnitura szellebe kapaszkodva felallunk.Vany anyaba kapaszkodva
Adina gondor a hajacskaja tok cuki.
Sajna Gina kutyusunk elpusztult,nemfordult meg meg a szerencsenk.
Penz Zero azota is
miota kijottunk korhazbol alig birok Adival,csak pillanatra tunok el es ordit mint a sakal,lehet vele a mama apa akkor is

Kepek
Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Hogy megnőtt Ádi haja!
Nagyon cuki!

Most jöttünk haza wellness Dudli mentes 3 nap/2 éjszaka Hévízről.

Szupi volt! Első elmenetel Dorka nélkül kivéve 1x 1 éjszaka esküvő, 1 éjszaka buli :)

Isten volt..kis pihi,wellness,füri,mozi,vacsi....ohhhhh

Cserébe anyaék elmennek 1 hétre Egyiptomba,itthagyva árván...egyedül...

Dorka le se szrta,hogy nem vagyunk itt,délután aludt 3! órát a szokásos fél helyett,ebédelt,vacsizott,nem nyűgizett,végigaludta az éjszakát anyaéknál......huh...szóval nem vágta el az utat a leendő vigyázások elől :lol:

Kép
ndombi

Marcsi, Ádám szuper pasi!Hogy megváltozott!Tiszta pasis!Gina kutyut sajnálom.

Ndombi, hú akkor volt romantika ezerrel :oops: Irigykedem!!!!

Nálunk zajlnak az események:apu után 1.5 hónappal apu húga is felköltözött apu, papa és mama mellé :cry: .Férjem meg állandóan vv-re jár.Tűpárna lett.De tudom, lesz jobb év is, mint az idei.

De a gyerekem gyönyörű, szép okos és leginkább egészséges!És imádom, egyre jobban, egyre jobban kötödünk egymáshoz, kimutatja, ha szeret, ha haragszik rám, ha utálja a kaját, amivel traktálom és mindent, mindent kimutat.És szeret.látom, hogy szeret.És ennek annyira örülök.Szereti apát, anyát és szereti a kutyánkat is :lol:Féltem, hogy igaz az, hogy nem vagyok jó, hogy mindent szarul csinálok, de látom, hogy nem így van és ez boldoggá tesz.A gyerekem kiegyensúlyozott, boldog, így mi is azok vagyunk.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.12 22:19-kor.
Vendég

Most hallottam, egy kedves ismerős ismerősének a kicsi 7 hónapos fia beteg, nagyon beteg,innen üzenem Neked kicsi fiú, le fogod gyözni azt a kórt!!!Gyógyulj meg drága kicsi baba!
Vendég

Hunci,ez a nem vagyok lehet jó anya parád az őrületbe kerget(ett)!

Találj ki valami másik aprrát már...vajon jó a hajam stb.... :lol:

Kép
ndombi

azaz parát,nem aaprát

Kép
ndombi

Hunci,te hol veszel(ha veszel) valamilyen babatortát?

Bár mégnem aktuális,ezért ráérsz válaszolni januárban :lol:

A Dorka ország tortája Fan. anyaékkal már 3x volt tortázni Szentendrén...

Kép
ndombi

Basszus,most,hogy átléptem a 30-at akartam csinálni nyugdíjazásig eltelő idő vonalzót és nem lehet.2013 a legutolsó dátum!

FELHÁBORÍTÓ!

GÁTOLJÁK KREATIVITÁSOM KIBONTAKOZÁSÁT!!!

Kép
ndombi

olyan már a fórum,mintha a blogom lenne :lol: :lol: :lol:

Kép
ndombi

Ndombi,szarul áll a hajam :lol: egész éjjel alig aludtam, ment a hasam,mit írjak még???Már nincs para,esküszöm!

Sztem meg közös bloggá válik :lol: nyissunk Ndombi egy közös blogot :lol: Blo neked is csatlakozni kéne és akkor a 3baba.freeblog.hu oldalt megnyithatnánk, bár ez is megteszi, ehhez legalább értek a freebloghoz nem :lol:

És Ndombi, jelentsd fel őket, mi az,hogy csak x ideig lehet tickert gyártani, felháborító :lol:
Vendég

Sziasztok! Azé én is jövök ám!!! Nem kisajátítani a topicot!
Mi most nagyon szarul alszunk. Nem tudom, mi vcan Szofival, de egy csomószor felébred éjszaka, és forgolódik, kínlódik nem találja a helyét. A kiságyban sem jó neki, meg mellettem sem. Lehet kéne neki vennem egy külön franciaágyat, akkor elférne? Olyan vagyok, mint a mosott kaki...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, oké,nem sajátítjuk kis :lol: Hunornak is kicsi az ágy,pláne, ő keresztben alszik, de a babafrancikiságy jó ötlet :lol: Viccet félretéve, nem tudom, mi lehet vele, ha a foga nem, akkor nem tudom :cry:
Vendég

Hahó!

Dombi! Jót tett a fórumnak, h visszajöttél!! Fogd fel így!! Egyébként nálunk napokig vacakolt a net, mostanra tért észhez :( Mi most gondolkozunk, hogy szolgáltatót váltunk (Digi-re). Van vkinek tapasztalata vele kapcs.?

Marcsi:
Ádi nagyon édes ezzel a göndör kis séróval!! Én is nagyon sajnálom a kutyust, hidd el, előbb-utóbb megfordul majd a szerencsétek! Ahogy Hunci is írta, nem lesz ez mindig így, lesz majd jobb évetek is! Én is mindig ezzel vígasztalom magam, ha a padlón vagyok!

Csibe:
a legrosszabb az egészben az, hogy ha Marci éjjel ribiliózik, akkor napközben is nagyon nyűgös, mert kialvatlan, persze olyankor én is az vagyok, és ketten nyűglődünk. :) Te hogy vagy ezzel? Bírod?

Más:
Marci a szombati úszáson már a bemelegítéskor sírt, nem akart bemenni a vízbe, pedig amikor beértünk és látta a medencét, a gyerekeket olyan, de olyan vidám és nevetős volt, hogy azt gondoltam bizti ma jó lesz az uszi, de sajna nem :(
Szerintetek mi lehet a gond?
Mi nyáron kihagytunk egy csomót, mert babauszi nyáron itt nincs (Jó mi?), és szeptemberben, amikor újrakezdtük, az első foglalkozás tök jól telt, Marci élvezte. Utána beteg lett, és két hétig nem mentünk, és a 3. héten, amikor megint vittük, akkor kezdődött ez a sírásos műsor. Pedig imád pancsizni, itthon is, meg minden vízben, és eddig ezt is imádta. Annyira sajnálom, mert úgy szeretettem volna, ha ő is vízimádó lesz, mint mi, az apjával.

Marci még mindig csak napi egyszer hajlandó, nagy unszolásra, meginni kb. 220 ml tápszert. A többi pépes, joghurt, stb. Tegnap voltunk látogatóban egy 18 hós kislánynál, és kisebb volt a súlya, mint Marcinak! :shock: 8,5 kg volt! Durva, nem? És még én parázok a Marci 9 kg-ja miatt!

KépKép
Kép
sagi1

Sági,
Ha emlékszel, Hunornál is volt ilyen, h üvöltött a vízben, azóta megszokta sőőőt.Annyi, hogy elszokott tőle, mert nem volt nyáron, mert beteg volt stb, nehéz visszaszoktatni, erősnek kell lenned, babusgatni kell a vízben, noszogatni kell és hidd el visszaszokik, DE ha sír a vízben, ne vidd ki, tudom nehéz hogy a tiéd üvölt másé nem, de ne vidd ki, pancsizzatok de merülni ne merítsd ha üvölt, csak pancsizzon.
Akkor majd megszokja és nem lesz gond utána, hidd el.

tápszer-téma:
a gyerek megint issza, amióta "tejes" "kakaós" kenyeret kap, igaz nem issza, hanem eszi, de végre eszi a tápot.
Tápot beleöntöm tányérbe, hol sima tápot hol olyan kakós tápot, abba belemorzsolok kenyérbelet vagy kalácsbelet amíg fel nem szívja és már zabbantja is.

Én is ismerek olyant, aki másfél éves és kisebb mint Huni, Huni most 8700 gramm.
Vendég

Én gőzöm sincs mennyi Dorka,szerintem 10? 74 cm volt több mint 1 hónapja,talán 2? és 9400 körül...

Gondolom azért nem izgat mekkora mert nem duci és mindíg nagy volt(mint mi-én 178 apja 185)--hozzáterszem már csak(?) 72,5 kg...
juhé!!!

barátnőmé 12 és 2 éves...1 évesen meg 11 volt.
Most étvágyfokozót szed.használ.

Kép
ndombi

sagi nálunk napközben nincs gond szerencsére. Mindíg talál valami matatni valót. vagy itt ül az ölemben, mint most is. a kis netfüggő. :lol:
két hete kikeltek a kis pandaegereink. 7 született, de egy nagyon lemaradt a fejlődésben, kisebb volt a többinél, és nem szőrösödött. szombaton, mikor pucoltuk az akváriumot, már csak az összeszáradt bőrét találtuk meg... :cry:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Na sziasztok!
Hát már én is akartam írni, hogy mi ez a pangás. nézem, csak nézem, de 3 napig csak az én postom volt. Már azt hittem elromlott a gépem. :lol:

Csibe, sztem most jön ki s kismanókon a 8 hónaposok szorongáa. Azért alszanak rosszabbul midenféle látható ok nélkül. Én bízom benne hogy majd magától elmúlik. addíg meg tűrök. igaz nekünk vannak jó éjszakáink is amikor csak 4x 3x kel és hamar vissza is alszik. akkor azért ki tudom pihenni magam. viszont most lázas. már hajnalban éreztem hogy forró, megértem a lázát semmi. aztán délelőtt is megmértem semmi. mondom az nem lehet. megmértem egy másik lázmérővel 37,8. adtam neki egy kúpot, aludt egy kiscit, de nem nagyon lehet vele bírni. nyügi, hisztis. nem náthás, semmi más baja nincs csak lázas. meg kicsit nyálkás a kaksija. ötlet? fogtól lehet??? most alszik de érzem hogy megint lázas, viszont nincs szivem felkelteni. megvárom hátha felébred akko adok neki egy kúpot. ha nem ébred fel, kénytelen leszek felkelteni. aztán akkor huss az éjszakának. :roll:
Hú, hunci ezt a tápszerbe kenyér dolgot én is kipróbálom. egy gondom van. hogy én megszoktam hogy lili este cumisüvegből
sötétben kajcsi, aztán azon elalszik és nincs hiszti az altatásal. félek kicsit hogy mi van ha rendesen etetem kanállal világosban, nem zavarja meg? :?

Kép
móni86

Hunci: tejbepapi óriási ötlet! Micsoda találékonyság! :lol:

Móni: szerintem tuti a foga lesz, és ez az éjszakákra is kihathat!

KépKép
Kép
sagi1

Móni, ez a reggeli :lol: este én is alvós-etetést csinálok cumisüvegből.

Sági, köszi :lol: igyekszem...
Vendég

Kenyér: Marcus egy kenyér zabáló, szinte mindent azzal enne. a bébipüréket is csak úgy tunkolva tudom adni (tiszta apja), a másik, hogy inni csak a vizecskét szereti. se tea, se gyümilé, semmi, csak víz, ami nem baj, de így a gyerek szinte csak kenyéren és vizen él :lol: :lol: :lol: még jó, hogy szopik :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Szofi bezzeg mindent megeszik, szerintem túl sokat is és inni meg csak tea, már a gyümilé sem megy. Mondjuk én evés után megitatom, napközben nem is keresi. Éjjel meg ugye cici.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,hogy bírsz 3 gyerekkel egyedül 3 hétig/hó?

Van segítséged? El tudsz menni egyedül is?

Ki fogom próbálni a rizstejet.azt lehet nem?

Kép
ndombi

vateráztam első szülinapra 7000ért házhozszállítással:
http://nunu.hu/fisher-price-oroszlanos-minimotor

rizstej, nem tudom, milyen az...

Konkri, legalább eszik végre valamit, ez is halasás, majd eszik mást is!
Vendég

ndombi, mit értesz azalatt, hogy 3 hétig/hó?
Egyébként gyakorlatilag állandóan egydül vagyok, mondjuk napközben csak a pici van itthon. Segítségem nincs sose. Csak én szoktam segíteni mindenkinek, mert ugye "te úgyis otthon vagy ráérsz!".

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe : fasza!

úgy értettem mintha azt mondtaad volna 3 hétig dolgozik 1 otthon.

én is hasonlót vettem 4500 -ért a bababörzén,csak tök más :lol:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=32

Végül ugyanolyan babaülést vettem kb mint te csak használt és piros,nem láttam sehol,mert új huzata van. 29000 volt.

az a concord ultimax.
ma teszteltük.csípte.

Kép
ndombi

Ndombi, ezt is néztem 5000-ért volt, de amaz jobban bejött.
Akkor ugyanazt vetted, enyimé, pontosan gyereké is ultimax :lol: gondolom, hogy csípi, tök nagy és kényelmes :lol: és akkor még ti is menetir.háttal kötöttétek be?
Vendég

Ndombi szerintem keversz valakivel. Az én férjem napi 12-14 órát dolgozik, 2 műszakban, + szombat, és vasárnap délelőtt. Tehát alig látjuk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

akkor igen.. bocsesz... :lol:

Az én párom is ennyit és szombat vas 2 előtt nincs otthon....

Kép
ndombi

Nem hátul van, menetiránnyal szemben mostantól.

Jobban szereti. eddig hisztizett fél óra után,ha nem aludt,de most sikongat....
De nem akarom elkiabálni!

Kép
ndombi

Hello Lányok!
Mi meghűltünk egy kicsit, ebben év vagyok a ludas :oops: Szerencsére a taknyoláson kívül semmi és most a 3-ik napon már lemenőben van :lol:
Kedden voltunk tanácsadáson 73cm és 9.680 gr a drága :D mondjuk jó étvágya van.
Lekopogom, h nagyon jó baba lett, ha nyafog akkor tényleg baj van. Klasszul jelzi ha bekakilt, akkor jön oda, h vegyem fel, ill. uezt csinálja ha éhes. Édesen lépeget a bútoroknál. Kapunk "kókusz" oltást is, 1 éves kora után, azaz dec 9-én megyünk.
Mi is lessük a babaüléseket.
Skacok! nem tudtok véletlenül olyan bababoltot, ahol beszámítanák a régi babakocsinkat egy újra!
Vendég

mi az a kókusz oltás? Meningo"kókusz"Szterpto"kókusz"?

Hogyhogy 1 éves kora után?
Úristen a Dorka nagyobb,mint a fiad 10 hónaposan? 74 cm volt 7 és fél hónaposan!

Kép
ndombi

Hali!

Szerintem többek lehetünk 1-2 cm-el :lol: Ami meg zavar, h a legtöbben azt mondják, h milyen nagy gyerek, már kezdem magam rosszul érezni,mintha gólem lenne csórikám. :P
Szerintem sem vagyunk kis méret, de azért nem akkorák!!! :evil:

Dokinéni mondta, h vagy most elkezdjük és akkor kell belőle 3, vagy 1 éves kora után és akkor csak 2 :roll: mármint oltás.
Vendég

A pneomokókuszról :) van szó, igaz?
Igen, én is az egy éves kor utáni mellett döntöttem, legyen inkább két szuri.
De sajna én kicsit mégis "megkínoztatom" Marcit, mert be akarom neki adatni az infulenza ellenit is :? Szegénykém...

Fú csajok, Dombi, Csibe, nem könnyű nektek, ha a férjetek ennyit melózik!!! Nálunk a párom rugalmas munkaidőben van, van hogy ezer a meló, de van, hogy alig, így sokat van ő is itthon, Marcival.

Blo: szerintem ez a méret nem góle!! :lol: Tök jó! Marcim is hasonló hosszú, de ő kevesebb kiló.

Képzeljétek! Marci kezd átállni a napi két alvásra, de. egy hosszabb és du. egy hosszabb. Mivel ez most egy átmeneti időszak, ezért néha van úgy, hogy rövidet alszik du., így ilyenkor, hogy este ne legyen őrület, le kell még egyet fektetni olyan du. 5 körül.

KépKép
Kép
sagi1

Cső Csajok!

Látom egy fele forog az agyunk aji ügyben. Én ezt fogom megrendelni: http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=1417 láttam egy nőt, aki tök f@szán tolta a gyereket benne és élvezte.

Mi tegnap voltunk mérésen, a hosszát nem mértük az 80 körül van és 9540 g. ahhoz képest, hogy nem eszik sokat 430 g-ot hízott egy hónap alatt.
Én nem adatom be a meningot, illetve meglátom, hogy lesz e torokgyuszi jövőre, ha nem, akkor nem fogom. Csak a kullancsost.
Marcus nem igazán szereti az autós ülést elég nyughatatlan típus, ez nagy baj.
Csajok, felétek van CBA? vagy olyan üzlet ahol az ember pörgőn megy be és a kocsit a liffentyűs ajtón kell betolni? Én mindig kocsival(autóval) mentem eddig, de mi van, ha babakocsival kéne mennem? akkor nem engednek be a babakocsival? és amúgy hogy tudom betolni, hogya liffentyű ne bassza fejbe a gyereket? És ha nem engednek be, akkor mit csinál egy olya anyuka, akinek még pici a babája? én tutira nem hagynám kint a kocsiban! és az üres kocsit se hagynám kint, hogy a cigányok eltolják - bocs a szókimondásomért, de itt megteszik, úgy hogy ezen nem tudok szépíteni. Egyébként arra gondoltam, hogy ha nem tolhatom be a babakocsit, akkor szerzek bicikli lakatot és lelakatolom, de mondjuk akkor is elég hülyén találták ki, hogy a bevásárló kocsit a liffentyűn kell áttolni, ahol szintén nem fér át gyerekkel az ember. Mert amúgy mi van, ha valakinek ikrei vannak? külföldön nincs ilyen!
ma be akartam menni vásárolni, de a hideg visszatántorított, de azt hiszem, hogy egyszer még kiakadok ezen, mert tuti hogy nem fogom mindig apát várni, hogy haza jöjjön az autóval. bárhogy is van, engedik e vagy se, de az a liffentyűs kocsi betoló egy nagy hülyeség. nem is értem a lényegét.
lehet hogy írok a fókusznak :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sagi, napi két alvás, te úr isten. Marcus is kettőt alszik kb. 2-3 órát max. összesen, de éjjel alig akar elaludni, 10ig játszik. Ma úgy látom, hogy csak egyet fog aludni, a délelőtti kimarad... király. és egész nap a seggemben van.

Kép
Kép
Kép
konkri

én nem megyek babakocsival, 1 x voltam és akkor felhajtottam a liffentyűt míg áttoltam.

de Dorka most már a kosárban ül a felső részén, vagy kenguruban.(de autüval megyek)

Kép
ndombi

Kösz Ndombi. Marcus is ül a bevásárló kocsiban, de most úgy gondoltam, hogy csak egy kosár cuccot veszek, és a babakocsival megyek. amúgy mi is úgy szoktuk, de mi van, ha nincs autónk... érted... :wink:

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok. Én is gondolkozom már a kariajándékon.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... 10&whid=40

Én ezt gondoltam Szofinak, de az ára nekünk egy kicsit sok. Szűk a költségvetés, és ugye azt is 3 felé kell osztanunk. Majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, M3-as mellett van Gulliver Nagyker, kb fele annyiért ugyanezt megkapjátok ott...én is vettem hasonlót, és most ezek a játékok ott le vannak árazva.
A röhej, hogy csomó FP játék is ott 2/3 némely fele annyi mint pl Brendonban.
Vendég

Háát, én a babakocsival jártam így. Tegnap voltunk Vecsésen a TurboKid-ben és a pofám leszakadt. 24.ezerért 100x jobb babakocsi van,mint amit én vettem. Szabadulnék tőle,mint a.... mit tudom én mi :twisted:
Vendég

Én még nem gondolkoztam a kariajándékon.

De azon is gondolkodtam,hogy használt játékokat veszek,Dorkának mindegy(még nem sznob mint az anyja :lol: ).De még az is lehet,hoyg nem.de annyira durva,hogy eggy gagyi játék amivel 2x játszik 15 rugó. és akkor még egy csomó embernek kell vennem....

Kép
ndombi

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon ritkán jövök, de olvaslak titeket, ne dobjatok ki. :roll: :wink:

Lenne egy kérdésem. Eddig mondott Orsi szavakat, vagyis azt hogy bababab, mamamama, memememem, de két hete nem beszél, nem mondja ezeket, pedig nagyon sokat mondogatom neki.
Attól félek, hogy megijedt egy kislánytól aki elkezdett sikítani, és ezért nem beszél.
Szerintetek? Akkor most már soha nem is fog megszólalni?
Kétségbe esett vagyok nagyon.......

Kép
csiperke

Csiperke! Nyugi, semmi gáz! Marcus 3 hósan gügyögött, aztán tök sokáig csak dünnyögött, most megit elkezdett dumálni, de pár napja/egy hete olyan "szófukar"... nyugi semmi gáz, az ő kis életükben szinte több "korszak" van, mint a töri könyvben! Nyugi, pár nap vagy hét és dumálni fog! + valószínű, hogy tök más szavakat fogmondani. De beszélj hozzá sokat, ismételd amit ő mond, játsz a szájával, és másszon sokat négykézláb. a négykézláb mászás sokak szerint összefügg a beszéddel, de én is észre vettem.

Kép
Kép
Kép
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?