Sziasztok!
Jaj de régen jártam felétek, de látom pörög a fórum!
Nem nagyon tudtam és tudok visszaolvasni, mert Manóm nem hagy. Az új szokása, hogy nappal semmit nem alszik, max 20 percekre 1-2 alkalommal elszenderül és kész. Szóval egész napos program volt ezidáig, nem alszik, és nem tudjuk miért?
Velünk annyi történt, hogy szombat este megetettem Hunort, elaludt a mellkasomon, aztán letettem hasra aludni. Kb 20 percig így aludt, amikor elkezdett nyöszörögni, köhécselni, mire felvettem. A kezemben tartva kihányt mindent, amit evett, és olyan köhögő, fulladó roham jött rá, hogy majdnem infarktust kaptunk. Azon voltam, hogy minél előbb levegőt tudjon kapni. Irány az ügyelet, addigra már jobban volt. Ott megvizsgálták, nem találtak nála semmi rendelleneset, és átküldtek mellkas röntgenre (szegény pici párám, vagy 4-szer kellett le és fel öltöztetnem, mindig mire elaludt volna:cry: )
Ez is negatív volt, de az ügyeletes doki azt mondta, maradjunk egy napot megfigyelésre. MOndtam persze. Hajnali fél 2- kor tudtam elaltatni Hunort, én meg elmentem lefeküdni. 6-kor jött a nővér Hunorral, hogy ez a gyerek tiszta nátha, le kellett szívni az orrát. A doki a délutáni viziten azt mondta, hogy egy ilyen pici babánál a náthát is komolyan kell venni. Ugyhogy benn kellett maradni még egy napot. A nátha és a hányás, fulldoklás pedig összefüggött. Hunor már jobban van, ugyan szívni kell az orrát, de már koránt sincs benne annyi, mint az elején.
Honey, ha adhatok tanácsot, ne mérd le minden evésnél. Egyrészt bele lehet őrülni,
másrészt úgy, ahogy a felnőtteknél, náluk is mindig változik az evési szokás. Én akkor kattantam be, mikor szopi előtt több volt súlya, mint szopi után...... Mindenesetre ne idegeskedj, ahogy írtad, a babád is megérzi, meg nehogy elmenjen a tejed. Nekem is ingadozik, pl. kedden és szerdán annyira nem volt tejem, hogy tápszert kellett adnom estére neki - persze utána sem aludt, pedig erre gyanakodtunk, hogy ezért nem alszik-. A More Milket én ma kezdtem el szedni, én is kíváncsian várom, milyen hatása lesz. Egyébként ezeknek a gyerkőcöknek a szokása hétről hétre változnak. Az elején Hunor csak a cicin aludt el, mostanra úgy nagy ritkán, leginkább mellkason, ringatva. Van amikor nálam nincs el, csak anyumnál, vagy a páromnál. Szóval no para.
Eszike, kitartás, hasonló cipőben járunk!Bár magamnak is ilyen tanácsot tudnék adni......
Én tuti megyek babaúszásra, nagyon sok jót hallottam róla!
A.m.
Humanka, mázlisták!
Am. Gratula!
Minyu, Boldog szülinapot!
Szeder, ez a talpmasszázs elgondolkodtatott! Nagyon jól hangzik!És szeretem is!
Van valakinek pihenőszéke? Kinek hogy vált be?