Új privát üzeneted érkezett!

Chello,
Köszönöm, hogy időt szakítottál ránk, a fotóinkra!

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: én mennék Kép Kép Kép

Hátat is lehet masztatni???
zerko

Zsuzsa!

Én szívesen mennék, de időponttól függ, hisz nekem akkor az egész nap elmegy vonatozással!
Nem szeretném ha hozzám kötnétek, de ha sikerül egy olyan időpontot találni akkor feltétlen megpróbálnék elmenni!!!!
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ann,
küldheted a mailt, kitakarítottam.Kép Köszi!Kép

Anita,
bennem ne bízz hízókúra ügyben, mert én egyszer három éven át hízókúráztam, többet ettem, mint a párom, pedig ő másfélszer nehezebb, direkt erőltettem magamba a kaját , mégis csak két kilót híztam, amit egy hasmenéses vírus két nap alatt leszedett rólam.Kép Ezzel kapcsolatos jó kis történet: franciaórán az étkezéseket tanultuk, és kérdezték mindenkitől, hogy tegnap mikor és mit evett. Erre jönnek a többiek a válasszal, reggelire, vacsorára mindenki egészségesen joghurtot, gyümölcsöt, stb., este hat után semmit. Rám kerül a sor, mondom, hogy reggelire olajos halat. Enyhe nevetés, hogy nem éppen fogyókúrás kaja. És a vacsora? Mondom: este tízkor töltött káposztát.Kép
Jó, hogy írtad a turmixolást, nekem valahogy eszembe sem jutott volna. Sütőtökpüré ügyben nem tudok segíteni, én ugyanis utálom, Gabi meg még nem kap. Ha megtudod, írd le, légyszi!Kép

Köszi a gratulákat az 5 hós Gabi nevében, én is boldog hófordulót kívánok mindenkinek! Éppen néztem, hogy most sorban jönnek a babák, szinte minden napra jut egy ünnep.Kép

Diti,
csendben elárulom, hogy egyszer régen lementettem a táblicskut, ezért vagyok ilyen okos.Kép Két gyerekkel tényleg nehezebb lehet, néha én is belegondolok, hogy mit csinálnék még eggyel, amikor Gabi éppen csúcsot javít nyűglődésből, de hát úgyis megtapasztalom majd. Azzal bíztatom magam, hogy mindenki túléli.Kép

Docka,
Andris tényleg nagy baba, de nem is csoda, ha jó az étvágya!Kép Bébiteát nem ismerem, Gabi még csak tejcizik.

Vera,
ne aggódj, az agyhártya elleni 2. oltást Gabi meg sem érezte, közben sírt, és utána két percig, de aztán mintha nem is kapott volna.Kép

Dorki,
és ha nem a kiságyba tennéd le, hanem a ti ágyatokban szopiznátok este, és ott aludna el? Akkor talán nem ébredne fel. Vagy ellenzed az együttalvást? Most látom, Regi is ezt tanácsolta.

Regi,
nem igaz, hogy hosszú távon nem műkszik, vagy az öt hónap az még rövid táv?Kép Egyébként én sem akarom rászoktatni, és meg is próbálom becsempészni Gabit az ágyba, amikor elalszik, de mivel pl. ma is háromszor kelt éjjel, nekem így jóval kényelmesebb (főleg, hogy én is elalszom szopi közben, és alva kicsit nehéz csempészniKép).

Meme,
a hó tényleg nem autózásra való, de nagyon szép, és még ropog is a láb alatt.Kép Jó kislány Nóri.Kép

Most csöngettek, de nem nyitottam ki, szerintem a védőnő volt, de ma még nem volt kedvem hajat mosni, és ronda vagyok, mint a bűn, én így nem beszélgetek senkivel. Megyek is hajat mosni, hátha visszajön.Kép

Zsizsa

Itt egy királylányos kép.Kép

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Danis képek nagyon jók!!! Szép helyeken van némelyik fotó!Kép

Maszíroztatni én is akarookkk!KépKép Bárhol, bármilyen testrészemet!Kép

Timi
hmmm

Mucska!

Szerintem biztosan sikerül találni egy olyna időpontot, hogy neked is jó legyen!!!

Timi
(ja, még nem is írtam ma, hogy pont 14 Kép )
hmmm

cory: Én csak házimunkát szoktam dolgozni. Viszont, amikor iskolában vok, akkor anyu vigyáz rá.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Nálunk szép nagy hó van, ki is vittem délelőtt a babót a kezemben, hogy lássa közelről is...olyan édi volt ahogy fintorgott mikor az orrára hullott egy hópehely....Kép

Zsizsa, Anita: A hízókúra a következő:
csokika, jégkrém, süti, maradék szaloncukor, stb...és ezeket folyamatosan rágcsálom, valami mindig van a számban Kép én rekord sebességgel meghíztam

DBarbi: tök jó a kép, hogy sikerült? egyszerűen csak játék közben "kifeküdt" ?

Anita: terhességi toxémia volt, a méhlepény mérgezett meg, úgyhogy azt kellett eltávolítani gyorsan
sütőtökpüré: én egy pici vízben -épp elfedi- megpárolom, kb 30 perc alatt vaj puha lesz, utána a saját levével kicsit összenyomkodom, esetleg turmixolom, és kész. csak 1 cm vastag karikákat/darabokat szoktam egyszerre megcsinálni.A mútkor szereztem jó kis bio-tököt, azt darabolom, a többi meg vígan elvan a hűtőben.

Diti: Ez a Csibi nagyon népszerű név, nálunk is Csibi a Dominika, de nem a csibészből jött, hanem csak úgy...ő még nem csibész Kép

Docka: én inkubátoros kora óta adok neki teát, meg sem lenne tea nélkül..bajt nem csinálsz egy-két korttyal szerintem, de miért akarsz neki teát adni? nem láthatunk képet a manóról?

Nyuszimanóval egy napon szültünk, az ő Petra Sárija, és az én Dominikám holnap lesznek 4 hónaposak!

fáj a torkom Kép
kipurcanok Kép
üdv Kép
regiKép
gregina

Haho lanyokKép
Most vegre en is megkaptam a Cora ujsagot,latom mar mire porogtetek fel a mult hetenKép Kar,hogy meg "nem szabad" vasarolgatni...

Mucska!Kép
Orulok,hogy megnyugodtal...Hihetetlen,hogy mindig megijeszt az a no.En mar bemazoltam volna neki...

Vali!Kép
Epp a multkor beszelgettuk,hogy eltuntel.A mi kis "ikresunk"KépMostmar gyere gyakrabban...

Bori!Kép
En is megneztem Danit.Nekem a tornyos kep tetszik,csoda,hogy a cica vagy o el nem boritottaKép

A talirol csak annyit,hogy nekem a pentek d.u vagy szombat,vasarnap d.e a jo,es lehetoleg tudjunk rola elore...De szerintem sem kell hozzank igazitani,meghirdetni jo elore,aztan szerintem mindenki igyekszik ugy szervezni.Olyan ugysem lesz,hogy egyszerre mindenkinek jo legyen,max torekedhetunk a legnagyobb elerheto letszamra...

Pussz:
szoszi 15+3
szoszi

Nekem is jó a tali ha jó előre tudjuk az időpontot. Kb. mikorra is tervezzük? És már a helyre sem emlékszem, hogy hol is lenne.

Chello
chello

Szöszi!

Én meg így érzem most a doki nénivel kapcsolatban:Kép

Nem baj pénteken kérünk a 3D re időpontot és megyünk mozizni az Apucival. De mielőtt bemegyek bizti, hogy megkérdezem, hogy ki végzi a vizsgálatot. Még az kéne, hogy ennek a doki néninek fizessek 10000 apró forintot! Legalább a kispapi is látja a fő művét! Kép

mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok Lányok!
Vera, nekem is sokszor eszembe jut, sőt mondani is szoktam a kismanónak, hogy most még ölelgethetem, de aztám már nem hagyja majd...bár ma irtó hisztis, de nekem meg dolgoznom kell, ugyhogy nincs sok türelmem hozzá...meg azt hiszem izgulok is már a holnap miatt.

Én nem vagyok a nagyágyban altatás hive, egy párszor elaludtunk az esti szopikor együtt, de annyira kényelmetlenül aludtam, hogy sokkal inkább kelek fel és tántorgok át hozzá éjjel többször is, mint hogy minden ezdülésére felébredjek és meg se merjek fordulni a saját ágyamban. Mondjuk én nagyon forgolódós vagyok.
VIszont Dorki, én megpróbálnám minden nap egy órával vagy csak féllel korábban felkelteni "reggel" és nem hagyni aludni este 6 után ahogy cory javasolta. Vagy amit kipróbálnék, hogy irtad, hogy reggel felébred, de visszaalszik még egyig....mi lenne ha a felébredéskor nem csak megetetnéd, hanem felöltöztetnéd, játék stb. és ha nagyon álmos akkor sem az ágyába tennéd le aludni, hanem a babakocsiba pl.? A babáskönyvem ajánlott, hogy igy tanitsuk meg nekik megkülönböztetni a nappalt az éjszakától, nekünk bevált és logikusnak is hangzik, persze nem tudom, hogy Nektek jó lenne-e.

Regi, jobbulást!

Anita, kérdezted, hogy mi volt a lázas Botival...hát 3 óránként mértem a lázát és ha 38,5 felett volt, akkor kapott egy kúpot, egyszer Germicidet egyszer Mexalent (ez paracetamol tartalmú), mert mindkettőből csak 4-et lehet adni egy nap. ÉS majdnem végig kézben volt, most iszom meg a levét, mert visit amint a feneke megérinti a földet. De most már egészségesnek nyilvánitottam (bár még köhög), voltunk sétálni is, úgyhogy vissza kell szoknia erre is.

No befejezem a kisregényt pedig még sokaknak nem irtam, de gyakorolni kell za elöadást...meg vasalni is kéne, de lehet, hogy azt ma már nem.

Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!
Koszonom, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. Teljesen meg vagyok hatodva! Nem hiaba csak a magyarok tudnak ilyen kedvesek lenni!
Nehany mondat magamrol: 34 eves vagyok, lanyaim Agi 14 Laura Lotta 2 eves, Vannak potgyerkocok is Oskar 13, Salla 10, Ok csak apas hetvegeken es csutortokonkent vannak nalunk. Szep nagy csalad.... es most varjuk a 7. csaladtagot. Mint Kinga ( a tablazat nagyon jo otlet volt )en is julius 14-re vagyok kiirva.
Ez a baboca nen volt mar betervezve,tudom csunya dolog ezt irne, de az elejen nagyon szomoru voltam a ferjemmel ellentetben ,aki oromeben a plafonon ropkodott. Ma mar persze nagyon orulok, es Lauranak sem kell egyedul felnonie. Azt hiszem a gond az lehetett, hogy egy kicsit be voltam kakaval attol, hogy mit fogog ennyi gyerkoccel csinalni, mert most is amikor itt vannak a ferjem gyerekei log a nyelvem a sok loholastol.
Sajnos itt a nagymamak nem olyanok mint otthon, nem igazan szamithatok senkire. No ennyit a lelki problemaimrol. Koszi, hogy elolvastatok.
Van azonban a terhesseggemmel kapcsolatban nehany teny ami valoban aggaszt, ezekrol szeretnek igazan irni, de sajnos most mennem kell Laurat etetni. Este irok meg, addig is mindenkinek sok puszi es megegyszer koszonom a kedves fogadtatast.
Ildiko
salla

Sziasztok,
De kedvesek vagytok, hogy ennyien megnéztétek a fotóalbumunkat!
Mucska,
Miután elküldtem a neked címzett sorokat, negyedóra múlva rájöttem, mekkora balfék voltam...A dokinénit tehát csak távgyógyítással tudom kikezelni a bajából.

Ildikó,
Én megértem, hogy ennyi gyerkőc után kicsit berezeltél az újabb áldástól.A nagylányod biztosan szívesen babázik majd, olyan típus?Kérünk róluk/rólatok fotókat, ha van rá lehetőség!Mekkora család...

Üdv
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, pedig csak 1 napot hagytam ki Kép Olvasgatni tudtam, de írni már nem. Annyira gyorsan elmegy a nap, térülök-fordulok és már este is van Kép

Ma voltunk sétálni, nagyon jó volt a hóban tolni a kocsit Kép Zsoltika is élvezte, bár most kivételesen kb. 2 perc alatt bealudt KépKépKép Csak az a baj, hogy nálunk itt a lakótelepen alig takarították el a havat, így aztán főként csúszkáltunk. Nem is értem, miért fizetünk annyi közös költséget, amúgy is pofátlanul magas, és még nem is csinálnak semmit... Én ma ezen mérgelődtem.

Amúgy nagyon szépen telnek a napjaink, Zsoltika mostnában nagyon nyugodt, sokat játszunk Kép És alig van sírás. Inkább csak nyöszörög, mikor megéhezik Kép

Alvás: szerencsére nálunk elég jól működik: kb. fél 11-kor alszik el Zsoltika, éjszaka 1-szer ébred 3 és 4 között, aztán 8-ig megint alvás. Általában én is berakom a kiságyba szopi után, mert nem tudok nyugodtan aludni, ha mellettem van. Mármint félek, hogy rágurulok... Pedig szinte meg sem moccanok egész éjjel, csak leteszem a fejem este és már alszok is, mint akit fejbevertek Kép

Regi,
én is jobbulást kívánok neked!

Zsófi,
nagyon örülök apajelöltnek! Irj róla majd még légy szíves! Bence veled volt Pesten?

Zsizsa,
Gabi aranyos nagyon, igazi hölgy Kép Játszószőnyeg Kép

Edit,
holnap lesz a PhD-előadás? Akkor megy a drukk ezerrel! És köszike a táblát.

Lányok, most csak ennyire futotta az időmből. Még valami: minden babának boldog hónapfordulót kívánok!

Sziasztok!

Gabi

pgaboka

Z.Zsuzsa,
A masszírozásnál kevés kellemesebb dolgot ismerek a világon! De hátat csak hason fekve szeretek kényeztetni, ez pedig egy ideig nem fog menni.Te szereted ülve is?
Tényleg, nem tudjátok, lehet-e már a 20.hét környékén talpat masszíroztatni?Tudom, az első trimeszterben tilos, mert "kihajthatja" a magzatot.

Szia

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Tul vagyok egy ujabb holapatolason, de mar megint esik a ho!

Zsuzsa!
Nagyon aranyos vagy, hogy a talival kapcsolatban a külföldieket is megemlitetted, mar éppen megsértödtem Borira, aki csak a vidékiekröl irt!KépKép Szegény Bori, ma mindenki megsértödik ra!Kép
En kb 4 orahossza alatt érek a DeakraKép, ha repcsivel megyünk. A szüleim jönnek husvétkor és a kispapival azt tervezzük, hogy addig még egyszer jo lenne hazaugrani. Szoval nem tudom, hogy mikorra tervezitek a talit, de egy hétvégi napon szivesen talalkoznék Veletek! Egy nagyon körülbelüli idöpontot tudtok mondani, mondjuk annyit, hogy februar vége vagy marcius, ilyesmit?

Bori!
Sajna nem tudom megnyitni az albumodat, de még nem adtam fel!
En is szeretnék elmenni a hegyekbe amig van ho egy par napra. Ugye nem akarsz sielni?
Miért gondolkozol az EDA-n? Most egy kicsit megijedtem, mert eddig probaltam pozitivan allni a szüléshez, és kigondoltam, hogy ha minden OK lesz, akkor nem akarok EDA-t és megprobalok minél természetesebb uton szülni. De Te mar szültél és van tapasztalatod és az EDA-n gondolkozol! Szoval miért?
En is imadom a masszirozast, és Kispapit is sokszor megkérem ra, olyan kis ügyesKép

Hmmm Timi!
Bocsi, ne haragudj, de olyan jot nevettem a BABAKOCSITAROLO-n! Elképzeltem, hogy ilyesmi Svajcban mennyire elképzelhetetlen és hogy a svajci nyanyok hogy rinyalnanak, ha ilyesmi elöfordulna és hatalmas nagy ügy lenne belöle és egy csomo pénz menne ra stb... Ezek a jolét velejaroi, engem néha borzalmasan kiakasztanak, de most nem untatlak Titeket vele. Majd ha akad valami elmesélem!
Nalunk mar van sejtése a dokinak a baba nemére vonatkozoan, ugy néz ki fiu lesz. De februar 18-an megyek legközelebb, akkor fogja megerösietni, még nem biztos.
Hogy mikor lehet legelöbb megmondani, szerintem valtozo.

Szia Vali!
Hogy vannak az ikrek? Es merre voltatok sielni?

Mucska!
Örülök, hogy végül is minden rendben és most mar élvezd a félidösséget!

Ildiko!
Gratulalok a pici jövevényhez!
Nekem ez az elsö gyerekem lesz, fogalmam sincs, milyen lehet ennyi gyerekkel, de biztos nehéz néha és megértem, hogy megijedtél!
Csak annyit tudok hozzaszolni a témadhoz, hogy sajnos tölem is tavol lesznek a nagyszülök (én is külföldön élek) és mar elöre sajnalom. A szüleim annyit segitenének és annyi szeretetet tudnak adni. Azért remélem, megtalalom az utjat, hogy jo nagyszülö-unoka kapcsolat alakuljon ki. Ezzel kapcsolatban kivancsi lennék a tapasztalataidra.

Lino!
Te is mindjart félidös leszel! Majd irj az UH-rol!

Pusz mindenkinek
Süncsi
süncsi

Bori,

sikerült megnézni az albumot. Nagyon szép a fiad, csak gyözd a csajokat elhessegetni!

Süncs
süncsi

Gabi, mit meséljek róla?

Bence itthon volt, mert még nem tudtuk volna hova tenni. De 5.én már együtt megyünk!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lanyok!

Megprobaltam elolvasgatni amiket irtatok, de sajnos meg nagyon gyenge vagyok, ugyhogy felig-meddig sikerult!

Hat rendesen lerobbantam!
Azt hiszem hetfon meg irtam nektek, akkor meg csak ereztem, hogy bujkal bennem a dolog, de estere felment a hoemelkedesem es akkor mar kezdtem bepanikolni! Nagyon feltettem a babat!Kép
Szerencsere Anyukam olyan mint egy jo pszihologus es mindig sikerul megnyugtatnia, ugyhogy lehiggadtam. Persze reggelre megjobban felkuszott a homersekletem, es a kohogesem is egyre egyertelmubb lett, szerencsere nem tul eros!
Sikerul felhivnom a dokimat, elmondtam neki, hogy mi van, erre o megnyugtatott, hogy ne izguljak, es a kohogesre nyugodtan szedhetek Paxirasolt es ha 38.5 fole menne a lazam , akkor vegyek be egy Algophirint! Annyira aranyos volt, hogy megnyugodtam, elvegre o biztosan tudja, hogy mit szabad ennyi idosen szedni es mit nem. Raadasul csutortokon voltam nala, ugyhogy azt is tudja, hogy a baba hogy van eppen, szerencsere egy kicsit nagyobb, mint amilyen ilyenkor a szsokasos, ugyhogy remelem jo kis szivos emberke!
Mindenesetre a gyogyszertarban a paxirasol oldatot adtak, allitolag az kismamaknak jobb, es nem szedem csak napi 2x, mert annyira nem durva a kohogesem es neha fel is szakad.

Szoval "roviden" ennyi a betegsegunk tortenete, a parom is csak most kezd kilabalni, ugyhogy most itt vagyunk ket felig hulla, egymast probaljuk apolgatni, eleg szar! Anyukam hozott nekunk ebedet, de enni is alig tudunk, igaz en megprobalom magambatomni, mert a babanak szuksege van ra.
A lazam az ma mar csak delutan ment fel es akkor is csak 38-ra, tegnap volt 38,3 is, de prizniccel eddig meg sikerult egy kicsit lenyomni, azert ha nem muszaly nem akarok meg gyogyszert bevenni. Vegul is a doki is 38,5-ot mondott! Ketszer is rakerdeztem nala, hogy biZtosan nem art-e a babanak es azt monbdta, hogy nem!
16-an megyek legkozelebb UH-ra, remelem minden rendben lesz a picikevel!

Bocsi, ha tele van hibakkal, de az agyban irok, nem olyan, mint rendesenKép
Es olyan hihetetlen gyenge vagyok, hogy a WC-re alig birok kimenni!
Remelem holnap mar jobb lesz, utalok beteg lenni!

Zsuzsa, Goca, Timi koszi az uzeneteteket, jol esett, hogy gondoltatok ram!
Kuldjetek a pozitiv energiat felem, akkor hamarabb meggyogyulok!Kép

Amugy a betegsegem elso estejen beszelgettem a picurkammal es korbevettem egy ibolyakek burokkal, hogy az megvedje az en betegsegemmel szembenKép Most biztos azt gondoljatok, hogy tiszta hulye vagyok, de en hiszek a lelek dolgaiban es remelem ez segit nekunk atveszelni ezt a hulye betegseget!

Na kifaradtam!

Puszi nagyon mindenkinek es nagyon jo pocakosodast nektek! Es ne legye~tek betegek, vigyazzatok nagyon magatokra!

Puszi!
Orsi
11+5

avocado

Sziasztok! Kép

képzeljétek, nemrég értem haza a munkahelyemrol!(itt +1 óra, tehát 3/4 9
most)Annyira kiszúrtak velem, van egy holnap reggel 8 órás határidom és nem
leszek kész sehogysem, mert túl késon kaptam meg az anyagot Kép

Kérdeztétek hogy hol dolgozom: egy naaaaagy finn multinál (nem a Nokia) a
beszerzésen vagyok. Ez a cég kp-i irodája, a fováros mellett, Espooban van.
Mi pedig innen 40 km-re ny-ra lakunk egy kisvárosban. (autozom minden nap,
szerencsére autópályán, kb 30-40 perc)
Valaki kérdezte a képeket: van a neten pár finn fotónk, emailben szivesen
elkuldöm az elérhetoségét annak, akit érdekel. Majd teszek fel rólunk is.
Ja, és a hogy kerultem ide: a férjem finn Kép

Bori, a skandináv imádatot megértem, bár erre erosen emlékeztetnem kell
magam amikor -20 fok van Kép Dani nagyon aranyos! Kép

Zsuzsi, igen, sötét van reggel sokáig és du meg hamar. De már egyre
hosszabbak a nappalok, még a februárt kell átvészelni!

Közben kiderult, hogy Ildikóval mi ismerjuk egymást KépKép Kicsi a világ! Kép

Suncsi, 2 és fél éve vagyok itt és igen, kezdem megszokni Kép Gratula a 20
héthez! Kép

Zsuzsa, mekkora pocak! Kép Irigylésre méltó, foleg nekem, aki ugye a
legkisebb poci iitt Kép

Mucska, hú de bolond az az ultrahangos no!!!! Minek ijesztegetni a
kismamikat?? Minden rendben van, hallgass az orvosodra Kép Kép

Lino, remélem neked is elmúlik az a vérrög! Te is szedted a Rutascorbint?
Szerintem nekem az segített! Drukk holnapra! Kép

Szép estét!

Soraya
soraya

Sziasztok Lányok!
Kép Én még új vagyok közötettek, kb. egy hete olvastam bele a topikba, Bellana ajánlására. Amikor idôm engedi benézek hozzátok mostantól.

Kép Magamról annyit írnék, hogy 16 hetes+1 napos vagyok, 28 éves, az elsô bébit várjuk!! Müszaki szerkesztôként dolgozom egy kiadónál. Jól vagyok, nem voltak rosszulléteim az elején sem. Eddig 1x pánikoltam be, de ezt majd késôbb elmesélem, ha érdekel valaki.
A Margit Kórházban szeretnék szülni, oda járok terhesgondozásra is. Van valaki még itt, aki a Margitban szül?
Holnap megyek AFP-re, félek tôle. Alig várom, hogy meg legyen az eredmény.
Másnapra meg lesz??

Szorítsatok értünk holnap, Puszi mindenkinek
Alma
alma@mail.gatesgroup.hu
Alma vagyok

Sziasztok!

Úgy kell nekem, hogy nem jövök minden nap! Két órát töltöttem a visszaolvasással, most nagyjából képben vagyok.Kép

Új KismamikKép
Üdv a topikban!Kép

PanóKép
Légyszi javíts a táblicskuban, 31 éves lettem.KépKép
Jó neked, hogy már érzed a babádat mocorogni.Kép

OrsiKép
Gyógyuljatok meg gyorsan!Kép

LinoKép
Jobbulást a kispapinak!Kép

SzösziKép
Nekünk van légkondink és a szomszéd szobában is érezni a hatását.Kép
Alice-nak csóközön!

KingaKép
Most aztán pihi és egyél!Kép

SorayaKép
Örülök, hogy minden rendben!Kép

BoriKép
Dani nagyon aranyos. Mit szól a kistesó érkezéséhez?Kép Képet látsz a profilomban, de csak tavalyi. Pocim még úgy sincs.Kép

ZsuzsaKép
Ilyen formás pocit akarok én is!Kép

MucskaKép
Örülök, hogy a babával minden OK!Kép Az a dokinő egy dinnye!Kép

ValiKép
Jó, hogy előkerültél!Kép

Velünk minden rendben, még mindig nem híztam és a pocim is csak a puffadástól nagyobb. A vásárlással még várok, ugyanis számítok babakocsira, gyerekágyra a családból, nekik már úgysem kell.Kép Tudom, számító kis dög vagyok, de igazán felajánlhatják újrahasznosításra!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsizsa, homeo-mél ment Kép
Anita, neked is ment volna, de visszajött Kép Jó a profilodban a mélcím?

Pussz
Ann
annann

Mucska: és hétvége lehet?

chello, szöszi: én is úgy gondoltam, hogy időben előre lerögzítjük. A héten előállok egy tervvel, jó?

Ildiko: szep nagy a csalad, es ez a baba is elfer majd! Es varom a beszamolodat!

Bori: passz a talpmasszázs. És ülve masszíroztattam hátat, persze csak olajjal. Nagyon jól esett! De sajna már egy hete volt Kép

Suncsi: majd próbálkozunk, hogy hátha te is ideérsz Kép

Orsi: küldőm! Kép Az algopirin nem árt, és gyógyulj meg! Mihamarabb!

Soraya: neked is lesz ekkora, nem is olyan sokára Kép

Alma: az AFP kb 2 hét múlva lesz meg! Amúgy üdv megint.

Egcsi: akkor növeszd! A minta adott! Kép

Jó éjt mindenkinek!
Panó: neked meg jó reggelt! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Még ébren vagyok, de igazad van, már megyek is aludni.

Egcsi!
Boldog szülinapot!!!!
Ez a két madár veletek lakik? Mekkora kalitkába férnek ezek be?

Panó
panó

Zsuzsa!

Igen, lehet hétvége. Kép
Edina, Soraya Süncsi: Köszike Kép

Alma ! 1 1/2 -2 hét az eredmény.

Na lányok. Mint tudjátok én egy idióta hülye vagyok, ugyanis ha ez a kedves édes doki néni megvizsgál, annak az a vége, hogy írok a schering dokinak is. Isten bizony nem vagyok mániákus. Na szóval megkérdeztem, hogy ez mit is jelent a babára nézve. Válasz: Ez egy indirekt jel. Ön valamilyen vírusfertőzésen esett át és a baba ezt lereagálta. Kontroll után felejthető.

Magyarán akit egy kicsit is kerülgetett pl. az influenza, annak mindenkinek (majdnem) le lehetne írni!!!!! Csak nem írják le az épeszűek, mert NEM IDEGESÍTIK A KISMAMÁT FELESLEGESEN. FŐLEG HA AZ AMÚGY IS VESZÉLYEZTETETT!!!!!!!!!!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsizsa: úgy értettem hogy mi "ficánkolósok" nem tudnánk hónapokig úgy aludni...ezek szerint te nem vagy sajtkukac Kép
gregina

Sziasztok!

Zsófi,
csak kíváncsiskodtam Kép Ne haragudj, ha indiszkrét voltam.

Most megyünk fürdetni, aztán alvás Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi

pgaboka

Diti: aranyosan becézgetitek a gyerkőcöket én is sűrűn becézem, hol így , hol úgy. Pont az aktuális helyzettől függőenKép. Amúgy pont erre céloztaam, hogy lelkileg lehet nagyon kimerítő. Főleg ha még Ádi(ezt használjátok?) is dackorszakát éli. Még azzal sem tudlak vigasztalni most, hogy majd elmúlik hamarosan, mert mire elmúlik jön Tünci dackorszakaKép. Azért tényleg öröm az élet velük, mindent kárpótol egy mosoly.

Docka: Andris tényleg nagy baba lett. Én sem tudom Robót sírni hagyni, nincs szívem hozz. Jó telelést , síelést nektek. érezzétek jól magatokat. Teát én is szoktam adni Robónak, igaz csak pár kortyot iszik belőle.

Edit: köszi a táblázatot, azt hiszem Regina kimaradt, majd ha lesz időd jó lenne őt is betenniKépAranyos tőled, hogy csinálgatod, rendes vagy. Nagyon spécien megcsináltad, jól lehet követni a babócák növekedésétKép.Mi lesz holnap ami miatt aggódsz, vizsga? Lehet, hogy írtad, de ne haragudj nem találomKép. Mindenesetre drukk, bármi is lészen.

Vera: Oltással minden rendben? Ti is kaptok még egy agyhártya ellenit? Biztos nem lesz gond bencinél, ha az előzőnél sem volt. Lassan ti is túl lesztek az oltásokon, majd mi is csak 15 hósan kapunk legközelebb.Ilyen téren jó most.Babusgatással én is így vagyok, most kell őket jó megnyomkoroszni és puszilgatni, később már nem fogják hagyni. Főleg a fiúk nemKépA lányok talán bújódsabbak picit. Lelki szemeimmel látom, ahogy Robó nagyobb lesz és eltol majd magától, hogy ő éppen játszani indulKép.

Dorki: szegénykém, jó összejött most neked minden. Alvás terén sok ötletem nincs, nálunk is elég rosszalvó Robó, de azért este alszik ha fel is ébred sűrűn. Szerintem is próbálj az idővel "játszani" és beállítani az alvást, hogy tudja, mikor van este. Az viszont a rosszban a jó, hogy legalább egyhuzamban alszik többet. Képet várjuk, ha tudod tedd fel légyszi.

AnnAnn: jó a mailcímem, nem tudom miért nem jött át, még este is kaptam rá levelet. Megpróbálnád mégegyszer? Homeosbogyókat amúgy terhesen szedtem , valamelyet egy két dolgot így tudok róluk.Nekem annó beváltak, talán másra is lehetne használniKép. Kitartás szopi/hízás ügyben. Meglátod hízni fog a leányzó.

Meme: nem semmi teljesítményed van, még suli is, meg gyermeknevelés. Nem irígyellek egy percre sem. Jó, hogy Nóri ma jó baba volt.

Regina: Ari lehetett manó, ahogy a havat nézteKép. Olyn drágák, ahogy lereagálják az eseményeketKép. Hízókúrás tippet köszi, csak sajna nem vagyok túl édesszájú. Azért mindig rágcsikálok valamit, hátha...Dominikának boldog négy hót holnapraKép.

Zsizsa: én sem hízom, de gondolom, ha hallasz vmi jó kis hízókúrás ötletet megosztod velemKép .Édes Gabi, mennyit nőt! Olyan nagy már. tényleg így lehet észrevenni, ha régen látjuk őket .Nagyot néztem, olyan szép fiúcskaKép.Mosolya lenyűgözőKép.

Gabi: igazad van, pénzt felveszik , takarítani meg semmi. Nálunk ilyen szempontból jó, ilyenen nem dűhítem magam, mert nincs közös költség,DE amiatt igen, hogy egész nap havat takarítottunk a párommal. Hol ő söpörte el, hol én. Bent már nem is csináltuk, csak mikor elált, Fölösleges munka csomószor elsöpörni , de kint az utcán fontos, mert letapossák, és úgy már nem igazán könnyűKép Így mára megvolt a feladatom kint is.

Ma Robó egész jó fiú volt, egészen délutánig. Akkora iszonyatosan nyűgike lett szegénykém. Gondolom a foga is zavarhatja, keze teljesen bent van a szájában. Az az érdekes, hogy hátul rágogatja, nem elől. Bár itt és és ott is duzzadtabb az ínye szegénykémnek.Úgy látszik mi mindennel megküszködünk.
Látom, másoknál is gondot jelent az alvás. Egyáltalán van még olyan baba, aki végigalussza az éjszakát? (nagy zárójel! arra kicsit irígy vagyok!!).Tudom, hogy nem annyira megnyugtató, de szerintem ebben a korban még kevés baba aludja át az éjszakát és eljön az az idő is, mikor végig sikerül alukálnijuk több időt is. Arra viszont szerintem (nem okoskodni akarok) vigyázni kell, hogy ne szokja meg a baba, hogy veletek alszik az ágyban. Igaz nálunk is Robó néha ott ébred, mert később nem lehet visszaszoktatni, vagy csak nagyon nehezen. A másik meg az, hogy ti sem tudjátok kipihenni magatokat. Nálunk is Robó ficánkol, nem alszik nyugodtan és ha mellettem alszik én egy cseppet sem tudok aludni. Nálunk is még ez a része nagy kérdőjel.

Nyuszimanó nagyon régen nem írt és Susie sem, meg Batkamanó sem. Tudtok róluk vmit?

Mindenkinek jó éjt kívánok: Anita
anita77

Gabi nem voltál indiszkrétKép Csak tényleg nem tudom mit mondjak. 25 éves, szakács, a Népligetnél dolgozik egy kis étteremben, egyedül (Kép) Imádja a Bencét, és kb fél-egy év múlva szeretné velem a következőtKépKépKép (én inkáább az egy évre szavazok, bizalmatlan valékKépKép)

Zsófi

Jaj lányok! Van egy új vírus, ami e-mailen keresztül terjed! Ti nem kaptatok vírusos levelet???

Mindensetre itt a link hozzá:

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20040128nagy.html

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szep estet vagy szep jo reggelt!
Ismet feltudtam jonni egy kicsit Laura mar alszik, Agi meg szoszmotol valamit apa pedig Tv-t nez, ugyhogy talan lesz par nyugudt percem irni.
Ujkent eleg bena vagyok, de en is szeretnem megnezni az albumokat, es a level utan majd kitalalom mit is kell tennem.
Bori
Hal´isten a nagylanyom egy tunder, rengeteget segit amikor az ideje engedi, bar eleg elfoglalt. Sajnos azt kell mondanom, hogy a ferjemen kivul jelenleg O az egyetlen szemely akire ramerem bizni Laurat. Neha mondom is neki, hogy O a mi pot nagymamank, persze igyekszem nem tulsagosan leterhelni. Nem szeretnem, ha negativ kep alakulna ki benne a gyerek vallalasrol.

Suncsi
Szeretnelek megnyugtatni, hogy a szeretet tenyleg athidalja a tavolsagokat. A mi esetunkben remekul mukodik minden. Agi es mostmar Laura is szombatonkent beszel Mamival es Tatival, kicsit draga, de mindannyiunknak szuksege van ezekre a beszelgetesekre. Nyarankent hosszabb idore hazamegyunk, es egyszer evente probaljuk anyuekat kihozni. Azert megsugom, hogy mar alig varjuk, hogy a mama nyugdijba menjen es akkor hosszabb idora kitudnanak jonni. Remelem kozvetlen a szules utan anyukad veletek lesz.

A problemaim:
1. Laura elott dysplasia, fokozat levis, sajnos szamban nem tudom megmondani, mert itt nem hasznaljak. Mindenesetre amit tudni kell rola, hogy mehnyakrak kialakulast megelozo allapot. Vagyis joindulatu sejtelvaltozas, lezeres mutetre kerult sor, majd felevenkenti ellenorzes ami vegig negativ volt, de sajnos novemberben ismet joindulatu sejtelvaltozas talaltak, de sajnos a terhesseg miatt szovetviszgalatra nem kerulhetett sor, igy a merteket nem tudom. Az orovok szerint nyugodtan alhatok, de persze azert en bevagyok tojva rendesen.
2. Feherversejtek szam 11 a norm.ertek 7, az oka ismeretlen, a fenti dologgal nem hozhato osszefuggesbe. Az orvos szerint terhesseg alatt normalis, sem az elso sem a masodik terhesegemnel nem fordult elo.
3.
A ferjemmel mind ketten A Rh + vercsoportuak vagyunk, valami miatt azonban szervezetem Rh anti-E ellenanyagot termel. A jelenlegi ertek szintje meg elfogadhato, de amennyiben emelkedne az hemolytishezvezetne, es igy a babaveret le kellene cserelni. Ez az anti-E olyan ellenanyag ami szetroncsolja a voros versejteket.
Ne haragudjatok lanyok.... tudom tiszta horror, viszont foleg ez utobbit szeretnem megerteni valami halvany sejtesem mar van, de semmi egyertelmut nem talaltam amibol vegre rajohetnek mi tortenik es miert.
Mindenkinek szep napot holnap.
Ildiko
salla

Szia Lányok!

Szép termés amit összehoztatok! Kép
Ma ismét rémes napunk volt. Danit levittem szánkózni amit ő nagyon élvezett, bár egyszer kiborult a szánkóból, mert olyan bénán húztm le a járdaszegélyen...Nem lett baj, lévén, hogy nagy hó volt mindenfele, meg aztán elkezdtem hűlyéskedni, hogy kiesett a haragosi stb. úgyhogy aztán nagyokat kacagott és szeretett volna megint kiborulni. KépAzért nekem jó kis lelkifurdaláso lett. Még hógolyóztunk is, mármint én kicsi hógolyókat dobáltam rá mire ő szórta rám a havat két kézel, szóval szuper volt. Aztán egyszercsak elkezdtem érezni, hogy marhára sajog, fáj, húz odalennt a micsodám. Nem tudom mi lelte, úgy a gáttájékon. Itthon hívtam a dokit, de valahol külföldön nyaral...Hívtam a védőnőt, aki ma nincs bennt. Végül a barátnőmet aki a védőnőjét aki azt üzente, hogy nyugi, ha nem vérzek nincs baj. Feküdjek le. Persze ki kellett volna teregetni, meg főzni, meg takarítani, de nem tettem. Dani nem hagyott még játszani akart, de végül sikerült megetetni és bezsuppolni aludni. Akkor én is dobtam 1 hátast. Mire felébredtem a lurkó félig kilógott a járókából -abban alszik nappal-mert lebontotta a hálót...
Na, mindegy. Délután még voltam kozmetikusnál kezelésen, szemöldökcsipeszelésen ,miegyében, úgyhogy jól nézek ki. Kép
Nem tudom mi lehetett a baj,lehet, hogy ,megeröltettem magam a sok szánkó huzogatásba? Vagy azért mert azt gondoltam ma kezdem el egyesével beszedni a Duphastont és az kevésnek bizonyul? Ki tudja? És orvos sehol.
Mi lesz ha abbahagyom és meghal a babám?
Jól bepánikoltam.
Ja, és holnap megyek felvételizni. Még jó, hogy írásbeli lesz, nem szemtől szembe égek.
Jön anyósom vigyázni a Danira. Ez az első alakalom. De este felhívott bájcsevegni én meg jól kiosztottam. Mert tényleg érdekli, hogy mi van? Hát az van, hogy rosszul voltam egész nap nincs segítségem, pihennem kéne,de segítség az sehol, elvégre a sógornőm gyógytornája -fáj a térde- fontosabb mint a babám...Mondtam-mondtam.
Annyira mérges vagyok rájuk.Kép Az egyiknek minden a másiknak meg semmi...
Na,jó, nem is nyomasztalak tovább titeket ezzel.

Mucska: Boldog 20-ik hetet:Kép

Annak a hülye dokinőnek üzenem, hogy még 1 ilyen és akkor:Kép
Mucska, hálás lennék ha elküldenéd nekem ide azt az internetes doki címet. A linket ha lehetne. Köszi!

Süncsi: neked is boldog 20-ik hetet!Kép

Zsuzsa, klassz a pocid! Nekem is van már! Kép Lehet, hogy eddig is volt, csak nem húzom be. Kép
Tali: nekem a nyugati 3/4-ed óra vonattal és akkor még onnan nem tudom merre, mennyi.

Bori: jó a gatyó! És a képek! Kép Kép

Ildikó: üdv itt! KépRokonokkal sajna én sem büszkélkedhetek. Kép

Orsi: kitartás!!!!!! Jobbulást!!!

Chello, Vali: sziasztok!! Kép

Alma: hajrá AFP.

Egcsi: Boldog szülinapot!Kép

Timi: ne hagyd magad a banyáktól:
Kép a babakocsitároló az babakocsitároló nem éléskamra.

Remélem senkit nem hagytam ki ha mégis akkor elnézést. Holnap megyek is írásba adni mekkora tahó vagyok...

Sziasztok, jó éjt, mindenki nagyon vigyázzon magára!! Pusziözön: Bellana Kép
bellana

Sziasztok!

Regi!
Teát csak néha adnék neki én is (eddig akkor adtunk amikor nem voltam itthon két szopi között, meg egyszer amikor felsírt mert rosszat álmodott és nem akart megnyugodni)A Hipp teából a kamillásat adtam, csak olvastam, hogy van benne cukor és az nem túl jó. (?)

Anita!
Robónak nem látszik még a fogacskája? És éjszaka hányszor kel?

Gabi!
Nálunk is kábé hasonló az alvási ritmus ahhoz, amit írtál, bár most 2 és 5 felé is felkel, eddig csak 4-3 körül kelt 1x.

Ja és nagyon örülök, mert Andris is megfordult, igaz nagy küszködés árán, mindent belevetve, de egész ügyesen forog. Egészen meglepődtünk Kép

Küldök egy képet:
Docka

Kép
Docka

Sziasztok!

Annyit írtatok ez alatt a néhány nap latt,hogy alig győzlek visszaolvasni titeket!
Üdv minden ÚJNAK!

A kedvesem vasárnap kitalálta,hogy pakoljak be 4 napra 1 óra múlva indulunk Ausztriába,Semmeringre.(Ha síelni nem is ,de kirándulni biztos tudunk!)
Csodálatos 4 nap volt,nappal sütött a nap,éjszaka szakadt a hó,és gyönyörü alpesi falucskában volt a szállásunk.Maya még nem igazán élvezte a havas túrákat-én annál inkább,el is felejtettem a nagy túrázások közepette,hogy azért vigyáznom kellene magamra-,de a csodálatos környék ,és a kedves emberek még azt is elfelejtették velem,hogy TÉL van!Ma érkeztünk haza,de sajnos most olyan beteg vagyok,hogy még az ágyból is alig tudok kikelni,a kislányom szintén.Az a szerencsém,hogy nekem még nincs lázam.
Most tudtam lejönni a géphez,és körbenézni,de még így sem tudtam mindent végigolvasni.

UH.:Senki sem tudja még a babája nemét?
Mi a jövő héten megyünk,kíváncsi leszek ,hogy megmutatja -e majd nekünk.Maya már a 18.héten tudatta velünk,hogy kislány.Már nagyon kíváncsi vagyok.Nagyon sokat mozgolódik,és észrevettem,ha reggel meghallja a Maya hangját azonnal jelez,hogy Én is itt vagyok ám!

Most búcsúzom,mert nagyon húz az ágy ,holnap visszajövök!

Vigyázzatok magatokra pocakosok!

Nanda
nanda

BABANYÚL HOL VAGY???

Nanda
nanda

Megprobalom megint a kepetKép
dorki

Na sikerult egy torpe kepet folrakni ! Kép
Az esti alvas nalunk ugy megy, hogy befekszunk a nagyagyba es kb. 1 orat szopizunk, mindket cicivel (nehogy ehesen aludjon elKépKép) Sokszor bealszik kozben, de en nem merem magunk kozott hagyni, egyebkent is mindig felebred. Reggel mikor felkel egy szopira, odateszem az agyba, mar tudja, hogy kaja van es nagyon izgatott lesz. Tehat nem hiszem, hogy tudna ott aludni. De en tenyleg felek is tole. Zsizsa
micsoda szempillaja van a kiralylanynak Kép
cory
Este 6 utan nalunk sosincs alvas, siman kihuzza ejjelig. Volt mar, hogy korabban keltunk, de akkor behozta az alvast a seta utan. De olyan is volt, hogy csak kb.1 orat aludt delutan es megsem fekudtunk le. Mi is tervezunk masodik gyereket, de en mar azon is csodalkoztam, hogy terhesen hogy lehet a masik 1,2,3, gyerek utan rohangalni, hat meg most ! Persze azert nem ment el a kedvem, mert ennel tenyleg nincs semmi jobb dolog !
Edit
egy kalappal !
Regi
Jobbulast !

Dorki
es egy kep az en gondolkodo lanyomrol
Kép
dorki

Sziasztok!

Ma,megint nem az én napom volt, alig tudtam leülni a gép melléKép Tudom,nem is csak ez a dolgom, de azért olyan jó néha kikapcsolódni legalább szellemileg...
Alvás téma, nálunk is érdekes, de én nem nagyon eröltetem magam vagy Ádámot. Egyszerüen nem alszik napközben és kész. Ebéd után van egy fél-3/4 óra meg talán mégegyszer ennyi kicsit késöbb, és estére már dörzsöli a szemecskéit, hiába is próbálnám mégegyszer altatni napközben, úgysem hagyná...Igy aztán fürdés utáni szopi esetek 90%-ban beájulással végzödik, átcsempészem az ágyba és alszunk is. Éjjel dumálni felébred, kb 2-szer egy este, reggel 6-7 ig simán alszik ezeket eltekintve. Ilyenkor átviszem magamhoz, és még ott folytatjuk együtt az alvást, kb 9-ig... Igy én is kialszom magam reggel, ö is jobban pihen, lehet ezért nem is alszik többet napközben.
IGazándiból nálunk sem müködik az együtt alvás,túlságosan zavarjuk egymást, de igy,hogy egyedül maradok miután a férjem elmegy, igy jobban elférünk,mert ö a papácskája helyén szunditKép Este meg kb 8 körül indulunk fürödni, szóval fél 9-kor már alszik. Nálunk igy alakult, jó ez igy, sose legyen rosszabb!!!

Evésileg is haladunk, 2napja ismerkedünk a krumplival, mitnemondjak a tökpüré izletesebb volt.(krumpli házi gyártmány). LEgközelebb a répa lesz soron, lassan végigzongorázzuk a kezdök repertoárját.

Hidegröl nem is irok,nem is hiszitek el milyen minuszok röpködnek..Csak annyit, hogy a héten csak egyszer volt minusz 30 fok felett..Ja,és tölünk délre, volt egy hely, ahol reggel 10-kor minusz 26 fok volt, délben plusz 2, este 6-kor megint minusz 26!!?? Na, ezt már én sem birnám...

DBarbi, Fanni nagyon aranyos ahogy alszik, teljesen lefáradhatott a játékban. Ádám is van,hogy váratlanul elalszik, de idáig kb 4-5-ször történt csak meg...

Zsizsa, remélem használ a vas ha te szeded is, nekem is ajánlották szülés után a vérveszteség miatt. És az viszont tutti igaz,hogy a tejcsiböl sokkal nagyobb százaléka jut át a babóba, jobban hasznositják ök azt a kicsi vasacskát isKép Remélem a nyügitek múlóban, vannak ilyen napok,hogy sehogy sem jó, ilyenkor én is úgy várom a férjem,mint a Messiást...Aztán szegény kap egy nyügisebb Ádámot, de ez van...

Regina,milyen multifunkciós babód van!! cumisüveg, kanál, itatós pohár, ezt nevezem tudománynak!! Ügyik vagytok,hogy ilyen jól elfogad mindent!

Diti, jó sok türelem kell már egy babához is, hátmég kettöhöz! Neked is biztosan van még raktáron, csak elö kell keresni...Mondom én, aki egy rosszabb nap után a plafonon van...Valahogy majdcsak túléljük,igaz??

Edit, jó ez a táblicsku, szerintem ezt most én is elmentem, és akkor kéznél lesz...nem piszkálódás ez, csak tudjuk, hogy itt mindenki nagyon el tud havazódni...

Vera, Bencid ügyi lehet, én is imádom amikor kacarászik Ádám. Öt elég könnyü nevetésre birni alaphelyzetben is, de ha a hasát puszilgatom, arra nagyon nagyot és hangosan nevet. Imádom!

Annann, jaj, hogyan tudnálak kicsit biztatni hizás ügyben???Tudom,hogy nagyon vacak érzés, de adj még egy kis idöt Haminak, hátha csak idölegesen sztrájkol...Azért ha végképp nem nyugszol, próbálj dokihoz menni vele, tudom a tápszerezés miatt nem dijazod...nehéz eset...

Dorki, úgy sajnállak téged is emiatt az össze-visssza alvás miatt. Én szabályosan izomfájdalmat kapok,ha nem alszom eleget,szinte a csontjaimban érzem, a fáradtságot. Ha tudnék valami okosat,most leirnám, csak annyit tudok,hogy gondolok rátok, hátha ez is segit...

Zsófi, és mindenki más hónap-fordulósnak gratula,lassan nekünk is jön a 6-ik...

Ne haragudjatok, idáig futotta az idömböl, a többiektöl elnézést, akinek nem irtam.

Még annyit feltétlenül, hogy Zsizsa, Docka, Dorki, a képek gyönyörüek, olyan szépek ezek a gyerköcök...Kép

Végül két képecske Ádibádiról.
Az elsö: Mert nehogy azt higyjétek, csak nevetni szoktam...
Kép

A második: Elsö próbálkozás az autós játékomban:
Kép
(ebbe az autóba még csak pár pillanatra raktam bele, de láthatóan tetszik neki, egy kicsit még nöni kell hozzá...)

sziasztok,megyek aluszkálni.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Dorki, ez a gondolkodó kép egyszerüen remek! ÉS mennyi haj! Nálunk sose lesz ennyi...

Regi tényleg kimaradt, már az elözö táblából is, mert nem találtam meg visszafelé az adatokat...ha megirod beteszlek.

Gratula Andrisnak a forgáshoz! Aranyos lehet, ahogy megküszködik érte.
Boti furán csinálja, küzd ezerrel, aztán feladja majd egy lendülettel könnyedén átfordul.

Köszi a drukkokat, rámfér, egész éjjel nem aludtam. Mondjuk Boti sem részesitett kegyeiben, többször ébredt (háromszor talán) de nem is szopizott mindig, szinte csak bebujt az ölembe és elaludt újra. Ezt eddig még nem csinálta. Lehet, hogy megérezte, hogy máson jár az agyam...tegnap este nem értettem mi baja vn, amikor az apja megkérdezte, hogy nem lehet, hogy éhes, ránéztem az órára és rájöttem ,hogy több mint 4 órája evett utoljára...csak elfeledkeztem róla. Megyek, mert megint felébredt, pedig egy órája aludt el.
Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Jó reggelt lányok!

Ma már megpróbálunk eljutni az oviba, remélem sikerül.

Bori!
Én is megnéztem a képeket, nagyon klasszak. Mi két hét múlva megyünk síelni Ausztriába, én is most keresek valami sígatyát, ami kényelmesen rámjön.

Ildikó!
Ha be akarsz kerülni a táblázatba szólj és beírlak! Remélem minden problémád megoldódik és nem lesz semmi baj.

Bellana!
Akkor ma gondolunk rád, hogy alkalmas legyél és végre jobb napod legyen!

Orsi, Nanda!
Ti meg gyógyuljatok meg!

Mindenkinek szép napot!

Panó
panó

Kedves Süncsi!
Mik akasztanak ki Svajcban? Az, hogy mindennek van helye, törvénye, és még be is tartjak??
Majd megszokod, hogy lehet nyugalomban is élni... Kép
Ne szidd Svajcot légyszives!

jo gömbölyödést!
egy anyuka...
Névtelen

Szia Lányok Jó reggelt mindenkinek!

Szia Panó!
Látom megint Te voltál a legfrissebb, ügyi vagy!!! Kép

Ildi!

Átérzem a gondjaid szívből.Kép Én is jártam hasonló cipőben. Engem is megműtötek méhnyakrákkal 3 éve. Azóta szerencsére eddig nem volt semmi baj. Kitartás!

Bellana!
Először is:

http://www.scheringclub.hu/ch/onlanychat.php?PHPSESSID=e5f516e4f2d076f71252ed066bb1dbc1

Minden este van doki,Ma: Dr. Csóka Miklós
Fogamzásgátlás, szűrés, terhesgondozás.

Rendelés a Chat-en:
Csütörtök
19:00 - 20:00

Minden este más van, de eddig nekem mindig segítettek. Tömören, de úgy hogy megértsem. A chat jobb, mint a mail, mert az utóbbira lassan jön a válasz!!!! Beszélj velük, hogy mit mondanak!

Bár, hogy összeszidjalak, lehet, hogy nem kéne a gyerkőcöt most szánkón húzogatni! Pihizz légy szives sokat!!!!!! (persze amennyit segítség nélkül lehet)

Nanda! Tessék vigyázni magadra!!!!

Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Linó!

Szorítok az uh-ra! Ne hagyd magad, mint én. Remélem felétek normális emberek vannak az uh-n. Ha nem írj és megyek a golyószóróval Kép
Ha szépeket mond akkor küldök neki virágot:
Kép
Puszika Neked!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kedves Névtelen!

Azt hiszem, hogy félreértettél, eszem agaban sincsen szidni Svajcot, de ha az ember külföldre kerül, és ott kell élnie, elengedhetetlen, hogy elkezdi hasonlitgatni a sajat orszagjaval.
Nagyra becsülöm, hogy betartjak a szabalyokat, de sajnos ezzel kapcsolatban vannak igenis negativ tapasztalataim (ha feltarod kiléted, szivesen irok roluk neked emilen is, csak ez nem a topic témaja).

Azonkivül Magyarorszagnak is vannak elönyei Svajccal szemben, nem is kevés. Es nem tudom, hogy tudod-e, mi az, hogy honvagy. En igen, és néha kemény.

Bocsi lanyok, még irok mindenknek, csak most felhuztam magam.

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Regi,
napom nem múlhat el édességhegyek nélkül, de úgy látszik, ez alkati kérdés. Jópár éve még orvoshoz is elmentem, aki elküldött mindenféle vizsgálatra, aztán azt mondta, hogy egyszerűen ilyen vagyok. Gyógyulj meg!

Nagyágyban alvás: az az igazság, hogy én nagyon szeretem (ne kövezzen meg érte senki), mert így éjjel is oda tudok figyelni a kismanóra. Én tényleg nem vagyok forgolódós alkat, már az öcsémmel (9 évvel fiatalabb) is én aludtam kiskoromban a nagymamáméknál, ahol kevés volt az ágy, mert én akár lapjával is tudok egész éjjel aludni. Bezzeg a párom! De Gabi óta ő is nyugisabban alszik.Kép Egyébként Gabi kiságya közvetlenül az ágyunkhoz tolva áll, szóval amikor ott van, akkor is érzékelem a rezdüléseit.Kép

Nappal nálunk sem alszik Gabi, van hogy fél-fél órát elszunnyad, de ez ritka.

Ann,
köszi a mailt!Kép

Anita,
Gabi tényleg szép fiúcska, főleg, hogy lány.KépKépKép Fogzásra is van valami homeobogyó, ha nagyon fáj Robónak, szerintem próbáld meg beszerezni, Ann talán tudja, melyik az, vagy a friss babáknál tudják.

Zsófi,
ez tényleg jó, hogy Tamás már gyereket tervez, de azért egyetértek veled, jobb egy kicsit várni. Én eddig nem kaptam vírust, de köszi a linket!Kép

Docka,
gratula a forgáshoz!Kép Andris cuki!Kép

Dorki,
Niki tündéri, pláne ez a gondolkodós kép!Kép
Esküszöm, hogy a királylány nem használ szempillaspirált!Kép

Barbi,
én is úgy szeretek babanetezni, mert ilyenkor mindig kicsit kikapcsolok, kell a felnőttKéptársaság is. Ha nincs rá időm nagyon nyűgi tudok lenni, és akkor Gabival ketten nyűgizünk.Kép Ez az időjárás elég megterhelő lehet.Kép Sírós Ádi is édes, ez az autó meg nem semmi!!!Kép

Edit,
drukkolok nagyon!Kép

Bocs, ha valakinek nem írtam, most ennyi jött össze, és már Gabi is az ölemben van, és egy kézzel nagyon lassú vagyok.

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

jó reggelt!

De szépen süt a nap! Ám iszonyú hideg van, minusz 7 fok, Én már megfagytam volna Barbi helyében Kép
Érdekes hogy pont én hoztam fel az együttalvást, pedig egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor aludtam a babával Kép
Próbáltátok már a Kecskeméti Sütőtök Ivólevet? huh...rég ittam ilyen finomat, pedig nem vagyok oda a sütőtökért!
Jaj, képzeljétek mi történt az előbb! Pelenkáztam Domeszt, és épp csak bedobtam a kukába a pelust, és egy pillanatra levettem a szemem róla, és OLDALRA FORDULT!!!!!! Bár ez inkább még csak billenés volt, és rögtön vissza is billent a hátára, de ilyet még soha nem produkált....én leforrázva álltam, tátott szájjal....Kép Bár most már érik a dolog mert egyre mozgékonyabb és már a kezeit sem tárja szét mindig maga mellett, szóval esélyes a dolog hogy előbb-utóbb forgolódni kezd.. húhhhh, most nagyon boldog vagyok!!! Kép

Anita: köszi, jól esett hogy észrevetted hogy hiányzom a táblicskuból, én eddig nem mertem/akartam belepofátlankodni, de ha beletesztek annak örülnék Kép

Regina/ Dominika/ 2003.09.29/ 1547gr és 45 cm/ első baba

Docka: én Mecsek Baby teát főzök neki (filteres) és nem cukrozom meg, csak néha-néha cseppentek bele Vitacolant. Van a Herbária Gyermektea is, de azt nem szeretem mert az nagyon sötét, nehéz gyengére főzni. Hipp-pel még nem mertem próbálkozni. Nagyon helyes a legény, tetszik a kutyás nacija!

Dorki: gyönyörű kislány, hihetetlen micsoda haja van, lassan copfozhatod neki! Kép

Barbi: csúcs ez a sírós kép Kép én soha nem tudok sírós képet csinálni, mert mindig bemozdul Kép Igazi férfi ebben a kisautóban, hogy figyeli a műszerfalat..Kép

most megyek szundítok egy kicsit mert elég korán keltünk, és lelkem is visszaaludt, ezt most ki kell használni!

derűs szép napot kívánok! (ez most elég Aigner Szilárdos lett)

regi
gregina

Alma,
A Margitban egy hét múlva megvan az AFP eredmény én is ott szültem és ott is fogok idén nyáron.
Még nem jelentkezte be eddig ebbe a topicba így egyenlőre maradok névtelen.
Névtelen

Drága Süncsi!

Ne foglalkozz olyannal, aki névtelenül ír. Kár felhúzni magad! Igaz, hogy sokan vagyunk nick név alatt, de általában akkor meg lehet tudni, hogy ki kicsoda!
Andi azaz mucska
Puszikállak ám pocaktársam!!!!!!!!!
Kép

Andi
Kép
mucska

Íme, egy friss képKép
gregina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?