Sziasztok!
Ma,megint nem az én napom volt, alig tudtam leülni a gép mellé
Tudom,nem is csak ez a dolgom, de azért olyan jó néha kikapcsolódni legalább szellemileg...
Alvás téma, nálunk is érdekes, de én nem nagyon eröltetem magam vagy Ádámot. Egyszerüen nem alszik napközben és kész. Ebéd után van egy fél-3/4 óra meg talán mégegyszer ennyi kicsit késöbb, és estére már dörzsöli a szemecskéit, hiába is próbálnám mégegyszer altatni napközben, úgysem hagyná...Igy aztán fürdés utáni szopi esetek 90%-ban beájulással végzödik, átcsempészem az ágyba és alszunk is. Éjjel dumálni felébred, kb 2-szer egy este, reggel 6-7 ig simán alszik ezeket eltekintve. Ilyenkor átviszem magamhoz, és még ott folytatjuk együtt az alvást, kb 9-ig... Igy én is kialszom magam reggel, ö is jobban pihen, lehet ezért nem is alszik többet napközben.
IGazándiból nálunk sem müködik az együtt alvás,túlságosan zavarjuk egymást, de igy,hogy egyedül maradok miután a férjem elmegy, igy jobban elférünk,mert ö a papácskája helyén szundit
Este meg kb 8 körül indulunk fürödni, szóval fél 9-kor már alszik. Nálunk igy alakult, jó ez igy, sose legyen rosszabb!!!
Evésileg is haladunk, 2napja ismerkedünk a krumplival, mitnemondjak a tökpüré izletesebb volt.(krumpli házi gyártmány). LEgközelebb a répa lesz soron, lassan végigzongorázzuk a kezdök repertoárját.
Hidegröl nem is irok,nem is hiszitek el milyen minuszok röpködnek..Csak annyit, hogy a héten csak egyszer volt minusz 30 fok felett..Ja,és tölünk délre, volt egy hely, ahol reggel 10-kor minusz 26 fok volt, délben plusz 2, este 6-kor megint minusz 26!!?? Na, ezt már én sem birnám...
DBarbi, Fanni nagyon aranyos ahogy alszik, teljesen lefáradhatott a játékban. Ádám is van,hogy váratlanul elalszik, de idáig kb 4-5-ször történt csak meg...
Zsizsa, remélem használ a vas ha te szeded is, nekem is ajánlották szülés után a vérveszteség miatt. És az viszont tutti igaz,hogy a tejcsiböl sokkal nagyobb százaléka jut át a babóba, jobban hasznositják ök azt a kicsi vasacskát is
Remélem a nyügitek múlóban, vannak ilyen napok,hogy sehogy sem jó, ilyenkor én is úgy várom a férjem,mint a Messiást...Aztán szegény kap egy nyügisebb Ádámot, de ez van...
Regina,milyen multifunkciós babód van!! cumisüveg, kanál, itatós pohár, ezt nevezem tudománynak!! Ügyik vagytok,hogy ilyen jól elfogad mindent!
Diti, jó sok türelem kell már egy babához is, hátmég kettöhöz! Neked is biztosan van még raktáron, csak elö kell keresni...Mondom én, aki egy rosszabb nap után a plafonon van...Valahogy majdcsak túléljük,igaz??
Edit, jó ez a táblicsku, szerintem ezt most én is elmentem, és akkor kéznél lesz...nem piszkálódás ez, csak tudjuk, hogy itt mindenki nagyon el tud havazódni...
Vera, Bencid ügyi lehet, én is imádom amikor kacarászik Ádám. Öt elég könnyü nevetésre birni alaphelyzetben is, de ha a hasát puszilgatom, arra nagyon nagyot és hangosan nevet. Imádom!
Annann, jaj, hogyan tudnálak kicsit biztatni hizás ügyben???Tudom,hogy nagyon vacak érzés, de adj még egy kis idöt Haminak, hátha csak idölegesen sztrájkol...Azért ha végképp nem nyugszol, próbálj dokihoz menni vele, tudom a tápszerezés miatt nem dijazod...nehéz eset...
Dorki, úgy sajnállak téged is emiatt az össze-visssza alvás miatt. Én szabályosan izomfájdalmat kapok,ha nem alszom eleget,szinte a csontjaimban érzem, a fáradtságot. Ha tudnék valami okosat,most leirnám, csak annyit tudok,hogy gondolok rátok, hátha ez is segit...
Zsófi, és mindenki más hónap-fordulósnak gratula,lassan nekünk is jön a 6-ik...
Ne haragudjatok, idáig futotta az idömböl, a többiektöl elnézést, akinek nem irtam.
Még annyit feltétlenül, hogy Zsizsa, Docka, Dorki, a képek gyönyörüek, olyan szépek ezek a gyerköcök...
Végül két képecske Ádibádiról.
Az elsö: Mert nehogy azt higyjétek, csak nevetni szoktam...
A második: Elsö próbálkozás az autós játékomban:
(ebbe az autóba még csak pár pillanatra raktam bele, de láthatóan tetszik neki, egy kicsit még nöni kell hozzá...)
sziasztok,megyek aluszkálni.
Barbi