Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

ForgiKép
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on.Kép Diósgyőri kórházban sajna nem ismerek senkit, ebben nem tudok segíteni. De Marika hátha hallott róluk valamit.

AnitaKép
Biztos édes volt ahogy táncizott.Kép Milyen ajándékokat fog kapni?

Ilyen szalvétát tudok küldeni, ha tetszik valakinek, van belőle egy csomaggal.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Kata,Panka,Marika!
Mail ment a dokikról!

Tegnap óta már merek egy kicsit örülni mivel láttam Őt.

Kata,Panka:Én is szalvétázok csak nem tudok róla képeket feltenni.Sajnos nincs hozzá elég időm.Karácsony előtt csak matricákat gyártottam az ablakokra esténként.

Várom a válaszokat:

Forgi
forgi

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Direkt fájdítod a szívem?Kép
Tényleg vannak szépek. Persze nem csak a katicások között.
Láttam olyat is amit Marikától kaptam. Annyira szép, hogy nem tudom hová használjam fel. A terv már megvan, de még erőt kell gyűjtenem, hogy hozzáfogjak. Félek nehogy elrontsam, mert mindkettő un. sorozat, tehát a szalvi minden egyes negyedének látszani kell, de külön-külön.

Anita!
Kicsit megkésve, de
Kép

Akkor Te is megtanulsz lassan balettozni a konyhában? Húúú, de el bírlak képzelni főzés közben ha Máté is ott van.Kép Dodó is ezt csinálta állandóan. Az alsó polcokra csak nem törékeny edényeket pakolhattam, aztán főzés közben sasszéztam, hogy el ne essek valamelyikben. Azóta annyiban változott a helyzet, hogy apától kapott a lelkem egy 48 db-os edénykészletet, úgyhogy most azzal van tele a konyha ha én főzök. Azóta viszont nem győzöm kóstolni amit ő főz, mert abban van kanál, villa és állandóan jön, hogy "kóstol anya"!

Marika!
Annyira, de annyira ráér! Most még a virágcserepeket változtatom katicásra, meg más tervem is van, úgyhogy az ablak még nagyon sokára kerül majd sorra.Kép
Jobbulást nektek!!!! Jobban vagytok már azóta?

Panka!
Köszi! Csodálkozol Benin? Elvégre fiú! Ráadásul van sütnivalója, mert az idősebb csajoknak sem fordít ám hátat ezek szerint.Kép
Megnéztem én is a fiatalurat és még mindig egy tünemény!Kép
Egy tanács: ha linket teszel be ezzel a paranccsal tedd be és akkor új ablakban fog nekünk megnyílni. Természetesen a / után és a zárójel elé nem kell szóköz, én csak azért tettem közé, hogy ne értelmezze parancsnak: \ newurl {URL, szöveges leírás}
Ja, és szépek a munkáid! Attól, hogy homályos még kivehető, hogy milyen ügyes vagy!Kép
Majd én is összeszedem a csereszalvijaimat és rakok fel képet.

Forgi!
Igen, onnan emlékeztem rád!Kép
Mailodat megkaptam, majd holnap válaszolok.
Olyan jó, hogy már láttál is valamit az UH-on.Kép Gratulálok!Kép
Ezek szerint Te is megfertőződtél szalvéta ügyben?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Tedd már fel légyszi az eddigi katicás szalvétáidat, mert mintha láttam volna másmilyent. Ha nincs közte, akkor hétfőn becserkészem.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

ITT, ITT és ITT megtalálod.

Köszi!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Meg volt a buli,képeket itt lehet nézegetni!http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27622752
Nagyon szuper volt minden,sok ajándékot kaptunk.Ruhák,piciknek való dob,autó szimulátor,van rajta kormány,irányjelzQ,duda,fék stb..ÉpítQjáték,kelj fel Jancsi,könyvecskék,szóval van miben vqállogatni.
A gyerekek élvezték,tetszett a torta,jókat játszottak.Én meg ma pihentem ki a fáradalmakat!Kép

Kata007!
Már belejöttem a kerülgetésbe,mert Máté mindíg ott van,ahol én,úgyhogy rég megtanultam,hogy minden lépés elQtt a lábam elé nézzek!

Puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Üdv Forgi! Remélem sikerül jó dokit találnod!Kép

Panka, én szeretnék kérni abból a fent említett szalvétából. Nagyon klasszak lettek a matricák. Én is gondolkozom ilyesmiben.Kép

Marika, már meggyógyultatok?

Anita, megnéztem a képeket. Jó nagy buli volt.Kép Ha már ott jártam belekukkantottam a karácsonyi képekbe is. A férjed hokizik?Kép Mert az enyém igen.Kép

Kata, 48 részes edénykészlet? Annyi még nekem sincs.Kép Látod, azért csak van Dodóban női vér is, ha a kamion mellett ez is érdekli.Kép Olvastam a topicodban, hogy miket mond már a kisasszony. Haláli.KépKép

Gyöngyöske, már levizsgáztál? Képzeld, nekünk még két vizsga eredménye nincs meg. Ezek közül az egyiket még december elején írtuk.Kép Nálatok is ilyen lassan javítanak?

Zoli, rég jártál erre. De ahogy ismerlek, olvasol, csak nem írsz.Kép

Láttátok szombaton Erdei Zsoltot? Olyan klassz meccs volt.Kép

Szép napot!
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Kata!
Sajnos közte van. A hármas sorozatból a zöld alapon kaitcás lett volna. De azért nyitott szemmel járok.

Dodus!
Nekem még a héten is van vizsgám. Eddig 11 van meg, igaz az egyik gyak.jegy, a többi vizsga.

Tegnap ünnepeltük Gyöngy névnapját, szépen sikerült, minden ajándéknak nagyon örült.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ma nincs senki???Kép Valaki írjon, lécci!

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Én is itt vagyok.Kép
Az az edénykészlet úgy 48 db-os, hogy van benne műa. kanál, kés, villa, tányér, pohár, csésze, fazék, szűrő. Na nehogy azt hidd, hogy nekem marhára tetszik. Főleg amikor rálépek egy kiskanálra.Kép Persze Dodó is lépett már egy tányérra. Meg is csinálta a spárgát azonnal.Kép
Igen, a beszéd az egyfolytában megy. TV-t nézni nehéz mellette az biztos.Kép

Gyöngyöske!
Ok. Köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Képzeljétek Beni már egy jópár másodpercig megáll egyedül és úgy tud örülni neki, olyan aranyos olyankor.Kép

ForgiKép
Ma megpróbálok válaszolni.
Karácsony előtt én is matricáztam.Kép Most is valami tavaszi mintán töröm a fejem.

KataKép
Hát igen, Beni az idősebb csajokra jobban bukik.Kép Azért remélem ez idővel változik, különben mi lesz Dorkával?Kép

AnitaKép
Képeket megnéztem, biztos jó buli volt. Jó sokan voltatok.

DodusKép
Szalvétát a héten feladom. Érdemes megpróbálni a matricát, csak színtelen festék kell hozzá.
Mi is néztük a meccset, jó volt. Másnap hallottam, hogy a 11. menetben beszakadt Erdeinek a dobhártyája. Ezen nagyon csodálkozom, mert azért olyan nagyokat nem kapott, meg akkor ott egyáltalán nem úgy viselkedett, mint akinek valami baja van.

GyöngyöskeKép
11 vizsga, hú, nem semmi.

MarikaKép
Hogy vagytok?

Tegnap előszedtem a régi szalvétagyűlyteményem, valamelyik nap felteszem amiből több van és akkor lehet válogatni.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Úgy látom, csak egy kis noszogatás kellett, hogy más is írjon.Kép

Kata, akkor megnyugodtam edénykészlet ügyileg.Kép Katicák repkednek már a konyhában?Kép

Panka, beszakadt a dobhártyája? Az azért elég fájdalmas lehet, nem? Tényleg nem látszott belőle semmi. Így könnyű, szalvétagyűjtemény, meg ilyenek.Kép (Nem túl sürgős az a szalvi, ha másért nem mennél posta közelébe, akkor csak azért ne indulj el!) Beni már áll? Ügyes kis srác!Kép

Gyöngyöske, a 11 vizsgát nem irigylem. Nekem még nappalin sem volt soha ennyi. Egy-egy félévben volt 10-12 tárgyunk, de kb. a fele gyakjegyes, meg aláírásos volt. Most meg csak ez az öt volt. Hogy állsz a tanulással? Miből mész legközelebb?

Marika, és Te hogy állsz a tanulással? Mikor mész vizsgázni? Már meggyógyultatok?

Ma visszalapoztam a topic elejére, és azok közül, akik rögtön az elején kezdtek irogatni, elég sokan eltűntek. Köztük Lorella is, aki indította a topicot. De mostanra már olyan jó kis társaság lettünk.Kép És ez nagyon klassz! Nincsenek névtelen látogatók (kop-kop-kop), ledorongolások, tiltások, stb. Szóval nagyon örülök neki, hogy itt vagyunk!KépKépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Még élünk, bár nem túl fényesen. Láz szerencsére elmúlt, de köhögés maradt, Dorkánál orrfolyással párosítva. Már nem merek gyógyszert adni neki, mert a köhögés elleni gyogyóktól majd meg fullad. Így bízunk az immunrendszerébenKép Bár még mi is elég jól köhögünk.
Ma reggel meglátta az ablakból a havat és tapsikált neki, meg azt mondta, hogy tyóóóó. Szóval nagyon tetsztett neki. Itt már lassan el is olvad, ami leesett.

Dodus!
Csütörtökön megyek vizsgázni gazdaságföciből. Az egész jegyzetet lefénymásoltuk kicsibe, mert ez nem az én tantárgyam. Csak azt nem tudom, mi lesz, mert a vizsga 2*15 percKép Ennyi idő alatt az 50 oldalas jegyzetben meg sem találom a kérdésekre a választKép

Anita!
Megnéztük a képeketKép Jó nagy buli lehetett, téged alig ismertelek meg, először csak néztem, hogy ki az a jó csaj Mátéval, mire leesett...

Forgi!
emailt remélem megkaptadKép Nem túl biztató, de ez vanKép

Gyöngyöske!
11 vizsgára el sem tudom képzelni, hogy tudnék felkészülni. Le a kalappal előttedKép Küldhetnél egy kis energiát nekem is.

Panka!
Ha Beni így, akkor Dorka is a sokkal idősebb pasikra bukikKép Korán kezdik egymás megcsalását, de hátha most kiélik magukat és akkor majd később csak egymásért élnekKép Az tény, hogy most minden ismerős ölébe mászikKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

A szalvéta képeket megnézhetitek itt. Feltéve, hogy sikerült jól betenni a linketKép

Panka!
Gratulálunk az álláshoz, nagyon ügyi Beni márKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

MarikaKép Sikerült jól betenni a linket és nagyon jók a képek!Kép A Tieid is és a Viktoré is! Add át neki is a gratulációt!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

DodusKép
Úgy látom most nincs sok munka, nagyon ráérsz.Kép Ezt persze nem azért írtam, hogy baj.
Szerintem is nagyon jó kis társaság jött itt össze.Kép Azt viszont sajnálom, hogy 1-2 ember nagyon elmaradozott.

MarikaKép
Örülök, hogy jobban vagytok.Kép
Miket mond már Dorka? Beninél most a mama, apa, baba, egy(ety), adj(agy), adjál(agyá) a sláger. Bár az első hármat előszeretettel lerövidíti és így elég gyakran csak mam, ap és bab.Kép
Csütörtökre megy a drukk, biztos ügyes leszel.
Képek nagyon jók. Ügyik vagytok.

Többiek merre jártok?

Nem látott valaki mostanában valamilyen szép kacsás szalvétát? Most arra vadászom, ha láttok szóljatok, jó?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

DodusKép
Én házikacsásat szeretnék.Kép
Most már jól működik a BN, de eddig nem volt ok.Kép
Úúúúgy örülök a lion-os emailednek. Beninek ez a kedvenc száma. De a másik is tetszett neki.Kép

Puszi, Panka

panka

Örülök, hogy örömet szereztem vele.Kép
Akkor a kacsa kilőve.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép
Kép
Liba is jó, de csak házi.Kép
Most nézem, hogy eltünt az a hozzászólásod, amit de. írtál, mikor még nem működött jól a BN.Kép Így olyan, mintha saját magammal beszélgettem volna.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Marika!
Nagyon szépek a képeitek.Kép Gratulálok!
Egész jó ötletet adtál azzal a sarokra állított képpel.Kép

Anita!
Megnéztem a képeiteket! Tényleg jó szülinapi buli lehetett.Kép

Panka!
Majd én is szétnézek. Azt hiszem van egy házikacsácsom, masni van a nyakában.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Köszi a dícséreteketKép Még egy csomó alakítás vár rájuk, főleg a kereten és még a lakkozások is hátra vannak.
Megvan a vizsgám. Még soha nem örültem ennyire egy vizsgámnak, komolyan ennek a gazdaságföci 2-nek jobban örültem, mint a mikro 5-nekKép

Panka!
csak nem azt a képet akarod megcsinálni, amit egyszer feltettél ideKép Dorka még nem nagyon beszélget, vagyis a szája be nem áll, de nem sok értelmes dolog van benneKép Gondolom Ő később akar majd beszélniKép

Már fel sem merem vetni, mert Panka és én szoktuk szorgalmazni, de azért csendben megjegyzem esetleg egy tali (már a vizsgaidőszaknak is vége lassan)...

Dodus!
Nagyon jók a számok, Dorka egyből rohant hallgatni, hogy mi az és csendben feküdt az ölemben úgy nézte, ilyen ritkán vanKép

Többség?

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok! Kép

Egy taliban én is benne lennék, mert már teljesen elfelejtem az arcokat.
Krisztával szoktam találkozni az oviban, Neváékkal néha összefutunk valamelyik bevásárló áruházban, Katával 1x szalvétacsere ügyben (jóóó volt), Panka rámköszönt a Szinvaparkban, de én nem ismertem meg Kép Szóval jó lenne.
Lehetne muffinos-szalvétacserés-babás-beszélgetős tali. Kép

Marika! Kép
Gratulálok a viszgáidhoz, ügyes vagy. Én is tudok ám annak is örülni, ha csak görbül is, de meg van.
Na a mai nekem nem fog.

Panka! Kép
Beni nagyon ügyes, hogy már áll. Hamarosan nem győzöl majd utánna rohangálni. Aranyos lehet ahogy mondja a szavakat.
Hanga szókincse elég szűkös. Baba, gyee (gyere), anya, kee (kell), mama (ha kajcsit kér). Ő inkább mutogat és bőszen bólogat hozzá.
Viszont nagyon gyakran jelzi, hogy bilit kér, modja, hogy "káká", ez mindkét dologra értendő. ilyenkor gyakran rohan a bilihez, én utánna, nadrág, pelus le, és megy a bilibe a dolog. Persze van mikor már késő, vagy nem szól, de minden nap 2-3-szor kéri eredményesen. Kép

Szombaton megyek még utoljára vizsgázni, és vége a vizsgaidőszaknak. Most nagyon fáradt vagyok már.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Én is benne vagyok egy taliban, bár ahogy apa mostanában dolgozik szerintem csak Dodóval mennék.

Megkérdezhetem miről beszél Panka és Marika Dodusnak? Milyen lionról és számról? Mi is volt az ami Dorkát annyira lekötötte? Ha nem rám tartozik szóljatok, befogom a csipogómat.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!Kép

Neked is elküldte Dodus, nézd meg a levelidet, 01.22. 7.49-kor küldte. Igaz én is csak ma hallgattam meg, nagyon aranyos.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szép jó reggelt!

Kata, én Neked is elküldtem a két kis videót! Ha valami miatt mégsem ért oda, akkor elküldöm még egyszer. Nehogy befogd a csipogódat!Kép
Én most is csak nézni tudtam őket, hallgatni nem,Kép de örülök, hogy a gyerkőcöknek tetszenek.Kép

Marika! Gratulálok a vizsgáidhoz! Nekem még két eredmény mindig hiányzik. Bár lehet, hogy az egyik nem fog görbülni, mert írtam a tanárnak egy e-mailt, hogy már hét hete vizsgáztunk, legyen kedves küldeni az eredményeket.KépKép Dorka már ROHAN??? Te írtad.Kép

Gyöngyöske! Szombatra megadrukk megy Neked!Kép Aztán pihend ki jól Magad!

Tali?Igen, igen, igen!!!KépKépKép

Jó hétvégét Mindenkinek!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Négykézláb te kis butaKép De megy bármilyen függőleges felület mellett és szinte tényleg rohanKép
Vizsgák biztosan sikerülnekKép

Gyöngyöske!
Szombatra megy a drukk ezerrelKép
De jó, hogy találkozol másokkal, én senkivelKép Régen Pankáékkal Corában, de a két gyerkőc napirendje kezd nagyon eltérni egymástól, így már nem nagyon futunk össze.

Miskolcon is olyan hideg van, hogy a kutyát sem engedném ki?

Puszika, Marika
Marika

Ja Doduska! JÓ HÉTVÉGÉTKép
Marika

Sziasztok !

Mit szóltok ehhez a hideghez? Bár szép napos volt ma is az idő, a kicsit nem merem kivinni, mert napközben is mínusz van.

Pont ma 2 hónapos a kisfiam ! Tegnap megkapta az első oltást, amit nem nagyon díjazott, magyarul üvöltött. Mérték is, már 6180 gramm. A gyerekorvos azt mondta, hogy egy kicsit kötött az izma, ezért egy hónapig hordjon rugi-pelenkát. De miiiiilyen az???? Én még nem is hallottam róla, a Veronikának nem kellett. Állítólag a rendes pelusra kell rátenni. Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, az írjon! Köszi!

Egyébként már egy kicsit jobban érzem magam, mint az elején, ugyanis egyre hosszabbra nyúlik a kisfiú éjszakai alvása! (: Már kb. 1 hete este 11-től reggel 5-ig, fél 6-ig is alszik. Utána szopi, és még visszaalszik 9-10 óráig.

Lehet, hogy tudok képeket mutatni nektek! Az egyik ismerősöm beszkennelt (egyáltalán így kell írni? Nem vagyok túlságosan otthon ebben a témában!) néhány fotót, csak mostmár azt írja meg közületek valaki, hogy azt hogy tudom beilleszteni például egy ilyen szöveg után, amit írok.

De nekem szájbarágósan írjátok le, mert még csak tanulgatom az internet kezelését. Köszi!

Mindenkinek jó hétvégét!

Ditta (:

Kép

Kép
ditta76

Most miért nem lett sárga fejecském a nevem után?

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta!
Sárga fejecskéhez először kell a : , majd a ) Kép
Képet könnyen úgy tudsz feltölteni, ha itt a hozzászólás alatt a MELLÉKLET FELTÖLTÉSE-re kattintassz. Egy új ablakban megjelenik a kép vagy melléklet csatolása, ott a TALLÓZÁS gombra rákkattintva kiválasztod a képet, MEGNYITÁS, FELTÖLTÉS és kész is. A probléma a kép kiválasztása lehet, próbáld megjegyezni, hová, melyik könyvtárba lett elmentve és a hozzá tartozó utatKép Remélem sikerül.
Kicsi fiad szépen fejlődikKép
Rugi-pelenkát bármelyik bababoltban vehetsz, én még a Corában, Tescoban is láttam. Különböző méretek vannak, inkább egy mérettel nagyobbat vegyél, mert a ruhára is ráteheted. A miénk úgy nézett ki mint egy pelenka, oldalán patentokkal, és középen egy jó vastag betét, ami széttartja a lábait.
Alvás nagyon jóKép Dorkára rájött a hajnali 5 után már nem akarok aludni anya, de én meg dög fáradt vagyok olyankor még. Remélem hamar leszokik rólaKép

Talihoz írok időpontokat. Kinek melyik lenne jó? Február 7-8, 14-15, 21-22, 28-29.
Mi alkalmazkodunkKép

Puszika, Marika
Marika

Ditta!
Marika olyan részletesen leírt mindentKép, hogy ehhez már semmit nem lehet hozzáfűzni.
Talán annyit, hogy a rugi-pelenka más néven terpeszbetétes guminadrág. Gyógyszertárban is lehet kapni, 800 Ft körül van.
Tényleg jó, ha nagyobb méretet veszel, mert sokat felfog a rendes pelus és a ruha. Viszont ha mégis kicsi, akkor sincs gond, mert a panentokkal lehet játszani.

Pusssz! K.

Ui: aztán várjuk ám azokat a képeket...Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Marika.Panka,Anita!
Köszönöm a felvilágosításokat,bocs hogy későn reagálok de Gergő egy hete annyira beteg.Elkapott az apjától vmi torokgyulladásos kórságot és még csak tegnap nem volt láza.Egész héten rajtam lógott szegényke,estére meg úgy elfáradtam hogy nem volt kedvem netezni.
Úgy néz ki hogy Balogh doktorral fogok beszélni,a legkedvesebb barátnőm is hozzá járt,nagyon dícséri.
csütörtökön megyek uh-ra,szorítsatok hogy minden ok legyen.

Forgi
forgi

Most megpróbálom.........

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok lányok

Elsősorban a név, szülinaposoknak, vizsgázóknak minden sok jót kívánok Kép

Több oka is volt, hogy nem irtam, köztük néhány nap monitortalanság, mert Murphy után szabadon mindkét monitor egyszerre tud elromlaniKép. Aztán szabin voltam, még a múlt évról, kicsit rendezgettem a családi kapcsolatokat, utánna meg visszamentem dolgozni és kész káoszban voltam, van munka bőven Kép.

Megnéztem minden képet a babákról ahogy tudtam, picit irigykedem, remélem nem haragudtatok meg ezért rám Kép
A köhögés elmegy visszajön Bendinél, de remélem csak helyrejön hamarosan, nagyon sok foga jön folyamatosan, a legutóbbi számolásnál kb. 18 volt.

Dodus ezért nem jártam sokat erre, na meg olvastam csak Kép amikor tudtam.

Marika, elfelejtettem neki mondani az esküvőt, de majd pótólom, hátha igy beugrik neki.

Forgi sok szerencsétKép

Tali, hát nem tudom, igazából nem szeretném, ha továbbadná Bendi a bacilusokat, bár nagyon bízom benne, hogy már jobb idő lesz néhány hétmúlva a fertőzések tekintetében.

Itt:
www.freeweb.hu/down-up
található a levelezőlistám honlapja, nagyon az elején tart még, de azért kíváncsian várom a véleményeteket, ötleteket, javaslatokat.

Zoli

"Ha feladod az álmaidat, azt adod fel, ami leginkább emberré tesz."
bbendi

Sziasztok!

Marika! Köszönöm az információkat, hát tényleg nem bonyolult képet felrakni, mindent meg is csináltam lépésről lépésre, csakhogy... A végén kiírta, hogy a kép mérete meghaladja a 650x700 pixel nagyságot! Pedig már úgy örültem, hogy sikerül! Amint látjátok, volt egy szerencsétlen próbálkozásom is... Most azt nem tudom, hogy kicsinyíteni hogy kell... Vagy csak az tudja, aki beszkennelte nekem a képeket? Na, mindegy, majd felhívom telefonon.

Addig úgysem nyugszom, míg nem lesz jó!!

További jó hétvégét!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Marika!

Mailt megkaptam, ment rá a válasz!!!!KépKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta!
Megpróbálom felrakniKép Csak egy gyönyörű kislány képét kaptam megKép
Kép

Puszika, Marika
Marika

Újra ittKép Szóval itt még csak 2,5 éves (és nem 2-5, mint a képen mutatja)

Pá, Marika
Marika

Marika!

Nagyon-nagyon köszi!!!! Szóval ő a Veronika, ezen a képen 2,5 éves! Ha nem haragszol, küldenék még a címedre néhányat. Ugye nem baj, hogy ilyen körülményesen mutatom meg nektek a képeket, de a babanet nekem nem fogadja el a méretek miatt.

Mégegyszer köszönöm!!! KépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
ditta76

Megint énKép

Attila születése 2003.11.23

Kép

Attila 6 hetes

Kép

Ditta!
Nagyon édi a kisfiad isKép

Pá, Marika
Marika

Marika!

Mégegyszer köszi! A képek minősége nem a legjobb, de ezek "csak" hagyományos géppel készültek. Kezdetnek ez is megteszi. A szülés utáni képen elég "nyomor" fejem van, de nagyon fáradt voltam.

Marika! Terhelhetlek még 1-2-vel?

Köszönöm!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Forgi!
Küldtem emailt.
Mi az, hogy szorítsunk neked csütörtökre? Hiszen minden rendben lesz!Kép Azért szorítunk!!!KépKépKép

Zoli!
18 fogatok van????
Jól belehúztatok! Dodónak még csak 16. Bízzunk benne, hogy hamarosan vége ennek a rossz időnek, jön a tavasz és a Te picurkád sem fog állandóan köhécselni. Amúgy jól vagytok?
Kerestelek a Mirandán. Majd figyellek mikor vagy mert lenne egy pár kérdésem a vodanettel kapcsolatban. Az egyik kollégám most kezdte el és vannak dolgok amiket nem ért.Kép

Ditta!
Nagyon szép kislányod van. Olyan szép haja van.Kép Növesztitek neki?
Attilából nem sok látszik, de ami látszik az gyönyörű.Kép Talán még nem tudod, de én imádom a kisfiúkat mivel nekem 3 lány sikerült.Kép
Ja, képet küldhetsz nekem is!

Rólunk:
Borzalmas egy éjszakánk volt.Kép
Dodó tegnap egész este és éjszaka hányt.
Szerencsére reggelre már semmi baja nem volt, bár enni nem akar semmit csak inna. Jó jel, hogy nem jön már ki belőle.
Szerintem kicsit sokat evett. Csináltam abból az újfajta Maggi alapból Palermói spagettit. Annyira ízlett neki, hogy a sajátján kívül még az én tányéromból és az apjáéból is csipegetett. Na délután aztán elkezdett kijönni belőle. Szegénykémet úgy sajnáltam, mert annyira meg volt ijedve. Látszott rajta, hogy nem érti mi van most vele.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Marika!
Küldeni akartam még képet, de egyszerűen nem tudom elküldeni, mert eltűnt a "mehet" illetve a "csatol" szócska a végéről! Vagy én nem jól csináltam valamit?

Kata007!

Köszönöm a dicsérő szavakat, tényleg szép haja van, és azóta már derékig ér neki, még nem vágtuk le, mióta megszületett. Csak épp fésülni nem nagyon hagyja, van vele elég baj.

A kisfiamról is lesznek majd jobb képek, de még a fényképezőben van, elő kell hívatni, szkennelni... De próbálkozok majd azoknak a bemutatásával is.

Hát őszinte részvétem a rossz éjszaka miatt, a miénk sem volt jobb! Veronika nagyon náthás, csúnyán köhög, rájött a hányás este11-kor a köhögés miatt. A kicsi is taknyos, kb. 5x kellett szívatni az orrát az éjszaka.

Nagyon unom már a telet!

Jó éjt!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Megkerültem!Bizonyos időszakonként van,hogy nincs kedvem írogatni.Olvasni persze igen!Kép

Ditta!
Attila a kacsán,valami fantasztikus!Tüneményes!
Nagyon szép kislányod van,irigykedem!Tessék nekem receptet adni a kislányokhoz!!!Kép

A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Ádinak is elkezdett folyni az orra!Eddig nagyon jól megúsztuk a telet és az ovikezdést.Nyometom a C-vitamint ezerrel!

Máté egyre csibészebb,és nagyon tudja,hogy mit akar!A Sz.Parkban a kisautó nem csak Ádit fertőzte meg,hanem Őt is,csak neki nem kell pénzt beledobni.De ha kiveszem belőle,vége a világnak!Üvöltés ezerrel!

Forgi!
Drukkolunk!Várjuk majd az uh erdményét!

Megyek tovább főzőcskézni!
Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Kata!
Sajna nekünk nincs kávéfőzőnkKép Dodóka jobban van már? Eszik újra rendesen?
Olvastam a "Sanibácsit"Kép Majd a cumisüveget mi kérnénkKép

Zoli!
Bendi ugye már nem köhög?
18 fog, az jó sok, lassan több lesz neki, mint az apósomnak, sőt már szerintem most isKép

Forgi!
Biztosan minden rendben leszKép Beszámolót kérünkKép Olyan jó megint egy kismama a csapatban, tele izgalommalKép

Ditta!
Megkaptam! Felraktam a galériába a képeket, most teszek egy linket ideKép
Ditta újabb képei
Látom a vőlegény is megvan márKép

Anita!
Ugyanarról a Mátéról beszélsz, akit megismertünkKép? Mert akkor nagyot változottKép még, jó hogy pénz nem kell hozzáKép, bár ha így halad...
Ádinak milyen az oviban? Visszaharapott már, vagy még mindíg a legjobb haverok?
Csak nem 3-kat terveztek??? Bár két ilyen jólsikerült gyerkőc utánKép

Dodus!
Vizsgák eredményei megvannak? Ugye csak kicsit több dolgod van azért nem jössz?

Panka!
Ugye te is inkább havatlapátolsz, mint ide írkálj?

Gyöngyöske!
Kipihented már magad?

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Marika!
Pihenés, mi az? Kép
Gyöngy szombat óta beteg, a hétvégén lázas volt, köhög, ma már folyik az orra is.
Nálunk is szó van 3. babáról, csak az a kérdés mikor. Bár néha elvetjük ez a gondolatot.

Egyébként egész nap csutakolok utánuk. Tegnap vízfestékkel festettek, erre ma Gyöngy magától kikészített hozzá mindent. Vizet engedett a festékvizes pohárba, adott Hangának is lapot, alá alátétet, ecseteket, vízfestéket. És alkottak a drágáim.
Tegnapelőtt este matricafestékkel megfestettem mind a két leányzó nevének betűit, nagyon tetszik nekik. Azóta a Gyöngy betűit le kell rajzolni, ő pedig azt szép színesre kifesti, minden betűt más színre.

És mlyen a jó testvér? Az előbb kérdeztem Hangát, hogy "mész aludni?" Erre Gyöngy: "mondjad NEM:" Kép

Gyöngy bohóc szeretne lenni farsangon, hetek óta ezt hajtogatja, ez jó, mert ezt el tudom készíteni.

Olyan szépen esik a hó, mehetünk szákózni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Én is vagyok, olvasni szoktam is, de az írás valahogy sose akar összejönni. A "sziasztok"-nál tovább sose jutok.Kép Na de remélem majd most.

DittaKép
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Irigy vagyok az éjszakai alvásért.
Szép kertetek van. Merre is laktok? Már nem emlékszem.Kép

KataKép
Hogy van Dodó? Olvastam én is a cumit. Nagyon ügyes nagylányod van.
Kávéfőző: nekünk sincs, de anyukámék nagy kávésok. Volt már nekik mindenféle kávéfőzőjük, de a filteres nem jött be nekik. Elég gyenge kávét főz, és viszonylag sok kávét kell rakni bele, nem túl gazdaságos. Most egy elektromos presszó kávéfőzőjük van, pár ezer forint volt és nagyon meg vannak vele elégedve. Remélem egy kicsit tudtam segíteni.

ZoliKép
Már most nekem is elég volt a hóból.Kép
Megnéztem a honlapot. Nagyon jó. Az írások nagyon tetszenek.

MarikaKép
Hogy eltaláltad a hólapátolást.Kép Most minden napra megvan az 1-1,5 óra testmozgás.Kép
Gratu a gazdföcihez. Akkor ezek szerint tudtál puskázni.Kép
Még nem tudom, hogy milyen kacsás képet kéne csinálni, (még nem szállt meg az ihletKép), de lehet, hogy valami hasonló lesz. A konyhába szeretném, mert ott van már mindenféle kacsás dolgom, de kép még nincs.
Taliban benne vagyunk. Időpont nekünk bármelyik jó. De ahogy látom most sem reagált senki az időpontra.Kép

AnitaKép
Csak nem tervezitek a 3.-at?

GyöngyöskeKép
Szombati vizsga sikerült? Én is 3 bébit szeretnék, párom azt mondta, hogy majd a 2. után meglátjuk.Kép

DodusKép
Vizsgákról tudsz már valamit?

ForgiKép
Zoli felesége is Balogh doktornál szülte Bendit.
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Gergő jobban van már? Holnapra megy a drukk, de biztos minden rendben lesz. Én is annyira tudtam izgulni minden uh előtt.Kép

Minden betegnek gyors gyógyulást!

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Megint én.Kép Nézegettem a táblázatunkatKép és vannak egy páran benne akik már nagyon régen írtak.Kép Nem tudom, hogy mit szólnátok ahhoz, hogy mondjuk aki az utóbbi fél évben nem írt semmit, azt kivenném a táblázatból. Aztán ha esetleg újra jelentkezik visszarakom.
Várom a véleményeteket.

P.

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?