Sziasztok!
Gyöngyöske!
Direkt fájdítod a szívem?
Tényleg vannak szépek. Persze nem csak a katicások között.
Láttam olyat is amit Marikától kaptam. Annyira szép, hogy nem tudom hová használjam fel. A terv már megvan, de még erőt kell gyűjtenem, hogy hozzáfogjak. Félek nehogy elrontsam, mert mindkettő un. sorozat, tehát a szalvi minden egyes negyedének látszani kell, de külön-külön.
Anita!
Kicsit megkésve, de
Akkor Te is megtanulsz lassan balettozni a konyhában? Húúú, de el bírlak képzelni főzés közben ha Máté is ott van.
Dodó is ezt csinálta állandóan. Az alsó polcokra csak nem törékeny edényeket pakolhattam, aztán főzés közben sasszéztam, hogy el ne essek valamelyikben. Azóta annyiban változott a helyzet, hogy apától kapott a lelkem egy 48 db-os edénykészletet, úgyhogy most azzal van tele a konyha ha én főzök. Azóta viszont nem győzöm kóstolni amit ő főz, mert abban van kanál, villa és állandóan jön, hogy "kóstol anya"!
Marika!
Annyira, de annyira ráér! Most még a virágcserepeket változtatom katicásra, meg más tervem is van, úgyhogy az ablak még nagyon sokára kerül majd sorra.
Jobbulást nektek!!!! Jobban vagytok már azóta?
Panka!
Köszi! Csodálkozol Benin? Elvégre fiú! Ráadásul van sütnivalója, mert az idősebb csajoknak sem fordít ám hátat ezek szerint.
Megnéztem én is a fiatalurat és még mindig egy tünemény!
Egy tanács: ha linket teszel be ezzel a paranccsal tedd be és akkor új ablakban fog nekünk megnyílni. Természetesen a / után és a zárójel elé nem kell szóköz, én csak azért tettem közé, hogy ne értelmezze parancsnak: \ newurl {URL, szöveges leírás}
Ja, és szépek a munkáid! Attól, hogy homályos még kivehető, hogy milyen ügyes vagy!
Majd én is összeszedem a csereszalvijaimat és rakok fel képet.
Forgi!
Igen, onnan emlékeztem rád!
Mailodat megkaptam, majd holnap válaszolok.
Olyan jó, hogy már láttál is valamit az UH-on.
Gratulálok!
Ezek szerint Te is megfertőződtél szalvéta ügyben?
K.