Új privát üzeneted érkezett!

Szia Chello!

Köszike Kép

Én tényleg nem tudok aludni, mert hajnal 2-kor még fent voltam és sikerült is reggel 6-ig aludni! Kép

Na most már készükődök a dokikhoz.

Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Drukkolok és alig várom, hogy jelentkezz !!!!

Nagyon édi ez a kép. Kép

Pusza
chello
 
 


Sziasztok!

Valóban nem jelentkeztem tegnap. Szalad a lakás, mindjárt nekiállok takarítani, halomban a vasalás, és mostanság Bence is jobban igényli a társaságomKép
Ráadásul ma délután jön a doktornéni, ma kapja Bencike az agyh.gyull.elleni 2. oltástKép Emiatt már most görcsben van a gyomrom, remélem nem lesz semmi gond!

Egyébként jól vagyunk, tegnap Bence akkorákat nevetett mint még soha. Hangosan kacag a "hukk"-ra, a "pisze-pisze"-re meg ha puszilgatjukKép Annyira édes! Az apukája meg borostás, és ha ő puszilgatja akkor is nagyon nevetKép
Tényleg hihetetlenül gyorsan fejlődnek. Tegnap rámjött valami hatalmas szeretetroham (pedig már eddig sem volt kicsiKép) és egész nap játszottunk meg rengeteget volt Bencike a kezemben. Nevetett is hatalmasakatKép Lehet hogy most ezzel elkapatom kicsit, mert a nagymamás hétvége után is volt nyávogás ha letettük, de rájöttem hogy olyan hamar elmúlik ez az idő, és lesz mikor már nem fogja szeretni ha ölelgetem, úgyhogy úgy döntöttem, inkább most ezerrel, aztán majd lehet hogy sírok én mégKépKép
De olyan hálásan tud nézni, hogy képtelen vagyok letenni és otthagyni. De ma muszáj egy picit házimunkáznom sajnaKép úgyhogy megyek is.
Bence meg szerencsére egyedül eljátszadozik a szőnyegen.

Gondoljatok ránk délután az oltás miatt, majd megpróbálok még este jönni, attól függ Bence hogy viseli a szurit.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera
 
 

 
 

Sziasztok lányok!!!

Csicsóka: nekem pozitív tapasztalataim voltak a kórházról, de a várakozás akkor is nagy volt. Órákat kellett várni az Uh-ra, meg a vérvételre...Szülésznőt választottam, Horváthné Dono Máriát, ő tündéri volt, középkorú, alacsony, kicsit molett: Írtó rendes volt, figyelmes, türelmes, végig csak velem foglalkozott és utána is felhívott érdeklődni a hogylétemről. A harmadikon voltam fizetős szobában, akkor még csak 1000 ft/nap volt, mert a mosdó nem volt jó és a szomszéd szobába kellett menni. Amúgy kényelmes volt az ágy, szép a szoba, háromágyas. A szülőszobák közül azt választottam, amelyik középen van, drappos a festése, pont a templomra néz, szerintem az a leghangulatosabb!!! Ha kell még infó, csak írj! Ki a dokid??

Orsi: hogy vagy??? Javulgatsz??? Szülésznőn gondolkodtál már??? Van választottad, vagy jelölted???

Mucska: mit mondtak az uh-on??? Fiú, lány???

Zsuzsi: létezik szerinted, hogy én a 11. héten vagyok, de esténként érzem, hogy mozog a baba??? Mondjuk második baba lesz és nem erőteljes a mozgás, de érzem. Nem túl korai ez????

Zsuzsa: szép a pocid!! Szerintem nekem sem sokkal kisebb 11 hetes létemre...persze először nem volt nekem sem ekkor még ilyen nagy!!

Na jó, szép napot nektek!!
Szerintetek gond, ha szánkón húzom a 15 kilós fiamat most így pocakosan????

Üdv, Góca
Góca
 


Szia Lányok,
Imádom a hóesést!!!
Persze, könnyű annak, akinek nem kell közlekednie a városban, és az ovi és 5 perc séta. Tegnap este a férjem kitalálta fél nyolckor, hogy menjünk le szánkózni.A táj már hófehér volt, de azért szánkózni?! Danit azért tudta húzni, annyira élvezte!Egészen fél kilencig lent voltunk, isteni volt.Felvettem a síoverálomat, na abban tényleg Medveanyu voltam! Csak azt nem tudom,március közepén hogy fog ez rámjönni...Lehet kismama-síruhát kapni?!
Most meg havat lapátoltam, meg kellett küzdenem a szomszéd bácsival a lapátért, nem akarta engedélyezni.Mondtam, maradjon ez a mi titkunk, hogy besegítettem.

Z.Zsuszi,
Aranyos a pocakod! Szerintem az enyém is hasonló nagyságrendű, csak talán csúcsosabb.Mennyi plusznál tartasz? Én most haladtam meg az eredeti súlyomat fél kg-mal, tehát most vagyok 57,3.

Süncsi,
Ne aggódj a kliók miatt! Mint már mondtam, én Danival 20-nál is többet híztam, de alkat kérdése, és szopizás után eltűnik. Főleg ha még rá is segít az ember egy kis célzott mozgással. Én egyedül azzal nem tudok megbarátkozni, hogy az arányok átalakulása és a testtartás megváltozása miatt amúgy is lapos popóm még laposabb...De szemből nem olyan rossz a látvány! Milyen volt a mamitorna? Én annó a tv-vel együtt csináltam 5-6 alkalommal, lusta voltam többre.

Zsuzsi,
nekem nincs videókazettám az intimtornához, az orvosom két gyakorlatot javasolt: bármilyen testhelyzetben (akár netezés közben is) mintha tampont akarnál beljebb-feljebb húzni az izmaid segítségével a hüvelyedbe, lassan, 2-3 mp-ig megfeszítve tartani, aztán elengedni.Pisilés közben -ha visszatartod egy kicsit- akkor érzed majd, melyik izmodról van szó.A másik gyakorlat hanyatt fekve, térd felhúzve, talpak lent, lassan felemeled a medencét, megfeszíted az izmokat,utána vissza.Ezt kevésbé szoktam gyakorolni, pedig a fenékre is csodásan hatna.

Mucska,
Nagyon várom már, mit mond az orvosod ma!!!
Tegnap az jutott eszembe, hogy hogyan kellene megszervezni a tavaszi találkozót úgy, hogy ti,vidékiek is mindenképpen el tudjatok jönni.Hétvége délelőtt pl?Akkor haza tudtok utána menni.Hogy kellene szerinted, szerintetek?Semmit sem érne a "buli" nélkületek!

Szia mindenki
Bori

Ja, utóiratként, de nem mellékesen:
Bellana, mi az, hogy nem mered a képedet felrakni?!Mi ez itt, manökenválogatás vagy kismami fórum?
Nézd, mit tett a párom a terhesgatyómmal:
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Jo reggelt minden kismamanak!

Mar tegnap este meg akartam irni, hogy milyen volt a kismamatorna, de nem ment a net.

Az elsö 30-40 percben tornaztunk, volt egy kis bemelegités, meg erösitö gyarkorlatok, többek között gumiszalaggal. Aztan volt egy kis légzésgyakorlat és utana lazitas. A többieknek mar nagyon nagy hasuk van, egy csomoan hamarosan szülnek. En voltam a legkisebb-pocakos. A nö, aki tartotta a tornat nagyon rendes volt, külön foglalkozott velem, mivel uj vagyok és végig németül beszélt (nem svajci dialektet, amivel sajnos még problémaim vannak).
Az a baj, hogy csak hetente egyszer van, ugyhogy otthon is fogok még mozogni.

Bori!
A kismama tornan voltak olyan gyakorlatok, amibe beépitette a csaj a medenceizmok mozgatasat.
En is nagyon szeretem Finnorszagot, én latogatoban voltam ott, mikor a batyam ott dolgozott. Nagyon szép és az emberek is szimpatikusak voltak (a batyamnak csak jo tapasztalata van).

Bellana!
Képet akarunk! Képet akarunk! Kép
(jo, jo, hamarosan én is teszek fel)

Kinga!
Örülök, hogy vége a vizsgaidnak, pihenj sokat! Olyan jo ez a készülödös idöszak! Van olyan anyuka ismerösöm, aki azt mondja, ez a par honap volt az életében a legszebb idöszak.

Soraya!
Mar megszoktad Finnorszagot? Miota vagy ott? Es mit galyazol?

Goca, Chello,
Nekem nagyon szimpi volt a szülökad, ha nem is azért, hogy abban szüljek, de a vajudast lehet, hogy ki fogom probalni benne.

Zsuzsa,
Szép a pocakod, tényleg nagy mar! De ez annyra függ a felvételtöl is, lehet, hogy egészben teljesen masképp mutat.

Zsuzsi,
A kilokkal kapcsolatban teljesen igazad van, csak a hirtelen sulynövekedéstöl valahogy megijedtem. Mar nem izgat annyira, odafigyelek az evésre, mozgok egy kicsit és lesz ami lesz.

Mucska!
Ma vagyunk 20 hetesek! Olyan gyorsan megy az idö!
Amint tudsz, jelentkezz, hogy mi volt a dokinal!

Latom, odaért a hoesés! Itt tegnap is egész nap esett, olyan gyönyörü nagy ho van!

Szép napot,
puszi mindenkinek
Süncsi
20Kép
süncsi
 
 


Bori!

Nagyon klassz a kismamanadragod! Es Te is milyen szép vagy benneKép
Nekem meg a kigömbölyödö fenekem lesz mégjobban kigömbölyödö!!!Kép

pusszantas
süncsi
 
 


Helló LÁnyok!

Hajtottam kicsit reggel, mert az ember megrendelte már régen a pénztáramat (még decemberi Kép ), leltárat, számlákat, feladást...szóval dolgoztam, hogy tudjon haladni.

Igyekszem enni, csak még nem tudtam rendesen beállni erre az új módira.Kép Meleg kaját eddig mindig este főztünk, most ezt fel kell cserélni valami délire. MÁr ki is néztem a kajáldát, ahol lehetne ennem napközben.

Mucska!

Lassan tényleg lehet rajtam nevetni!Kép Állok elébe!KépKép
Ma már egy nagyobb nacit vettem fel. Ez sokkal kényelmesebb,nem szorítja a pocakomat!
Majd csináltatok én is a pici pocimról képet. Lehet, hogy majd ma, mert épp ma vagyok 14 hetes.Kép

Kollégám teljesen ki van már bukva, és azt mondta, hogy ő elmegy szabira három hétre. Azt biztos, hogy nem élném túl, most úgy érzem, hogy nem bírnám egyedül. Már ott tartok, hogy már lassan nem is jövök dolgozni. NEm tartana sokból elintézni...

Timi
hmmm
 


Meme
Te vagy az en emberem ! En is ezzel szerencsetlenkedem, hogy hogyan lehetne megvaltoztatni az elalvas idejet. Csak nalunk ejjel 2-3 kozott alszik el a kisded. Akkor viszont beajul 7-8 orara es utana egy rovid szopival meg 3-4 orat alszik. Igy mire magunkhoz terunk mar du. 1 ora van. Mar probaltunk sok mindent, ( kesoi, korai furdes, kis, nagy seta stb.) de nem hajlando valtoztatni. Es mintha tudna, hogy este alvas lesz mert kb.este 11-tol elkezd izgagaskodni es semmit nem lehet vele csinalni. Almos, mint a kutya, szopi kozben mindig leragad a szeme, de megis az a vege, hogyha berakom a kisagyba irdatlanul sirni kezd. Szabalyosan visít. Ha hagyom sirni egy ideig es utana kiveszem, cicire rakom akkor elalszik 10 perc alatt, de ugy, mint akit fejbe vertek. De ez a tobb oras ejszakai nyuglodes elalvas elott borzalmas. Volt, hogy fel 5-ig huztuk reggel, mert addig nem aludt. Mindig felve megyunk az ejszaka fele, mert sosem tudjuk mi varhato es siras nelkul meg sosem usztuk meg. Es ez mar 5-6 hete igy megy. Szabalyosan bealltunk erre. En most mar azt varom, hogy magatol valtson valahogy, mert ti is mindig irjatok, hogy nem tartosak ezek a beallasok. Mar 3 fele cumit probaltam adni (szules elott nagy cumiellenes voltam) de egyik sem kell, meg a tejet sem issza meg cumisuvegbol csak poharbol, de abbol meg csak pici adagot. Mar tegnap este jol kipanaszkodtam itt magam, de elszallt az egesz, ugyhogy meg ez is ratett, hogy jo ideges legyek.
Folrakok azert egy kepet, hogy milyen a lanyom, mikor egy tunder ! (mert egyebkent az )
Ja es valamelyik nap a folottunk lako ledorombolt, mikor sirt Niki. Hogy lehet valaki ennyire hulye ??? Gondolja, hogyha o kopacsol, akkor majd csond lesz ??? Szolok a gyereknek, hogy hallgass mar el, mert zavarod bunkoekat???
Na nem duhongok tovabb. Mindenkinek jo hogolyozast !Kép
Dorki
Dorki
 


Valamiert nem enged kepet folrakni.
Dorki
Dorki
 


Nagyon szépen köszönjük a gratulákatKépKépKép

Jólesett, hogy eszetekbe jutott, nekem csak tegnap este esett leKépKépKép Pedig hajnali fél négykor lett 7 hónaposKép

Most megyek dolgozni, majd még benézekKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Dorki: nálunk is ez van! Azzal a különbséggel, hgoy én nem alhatok 1-ig, mert BAlu legkésőbb 9-kor kegyetlenül felkelt. Zsománál most a napközbeni alvást korlátozom. Pl este 6 után már nem hagyon elaludni.

Zsófi: mit dolgozol? Bence kivel van ilyenkor?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok
Eloszor is mindenkinek sok szeretettel gratulalok a babakhoz. Nagyon orulok, hogy vegre ratok talaltam, jo olvasni a leveleiteket, remelem ram is ragad egy kicsi a pozitiv kisugarzasbol. Nekem sajnos eleg sok gondom van es szeretnem veletek megosztani.Lehet ????

Ildi
Soraya Te hol elsz Finnorszagban? en Helsinkiben.
salla
 
 


sziasztok!

Köszi az észrevételeket pocak ügyben!

Bellana: én leküzdtem a gátlásaimat fotó ügyben, így rajtad a sor!

Mucska: nagyon szorítok, és várom a beszámolót!!!

Zsuzsi: de kellemetlen a hajolgatás, de mit tehet az ember lánya. Ez van!

Góca: én is a másodikat várom! Ezért ilyen nagy. Amúgy én is a 13-14. héttől érzem a babómat! Kép
Én a nagyapjával küldtem szánkózni a 14 kilós lányomat Kép

Bori: én nem híztam még, talán mínuszban is vagyok, de az alapom több! Kép
Amúgy a tali szerintem is úgy lenne jó, ha mindenki el tudna jönni! Majd okoskodunk!

Vidékiek, külföldiek! Aki jönne, az nyilatkozzon, hogy milyen időpontot tud bevállalni napban, és napszakban!

Suncsi: jo lehet ez a kismamatorna. Nekem nehez lenne megoldanom, pedig a kozossegben jobb csinalni. Nekem van egy kazim, majd eloveszem, es ha van idom, azt csinalgatom.
Amugy ez a has tenyleg nagy!

Timi: de találj is oda a kajáldába! Szerintem ez nagyon fontos lenne! Az esti főttkaja is maradhat, de vedd hozzá ezt is!
A kollégádat meg akkor előzd meg, mert ha ő elmegy, neked nehéz lesz!

Puszi mindenkinek: Zsuzsa
zerko
 
 


Szia Ildi!

Természetesen megoszthatod velünk örömeidet, bánatodat!
Üdv. közöttünk!
Lehet rólad tudni valami bővebbet?

Timi
hmmm
 


Zsuzsa!

Én szeretnék veletek találkozni! A szombat vagy vasárnap lenne jó, és valahogy úgy, hogy beleférjen az utazás. TEhát ne túl korán és ne túl későn.Kép
CSak ennyi a kívánság.Kép

Timi
hmmm
 


Sziasztok Kép

Dorki, nem irigyellek Kép Simán szopi közben nem alszik be? Hami mindig úgy alszik el este. Utána még várok min. fél órát, s csak akkor viszem át a helyére.
Bunkóéknak gratula Kép

Diti, tényleg nagy türelem kell egyhez is, nem még 2höz, főleg hisztikorszakkal párosítva... Kitartás! Kép

Anita, homeobogyóból először komplex készítményeket érdemes kipróbálni, azon már látod, h ez milyen jó dolog, akkor utánanézhetsz egyes tüneteknek és a hozzájuk tartozó szerekhez is.
Pl. megfázás, torokfájás és tsaira én Gripp-Heel - t szoktam bevenni.
Van egy pár szabály, amit be kell tartani mindenhomeöo szernél : pl evés, fogmosás, netalántán dohányzás és a bogyók bevétele között teljen el min. fél óra, ne tárold szgép, és egyéb műszaki cikk közelében, illóolajakat ne használj akkor... meg ilyenek. Ezek csökkentik/megszüntetik a hatást.
Teljesen egyénre, tünetekre szabott, h hányszor kell bevenni, ha nagyon rosszul vagy, akár 1/4 óránként egy tabletta, ahogyx múlnak a tüneteid, úgy csökkented...
Najó, abbahagyom, mert sok vagyok. Kép

Egyébként sincs jó kedvem, egyre bizonytalanabb vagyok hízás- szopi ügyben...Kép
Pussz
Ann
annann
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek majd elfelejtettem, hogy ma megyek a védonohoz. Tok ari egy no, pedig a multkor "leszurt" mert ki vagyok száradva. A konyvecskébe is feltüntette "Bo folyadék!".
Én csak a jovo héten pénteken megyek kukolni olyan jo lenne ha megtudná mondani a nemét - persze ez még korai-.
Evéssel kapcsolatba én naponta egyszer ettem, de miota terhes vagyok fel tudnám falni a hutot. El vagyok képedve, hogy írjátok mennyit gyarapodtatok - már aki valamit is felszedett- én ugyebár most vagyok 15+3 és már 5 kilót hiztam, jaj mi lesz velem késobb. :-)
Itt is esik a ho, bár nem nagyon tudunk kimozdulni mert papoca vizsgázik.
Fogjátok nézni a szuloszobát?
Orsi
Mihamarabb gyogyulj meg!!!

Ildiko

Kép
bár még én sem vagyok egy régi motorosKép

Timi
btímea
 
 


Én szeretném nézni a szülőszobát, csak az a legnagyobb probléma, hogy max fél nyolcig bírom este, és után mint akit elvágtak!Kép Alszok reggel hétig, fél nyolcig! Attól függ, hogy a férjem mikor jön be hozzám.(ő négy-öt körül kel, és szgépezikKép)

Nemalvósok!

Nincs valami tippetek, hogy legalább két-három órával tovább húzzam?

Timi
hmmm
 


Sziasztok!

Regina! Levelező Kép

Dbarbi! Ok a jö9vő hét nekünk is jobb, mert ez a hét a suli miatt káosz!

Dorki! az elején nekünk is volt ilyen, hogy este 7-től, hajnali 3ig üvöltött, bármit csináltunk... Kép, de ez az alvás ez kész agyrém, ha már sikerült elaludni az már jó, de addig ... na mindegy ilyenkor arra gondolok, hogy még max egy év Kép és azután jó lesz! Kép
amúgy mindenkinek köszike az ötleteket, próbálkozunk! Kép

amúgy ma kész6 vagyok ettől a hótól. kezdve, hogy fél 6kor keltem, szopi, meg miegyebek, utána mentem ki Gödöllőre suliba, a hó az katasztrófa, pályán 40-nel tudtam csak menni, másfél óra alatt értem ki (20 perc helyett), azután vissza...Kép szóval nemrég értem haza és már kivagyok, de azért szép a hó, csak nem autózni Kép!

de legalább nóri jó kislány volt apával Kép!

még később benézünk, mindenkinek pussz

meme
meme
 
 


Ildi, szívesen látunk a csapatban. Kép

Timi, én úgy szoktam,, hogy hazaérek 5-re, alszom 7-ig és utána éjfélig is fent tudok lenni !!! Próbáld ki. A múltkor így láttam a szülőszobát.

BTimi, én is már 6 kilót híztam és még nem barátkoztam meg a gondolattal. Mi lesz ebből még???

Mucska, lehet, hogy már tudod a baba nemét ? Kép

Chello
chello
 
 


Dorki!

lehet hogy marhaság csak olvasva a fentieket, eszembe jutott valami...
Azt írtad hogy berakod a kiságyba és akármilyen fáradt, sírásba kezd...nem próbáltad még magad mellett altatni,a "nagy ágyon" ? Tudom hogy ez se jó megoldás mert hosszú távon azért nem lehet úgy aludni, de átmenetileg hátha segít....nem lehet hogy fél egyedül a kiságyban?! Nem tudom, lehet hogy tényleg butaságot írok, de hallottam már ilyet...Kép Szerintem próbáld meg, és ha melletted elalszik normális időben, akkor becsempészheted a kiságyba...

Bocsánat hogy beledumáltam!
pusz
Regina
gregina
 
 


Ildi: persze, oszd csak meg velunk. Nekunk is sok van, sokat le sem irunk, de ha tudunk, segítunk neked is!

Kinga: milyen volt a mai shopping út? Vagy elmaradt a havazás miatt?

Timi: vettem, majd jegyzetelek lassan. Pl. a 10 óra már belefér?
Hogy tovább fentmaradj? Ha lenne egy gyereked, mint nekem, akkor te sem aludnál Kép Amúgy az elsővel én is szunyáltam már 9-kor. Most nem tehetem meg. Szerintem ne tégy semmit, örülj, hogy tudsz aludni. Minden perc aranyat ér egy kismaminak. És tudod, addig sem eszünk! Kép Kép Kép

BTimea: én csak akkor, ha lesz hozzá kedvem, és nem alszom el! Jártam már egy jónéhány órát arrafele, így max. elevenítem a légkört, és betekintek, mi van máshol.
Amúgy ebben a nagy hóban nem maradsz le semmiről, ha nem most mész mindenhova. Apának jó tanulást! Mit tanul?
A hízás meg egy dolog. Lehet, hogy te a végén nem fogsz, és gondolom jó "gebe" voltál. Amúgy a napi egy kaja nem volt akkor sem jó!
A piát meg vedd komolyan. Napi 2-3 liter csússzon le már most!

Mucska: merre vagy????

Zsuzsa
zerko
 
 


Szia Hóesés!

Ildi!
Itt vagyunk, mondd el bátran, mi bánt:egészség vagy magánélet? Mindent megoldunk, vagy legalábbis segítünk más oldalról, más szemszögből könnyebben nézni a dolgokat!Kingának is hogy "megoldottuk" az éretlen kispapijával való gondjait, ugye,Kinga?

Remélem, Kinga,
te is fel tudsz majd jönni a találkozóra, nagyon szeretném megismerni a legifjabb kismamát!(az én szememben a 22 éves lányok még gyerekek!Kikéred magadnak?Na jó, csak poénkodtam.)
Most egyébként semmi okom a poénkodásra.Sikerült életem második nagy baklövését elkövetnem mosás ügyben.Beraktam 40 fokra a gépbe apa Columbia sísapkáját, és a kötött része(ahelyett hogy nyúlt volna!!!) úgy összement, hogy most Dani fejére sem megy rá...Esküszöm, bébisapka lett belőle. Karcsi fél órája húzza-nyúzza, a térdére feszíti stb, de tapodtat sem enged az anyag.Le sem merem írni, mennyiért vettük a sapit...Ennyi volt.

Tényleg, ma szülöszoba.Megint sírni fogok a végén.
Megint előreszaladok az időben: ti szoktatok az EDA-ra gondolni? Én elég sokat...Már ki is kérdeztem az osztályvezető főorvost itt a neten, a kórházunkról szóló topikban szinte naponta válaszol a kérdéseinkre.Ő is szereti az EDA-t.

BTimi,
A kiszáradást sok hányással érted el? Vagy egyszerűen csak nem iszol eleget? Hogy vette észre a védőnő, acetonszagod volt?

Gratulálok a 20 heteseknek!Süncsi, Mucska és majdnem Lino is.De vasárnap már én is!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Zsuzsa!

VAlóban, ha lenne halaszthatatlan dolgom, akkor biztos nem tudnék aludni. Vagyis nem lehetne. Azért örülök, hogy most jól alszom, mert az első harmadban éjszaka többször is fent voltam, szenvedtem. Lehet, hogy most ezt pótolom be.Kép

Bori!

Szerintem nem szabadna, hogy sok legyen a 40 fok egy sapinak! Az szinte alig több, mintha kézzel mostad volna ki!
Nem Te vagy a hibás, hanem a sapka!KépKép

Én nem szoktam a szülésre gondolni. Asszem még ráérek rágódni rajta.Kép

VAlaki tudja már a babájának a nemét? Hánydik hét a minimum, hogy meg lehet állapítani uh-gal?

Timi
hmmm
 


Szia Lányok!

Hát nincs jó kedvem igazából!

A babó szégyenlős, nem hogy a nemét nem mutatta meg, de még az arcát sem volt hajlandó.
Végeredmény, hogy eltérésre utaló jel jelenleg nem észlelhető. Ez eddig volna a jó hír, mert innentől csak rossz van, csak azt nem tudom még hogy mennyire. Szívnél van probléma
Szív:pericardban 1,5mm es folyadék, alakilag épnek látszó. Az uh. doki szerint (persze megint a csaj dokit fogtam ki) valami fertőzése lehet ezért elküldtek szív uh-ra, hogy specialista nézze meg. Az én dokim szerint nincs baj, de ha ez nem baj, akkor mi a baj? 02.27-n kontroll lesz megint, hogy mi lett a folyadékkal.
Persze itt csak egy héten egyszer van védőnő. (kedden)
Most harcoltam vele telefonon, hogy megkapjam a beutalót már holnap, hogy ne hülyüljek meg keddig + mire megtalálom a specialistát.
Amúgy az értékek: BPD 52 mm FRONTO 60mm Thorax 53mm Femur 33 mm Talp:29mm Humerus 25mm. Minden épnek látszó.

Puszi mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsika, hogy így eltűntem, de a december és a január is elég sűrű volt a számomra. Tudom, hogy már messze van, de folyton mentünk, karácsony, szilveszter, és most szombaton jöttünk haza a síelésből is. Persze csak a férjem és a barátaink síeltek, én pedig a meleg szobából gyönyörködtem a havas hegyekben. Azért így is jó volt.
Már több mint egy hete (mióta megálltak a rosszul létek) teljesen újjászületettnek érzem magam. Annyira jó érzés, hogy most már teljesen a babákra tudok koncentrálni és már mindent meg tudok enni.
Egyébként annak ellenére, hogy én még csak 1 kg híztam (persze előtte 3-at fogytam) az eredeti súlyomhoz képest most már elég szépen gömbölyödik a pocakom is.

Chello, Timi! Ti hogy érzitek magatokat?

Tegnap én is voltam vérvételen. Azt mondták meg kell nézni az AFP. Ha tudjátok írjátok meg mi ez valójában légyszi!

Nagyon tetszik a táblázat, de láttam nem tudtátok feltölteni az adataimmal:
16+3 Nyírő Gyula Kórház

Olyan gyönyörű ez a hóesés, legszívesebben szánkózni mennék!

Sziasztok!

Vali
16+3
C.Vali
 


Bori: és engem lehagytál??? Brühühühühűűűű
zerko
 
 


Mucska, tudom, hogy most nagyon ideges vagy de nem lehet, hogy az a csaj béna akit mindig kifogsz? Ha a Te dokid azt mondja nincs baj akkor biztos igaza van, nem? Remélem sikerül hamar eljutnod szív uh-ra, hogy megnyugodhass mert ebbe tényleg bele lehet bolondulni. Nem kérdezed meg majd a Scheringes dokit hátha mond valami okosat? Sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a babád !

Puszi
Chello
chello
 
 


Szia Vali!

Már nagyon hiányoltunk! Babák jól vannak?

Én holnap megyek AFP-re, mindenféle betegségeket lehet kiszűrni a vérvétel alapján. De erről biztos többet tudnak mondani az elöttünk járók.

Nekem még tart a hányingerem de már vannak napok amikor jobban vagyok. Jó neked, hogy már nem vagy rosszul.

Chello
chello
 
 


Zsuzsa!

Nekem mindegy, mikor lesz tali, én innen 20 perc alatt az Etelén vagyok.

Panó
panó
 
 


Mucska!

Biztos, hogy nem lesz semmi probléma! A védőnő meg arra való, hogy kéznél legyen, ha kell!

Timi
hmmm
 


Mucska!

Sajnálom, hogy rossz híreket is kaptál, azért reméljük minden rendeben lesz. Rita se mutatta meg magát a genetikai UH-on, már 27-28 hetes voltam, mikor megtudtam, hogy lány lesz.

Panó
panó
 
 


Ismét próbáltam magam regisztrálni, nem tudom, hogy fog e sikerülni...Kép

Timi
hmmm
 


Timi: biztosan asszem 24 után. Találgatni a 12-től lehet.

Mucska: nem hangzik ez jól, de bízzunk benne, hogy vaklárma, mint az eddigi összes! És a szívspecialista mit tehet? Ne aggódj, minden rendbejön!
A "Sheringes doki" nem tudom, mit segítene, mert ő sem szívsebész!
Amúgy a babód ezek szerint nagyobb, mint az enyém volt, de idősebb is vagy 10 nappal. Kép
És a neme hidd el, nem a legfontosabb!

Szia Vali! Mi még nem is találkoztunk itt!
AFP ügyben:
http://mama-baba.freeweb.hu/vizsgalatok.html
http://www.babapont.hu/babavar/fejl/vizsg.html#anc7
Ha keresel, találsz még anyagot a neten!

chello: szerintem lassan a te rosszulléted is távozik, mint az én pattanásaim is.

Zsuzsa
zerko
 
 


Lányok!

Eltelt egy óra és kiderült, hogy semmi nem úgy van, mint ahogy írtam. Most leírom a kálváriám, bocs, hogy hosszú lesz.
Na az előzményeket tudjátok. Itt ülök bőgve, hogy erre a szerencsétlen gyerekre nem tudok vigyázni, már most sem. A védőnőtől kiharcoltam a a beutalót, ami a papíromra rá lett írva. Holnap kellene érte menni, de már nem kell. Ülök itt, mint egy rakás szar...., mikor kitalálom, hogy megkérdezem, hogy ez a specialista mikor rendel. Az uh-n szokott rendelni. Ott ahol reggel voltam. Mondom az aszisztensnek, hogy ki vagyok és kit keresek és, hogy miért. Mondja, hogy nekem nem kell mennem sehova. Ezt nem fogja megnézni a specialista, mert ez majdnem minden kismamának van. ( Csak nem írják le). Hanem kontrollra egy hónap múlva menjek. Én kötöm az ebet a karóhoz, hogy nekem a dokim nem ezt mondta. Erre átkapcsolt hozzá, úgy hogy beszélt vele.( mármint a saját dokimmhoz). A vége az lett, hogy nem kell mennem sehova, csak túlbuzgó volt ismételten a doki csaj. Hát nem kiakasztó! Legközelebb nem megyek be, ha ez a csaj lesz az uh-n. Az tuti. Rendben, hogy fiatal, beszari és mindent odaír, de már éppen harmadszorra idegesített fel. A dokim hiába mondta, hogy nincs baj, ha tele írják a papírt ilyen szarokkal akkor ki hiszi el?????
hallottam, ahogy egy jól uh-s dokival is beszélt a dokim, és az is mondta, hogy semmi baj, majd ránéznek a doki nénire, hogy miket írogat.....

Adokimban viszont megbízok, mert nagy tudású orvosnak tartom, egyetemi tanár, de ma egy kicsit kapkodott.
Puszi mindenkinek!!!!!!
Mucska 20+0
ui: Most már visszaolvaslak benneteket és írogatok. (Visszajött az életkedvem!!)

Andi
Kép
mucska
 
 


Szia Vali!
Jó, hogy itt vagy újra! Kép

Chello, Timi, PAnó, Zsuzsa!

Köszike nektek és jár egyKép

Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Mucska: asszem érik az a drága 3D-s UH, amire az apa is mehet. Ott tuti nem ez a nőci van, és végre egyszer normális leleteket is kaphatsz!
Amúgy nézze csak meg a babát rendesen, és neked is jó a mozizás, csak nem ilyen áron!
Várom a hozzászólásaidat!

Zsuzsa
zerko
 
 


Zsuzsa, remélem igazad van és tényleg távozik!

Köszi a tájékoztatót az AFP-ről, most már okosabb lettem. Kép

Chello
chello
 
 


Bori
Nem hányással, csak egyíszeruen kevés folyadékot viszek be- egyáltalán nem hánytam, még csak hányingerem se nagyon volt-,a vízeletemből vette észre sok volt az aceton.
De most jöttem a védonotol és minden ok.Kép
Jövőhét szerdán megyek AFP-re.
Z. Zsuzsa
Apoca mezogazdasági gépészmérnoknek tanul- utolso éves-, most tudtam meg,hogy megvan a féléve<!--attachment: vigyor-60050.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*13.7**vigyor%2ebmp --><center><pre>
Kép
vigyor.bmp (13.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
A szakdolgozatával szegény sokat kinlodikKép
A terhes torbáért mennyit kell fizetni,- tudom mindenhol más a tarifa- csak tisztába legyek, hogy kb. mennyi? Mondjuk a védono csak a 20. héttol ajánlotta persze azért kérjem ki az orvos tanácsát is.
Szerintetek érdemes lesz MAJD 4 funkciós babakocsit venni?

Puszi mindenkinek

Kép

Timi
btímea
 
 


De jó Mucska!!! Nagyon örülök! Szerintem nem kellene olyan dolgokat leírni, ami gyakran előfordul, és nagy valószínűséggel semmit sem jelent! Ezért szeretem én a dokimat. Megmondja, hogy rendben van e vagy nincs rendben, és nem tesz félreérthető kijelentéseket. A kismamik természetesen érzékenyebbek mindenre, mindennek utána akarnak járni, és teljesen megijednek, ha hallanak vagy látnak valamit....

Nnnna, most örülök tényleg!

Puszi: Timi

ui.: Lehet, hogy a gyerekem a hugyhólyagomat focilabdának nézi, mert ma fél óránként kell pisilnem...
hmmm
 


Sziasztok,
majd' két órát vacakoltam az albummal, feltettem jónéhány képet Daniról. Lesz, aki megnézi őket?

http://babanet.hu/album/main.php?album=1593

Z.Zsuzsa,
most néztem vissza a táblázatot...Annyira sajnálom, főleg, mert te vagy a hozzám legközelebb álló pocaktársam! Süncsi már nem lehet annyira a társam, mert Mucskával teljesen egynaposak. Szóval, szia Zsuzsa!

Vali,
Jó, hogy itt vagy megint!Hol jártatok síelni?Mi egyfolytában a lehetőségeket böngésszük most, március elején szeretnénk menni.Ha sikerül valami meleg ruhát szerezni akkor már hathónapos pocakomra...Babák jól vannak?
Jó, hogy túl vagy a rosszulléteken.

Szia

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Szia Zsuzsa!

Én is úgy érzem, hogy be jelentkezem a 3D-re. Megérett rá az idő. Hátha egyszer felhőtlenül tudnék örülni én is.

Süncsi! Jó a felénél lenni, csak ez a délelőtt nem az én napom volt. Innentől jobb lesz.

Ildi! Várunk köztünk.Kép

Timcsi!

Pár héttel ezelőtt az alvással sem volt semmi gondom. Szerintem ez a terhesség előrehaladtával jár.

Bori!

Köszi a gratulációt a 20 héthez.

Eddig ilyen voltam Kép
most már Kép és egy kicsit jobb kedvű.
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Látod Mucska, momdtam én, hogy csak az a csaj nem normális, így rádhozni a frászt. El kéne tiltani az uh géptől !!!

Puszi
Chello
chello
 
 


Sziasztok!

Így jár az, aki nem mindig tud benézni ide: alig győzlek olvasni benneteket, pláne most hogy apa is itthon van betegen. A láza szerencsére mára lement, de most meg annyira fáj a torka, hogy még reggelire is csak levest tud enni. Én + a lányok szerencsére nem kaptuk el. Most Lili is itthon van a héten, oviba a hótól úgyse tudnám vinni (Érdről Pestre). Reggeli öltözéstől én is néha idegbajt kapok, mire a két lányom elkészül. Mikor lesz már meleg, hogy ne kelljen ennyi cuccal küzdeni?

Soraya: Nekem is van/volt vérrög a méhszájamnál. A 11 héten derült ki, 3 hete még megvolt, holnap majd kiderül, hogy felszívódott-e már. Szerencsére eddig panaszt nem okozott. Elvileg sokat kéne pihenni vele, de hát két gyerek mellett&#8230;

Mucska: Nem lesz semmi baj, és lehet hogy csak ez az UH-s csaj béna!!! Nyugi!

Nekem egy pár napja elég sokat keményedik a pocakom, és eléggé nyilal is alul, remélem azért minden rendben. Mind a két terhességemnél elég hamar kinyílt a méhszájam, de ez most nagyon korai lenne még.

Zsuzsi, Zsuzsa: jók a pocis képek!

Tali: nekem bármikor jó, főleg ha a Bartók Bélán lesz, 20 perc alatt ott vagyok.

Holnap délután UH a kórházban, már nagyon várom!!!


Pussz:
Lino
19+6
lino
 
 


Nekem babakocsi témában annyi van az agyamban, hogy ki kell harcolnom egy tárolót a házban, mert nem fogom felcipelni a negyedikre!
Van egy pár tároló lent, van amire ki is van írva,hogy BABAKOCSI TÁROLÓ, ennek ellenére a mamák akik a földszinten és az elsőn laknak, azok berendezték maguknak spájznak! Kompletten polcokkal, befőttekkel...mindennel. MIkor odaköltöztünk, kérdeztük, hogy van egy esetleg bicikli tárolási lehetőség, és erre azt mondták, hogy NINCS.
Na most majd ha aktuális lesz, akkor irány a közös képviselő, és addig harcolok, amíg nem adnak egy zárható babakocsinyi helyet!

Timi
hmmm
 


Bori, megnéztem Danikádat, tündéri. A legjobb amikor a járókában alszik de persze azért sílécekkel sem semmi . Kép

Chello
chello
 
 


Mucska!
Szerencsére én egymás után olvastam a leveleidet, így rögtön megnyugtattál a második hozzászólásoddal!Szóval minden rendben!Én nagyon közel lakom a Mega Toys-hoz, ugye ott voltál uh-n?Beszaladjak a dokinőhöz?!
Legyen jó kedved, legközelebb talán megtudod a nemét is.De tényleg nem az most a fontos,hanem hogy minden rendben legyen.

Chello,
remélem, lassanként elmaradnak a rosszulléteid!Ha valaki, hát én(is) átérzem a kínjaidat.De egyszer vége lesz,tuti.Én már majdnem feladtam akkoriban...Kitartás.

Bori

Ui.:most megyek arcmasszírozásra, van valakinek kedve csatlakozni...?
drbusborbala
Budapest, XX.
 
 


Bori!

Gyere szaladj le a doki nénihez. Csak az a baj, hogy Szegeden van! De szívesen látlak, ari vagy!Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska
 
 


Lino: akkor szurkolok holnap!
Nekem is pihennem kellett volna a mély tapadással, de elmaradt! Kép
Apának további jobbulást, és MEbukain!!!

Mucska: te jönnél a talira? Válaszolsz a kérdésemre?
Amúgy szerintem is itt a 3D ideje...

Bori: az album szuper, ha a sorrend nem is az! Kép
Amúgy megbocsátottam. Gondoltam elnéztél felettem! Kép
Amúgy az elején nagyon sűrűn vagyunk. Az az egy hét nem szamít a végén már!!!

Chello: szívesen. Én is vállogattam abból, amit kidobott a gépen a kereső. Ezt ítéltem érdemesnek.

Timi: könnyen lehet, hogy focizik. Az enyém is csinálta ezt 2-3 hete. De éreztem is a rúgásokat!

BTimi: passz! Az árakat nem tudom. Akkor várj a 20. hétig!

Zsuzsa
zerko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?