Jo reggelt minden kismamanak!
Mar tegnap este meg akartam irni, hogy milyen volt a kismamatorna, de nem ment a net.
Az elsö 30-40 percben tornaztunk, volt egy kis bemelegités, meg erösitö gyarkorlatok, többek között gumiszalaggal. Aztan volt egy kis légzésgyakorlat és utana lazitas. A többieknek mar nagyon nagy hasuk van, egy csomoan hamarosan szülnek. En voltam a legkisebb-pocakos. A nö, aki tartotta a tornat nagyon rendes volt, külön foglalkozott velem, mivel uj vagyok és végig németül beszélt (nem svajci dialektet, amivel sajnos még problémaim vannak).
Az a baj, hogy csak hetente egyszer van, ugyhogy otthon is fogok még mozogni.
Bori!
A kismama tornan voltak olyan gyakorlatok, amibe beépitette a csaj a medenceizmok mozgatasat.
En is nagyon szeretem Finnorszagot, én latogatoban voltam ott, mikor a batyam ott dolgozott. Nagyon szép és az emberek is szimpatikusak voltak (a batyamnak csak jo tapasztalata van).
Bellana!
Képet akarunk! Képet akarunk!
(jo, jo, hamarosan én is teszek fel)
Kinga!
Örülök, hogy vége a vizsgaidnak, pihenj sokat! Olyan jo ez a készülödös idöszak! Van olyan anyuka ismerösöm, aki azt mondja, ez a par honap volt az életében a legszebb idöszak.
Soraya!
Mar megszoktad Finnorszagot? Miota vagy ott? Es mit galyazol?
Goca, Chello,
Nekem nagyon szimpi volt a szülökad, ha nem is azért, hogy abban szüljek, de a vajudast lehet, hogy ki fogom probalni benne.
Zsuzsa,
Szép a pocakod, tényleg nagy mar! De ez annyra függ a felvételtöl is, lehet, hogy egészben teljesen masképp mutat.
Zsuzsi,
A kilokkal kapcsolatban teljesen igazad van, csak a hirtelen sulynövekedéstöl valahogy megijedtem. Mar nem izgat annyira, odafigyelek az evésre, mozgok egy kicsit és lesz ami lesz.
Mucska!
Ma vagyunk 20 hetesek! Olyan gyorsan megy az idö!
Amint tudsz, jelentkezz, hogy mi volt a dokinal!
Latom, odaért a hoesés! Itt tegnap is egész nap esett, olyan gyönyörü nagy ho van!
Szép napot,
puszi mindenkinek
Süncsi
20