Klár: nálunk is szokot hajnali"nemakarokaludnijátszatokmárvelemis" ébredések lenni. Ezek szerint még később is várható?
Momo: kocsivásárlás
, voszont legalább már az egyik nagyszülő tudja az unokát, ráadásul még örömmel is fogadta
.
Kangi: nagyon nagyon örülök, hogy Julcsi elérte végre a görbe alsó értékét. Látod nem kell aggódi, szépen lassan beindul ő is
. Dejóóó
. Fotókat megnézegettem, tüneményes leányzód van!!
Andy: édes Márk nagyon klassz kutyusa van
Olyan nagy fiú már. Örülök, hogy jól eszik már
Gombóc: nagyon fogok a holnap napra szorítani, meglátod minden rendben lesz! Zsombi nagyon értelmes. Mikulás
. Eddig soha nem volt görcsöd ilyenkor?
Maci2: nagyon sajnálom az eredményed. A pajzsmirigyet biztosan be tudják állítani , szerintem a cukor sem annyira vészes még, főleg, hogy terhelt érték. Van egy emberke , aki gyógyteával tartja , vagy normalizálja a cukorbetegek értékét.Igaz téged még nem sorolnálak od!!Ha gondolod utánnajárok és elkérem a címét. Amúgy ő volt nemrégiben a Fókuszban is. Köszönöm a segítséged a hozzátápiról, aranyos vagy
.
Azúr: szegény Artúr, majdcsak kinövi!Vagy legalábbis a krémek hatnak neki .
Manó: munkahely miatt sajnállak
, nehéz döntések, az biztos.
Psandi: papírzsepi evészet
, nem hiszem hogy baja lenne tőle.
Heppi: éjszaka-hajnali ébredés nálunk is van, valami jó ötlet engem is érdekelne!
Magdi: Zsuzsi szépen fejlődik
.
Urszila: Julka fotója nagyon édi ahogy hintázik
.
Nadi: jobbulást kívánok, múljon el minden betegség mielőbb!!
Évi: aranyos Petra ahogy ül. Magától ül fel? Mászással ti hogy álltok, azaz az előjeleivel? Nálunk Robó nem akar megmaradni hason.
PIldi: köszi a tejbegrízes tippet
és a főzelékekkel még azt hiszem tényleg várok.
Elnézést akinek nem tudtam már írni, de kissé elfáradtam mire a végére értem, amúgy sem voltam aktív, mikor leültem a gép mellé.
Köszönöm mindenkinek az öteleteket kakiügyben. Nem igazán állt még helyre sajna. Azt mondta az egyik ismerős védőnéni(aki még hasznos taácsokat tud adni), hogy addig ne adja mást gyümin kivűl, még be nem áll a széklet?. Szerintetek? Tudom, hogy rengeteg oldal van a neten, ahol receptek vannak, de írnátok majd nekem, egy két nálatok bevált ételfélét, hogy hogyan készítettétek el? Köszi előre is.
Még egy kérdésem lenne, biztosan tudtok segíteni: nálatok mikor kezdtek el mászni a csemeték? nem gond szerintetek ha Robó hason nem akar lenni és nem indult még be nála a mászási reflex? Ülni ügyesen ül, ami meg szerintem korai (15én volt hat hós), igaz nem magától ül fel, de ha segítek neki, akkor csomó ideig ücsörög és úgy játszik.
Lassan elbúcsúzom, jó éjt mindenkinek: Anita