Új privát üzeneted érkezett!

Meli

A kerilányom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és jelentem valamelyik nap én is megcsináltam a tesztet, és tök fáradtan 35 évesnek jött ki, és májusban annyi is leszek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helyes, itassunk le minden édes kisgyereket, aki nem a miénk! :wink: :twisted:

Ditke, beszállsz az iwiwezésbe???? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli: ezek alapján jó dokinál voltál. Örülök, hogy sikerült kiöntened a lelked, szó szerint. És látod, máris jobban érzed magad!!! Hány üléses lesz a kezelés?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

ditke:nehari hogy kisfiúnak néztem! Neked sincs még babód? Bocs de van itt még sok mindenki akit nem ismerek.Te is köztük vagy. :oops:

Kép
Kép
melánia

De ez a Buckler alkoholmentes vagy nem? :oops: :shock: 8)

Rana

Oké, benne vagyok! :wink:
Szerintem Zsu is benne lesz majd! :wink: :D
Vendég

puszi:hát ezt nem mondta.Kellett volna? Én meg nem kérdeztem.Bár most azon morfondírozom hogy mennyibe fog ez nekem kerülni.Végülis kórházba van ez a doki és nem magánrendelésen.

Kép
Kép
melánia

Meli

Nem haragszom! :wink:
Nekem sincs, csak két vetélést tudok felmutatni!!!! :( :( :( De azok sem spontánból lettek! :(
Lombik és inszem még nem volt, a Closti+tüszőrepi már kétszer bejött, ezért maradunk ennél a felállásnál egyenlőre! :wink:
Vendég

puszi:igen most jobban vagyok.De nagyon érdekes hogy utánna is olyan "kiborultnak" éreztem magam.Vagy nem is tudom,hogy hogy fogalmazzak.
Azonnal felhívtam a párom hogy merre van mert azt éreztem sírva hogy na most van szükségem egy nagy ölelésre.

Kép
Kép
melánia

ditke:hú vetélés? Nem semmi.Én még soha nem voltam állapotos.De akkor neked is nagyon nehéz lehetet felállni a gödörből.
Az jó ha nem kell lombik meg inszem sem.Akkor minden rendben nálatok.

Kép
Kép
melánia

Ditke, és Closty miért kellett? Nem volt pé-d? Vagy bizti ami bizti alapon???? (Csak azért kérdezem, hogy érdemes-e a Clostyval kísérletezgetni "szabadidőmben")
Visszajelöltelek. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ditke:én is vagyok iwiwen.

Kép
Kép
melánia

Meli, még én sem voltam terhes soha életemben. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana:nekem is volt már clostylos kezelésem.Az elöző is az volt.Meg az inszemek és még 1-2 lombik.

Kép
Kép
melánia

De nálad mi is a baj, Meli?? Miért kell lombik? (Elfelejtettem... :oops: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tudom ki maradt ki: Tücsi, Nyulasz!!! IWIW???? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

A Closti biztos ami hót ziher alapon megy!!!!! :wink: :lol:

Nem volt egyszerű, sokat voltam már a gödör mélyén, most is éppen afelé tendálok! :( Nyáron is volt egy ilyen! :(
Azt hiszem minél "öregebb" vagyok, annál nehezebben tudom feldolgozni a sok sikertelen hónapot!!!! :( :shock: :roll: Aztán eszembe jut hogy másnak ennyi idősen már 2-3 gyereke is van! :oops: :shock: Aztán a kedves ismerősök, barátok is biztatnak, hogy Majd ő csinál nekem gyereket!+a sok otromba tréfa, de én ezen nem tudok nevetni!!!! :evil: :oops:

Meli

Küldök pü-t. :wink:
Vendég

Hát a vetélés az nem jó de az-az elönye hogy akkor lehet tudni hogy sikerülhet.Így meg mindig felmerül bennem hogy vajon sikerül-e a megtapadás.
Értitek hogy mire gondolok? Nem kívánom senkinek a vetélést csak....értitek ti ugye hogy mire akarok kilyukadni.?

Kép
Kép
melánia

Hát ne is mondd, Ditke, tőlünk is kérdezte egy "vicces" ismerős, hogy kell-e segítség. Csak idétlenül heherésztem ("én kértem elnézést"), pedig azt kellett volna mondani, hogy kösz, de TŐLED nem. :evil:

Én már írtam, hogy azt nézegetem az iwiwen (ismeretleneket is :oops: ) hogy hány évesek és van-e gyerekük (illetve hány). És ha találok olyat, aki annyi idős mint én gyerek nélkül, akkor kicsit megnyugszom. Szégyen-nem szégyen. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.15 18:28-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

rana:kiskatona szám,nem is nagyon szoktak osztódni sajnos.Ritkán van beültim.Jobb v. bal petevezeték elzáródva.Nem tudják mert mikor melyiket találták.
Illetve az útobbi laparnál a jobb a bűnös.Dokim szerint elnézte az elöző doki.Ami neki a bal az nekem a jobb oldalam tudod ha szembe van velem.

Kép
Kép
melánia

Meli

Én értem mire akarsz kilyukadni! :wink: A házidokim szokta mondani ilyenkor amikor magam alatt vagyok, hogy nem MEDDŐ, már kétszer sikerült!!!!

Én is megcsináltattam amit Katica csinál most(Fülöp féle vizsg.), és nekem immunológiai eredetű a vetélésem! :(

Teszek képet a Kerilányomról, remélem nem baj, bár ez egy régebbi kép még!

Nagyon elgondolkodtam az ÉLET dolgain! :lol:
Kép
Vendég

Ja igen, én se tudom sose, hogy most jobb-e vagy bal-e amit nézek a monitoron (tüszők a p.fészkekben). :roll: Jó lesz, ha már babát nézünk, ott úgyis középen lesz! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát van amikor azon veszem észre magam, hogy babakocsis anyukákat-kisbabával bámulok!!!!! :shock: :oops: Ugyan mit gondolhatnak rólam?! :oops: :roll:
Vendég

ditke:írtam pü.

Kép
Kép
melánia

Ditke! Nagyon édi!!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ditke:bejelöltelek.
"szerelmi vallomás":te is jó csaj vagy.Nagyon elegánsok vagytok az utolsó képen.De szegény őzikék v. szarvasok.Már nem tudom hogy mik voltak.Le is puffantod őket????

Kép
Kép
melánia

ditke:és erre az imunra nincs valami gyógyszer?

Kép
Kép
melánia

rana:bennem is van kisördög.A párom mindig mondja hogy ne irigykedjek de nem megy.Sőt ha megtudom hogy valaki kismama az ismerősök közül akkor el kezdem kerülni. :oops:

Kép
Kép
melánia

Én nem! :wink: Apjukom vadász! Akarom mondani erdész a végzettsége! :wink: :D
Egyébként muflonok voltak!

Az uccsó kép most készült aug.-ban egy lagzin!

Rana

Köszi! Tiszta keresztanyja az a gyerek! :lol: :lol: :lol: Tesómmal csak az Anyukánk egy, neki más az Apukája, és amikor mondtam Tesómnak hogy ez a gyerek tiszta olyan mint amilyen én voltam kicsinek, csak a szeme színe és a haja színe más, kiröhögött! Hát nehogy már rám hasonlítson! :lol: Aztán elővettem a képeket, és teljes döbbenet volt!!!!! Mind az Anyuka, mind Tesóm részéről! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ditke:akkor muflonok.Mi lett velük? Vacsi?

Kép
Kép
melánia

Meli

Az ivig kezelés, ami rohadt drága, és volt akkor még anno kísérleti stádiumban a trombocita kezelés én azt kaptam, ez teljesen ingyen volt, mint kísérleti nyúl vettem részt a projektben, de nagyon jó eredménnyel zárult a kezelés, csakhát a baba nem akar összejönni, és lehet hogy ettől csak még jobban rágörcsölök, de én nem veszem észre magamon! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csajok mennem kéne innen.A párom is jönne ide.Meg éhes is vagyok.Na nem a muflonok miatt.

Kép
Kép
melánia

Meli :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ditke:és az a kezelés most már védetséget ad? Vagy mit,érted?

Kép
Kép
melánia

Meli

A mavad átveszi és értékesíti a húsukat.
Vendég

rana:ne légy szomorú!!!!

Kép
Kép
melánia

ditke:aha értem.Muflonok értékesítve.

Kép
Kép
melánia

Meli

Ez jó kérdés!
Nekem anno azt mondták hogy igen védettséget ad most már! De ahová Katica is írogat a családinetes topikban ott azt írta 1-2 csajszi hogy ők német honlapon nem ezt olvasták! :( :shock: A Prof. állította hogy most már rendben lesz minden, de ha babás leszek, jelentkeznem kell náluk mindenképp!!!! :wink: :D
Vendég

Hali!
Vki kérte, hogy írjak magamról mert nem ismer. :D
31 éves vagyok, 171 cm, 61 kg. :lol:
Hol szőke hol barna. 4,5 éve vagyunk együtt a párommal, két éve vagyunk házasok.Mielőtt megtaláltam ŐT, AZ ÁLMAIM HERCEGÉT, már voltam házas...de abban a kapcsolatban sem jött össze a baba (szerencsére így utólag).Volt 3 inszem, utána lettem endogyanús...de senki sem hitt nekem...de már az inszem előtt megvolt sztem...már lombik jött volna...de inkább elváltunk :? mert rájöttem, hogy nem akarom őt a gyerekeim apjának...rengeteg rossz tulajdonsága ott jött elő...közben összeismerkedtem az életem szerelmével így még szenbetűnőbb volt a kontraszt.
Fél évvel azután, hogy összejöttünk megnézettem magam egy dokival Miskolcon akire azt mondták ért az endohoz...de azt mondta, hogy nem valószínű, hogy az. Na, hogy lerövidítsem a sztorit, kb másfél év múlva műtött és akkor 3-as fokozatú volt az endo.Kaptam fél év kezelést, aztán 2 inszem, aztán mentünk volna lombikra, erre lettek cisztáim, műtét, 2 sikertelen lombik, megint műtét...és most itt vagyok megint. Amúgy mindenem megvan még még mindig, semmilyen szervem sem csonkolták, átjárható is vagyok....mégis a dokik a lombikot javasolják minél hamarabb mert az endo egy alattomos folyton kiújukó betegség.
Szedek sokféle természetes szert, mikor mit pl. méhpempő, aloe, cicka, fokhagyma, grapefruit stb.stb.
Örök optimista vagyok, hiszem, hogy lesz babónk. :D
A pszichiáteren mindezek ellenére már én is gondolkodtam mert azért időről időre én is kiakadok.
Mások babáinak szívből tudok örülni, nem irigylem senkitől a boldogságot, nem leszek depis a látványuktól.
Iwiwen fent vagyok...ha vki keresgél Christina Watery :wink: amúgy angol tanár vagyok, és imádom! :D Szerencsére nekem a munkahelyemen megértőek, van a tanáriban endós is 2 spontán babóval :D , az igazgatóhelyettesnő pedig sajna sikertelenül de lombikolt valaha...de ő már későn kezdte és fel is adta.
Hát ennyi jut eszembe hirtelen...

Puszi mindenkinek és kitartás!!!
vizkriszisback

Na lelépek csajok.De nincs teljesen kizárva hogy később még visszanézek.
Azért Jó éjszakát.

Kép
Kép
melánia

Rana, Meli

Ti is nagyon helyesek vagytok! :wink: :D
Vendég

Ditke, akkor ez a trombocita kezelés ez használt, ugye??? Rám is nagyon hasonlítanak az unokahugik-öcsik (szerintem), páromra meg az övéi (némelyik)! Sztem még jobban, mint a szüleikre! Hogy ez miért van???? :roll:
Muflonokat én is nagyon sajnálom... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kösz ditke.
Na mentem.
Szia vizkrisz.

Kép
Kép
melánia

Rana

Igen használt! Sajna volt akinél az első kezelés után abba kellett hagyni, mert ellen reakció lépett fel! :( De én tudtam hogy nekem sikerülnie kell és végig csinálom!!!! :wink: :D És úgy is lett!!!!! :D
Vendég

Meli: felzaklatott a beszélgetés, normális ilyenkor a kiborulás. 1 kezelés (beszélgetés) nem kezelés, pláne az ilyen összetett, sokrétű problémánál! (szerintem mondjuk a "szimplább" problémánál is több kell, mert olyan szimpla eset nincs, amit 1 üléssel meg lehet oldani - ez az én véleményem) Ha kórházban van, akkor elvileg ingyenesnek kellene lennie!

Kép

Kép

*puszedli*

Vizkrisz, sajnálom. :( Mármint a viszontagságokat... Nekem is van egy kedves ismerősöm, szokott minket néha olvasni (szia! :) ), és ő azt mondja, az Arwen torna jó az endosoknak.

Amúgy miből gondoltad, hogy endod van (mik a tünetek)? Mindenkitől ezt kérdezgetem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nahát,ennyit pofázni :shock: :lol:
VizKrisz!
Hű,nem semmi a sztory :shock: bár én "ismerlek"régről,innen,de így egyben sosem olvastam a történeted.Na és most hol is tartotok?Mikor lesz a kezdés?
Meli!
a jól láttam,hajlandó tp-re venni.De miért csak két hétre?
Ditke!
Bátor vagy,hogy belementél a kisérletbe,de asszem én is vállaltam volna.
Petne!
Fotóóóóóóót!!!
Dezsi!
Barnamentes éjszakát és ébredést!!!

Jók legyetek csajok,holnap jövök.Drukk a szurkálóknak!!!
Vendég

NYULASZ, jó hogy megvagy! IWIW??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
Megy a privi
Vendég

Ja,még annyit,hogy holnap leszek,és mindenkit jelölök is,de most mennem kell ágyat húzni,a gépet meg kapcsolom ki.
Vendég

Vizkrisz: sok mindenen átmentél, optimizmusod irigylésre méltó!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?