Sziasztok!
Jol vagyunk, Aron az utobbi napokban eleg sokaig fent volt estenkent, es rendre elaludtam mellette, igy nem tudtam jonni.
En folyamatosan irogatom, miket mond mar Aron. Gyakorlatilag amiota jar, azota nagyon sokat fejlodott ezen a teren:
anya, apa, mama, tata, papa, haji (hajo), hijado (hirado), teja (tea), átádé (kave), ama (alma), pah (hapi kacsa), neni (nenire is bacsira is), mba (gomba), Koji (Kori, az apjat hivjak Korinak), haj, kot-kot, la-la-la (vau-vau a kutyara), cica, cici, nyuti, auto (ez a kedvenc, gyakorlatilag minden mondataban benne van)
Megvolt az elso aranykopese is:
Eszrevettuk, hogy mondja hogy Koji (az apja neve), es megkerdeztuk, hogy azt vajon tudja e, hogy hivjak anyat. Erre O ram nez, es mondja: Cici
Boginak jo kis beszelokeje van.
Viki,
Remelem, nincs gond Fanni orrmondulajaval!
Szerintem meg egyatalan nem gond, hogy nem beszel meg Fanni! Aron az "auto"-n kivul mast ebben a korban nem mondott.... azota meg... minden nap latom a fejlodest!
A pici babakkal mi van? Ugye rendben van a betegeskedo!
Boszi,
Nem rossz dolog ez a webaruhaz! Ha napi egy-ket ora munkaval ilyen szep osszeg bejon, akkor az nagyon jo!
A monitort vegulis visszaadjatok???
Ettike,
Udv koztunk! Nem semmi almod volt! Tok eletszeru! es eleg ijeszto! Azert ne szulessen meg elobb az a baba, ha nem muszaj!