Deni, Johi,
És ezt a Schüssler féle dolgot hol lehet venni?
Mondjuk gyógyótárban?
Deni,
Bálintodnak hatalmas gratula az ottalváshoz, nagyon ügyes kispasi
Bencus lépcsőzéséhez is gratula, azért ilyen korban nem semmi teljesítmény
Adél nálunk még mindig kéri a kezemet, h fel tudjon menni a lépcsőn. Vagy legalábbis a korlátba kapaszkodva húzza fel magát.
Szellőke,
Hát nem semmi a csajod, h magától letette a cumit
Szerintem ez igen nagyon szó!
Ja és bocsi, de nem válaszoltam az influenzás oltásra
Szóval az szerintem ki fog maradni Adélnál, mert nagyim is tavaly beoltatta magát és aztán ugyanúgy elkapta, de olyan szinten, h kórházban kötött ki
Pusziszkodó pasid nem semmi
és gratula Eszternek is az éjjeli pisimentességhez
Fenci,
Én szívesen ajánlanám a dokimat, mert már többször bizonyította, h nagyon alapos (eddig egyik terhességem sem (volt) zökkenőmentes) és nyugodt. Neki csak magánja van, mert nem rég ment nyugdíjba. Az árak korrektek. Mondjuk van egy fajta stílusa, ami vkinek vagy bejön vagy nem. Viszont az uh-s gépe nem a legmodernebb.
És hogy a cukorbetegségben mennyire van otthon? Szerintem minden nődokinak vmennyire tisztában kell vele lennie
de én úgy emlékszem, mintha Kisün azt írta volna, h igazából a diabéteszes tanácsadás a lényeg
Evicuska,
BP-nél Zsanci szült. Kovács Zoltánt illetően sajna nem tudok segíteni.
Johi,
Nevekkel nagyon nem állunk jól. Amiket én mondok Apának nem tetszenek neki, de persze ő meg aztán abszolút nem ötletel
Annyira csajra készültünk és csaj névben annyi ötletünk volt, h most a fiúnevekkel nagyon meg vagyunk lőve. De pl. terítéken volt a Csaba, Dorián, Loránd, Arthúr.
A szülési és gyermekágyi, azaz a tgyás az ugyanaz, ez az, amit 168 napig adnak. Elvileg úgy van, h szülés előtt 4 héttel már el lehet menni tgyásra, de ha jobban megéri szülésig táppénzen maradni, akkor a szülés után is el lehet kezdeni. Nekem Adélnál így volt és a tesónál is így lesz. Nekem a tp duplája a tgyásnak. És egyébként Zsancinak tök igaza van a kiskönyvet illetően. Nekem se nézte meg a kutya se, simán kifizettek mindent.
Ja és igen, emlékeim szerint a tp beleszámít a 180 napba.
Gabi,
Babajoghurttal kapcsolatban még az jutott eszembe, h én pl. úgy csináltam, h vettem sima bio joghurtot és abba belekevertem pl. banánt. Mi nem is próbálkoztunk babajoghurttal.
Dia,
Sajna én egyiküket sem ismerem.
Macs,
Hűde szép méretei lettek Álmosnak, ahhoz képest, h pár héttel ezelőtt mennyi volt
És nagyon drukkolok, h a legjobb időben induljon meg a szülés!!! Ezt a könyvet én is megpróbálom beszerezni.
Rylie,
Én annyira pesszimista vagyok az ilyen fajta munkák terén, h nem vágnék bele
Borka pedig gyöngyörű és tényleg olyan, mint Kamilla csak más színekkel
Fibi,
Meló szuper
Azt meg majd meglátod, h Ábelnek melyik tetszik jobban, a Csana vagy a babysitter. Bár talán, ha ennyire társasági, akkor bizti jobban feküdne neki a Csana
Pocak,
SZIA!!
Nem ér ám zugolvasni, csak akkor, ha te is mesélsz magatokról!!!
Tinu,
Csak pozitívan!!!
Párodnak drukk, h mielőbb legyen új meló!!! Te pedig ne idegeskedj a kilók miatt!!! Csajod haláli az első képen, az a pofavágás, mintha csak Adélt látnám
Szépek vagytok nagyon!!
Linhbaba,
Én immáron lassan kétéve szültem Széles Áginál. Nem fogadott volna, csak ő volt akkor éppen ügyeletben. Szerintem remek munkát végzett, én nagyon meg voltam vele elégedve. Homeopátiás szereket adott a vajúdás alatt, ha kellett ott volt és pátyolgatott. Hihetetlen erő volt benne, amikor párommal ketten tartottak állva és én meg ezerrel nyomtam. Tartotta bennem a lelket, jól bírta a nyávogásomat
Egy szó, mint száz tényleg szuper volt. Ahhoz képest, h „csak” ügyeletesként volt ott 100%-osan teljesített, majdnem olyan volt, mintha a fogadott szülésznőm lett volna. Egy dologról nem tudok egyedül nyilatkozni, még hozzá a gátvédelemről. Először úgy volt, h megpróbálják gátvédelemmel, de aztán vmiért úgy döntöttek, h vágtak. Szívesen megfogadnám most a másodiknál, de ez a gátvédelem dolog az, ami visszatart. Nekem ez most egy vesszőparipám és nagyon agyalok rajta, h mi legyen
Csecsemőst én sem fogadtam, de nekem nem is volt velük problémám. Amikor baj volt, akkor segítettek. És nekem a legkedvesebb Magdika néni volt
Opti,
Sajna nem tudok segíteni Bálintok ügyében.
Ríd,
Szuper, h Borid jobban van és remélhetőleg tényleg kinőtte az asztmát
Zsanci,
Miért kell megválnotok az ovitól? És milyen sulit kerestek?
Mi sajna megint betaknyoltunk
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, ti hogy felezitek a coryzaliát a dednek?
A tájékoztatón az van, h felet kell neki adni.
Ja és a védőnő is nagyon rendes. Mára ígérkezett, 10 órára és még mindig nem érkezett meg. Úgyhogy próbáltam felhívni, mire ő kinyomta. Végülis ráérek egész nap malmozni és várni rá