Új privát üzeneted érkezett!

Mármint egyedül megy Dórikám...
emesedora

Sziasztok Lányok,

A 2007tavasziak-tól vagyok (amikor becsatlakoztam gondolkodtam, hogy hova írjak, végül a kortársak mellett döntöttem, de ide is be-bekukkantottam, viszont írni még oda is alig van időm).

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni:
Ismeri valaki Dr. Rákóczi Ferencet, esetleg jár valaki hozzá a gyerkőccel?

Egy pesti kolléganőm javasolta, mint homeopata orvost, ezért érdekelne valami személyes tapasztalat.

Előre is köszönöm!

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

ELSZÁLLT, AMIT ÍRTAM........áááááááááááá...

sno: ha a homeopátia a lényeg, akkor nagyon ajánlom!Szerintem Tatabányán ő ért hozzá a legjobban. Nem híve nagyon a többi gyógyszernek, oltásnak.

Mi régen hozzájártunk, de a stílusa miatt eljöttünk. A nagylányom félt tőle, mikor kicsit volt, valószínű, mert pasi. Nőhöz mentünk.
Van aki esküszik rá, van aki eljött tőle, de tényleg jó homeopata.

Bencém képzeljétek már csak egyszer kel fel éjjel enni, 12-1 körül. Ma is, aztán reggel 7-kor kelt és akkor kért enni! Tündér... Tudja, hogy anyuja hulla fáradt. Valami vitaminon gondolkodtam, a gravidám elfogyott, lehet, kéne szedni valamit, mert nagyon fáradékony vagyok. Vagy csak a három gyerek?:) Napok óta Emese leckézése is tök kifáraszt, muszály csinálni persze, de komolyan engem terhel, majdnem két óra tanulás-gyakorlás. Hát még egy gyereket???
Alig várom az őszi szünetet :))

Na megyek, elaludt mindkét pici, ez elég ritka alkalom, hogy együtt alszanak, addig elágyazok és lefürdök.

Sziasztok

Szilvia

UI: ma leadom délután a leopoldis rendelést. Lola és Cirmike rendelt akkor, illetve én.
emesedora

Tényleg: Szilvia, hogy van a kismamaklub kártyád, amit mondtál? A leo-poldis rendeléshez kérdezem... nagyon kedves vagy különben, hogy felajánlottad.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Kettő hete még a babanetre sem léptem fel, nemhogy még olvastam volna :(
Milyen jó hírekre jövök :lol:
Gratulálok az újdonsült anyukáknak!! :)

Velünk minden OK. Dávidka a kiságyában alszik. Szopi után, cumi, hason ringatás kicsit és megy hasra a kiságyba. Este 7-8 után eszik, alszik és felkel még olyan 10-11fele enni, meg éjjel egyszer, de visszaalszik nincs gond. Éjjel nem kakil, így nem teszem tisztába, mert ahogy hátára teszem kipattannak a szemei. Ma, meg tegnap 7-7 óra maradt ki és aludt, így én is tudok pihenni.
Kata velünk alszik. Volt, hogy párszor elaludt a hintában, de már be sem akar ülni. Tegnap aludt du. 2 órát, este meg 3/4 11-kor aludt el. Hát ez van.
kettő hete tejet iszik és többet, mint tápszert, nem forralom. Kakaót is szereti.

Mi holnap megyünk Győrbe az Árkádba, nincs a gyerekeknek sapkája, meg Gyuri akar magának vásárolni. Nekem felejtős egyelőre, mert a kismama nacik nagyok, a sima Kata után vásárolt nacik, hát be tudom gombolni, de rálóg a hasam. Szóval várok még. Esetleg cipő vagy felső szóba jöhet :D

Vki még régen kérdezte: Kata gumicsizmáját a neten rendeltem, egy anyukától, babaszobán keresztül. 1xxx Ft volt már nem tudom.

Mellékelek képeket. Még Kata szülinapjáról sem tettem.
Nem ígérem, de vhogyan nagyon szeretnék visszaolvasni, azért tudjam kivel, mik történtek.
Köszönjük még egyszer Erikának a fincsi tortát :wink:

Kata gyurmázik, szuper ez a playDoh gyurma.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok,

Szilvi,
nem használtam még, de nagyon sok helyre jó, olcsóbban lehet vele vásárolni. Láttam a leopoldi honlapon, hogy elfogadóhely. Leírom a számát, szerintem az elég.
Bogya Szilvia: 021334

Vonalkódja: 266000131900

Remélem így jó lesz.

Egyébként a www.babamamatudakozo.hu oldalon lehet igényelni ezt a kártyát, ingyenes. Rengeteg helyen lehet vele kedvezményesen vásárolni, fizetni, nemcsak baba boltokban, hanem éttermekben, szállodákban, orvosoknál, fordrásznál, stb, az ország egész területén. Pl Esztergomban az élményfürdőben is jó :D
Igényeljétek, csak pár kattintás, és ha csak egyszer spóroltok vele, már megérte.

Üdv,
Szilvia
szilvia1981

Sőt, még apósomék is rajta vannak a kedvezmények listáján, mint cserépkályhaépítők!
Apóst bepalizta a marketinges csaj, hogy hirdessen a portálon! Bár lehet már lejárt az 1 év, amit kifizetett. Viszont neki is van kártyája így, itt van nálam, csak nem tudtam, hogy ez az amiről írtok. Most már képben vagyok. Még soha nem használtuk a kártyát... :oops:

Szilvi,
Gondolom úgyis írsz ha megérkeznek a cuccok. Mennyit ír szállításra? Majd egyik reggel mennék fel érte, ha bevittem Rékát oviba.

Egyébként jól vagyunk.
Hétvégén lemegyünk anyuékkal a Balcsira téliesíteni a kertet... Remélem szép idő lesz!

Jó hétvégét mindenkinek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat.

Tegnap délután hoztuk haza a kis Lizit mind a ketten jól vagyunk. Tejci alakulgat itthon már több van remélem beindul rendesen.Szabó Elizabet 2008. 10.04. 23óra 45-kór született 22 óra várakozás után.
Szombat hajnal negyed 3-kor felkeltem hogy pisilni kell és az elöszobában elfolyott a magzatvizem.Bementünk a korházba a nst után Pazár vizsgált meg, fájásom nem volt, azt mondta 1 ujjnyira vagyok nyitva és a baba feje még nem rögzült és feküdnöm kell. A páromat is hazaküldték hogy még baba soká lesz. Lefektetett a szülésznő egy szülöszobába ott feküdtem 14 óráig óránként nst-n 20ig ment menszesz görcsökkel de reggeltöl már a Dr Bennya volt. Aztán 14 órakor megvizsgált és mondta hogy sétálni kell mert rögzült a baba feje innentöl a párom bejött és sétáltunk enyit még soha. és a doki kézzel tágitott este 8-kor az oxitocintól lement a Lizi szivhangja ezért leálitották és oxigént kaptam aztán séta 10 körül cukrosvizes infuzióval fedoppingoltak
aztán 11óra 20 körül újból tágitott és beindultak a fájások oxitocint bekötöték és 3 4vagy 5 nyomásra kint volt igaz a doki segitet kinyomni. Nagyon rendes volt a Bennya pedig ügyletben volt (48 órát ügyelt) a szülésznők is mindenki probélta tartani a lelket bennem.

A korházban azt hiszem 21 óra előtt szülnek 4*24 óra aki utána 5*24 óra!! UTOLSÓ NAP MONDJÁK MEG HOGY MEHETÜNK VAGY MARADUNK!!!

ITTHON VAGYUNK!!!

TGABINAK GRATULÁLOK A KIS GÁBORHOZ!!!!
SOk TEJCIT!!!
Gábor 8.-án született 11 óra 58-kór 3450g 52cm .
Mind a ketten jól vannak.
Gábort sajna még nem láttam. ma már rooming-in-ben vannak telefonon mondta.

Sziasztok!

Bocsi hosszu lett.

Képeket majd teszek fel.

Kép
xytimi

Sziasztok!

Cirmike, Lola: megrendeltem. Írtam Cirmike privit, Lola emailt. :)

Timi és Gabi nagy-nagy gratula, sok tejcit, jó egészséget!!!

Sziasztok, Szilvia

Megyek, mert Bencus éhes!
emesedora

Sziasztok!

Gartulálok Lizihez, és Gáborhoz!!!

Sno Orsi, mi a Rákóczihoz járunk, mit szeretnél tudni róla?
v.erika

Sziasztok!

Nem tudom mi van/volt ma a fiammal. Vagy az idő tette, vagy megint egy fog lesz a ludas, de reggel már fél 9-kor felkelt a tőle megszokott fél 10, 10 helyett. 11-től kezdve álmos volt, de aludni csak 5 után aludt el. Addig nyomatta a hisztit. Enni alig evett ma valamit. Viszont almát enni kedve volt velem. Na persze az is csak morzsácska volt amit evett.
Sírva ébredt a délutáni alvásból. Fürcsinél megnyugodott. Vacsizni pár kanállal evett, aztán kész. Tápszert sem ivott sokat.
Jó kis éjszaka elé nézek. Ilyenkor ha napközben nem eszik éjszaka pótolja. Párom is éjszakás, de lehet hogy én is az leszek, csak más munkakörben.
Amúgy jól vagyunk. Fájdogál néha a hasam, de nem vészes. Megmértem a pocim és kerületre Danival születése előtt 5 nappal volt ennyi, sőt még 10 centivel kevesebb.
Kilóra viszont még mindig plussz 2. Nem tudom miből gyarapszik. Rajtam nem látszik, hogy tőlem venné el ami neki kell. Vagy hosszú gyerek lesz kicsi súllyal vagy nem tudom.
Erre még várnunk kell egy kicsit.

Gratula Timi Lizihez! Sok tejcsit kívánok! Várjuk a képeket.

TGabinak is gratula! És szintén sok tejcit az Ő picurjának is.

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Először is gratula Tgabinak a Pici Fiához, jó egészséget mindkettejüknek!

Edi!
Nagyon jók a képek, sokat nőtt Dávid, nagyon édes, látom már Ő is mosolyog és ahogy "együtt" játszanak, tök jó hogy így összeraktad őket. A Play Doh gyurmát mi is imádtuk/imádjuk még mindig!
De jó hogy legalább az egyik a saját helyén alszik. Nem baj, majd Kata is előbb-utóbb megtanulja! Jó a kép a csajról, ahogy ő is a hordozóban van!

Timi, üdv itthon, sok sikert a szopizáshoz, ügyi a lányka ha megy Neki! Otthon egész más, tényleg!
Gabival meg tök jó, hogy majdnem egyidősök lettek a babók!

Emesedorabenceanyu!
Noé is egyre jobban bírja kaja nélkül éjjel!Tegnapelőtt 19-kor evett, utána hajnal 1-kor, tegnap 19.30-kor és 1.30-kor, utána csak fél5-kor (az már majdnem reggel). Jó lenne ez így maradna mostmár...
Mi is 5 kg felett vagyunk, ahhoz képes, hogy fele ekkorán kezdtük, mikor hazajöttünk! Nagy tokás a tökimökim! :)
EGyik nap ittam Karamalz sört (egész jó íze van, 2-szerre ittam meg!), most vagy ettől több tejem lett, vagy kevesebb is elég, de sokszor még egyik cicit se eszi ki teljesen, a másik meg majd szétdurran! :? (Eddig majdnem mindig 2 cici kellett!)

Jó éjszakát és szép hétvégét mindenkinek!

lola77

Sziasztok!

Lola: én is vettem, de mivel alapból semmilyen alkoholt sem szeretek, a sörtől irtózom, nem tudtam meginni. Apa itta meg. Neki nem lett tőle több teje :)

Megyek, Emesével tanulok, majd valamikor jövök hosszabban. Szegénykém köhög, de azért úgy néz ki, elengedem suliban, emiatt ne hiányozzon. Délig kibír ott lenni. Úgy néz ki, találtunk neki néptáncot, az a tanár tartja, aki az oviban, nagyon szerette. Szerdán délután Kertvárosban. Tök jó...

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Szilvi, Erika,

Köszi a választ!
Igazából az érdekel, hogy ő egy sima gyerekorvos, aki a homeopátiát részesíti előnyben? Fogad úgy is minket, hogy még nem vagyunk átjelentkezve hozzá, és akkor ha szimpi ott megbeszélem vele, hogy átjöhetünk-e? Hol is van az ő rendelője, mennyien szoktak nála lenni?

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!
Szia Orsi!

A sárberki lakótelepen van a rendelője, egy zöld épület, amiben patika is van másik bejáratnál, meg felnőtt rendelő. A sárberki sparhoz közel van, onnan pár méter.
Vannak nála sokan, ha olyan beteges időszak van, meg hétfőnként gondolom, mint a mi dokinknál.
Szerintem telefonon kéne először felhívni, hogy mikor menjetek, szeretnéd ezt megbeszélni vele (mármint átmenni hozzá) és ő megmondja.

Igen, sima gyerekorvos, de biztosan végzett homeopata.

Lola: az szuper akkor Neked is. Múltkor is láttam már Noén, hogy nagyon szép kis gömbölyű. Ügyesek vagytok. Van úgy, hogy Bencusnak is elég a cici és nem kér tápit. Gondolom, akkor több tejci van.

Na megyek, kiteregetek.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Na, leleveleztem a leopoldis nővel, elég volt beírnom az adataimhoz az igényelt klubkártya számát és akkor figyelembe veszik a kedvezményt.
Azért nem tudom Szilvia a tiedet használni, mert azon a néven kell lenni, amin a rendelést leadták. És regisztrálva kell lenni természetesen így a leopoldin. Azért köszönöm még egyszer, rendes vagy!

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Xytimi
képet már nagyon várjuk a kis Liziről :lol:
Tejcid meg biztos,hogy beindul,ha ilyen ügyesen kitartóan csinálod!!!!!!!!!!

Tgabi
gratulálunk kisfiad születéséhez,jó egészséget és sok tejcit kívánunk!!!!!!!!!
Ha tudsz majd gyere képekkel is :wink:

Szilvia
én ma igényeltem babamamatudakozós kártyát,de elég ha csak az adatokat kitöltöm és elküldöm?Semmi visszaigazolást nem láttam róla,hogy meg is fogom kapni.......

Orsi
üdv köztünk!!!!!!!
Erika vagyok,Viki a kislányom és már taliztunk párszor :D
Bár nekünk nem homeopátiás a dokink,de én homeopátai gyógyszer párti vagyok,sztem nagyon jók!
KIsfiadról teszel fel képeket?Milyen nagy már ő is :lol:

KÖRKÉRDÉS!!!!!!!!!
Hol lehet táncot tanulnia egy 3,5 éves kislánynak?
Néptánc,szalontánc........végülis mindegy,sajnos az ovinkban nincs ilyen foglalkozás,pedig biztos lenne rá igény......
Viki imád táncolni,sokszor a déli harangszóra táncol :roll: :P

Gangi,Angika,Ági,Moncsi...és a rég eltűntek....mi újság veletek?

Rita hogy vagytok?KIderült már a babóca neme? :wink:

Sziasztok,most ennyi voltam,hulla vagyok.
Jövő héten szabin leszek,olyan jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

További szép hétvégét mindenkinek:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Ezuton is szeretnék Gabinak gratulálni a kisfiához,jó egészséget kivánunk nekik!

Timinek is mégegyszer gratula,Liziről pedig várjuk a képeket!Szép neve lett a babónak!

Erika!

Hát annyi derült ki egyenlőre,ugy néz ki nincs ott semmink :lol: ,de csütörtökön megyek komáromba a 18 hetes genetikai UH-ra és azt mondta a dokibácsi hogy majd ott biztosabbat,mert komolyabb a gép,igy egyenlőre ne bizzam nagyon el magam.Majd meglátjuk(remélem).

nézte már valaki közületek a kinai fogamzásnaptárt?az első kettőnél bejött,a harmadiknál viszont megint kisfiut mond,ugyhogy még változhat az Uh is. :shock:

Nézzétek már meg légyszives,hátha valakinél téved :oops:

Mi lehet Ancsával?
Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

ja és a link a kinaihoz,ha valaki nem ismerné

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok

Rita
Nekünk anno bejött a kínai jóslás, és most a barátnőmnél is. Úgyhogy lehet benne valami:)))

Most csak ennyi lettem volna majd valamikor jövök bővebben,mert olvasgatom az eseményeket csak erőm nincs írni.

Gratulálok az újdonsült Anyukáknak.

És Ancsa nagyon jól bírod kitartást már nincs sok hátra.

Anikó mizújs veletek? Lassan neked is jön a kiírt idő.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok egy pár kép Elizabetről Kép Megérkeztem Kép nagy rám a rugi Kép Kép Kép Kép Mosoly

Kép
xytimi

Halihó!

Timi!
Nagyon szép kis baba Elizabet és mennyi-mennyi sok haja van.A kórházas képeken nagyon nagynak tünik.

Lívia!
volt iismerősöm akinek bejött,volt akinek nem.mondjuk én nem hiszek nagyon az ilyesmiben meg a gyűrűs módszerben sem,de sokan arra is esküsznek.

mindegy majd csütörtökön kiderül

Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Rita: megnéztem, nekem a kínai szerint Emese is kukacos :), a másik kettőnél stimmel. Úgyhogy még bizakodhatsz...:)

Timi: nagyon aranyos Lizi, igazi kis hajas baba! Még egyszer gratula!

Erika: én megigényeltem, de én sem láttam visszajelzést. Csak azt, hogy ideiglenes kártya nyomtatása. Ráléptem és kiírta a kártyámat, a számával. Gondolom lassan postázzák.

Úgy tudom, szalontánc van a KPVDSZ-ben, nem tudom, hány éves kortól. Van a sárberki oviban tip-top tánccsoport, ez jazztánc, különböző életkorban. Van alsógallán a kanári fitnessben szombatonként balett, és van Gálon a közösségi házban keddenként 5-6 között ovisoknak népitánc. Azért tudom ennyire, mert nálunk is most ment a körbetanakodás Emesének.

Na sziasztok, megyek. Amúgy jól vagyunk, Emese taknyos, köhög. Egész hétvégén kúráltam, hogy el tudjon menni suliba, de úgy néz ki, kibír ott négy órát. Dórika, Bencus jól van.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Irita!
Kiváncsiságból megnéztem a kinai horoszkopot, és a Dórinál fiut irt , a ZSócinál lányt! Nekem nemjött be 100%-n!!

Egyébként megvagyunk! Gyürjük az ovit! Már néha megeszi az ebédet a Dorcim!
De ha kicsit kések és nem lát meg akkor amikor kilép a csoportból és elmennek kezetmosni, akkor nagyon szomoru!
Nem akar ott aludni!
Csütörtökön voltak alma szüreten Mór mellett és nagyon élvezte. A kis hátizsákját teleszedte almával! Azota csak azt eszi meg, mert az a legfinomabb!
Zsóci is megvan, egyre többet beszél!! Mindenkinek köszön, hogy Szia! Hello! Van aki vissza is köszön!! Már 12 foga kint van! És ha minden jol megy akkor a honap végén kapja meg a pneumococcus elleni szuri első felét! Szerencsére neki a 15 hós oltásnál nem volt semmi mellékhatása!
Megyek aludni!

Gratulálok az ÚJ BABÁKNAK és sok-sok tejcit kívánok!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Én még egyben vagyok. Most már a 36. hetet taposom. Szóval ketyeg az óra. Bendi böliben :) . Szerencsére szereti. Viszonylag gyorsan beszoktunk. Azért 2 hete volt 1 mandulagyuszink. De nem maradt ki sokat.

A pocim már hatalmas, eléggé feszül. Jóval nagyobb, mint bendivel volt. Csütörtökön megyek a Varjúhoz+védőnőhöz.

A kínai horoszkóp szerint nekem most lányomnak kellene születnie. De nekem Matyim lesz :D . Szóval nem vált be.

Gratulálok az új babáknak és az anyukáknak. Lassan én is beállok a sorba.

Megyek, mert sajna van azért dolgom. Olvasni olvaslak titeket, de már ülni is elég rossz.

Lívi!
Köszi az érdeklődést. Jólesett!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Lrita
nekem bevált a kínai horoszkó anno,a családban 2 anyukának is,2-nek pedig nem :roll:
Majd az uh-on talán jobban megmutatja magát :wink:

Sziasztok:Erika

megyek csavarogni :lol: :lol:

cseriviola

Sziasztok!
Rita, akkor szurkolok tovább, hogy ne kukacosodjon be csütörtökig, meg utána se! :P
Megnéztem, nekem 100%-ra bejött a horoszkóppal! De én már láttam olyan "jóslást",már nem tudom melyiket, amivel nem, de ezzel mindkettőt fiúnak írja, tényleg! Egyébiránt én sem igen hiszek benne! A racionálisabb dolgokban inkább, ami szerint ha a fiúsperma gyorsabb, lány hosszabb ideig életképes!Na de a peteérést ugye nehéz megsaccolni.... :?

Anikó!
De jó, hogy már nemsokára te is babázhatsz!Kitartás a végére! Babadolgokkal hogy állsz (ruhák, kiságy, kórházi cucc)?

Emesedorabenceanyu!
Jobbulást Emesének, megnéztem az iwiw-es képeket,Bence tiszta Te vagy!

Ancsa!
Egyben vagy még? Ha pár napig nem jössz, azt hisszük ám, hogy "bevonultál" babázni már! :)

Cirmike!
Mizújs úszás ügyben?Aktívabb már Roli? Nekünk pénteken volt a bemutató, fejlődött Soma végülis, de még siklani sem siklik :cry: , nem hajlandó felemelni a fenekét, hogy felfeküdjön a vízre. A lábtempó kapaszkodva megy neki, csak ugye lefele rúg a vízben, nem hátra...
Noé végigaludta a bemutatót, pedig visszhangzott az uszoda, volt sikongatás, de csak a végére kelt fel...
Két kép ami ott készült:

Kép

Kép

lola77

Jaj, Timi kislányára akartam írni! Nagyon tündéri, még a hideg is kirázott mikor néztem a képeket! (Nemrég volt Nekem is ekkorám!)
Remélem jól vagytok? Éjszaka kel?Napközben milyen baba? Te hogy vagy, tudsz már ülni?

lola77

Szilvi,
Köszi még egyszer!

Erika,
köszönöm a kedves fogadtatást, de nem akarok úgy becsatlakozni, hogy nem tudok visszaolvasni a fórumon, így meg még ritkán sem tudnék hozzászólni semmihez.
De remélem az nem zavar benneteket, ha néha egy-egy kérdésre beugrom, aztán a következő terhesség alatt lehet, hogy fel tudom venni a fonalat, vagy talán előbb is.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Köszi a hiányolást lányok, aranyosak vagytok :D
Egyben vagyok még igen! :D

Visszaolvastam,de reagálni nem tudok külön-külön ,bocsi.

DE a babák mind gyönyörűek!!!!!És az anyukák is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Csuda jó érzés látni mosolyogni benneteket! :lol: Lola rajtad is látszik a boldogság :lol: El is kapott az irigység :lol: már én is szeretnék babázni :lol:

Hétvégén voltam a 4D Genesisbe :D mutatok nektek képeket a kisasszonyomról.

Anna alszik :D
Kép

Kép

Anna ásít :D
Kép

Anna itt mosolyog :D bal oldalon az arcánál amit láttok maszatfoltot, az a méhlepényem,sajnos 1-2 helyen takarja a kis arcát,mert ugy látszik azt használja kispárnának :D Mondjuk igaza van,én se tudok párna nélkül aludni :D
Kép

Bizonyíték h kislány :D
Kép

Valami nem Ok velem,mert képzeljétek,tegnap este rókáztam :shock: :( de olyan,de olyan szarul voltam,h csuda. Mellé még a víz is levert, alig kaptam levegőt és többször is kidobtam a taccsot :( Rázott a hideg is,pedig nem voltam lázas, és ugy legyengültem,h alig bírtam megállni a lábamon amíg letusoltam :( Mellé még a hasam is mennt.
Utána meg ennyira fájt a hátam alsó része, meg a derekam leakart szakadni, hogy meg se tudtam fordulni az ágyban,csak éjjel 2 körül sikerült :( Borzalom volt :cry:
Most csak egy kicsit fáj a hátam és a derekam már egész jó ahhoz képest amennyire fájt az éjjel. De tartós nyomást érzek a derekamban. Kismamik azt mondják ilyen tünetek lehetnek szülés elött,ugyhogy lehet h közel az idő? :?:
Pedig még egy hetet jó lenne ha kibírnánk......

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Hát bizony Ancsa közel az idő és még jó hogy egyáltalán kihúztátok idáig.Nem hivtad fel a dokidat,a hányás hasmenéssel kapcsolatban?nehogy elkapj valami virust vagy fertőzést igy a végére,aztán gond legyen.persze nem riogatni akarlak.
Amugy jó pufóknak látszik Annababa arca.

Szilvia!
Megnéztem én is a gyerkőcöket ,tündériek nekem az a kép tetszik ahol Dórika és Bencus játszank.Hatalmasat nőtt Bence.

Lola

Noénak is milyen kis vaskos kezei vannak.

Köszi,hogy megnéztétek,igy azért bizakodom.
Igazából az sem gáz ha kukacos lesz,neki is nagyon fogunk örülni,majd legfeljebb ráadjuk a rózsaszin ruhákat.Barátnőm mondta nemrég a te kenyerednek ugyis vajas mindkét fele(ugye hogy van lány is fiu is)nem mindegy melyik felére kerül még egy réteg?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok bocsi nem tudtam visszaolvasni mindent.
Ancsa
Nagyon jók a 4d képek vigyáz magadra kitartást!

Lányok
Nektek ment a hasa a babának mármint úgy higat kakált ahogy pelusoztam 3*ra sikerült bepelenkázni.?
Meg ti itatátok kamilla teával?

Ja nekem a kinai horoszkóp nem vált be.
köszi a dicséreteket ezért fájt a gyomrom a kis hajasbabától.

Kép
xytimi

Sziasztok!

A kártyával kapcsolatban, nekem sem küldtek visszajelzést, hanem postázták. Kb egy hét alatt jött meg nekem, de egy ismerősömnek hat hét után....

Timi!

Nagyon nagyon szép a kis Hercegnőd!!! Én is szeretnék egyet Áron mellé! Gyönyörű!

Most, hogy Áron a negyedik éjjelét is végigaludta, már nem is tűnik olyan messzinek az a második baba :D

Most megyek, mindenkinek szép napot!
szilvia1981

Lola!

Nappal angyalka eszik alszik éjszaka egyszerűen nem lehet lefektetni kézben alszik aztán leteszem az ágyba és mintha egy kismalac lenne úgy vísít attól félek nem vesz levegőt de nappal 3 óránként kell fel.
ülni tudok jól összerakott a Bennya még azért néha húzódik.

Irita
Drukollok a hercegnőért!

Kép
xytimi

Sziasztok!

Lola, Cirmike: írtak a leopolditól, hogy postára adták a csomagot, és mivel futárszolgálat, így biztos hamar ideér. Szerintem holnap, vagy holnapután legkésőbb.

Lola: szerintem is rám hasonlít Bence, mint Emese, mert Bence meg tiszta Emese :) De annyian annyifélét mondanak. Anyu szerint vegyes, meg anyós szerint is, bár néha anyós szerint tiszta Dávid (férjem fia). Mondtam, hogy az azért nem lehet, mert Dávidnak más az anyukája :) Mindegy, én látom, hogy rám üt, a többiek nem érdekelnek :) Bár azt sem bántam volna, ha apára. De Dóri meg tiszta ő!
Tök furi Noé az uszis képen. Pufók nagyfiú, de azon pl. nem látom Somára hasonlítani, pedig életben totál olyan!

Ancsa: tényleg kis pufók Anna baba, én is rögtön ezt láttam. Úgyhogy már NO PARA!!! Lehet, hogy vírust szedtél össze, de az is lehet, hogy tényleg közeleg a szülés. Szerintem nem lesz semmi gond, ha beindul, de azért ha már eddig húztátok, akkor maradjon még egy hetet, vagy inkább kettőt!

Nekem is valami nyavalyám van. Éjjel arra ébredtem, hogy fáj belül a szám egyik fele és hólyagok vannak benne. Lejutottam nagy nehezen a dokival, de a "kedves" asszisztenső megint nem hívott előre, mint soha. Két kicsivel vártam háromnegyed órát, közben már ott kellett volna lennem Emeséért a suliban. Dórikám hisztizett, hál istennek, mert meghalotta a dokim :) és behívott előbb. Azt mondja, olyan hangok voltak tőlünk, mintha a szülészeten lenne :) és Bence még nem is sírt, aludt!
Emesének egyre jobban megy a suli hál istennek. Írtak két matek felmérést, mindkettő 100 %-os lett, "kiválóan megfelelt". Olyan büszke vagyok rá. Még köhög ő is, de már jobb.

Szerdán viszem a két kicsit oltásra. Bence a 2 hósat kapja, Dóra a 15 hóst, meg a bárányhimlő ellenit. Még nem érkezett meg a pneu elleni, ha megjön, azt is megkapják.

Na megyek, nagyon fáj a fejem. Bence alszik, Dóra csapkodja a szekrényajtókat, Emese muppet showt néz....

Ja, Rita: köszi, és tényleg nagyon nagy Bence. 62-68-as ruhákat hord. Hatalmas krapek.. imádom!!

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Na én is megjöttem. Danit sikerült lefektetni. Délután nagyon nem akart elaludni. Aztán átvittem a mamáékhoz, mert jelenésem volt a Varjú dokinál ott meg kis járkálás után teával álomba itta magát. Nagyon ügyes már a drága. Sokat megy egyedül.

Amúgy másik picurral minden rendben. Mondtam a dokinak, hogy sokat keményedik a hasam, erre Ő visszakérdezett, hogy mennyi Panangint és Magnéziumot szedek. Erre elpirulva mondtam, hogy napi 1, jobb esetben 2.
Rám lett parancsolva, hogy ne felejtsem el beszedni. Naponta 3*1, ha nem javulna a helyzet napi 3*2.
Mostmár Ő is 100 %-ra látta, hogy fiú. Azt mondta, hogy ritkán látni ilyen jól.
Lepény hátsó falon. Gyomor, hólyag jó. Szívműködés jó.
Ezt reggel a védőnőnél is hallottam (dopler).
Súlygyarapodásnál megdícsért. Mondtam, hogy eddig össz 2,5 kiló.
Sajna azon a tájékon a visszerek nagyon csúnyák. Ezt érzem is, mert gyakran fáj. És nem merek már borotválkozni csak ha dokihoz megyek. Félek, hogy jól megvágom magam!

Szilvia(Emesedórabence anyu)!

Taliztam egy ismerősöddel a dokinál. Őt is Szilvinek hívják. Vezetékneve már nem jut eszembe. Szóba kerültél, mikor kiderült, hogy milyen kis korkülönbség lesz a két fiam között. Dícsértünk, hogy mennyi energiád van. Mondtam is, hogy majd kérek tanácsokat, hogy Te ezt hogy csinálod, vagy azt.

Ancsa!

Nagyon édes Anna. Tényleg jó kis pufók.
Tényleg szülés előtt ilyen rosszul van az ember???
Ez hál istennek Daninál elkerült. Közvetlen szülés előtt igaz sokat jártam WC-re, de azért mert a beleimet nyomta, ahogy illeszkedett és tágultam. Viszont közvetlenül előtte való igaz, hogy hányingerrel küzdöttem!

XYTimi!

Mi adtunk Daninak kamilla teát. Ez egy kicsit úgy tudom, görcsöldő hatása mellett hígabb székletet is "csinál". Azt próbáltad, hogy higítod egy kicsit a teáját?? Szóval ne legyen olyan nagyon "kamillás".
De emlékszem mi is hányszor le lettünk kakilva, meg hány vadi új pelus végezte a kukában, mert mindegyikre ment egy adag kaka.

Na jó éjt mindenkinek!
Kicsit még pihizek, aztán férjecském is hazaér nemsoká!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Timi: tényleg a kamilla hígabb kakit csinál. Főzd "alig" színűre. Meg ha teszel bele cukrot, így a kettő együtt is hígitja. Mikor hazajöttünk, Bencének volt egyszer egy nagy szorulása, és az ügyeleten telefonon a cukros kamilla teát ajánlották. Megitta még este, éjjel olyat fosott!! :)

Gabi: tudom kiről van szó, Emese lányom legjobb ovistársának-legjobb barinőjének-osztály és padtársának :) az anyukája. Nagyon várom már babájukat, de a tesója, Petra még mennyire várja!! Köszi a bókokat :oops: , igyekszem megtenni mindent értük, így a házimunka néha háttérbe szorul, de első a gyerekek és a tanulás Emesével, én így gondolom. Azért rend van, tisztaság, főzök két naponta, ha elfogy, naponta... a vasalás áll néha méteres hegyekben :roll: Tegnap azért nehezen viseltem a délutánt és éjjelt, így, hogy beteg vagyok. Tiszta hólyag belül a torkom, mandulám, amitől a fogaim is fájnak és a fejem. Nyügös szeretnék lenni, vagy ápoljon valaki, de hát még nincsenek abban a korban :)

Bármiben szívesen segítek, ha tudok, majd akkor lesznek biztos kérdéseid inkább, ha megszületett a picid.

Na megyek, lefürdök, Bence alszik, Dórim itt rendetlenkedik (mindenáron az egérrel akar játszani :)), aztán lefutunk boltba, ha felkelt és evett Benő-manó, mert főznöm kell. Gombalevest csinálok, de még mellé mit, azt nem tudom. Túrós tésztát azt kívánok... bár enni alig bírok a szám miatt.:(

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Ancsa!
Ez szarul hangzik, én rögtön arra gondoltam, hogy hamarosan kezdődik a baba kibújása, de mint mondtad, még nincs beilleszkedve a feje... ez adjon reményt! szorítok a +1 hétért.
Jaj, engem a Te kis Annád is elérzékenyített, úgy kirázott a hideg megint mint a kis Elizabetnél! :lol: Hiába a hormonok, na!!!!
Nagyon édes, amin mosolyog!tök jó képek lettek, nem mindenkinek sikerül így!

Timi!
Mi is így kezdtük az első heteket, nappal aludt, este 11-ig műsorozott! Pár hét múlva rájöttem, azért, mert estére kevesebb tejem volt és nemigen adtam neki 2 óránál előbb, így éhes maradt, aztán utána több lett a sűrű cicire tevéstől és aludt rendesen!
Meg valaki azt javasolja ilyenkor, hogy ne este, hanem reggel fürdesdd inkább, hátha akkor nappal éberebb... bár én nem próbáltam ki még ezt, mi mindig este fürdetünk!
Tea: Nekem nemigen fogadta/fogadja el a teát Noé, fintorog rá. De Somának annó adtam, ha szorulásosabb volt, mindig több szőlőcukit tettem bele, az tényleg hashajtó a cukor!Én kábé 1 teáskanál kamillát tettem csak a fél bögre (1,5 dl) teához, és ne sokáig áztasdd, csak öntsd rá a kamillára a forró vizet, aztán már szűrdd is le, szerintem,úgy jó világos lesz!

Szilvia1981!
Átalussza Áronod az éjszakát? De jó, ügyes!Nappal is azért elalszik a hintájába, végülis akkor haladtok, nem?

Emesedorabenceanyu!
Tényleg a Petra anyukája mikor szül? Milyük lesz, lehet már tudni?
Gratula Emesének a matekhoz, ügyes!
Jobbulást, tuti le van az immunrendszered gyengülve, nekem mindig olyankor vannak hólyagok, vagy afták a számban! Egyél sok kiwit, citromot!
Írj ám, ha megjött a csomag, hogy ne álljon benne sokáig a Te pénzed!

Gabi!
Kitartás a nagyfiadhoz! Kibújt végülis a foga, amire múltkor gyanakodtál?

Na megyek, nálunk ma lencseveles+paprikás krumpli az ebéd!

lola77

Sziasztok,

Lola, igen, átalussza az éjszakát :D bár még csak néhány napja, úgyhogy nem akarom elkiabálni! Nappal csak egyszer alszik, a hintájában, kb három órát. És a séta közben is bekómázik egy fél órára, de az nem igazi alvás.

Most kaptam egy levelet, hogy a www.mazsolaruha.hu -n minden féláron van. Gondoltam beszólok.

Sziasztok,
Szilvia
http://babafalva.hu/tickers/12b1.png
szilvia1981

Sziasztok!

Lola, Cirmike: megérkezett a csomag épp az előbb. Minden nagyon szép. Cirmike: nem nagyobb atlétát akartál rendelni Rékának? Dórika hord ekkorát. Szép nagyon, de elég kicsinek tűnik. Kaptam 600 forint kedvezményt a kártyámra, azt levontam az egészből. A Tied Lola: 2070 ft, Cirmike: 1240 Ft.

Lola holnap megyünk a Kodály térre, viszem a kicsiket oltásra, úgyhogy 11-től ott leszek, ha gondolod, talizhatunk. Délre megyek Emeséért.
Az ingecske nagyon édes, amit rendeltem Dórinak potom 630 forintért!!

Köszi Lola, tényleg nagyon ügyi Emese :) Imádom!! Kitalálta, hogy minden matricánál (10 piros után jár), kapjon valami apróságot. Természetesen belementem :)

Na megyek, főzök még.

Szilvia
emesedora

Ja, Lola: Petra anyuja november végére van kiírva, kislányuk lesz, Réka Melinda.

Szilvia
emesedora

Lola:

Igen sőt azóta még nől hátul foga. Így már 11 fogú lesz. Hamarosan tele lesz a szája fogakkal.
Csak a darabossal még mindig hadilábon állunk.
Majd legfeljebb a kisöcsivel együtt tanulnak meg enni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ancsa!

Nagyon szurkolok neked! Érdekes kis tüneteket produkáltál, nekem nem volt semmi ilyen, de ettől még lehet kezdet is. Csak ne légy beteg! :lol:
Nagyon édes a "kisasszony"! Nem lesz vele semmi gond, ha netán ki is akarna bújni!
Tarts ki, és szólj, ha valami kezdődik!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Kérdésem: Ti adtok e valami immunerősítőt a gyerekeknek? Vitamint nem nagyon szeretnék, mert állítólag az sem igazán jó. Béres csepp? Van tapasztalat? Tényleg jó, vagy csak reklámfogás??

Egyik évben immuno kid vitamint adtam Emesének, nagyon jó volt, alig volt beteg. Viszont tavaly is adtam neki, tavaly egyfolytában beteg volt, így Dórikám is. Annyiszor elkapta szegény.

Gondoltam, hogy Emesének, Dórimnak elkezdek valami kúrát. Esetleg a homeopátiás echinácia? Az valakinek bejött? Homeopaták ajánlják.

Köszi előre is az infókat!

Szilvia
emesedora

Ja, mindenképp olyan kéne, ami nagy étvágyat nem csinál, nem hízlal, mert Emese amúgy sem egy nádszálka..
emesedora

Sziasztok,

Szilvi,
Hát a Roli Bérest szed, a kakaóba cseppentem neki (reggel, este), amikor nem felejtem ki. C-vitamin is kell mellé, úgy szívódik fel jobban. Cebiont cseppentem mellé, vagy elrág egy C- vit. tablettát.
De ez étvágyat csinál, legalábbis mi erre szedjük, bár sztem nem eszik így se jobban. Nem beteges: tavaly 1X nem ment oviba.
Katasztrófa mennyire nem eszik, de még édességet sem. Már beszéltem a dokinővel is erről. Azt mondja, jól hasznosítja a keveset, mert nem kórosan sovány. Bár 5,5 évesen csak 19 kg 115 cm. A ruhákban a 110-esek jók, vékony derékkal...
Pl: reggeli 2 dl kakaó, ebéd 1 db halrúd, 1 harapás alma, uzsi fél tejberizs, vacsi veszekedéssel fél szelet vajas kenyér héja nélkül, 2 dl kakaó. A kakaó az szent, ha nem kaphat az bűntetés neki.
Tegnap nagyon szertett volna palacsintát vacsira: megcsináltam 1 db üreset evett meg, veszekedéssel később még 1-et.

Réka kúra szerűen kapja a doktor néni által receptre felírt immun erősítőt (Ribomunil), megvan hogy kell szedni ( a naptában jelölöm).
Egyébként mióta teljesen jól van, azóta Réka jól eszik, néha meglepődünk mennyit, de lehet másnál ez az átlagos. Most néztem a kiskönyvét: 2 hónaposan volt 3,5 kg, 1 évesen 8 kg, 2 évesen 10 kg 85 cm, most 3 évesen alig 12 kg és 91 cm (1 méretet nőtt 1 év alatt), a mellkas körfogata 46 cm...
Tehát sztem jó lesz az atléta.

Akkor pénteken megyek érte... ahogy megbeszéltük!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Lola,
Neked akartam még írni, mert kérdezted Rolit:
Már alig sántikál, csinálja az úszást, nagyon ügyes, sokszor neki kell bemutatni a gyakorlatot...!!! Csómót van a víz alatt tiszta vörös szemmel jött haza tegnap. Neki nagy a vízbiztonsága, csak úszni nem tud, tudod a kéz és lábtempo összehangolásával...
Hétfőn mentem mint kísérő segítő, pénteken az utolsó órára megyek fényképezőgéppel!

Meddig tart Somának az okítás még? Egyébként szívesen megy?
Tiszta jó, hogy Noé milyen jól tűrte a lármát!
Ilyen bébihordozós korszakban még könnyű velük, legfeljebb a cici (kaja) hiány jön néha rájuk, igaz akkor nagyon.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Xytimi
formás,szép kisbaba Elizabet,a neve is nagyon tetszik!
Egyik képen hasonlít a Vikimre :lol: Kép

Edi
szuperek a képek,jó az amin Kata a hordozóban van :wink:
Dávid is milyen szép nagyfiú már!

Lola
Noé de kis édes még mindig!!!!!!!

Emesedorabenceanyu
nekünk a homeopátiás echinacea golyó vált be,mint immunerősítő.
5 napig kapja Viki napi 5 golyót,aztán 5 nap szünet.
Mi is kipróbáltunk sokféle immunerősítőt,vitaminokat főleg,de azok csak étvágyat csinálnak :roll:
Édes a családi képed az iwiw-en,Bence tényleg Rád hasonlít :wink:

Még pár kép rólunk,aztán megyek főzni...
bilizők :D
Kép
kezdődik a mese....
Kép
ovi szülinapja
Kép Kép Kép
apukám tortája/szakmája központifűtés szerelő :P :wink: /
Kép
ülőfürdőzés...
Kép
kirándultunk..
Kép Kép Kép Kép
gesztenye kukackák :lol:
Kép
bábparaván/s.k./
Kép
Viki csiniben :lol:
Kép Kép Kép Kép
barátnők :wink:
Kép Kép

bocs,kicsit hosszú lettem,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok

Még egyben,tuléltük a tegnapi teliholdat is :D nem volt egyszerü,mert egyfolytában fájt a hasam :? de szerencsére elmult :D
Naponta vagy 6-szor is nagy dolgom van,nem hasmenés,de eddig ilyen nem volt. Hányingerem is van minden este.De lázas nem vagyok,torkom nem fáj......ugyhogy szerintem nem baci .......
Tegnap voltam NST-én, baba szívhangja rendben van, 40-60-as fájásokat mutatott a gép,amit észre se vettem :roll: ugyh nem tudom mekkorát mérne, amikor még érezni is szoktam :roll:
Ma este megyek a dokimhoz, viszem neki az NST eredményét,meg a vérvétel eredményt és gondolom megvizsgál,mint mindíg :) kiváncsi leszek mit mondd :wink:
Ugyh holnap hozom a híreket :)

Én pezsgőtablettás multivitamint szoktam adni a gyerekeknek, kb 2 hónapos használat után érezhetően kevesebbet betegek :D

Babák gyönyörüek :D anyukák pedig ügyesek mind :D

Gabi mikor jöhet haza?

Rozika
Rendben! Szólok!

Lola
imádom a paprikás krumplit :D most meg is kívántam,ugyh azt hiszem csinálok is :D

csngettek,mennem kell......majd folyt.köv.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!
Cseriviola Erika!
Szinte megtévesztő elöször azt hittem hogy a Lizi. Jók a kirándulós képek Nagyon csini Viki a fehér ruhában azért "férjhez "még ne add!!
A tortát Te csináltad? Nagyon guszti.

Csajok
minden elismerésem nagyon ügyik vagytok több gyerekkel így tudtok foglalkozni nekem meg leesik a fejem bár ma éjjel nagyon ügyi volt egyszer kelt fell szopizott 1 órát aztán aludt.Tegnap délután 2-4ig lógott a cicin ealszik közben simizem elhuzom akkor szopizik. És ti felszoktátok kelteni? Ma már ügyesebb holnap már lemehetünk azt mondta a drnéni.

Lola
Nagyon édik a gyerköcök Nóé végig elvolt a ricsajban?

Emesedorabence anyu
Hogy tudod beosztani az időt napirendetek van?

sziasztok
Ja tgabinak már lassan hazzakellene jönni vagy már itthon van majd lehet hogy rácsörgök Gabi képet várom ha olvasod!

Kép
xytimi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?