Sziasztok!
Lola, Cirmike: írtak a leopolditól, hogy postára adták a csomagot, és mivel futárszolgálat, így biztos hamar ideér. Szerintem holnap, vagy holnapután legkésőbb.
Lola: szerintem is rám hasonlít Bence, mint Emese, mert Bence meg tiszta Emese
De annyian annyifélét mondanak. Anyu szerint vegyes, meg anyós szerint is, bár néha anyós szerint tiszta Dávid (férjem fia). Mondtam, hogy az azért nem lehet, mert Dávidnak más az anyukája
Mindegy, én látom, hogy rám üt, a többiek nem érdekelnek
Bár azt sem bántam volna, ha apára. De Dóri meg tiszta ő!
Tök furi Noé az uszis képen. Pufók nagyfiú, de azon pl. nem látom Somára hasonlítani, pedig életben totál olyan!
Ancsa: tényleg kis pufók Anna baba, én is rögtön ezt láttam. Úgyhogy már NO PARA!!! Lehet, hogy vírust szedtél össze, de az is lehet, hogy tényleg közeleg a szülés. Szerintem nem lesz semmi gond, ha beindul, de azért ha már eddig húztátok, akkor maradjon még egy hetet, vagy inkább kettőt!
Nekem is valami nyavalyám van. Éjjel arra ébredtem, hogy fáj belül a szám egyik fele és hólyagok vannak benne. Lejutottam nagy nehezen a dokival, de a "kedves" asszisztenső megint nem hívott előre, mint soha. Két kicsivel vártam háromnegyed órát, közben már ott kellett volna lennem Emeséért a suliban. Dórikám hisztizett, hál istennek, mert meghalotta a dokim
és behívott előbb. Azt mondja, olyan hangok voltak tőlünk, mintha a szülészeten lenne
és Bence még nem is sírt, aludt!
Emesének egyre jobban megy a suli hál istennek. Írtak két matek felmérést, mindkettő 100 %-os lett, "kiválóan megfelelt". Olyan büszke vagyok rá. Még köhög ő is, de már jobb.
Szerdán viszem a két kicsit oltásra. Bence a 2 hósat kapja, Dóra a 15 hóst, meg a bárányhimlő ellenit. Még nem érkezett meg a pneu elleni, ha megjön, azt is megkapják.
Na megyek, nagyon fáj a fejem. Bence alszik, Dóra csapkodja a szekrényajtókat, Emese muppet showt néz....
Ja, Rita: köszi, és tényleg nagyon nagy Bence. 62-68-as ruhákat hord. Hatalmas krapek.. imádom!!
Szilvia