Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mégse megyünk ma Hévízre. Eltoltunk az október 31-i hétvégére. Mert tegnap Flóra oltást kapott. Kettőt is. Mindkét combijába. Mert ugye mentünk a 3 hónapos oltásra és még kértem ezt a pneumot is. Úgyhogy azt is megkaptuk már tegnap. Hát és ma reggelre belázasodott szegénykém. Nem nyűgös meg semmi "csak" lázas. Kapott egy fél kúpot és most szunyál. Jövő hónapban is kettőt kap meg utána egyet. Aztán 2 éves korában egy emlékeztetőt.
Szóval ezért inkább átrakattuk az időpontot. Nem is baj, én nem bánom. És ráadásul pont akkor lesz a szülinapom is, azon a hétvégén.

Egyébként mi jól vagyunk.

Köszi csajok a listát amit írtatok hogy miket vigyek. Akkor jól írtam én is össze a listámat mert ez mind benne volt. :D

Vicky, Nikó!

Nagyon szép pocakotok van. :wink:

Meri!

Áron nagyon édes baba. :D
csipcsab
 
 


sziasztok,

eltűntem kicsit, de annyi teendő van mostanában, szeretnénk Apával még rengeteg dolgot befejezni, mire Manó érkezik (tetőtér, festés, szobák be-átrendezése...) Úgyhogy állandóan aktívkodunk, megyünk, intézkedünk, csináljuk (a legtöbb dolgot saját maga szereti csinálni, mi meg Leventével inaskodunk mellette :lol: ) A gépet van, hogy be sem kapcsolom napokig...

Köszönjük a gratukat! Telszámaim vannak, úgyhogy lesz kinek üzennem (Marietta, Pinkiné, Dorka, Szerika tuti megvan :wink: :lol: ), persze ez még nem aktuális 2,5-3 hónapig :wink: :lol:

Meri, nagyon jó, hogy így élted meg a szülést!!!! Gratulálok még egyszer! Nagyon cuki Áron baba!!!! :lol:

Porsi, jól hangzik ez az előadás! Mikor lesz? :D

Marietta, sajnálom, hogy el kellett halasztani az utazást! Szegény Flóra :( remélem hamar jobban lesz!

Nikó, nem semmi, hogy telik az idő, már csak bő egy hónap és szültök! :lol: :wink: Házprojekt hogy áll? Lehet, hogy Alex már az új helyre érkezik?

Vivi, nem csinálsz tesós vonalzót? Csak hogy tudjuk, hogy hol tartasz? :wink: :lol:

Arwen, jó lehet most nektek a Pilisben, irigy-irigy :oops: Nekünk is ki kellene mozdulni végre, amíg jó idő van, sokszor itthon is úgy elmegy egy nap, hogy még a kertbe sem megyek ki :oops: Tényleg sokan eltűntek, bár tényleg én sem vittem túlzásba mostanában, főleg a szemem miatt :oops:
Egyébként azt vettem észre, mintha idegentest lenne benne, aztán mikor már 2 napja ezt éreztem, párom megnézte és ő látta meg a buzi hólyagokat. Viszont most úgy tűnik, maguktól múlni kezdtek, már csak a bevérzés van meg, de az is halványul :lol: :lol: :lol:

Esztora, de aranyos lehetett ez az Anya gyere :lol: elhiszem, hogy meghatódtál! Jaj de várom már az ilyen pillanatokat!!!! :D

Puszilok mindenkit, és szép hétvégét! 8)

Kép
vickybabe
 
 


Esztora, Dorka küldtem számot, meg el is mentettem.

A ház projekt úgy áll,hogy levételiztük amit kinéztünk magunknak, most ezerrel próbáljuk a mienkét eladni, hogy ne kelljen annyi hitelt felvenni. Meg azt várjuk, hogy a lakást, akik megvették, biztos legyen, hogy meg is kapják a pénzt, tehát, hogy mi is megkapjuk, addig az újra nem akarjuk megírni az adásvételit, mert több mint 2 millió foglalót kérnek rá, amit nem igazán szeretnénk elbukni más miatt. Úgyhogy most várakozó állásponton vagyunk, adom fel a hírdetéseket, meg megpróbálok nem agyalni a dolgokon, mert annak semmi értelme, én pedig hajlamos vagyok rá.

Ami Alexet illeti, szerintem még ide érkezik, aztán együtt költözünk, bár jobb lenne ha nem, de arra nem látok esélyt.

Pont azt mondtam, hogy szerintem azért most alakult így ez az egész ház eladás-vétel, hogy ne a szüléstől parázzak egy hónapig. Tudják azért az égiek, hogy mit miért csinálnak.:)

Pusz mindenkinek Nikó

Kép
nikóska
 
 

 
 

Nikó, küldd el a hirdetésedet nekem priviben, egyik ismerősömék keresnek, hátha véletlen pont jó lenne.
Ez aranyos, h így nem izgulsz a szülésen! :)

Viki, akkor Ti aztán igazi fészekrakó hangulatban vagytok! :wink:

Marietta, Flórának jobbulást!!! Remélem ,nagyon klassz lesz majd az utatok. Nem is tudtam, h már adják a pneumot. Nálunk azt modnták, előbb a beteg gyerekeknek (jóhogy ,ez természetes), de leeht, h már nálunk is adnák nekünk is. Akkor oda is telefonáln ikell. Mind2 gyrekőc megkapja nálunk.

MA itt volt nálunk egy ovistárs kislány. Csajok, a 3 gyerek olyan jól elvolt a kertben, h én remekül főzőcskéztem bent! Ehhez tudni kell, h Dorót nem szoktam még merni egyedül hagyni a kertben, de így a két "naggyal" teljesen jól ment minden. Tavaly még igen sok plusz energiát jelentett, ha vendég gyerek volt (persze ennek ellenére szívesen fogadtunk vendéget), úgy látszik, most fordul át a dolog. Mástól hallottam már iylet, h örülnek, ha jön hozzájuk gyerek, mert akkor jobban elvan a nagy. De h a Doró is, ez igazán kellemes meglepi volt!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Egyszer nagyon akartam egy nadrágos-szoknyás kombinációt venni ,lehet ,h emlékszik vmelyikőtök.
Most találtam egyet:

Kép

Megmutatom a többi szerzeményt is, egyelőre még a tulajdonosuk nélkül.

Kép

Kép

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Itt pedig Doró, kivételesen itt a fórumon is, majd a galériába is rakok.
Kedvenc csemegéje a margarin. :shock: :D

Kép

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Kíváncsi voltam, miket írtunk egy éve. ha más is kíváncsi, 187. oldal. Hú, Doróról raktam be annak idején babaúszásképet, és most, h láttam, elképedtem, mennyire pufi volt!
Tényleg, uszira jár még vki ? Mik a tapasztalatok?

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Sziasztok!

Angyalkriszt en is hianyolom!!Remelem minden rendben veluk....

Orsi SAMUjanak nagyon-nagyon boldog 1.szuletesnapot kivanok!!!!

Kép

Orsi,
sokat gondolok Ratok,ha van kedved gyere, es meselj!!!

Nandorka,
megneztem azt az oldalt :lol: Hat Doro tenyleg nem volt semmi,olyan jot mosolyogtam!!De draga!!!!!A rucik nagyon kiralyak!!!Es jo a margarinos kep :lol:
Hat igen, a gyerkcook egyutt jol elvannak,nekunk isteni napunk volt tegnap Pilisben!Majd teszek kepeket!Atti olyanokat csinalt,megettem!!!Locsolt,talicskat tolt,total szabalyosan,pedig meg soha nem csinalta :shock: Es gyonyoruuuu az ido!Mozduljatok ki!
Pneumo:Attim 1 honap mulva kapja,es meg egyet kell kapnia 2 eves kora elott,azt hiszem az 1.utan 1 v.2 honappal.Eloszor a "beteg"gyerkcoket oltottak valoban :wink: De hivd fel oket,es megbeszelitek.

Kép

Kép
arwen07
 
 


Porsi,
en is amulok,hog Atti miket csinal,megertem,hogy el vagy olvadva Akostol :lol: :lol: :lol: En is hasonloan erzek!Olyan jo latni,ahogy okosodik,ugyesedik,naprol napra!
Ez a kaki dolog nem semmi,nagyon ugyi,sztem hamar lesz szobatiszta!
Kilok:en mar kb visszafogytam a szules elottire,mondjuk 2kilo van meg,de szeretnek meg fogyni,mert az sem a versenysulyom volt.Es nem megy.....de nagyon nem!Pedig nagyon keveset eszem.(es most mar tornazom is,bar lehetne tobbet,tudom... :roll: )
En most elmegyek megnezetni a pajzsmirigyem,mert a nodokim is mondta,hogy lehet,hoyg az a ludas,hoyg alulmukodik,es ezert nem megy a fogyas...ugyhogy megnezetem!Ha gondolod,nezesd meg Te is,mert az is lehet a hizas oka esetleg.Na meg a gyogyi is...
Gimidben meg tenyleg izgi lesz eloadast tartani,tok jooo!

Marietta,
remelem Flora mar el is felejtette az oltast!
Sebaj az utazas miatt, a szulinapod miatt megjobban fogjatok elvezni a kikapcsolodast! :wink:

Vicky,
hajra-hajra a keszulodeshez :wink:
A szemed az eleg brutal sztori.... :( Remelem hamar elmulik teljesen!

Niko,
tovabbra is nagyon drukkolok a hazhoz!!!!!!Es tenyleg jo figyelemelterelo a szulesrol :lol: :lol: :lol:

Ragotaek?

Kép

Kép
arwen07
 
 


Esztora,
BOLDOG NEVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kép

Kép

Kép
arwen07
 
 


Samunak boldog 1. szülinapot!

Esztora! Boldog névnapot!

Szoktalak olvasni titeket, csak általában nem jut idő az írásra, meghát mostanában nagy lelki vívódásaim vannak..... Csenge beteg volt, megint "csak" magas láz, más semmi.

Meri! Nagyon megható volt a szüléstörténeted! Milyen édi Áron baba! Remélem jól vagytok! Tényleg minden időt használj ki a pihenésre. Én is le szoktam feküdni Csengével délután, mondjuk amilyen borzalmasak az éjszakáink... :cry:

Flóra baba is nagyon tündéri! :D
Nándorka! Nagyon helyesek a rucik, majd tegyél fel akkor is fotót, ha a tulajdonosuk is benne van! :wink:

Niko! Drukkolok a házhoz! :wink:

Vivi! Hajrá tesóproject! :D :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk amíg a gyerkőc alszik, de még vár a vasalás, és egyéb házimunkák hada, úgyhogy csak pár sor.

Nem csinálok vonalzót, már csak azért sem, mert én sem tudom hol tartok. Mensim (a fél naposat leszámítva) még nem volt szülés óta, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi van. :oops:
Kávét napok óta nem kívánom, pedig alig 2 hete még napi 3 csészényit ittam. Most meg már több, mint 1 hete nem is ittam. Anno Encinél ez volt az első tünetek egyiket, az émelygés, és mellfeszülés mellett. Most semmi, csak a kávéundor.
Tesztelgetni nem akarok, majd csak ha érzek valami konkrétabbat. Ezért nem is tartok itthon tesztet, ne csábítson. Szóval várakozó állásponton vagyok.

Vicky: múltkor nem írtam, de nagyon jó lesz a babaszobátok. Az egyéb rendezkedésekhez is sok kitartást, szurkoljatok Apának Levivel.

Porsi: Áki nagyon ügyi, nem semmi mennyi mindent mond és csinál.

Arwen: Atti is nagyon aktív, jó, hogy már lehet vele sétálgatni.
ENci még csak úgy sétál, ha két kezét fogom. De hamar elfárad, aztán cipelgethetem.
Jaj, képzeljétek. Valamelyik nap beugrottunk a védőnőhöz méretkezni. 1 hónap alatt hízott 41 dkg-ot. Utoljára talán 3-4 hónaposan volt ennyi növekedés egy hónap alatt, azóta max 15-20 dkg. Igaz éreztem, hogy nehezebb, de tökre örültem amikor ránéztem a mérlegre. (bár még így is csak 7310 g, de azért hízogat)
Na, megyek, vár a vasalás.
Aztán ha felébred Cicó megyünk biciklizni.
vivi79
 
 


Samu baba! Isten éltessen!!!

Kép

Esztora, nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Kép

Krisz, akkor aludj is napközben, ha nehezek az éjszakák!
Csengének nagyon gyors gyógyulást kívánunk!
És lelkileg mi a helyzet? Ha jólesik, írd ki magadból bátran!

Viki, tényleg, én se írtam, pedig nagyon tetszik a Levi-szoba!

Vivi, hát ez téyleg nem semmi, h majd fél kiló! Tök jó!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


képzeljétek, ezek a fiam fotói, gondoltam, hasznosítom őket.

Vivi, kíváncsi vagyok, mi lesz ezzel a kávéundorral... :wink:

Jó, majd fényképezek, Krisz, babástul is. :wink: Tőletek is szívesen látnánk majd friss fotókat a kis hölgyről! Vajon milyen most a frizurája? Doróé még uolyan, csak lassacskán növöget. Nagyon lassan... de ráérünk. :D

Arwen, végülis egy kivizsgálás sosem árt! Remélem, semmi gond nincs.
Amúgy megáálapítottam, h egy hasmenés elleni diéta egyszersmind jó fogyókúra is. Kerülgetett minket egy vírus (mindannyiónkat), ezért én inkább diétáztam. Tejtermék, édesség, gyümölcs semmi. (kivéve alma és banán) Ez jól lecsökkenti az ehető kaják körét!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!!!

Niko elmentem én is a számodat!!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy gondoltok ránk!!!Köszönjük a jó kívánságokat is!!!:)
Ne haragudjatok,hogy eltűntem.Elég sűrűek a napjaink hármasban.Megyünk ide-oda egész nap,amikor meg nem akkor dolgozom.(festegetek)
Jól vagyunk,minden ok.:)Domit lehet hogy felveszik oviba,mert bővítették az ovit.Igaz,hogy kötelező 5 évesen felvenni őket de nálunk ezt sem tartják be.
Samuka meg 10 és fél hónapos kora óta jár,most már szalad is,szóval nem unatkozunk.:)Első szava a cica volt,de már mondja,hogy oto ami autót jelent.:)
Teszek fel pár képet.

Samu 2 naposan
Kép
És egy évesen
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Sok puszi mindenkinek!!!

KépKépKépKép
*orsi*
 
 


Meri!!!(csak most láttam...:oops: )

Gratulálok Áron babához!!!! Gyönyörű kisfiú!!!

KépKépKépKép
*orsi*
 
 


Esztora: boldog névnapot!

Samunak pedig boldog születésnapot kívánok!
Samu mekkorát nőtt, hihetetlen.

Doró gyönyörű, édes babuci. Nagyon jó, ahogy a margarint eszi.

Nán-dorka: klasszak a szerzemények.

Csajok hulla vagyok. Pár napja elkezdtünk fekve szopizni. Így jobban bejön Áronnak az evés. Tiszta apja egyébként, olyan komótosan eszik, hogy bealszom folyton. Amíg nagyon éhes eszik normál tempóban és el sem lehet tőle venni, majd ahogy csillapszik az éhsége lazábban tartja a cicit, de el nem engedi, szerintem csak szórakozik. Nincs ezzel gond, csak a mellbimbóim nem nagyon bírják a szórakozást.
Eszembe jutott, hogy mondtátok, hogy mennyire tud hiányozni az éjszakai alvás. Nagyon, nagyon, nagyon. Megyek is még visszabújok, ha engedik a fiúk.

meriann
 
 


Samuka! Boldog 1. születésnapot!!!! Nagyon klasszak a képek, látom élvezte a tortaevést :)

Esztora! Neked nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Meri! Áron baba nagyon helyes kisfickó, sok boldogságot hozzá!
szerika
 
 


Vicky, Nikó: nagyon helyes pocakotok van!!!
szerika
 
 


Meri, elvileg nem szabadna, h igénybe vegye a hosszú szopi sem a mellbimbót. Figyelj rá, amennyire csak tudsz (ha alszol, nyilván nehezebb...), h teljesen kapja be a bimbóudvart. Nekem kezdődő sebesedésre bejött a hónaljtartás, és h a baba fejét emelem oda a cicihez, nem a cicit próbálom "odaigazítani". Ezeket még a kórházban tanították nekem.
Amúgy nekem isa nagyfiam olyan volt, h 3/4 órás evések teljesen normálisak voltak nála. Belealudt, de azért még evett is... Videóról a négyrészes Napóleon-filmet akkor láttam...
Remélem, sikerült aludnod még reggel.

Orsi, de jó, h jöttél! Samu de édes! Irtó jó képek!! És a kettő együtt! Nagyfiad de komoly nagy legényke már!
Szerettem volna kérdezni már, h Te milyen festéket használsz? Én is szertetnék festegetni, ha egyszer végre rászánom magam. de félek, h elfolkyik a festék. És kültérre is jó az szted, amit Te használsz?
Ha lesz egy kis időd, mesélj is majd léccio ezekről a helyes manókról!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Szeri, mi újság Veletek?

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Sziasztok!


Nincs időm jönni, bocsi... korlátozott a netünk egyrészt, másrészt Balázs nagyon nagy figyelmet igényel itt a szüleimnél, ugyanis a lakás nincs gyerekbiztossá téve, így különösen figyelnem kell. Egyébként pedig az udvaron vagyunk sokat, meg a játszótéren, de az egész napomat elveszi. Közben intézzük a lakást.
Most hétvégén elköltözünk innen a szüleimtől albérletbe, úgyhogy van esemény bőven.
Sokat gondolok rátok, és sajnálom, hogy nem vagyok most aktív tag, de majd egyszer jövök és rám is untok majd. :)
Az új lakásba talán novemberben már tudunk költözni, jaj nagyon várom már. Annyira klassz lesz, aki eddig látta így félkész állapotban, el van ájulva tőle... én meg elfogult vagyok és szerintem is nagyon szuper lesz a lakásunk, csak már mehetnénk!!!

Pussszz Mindenkinek! Azért olvasok ám! Fél szemem rajtatok. :wink:
szerika
 
 


Sziasztok!

Samunak boldog szülinapot, Esztora, boldog névnapot kívánok!!!!!!!!

Krisz, de jó, hogy jöttél, ha gondolod panaszkodj nyugodtan, hátha tudunk valami jó tanácsot is adni.

Dorka, tök jók a ruhácskák, szerintem Doróval még jobbak.:)

Tegnap voltunk a Kórházban, megismerkedtem a szülésznővel, akit a dokim javasolt, szimpatikus csajszi, ottan körüli idős mint én, barátságos, megmutogatott mindent a szülőszobán, s úgy gondoltuk, hogy akkor meg is fogadom. Mondta, bármi gondom van, akkor telefonáljak nyugodtan. Úgyhogy nagy vívódások után, ezt is lerendeztem.:)
Házügy most kicsit áll, de remélem hamar megoldódik minden.:) Már annyi hírdetést feladtam.:) Azon gondolkoztam, hogy körbe kéne ragasztgatni a várost, de még nem volt bátorságom nekiindulni. Pedig, lehet, hogy minél hamarabb kéne.

Most hétvégén már kezdett kicsit kényelmetlen lenni a pocakom, meg fura érzéseim voltak, vagy Alex nem akart elférni, vagy jóslóim voltak, ezt nem tudtam eldönteni, de semmi gond nincs.

Vicky, "jó" festegetést! :) meg jó rendezgetést. Nálunk egyenlőre csak babasarok lesz, majd az új házba csinálunk neki babaszobát.:)

Most megyek, pusz mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska
 
 


Sziasztok!

Hu, rengeteget írtatok mióta nem voltam. Dehát a srác (és a háztartás) minden időt elvesz. :?
Ma megkaptuk a 3 hós oltást, plusz a rotát és a pneumot. Hát, sírt szegénykém, de csak 2-3 percig. Itthon viszont eléggé kiborult, volt nagy sírás, aztán kajált és most 3/4 5 óta alszik mint a mormota. De egyenlőre (remélem így marad) se hőemelkedése, se láza.
Peti 7680 gr és 65 cm. A fejkörfogata 41 cm, a mellkhas 46 cm. Óriási. Egyedül forog mind két oldalára, a napokban felfedezte a kezeit (nézi őket édesen bandzsítva), nyúl a dolgokért és elkezdett gügyögni. Nagyon szeret a hangjával játszani. Szóval édes, na :)

Vivi, én nagyon drukkolok a tesó-projekthez! :) Én abban a hónapban voltam terhes, amikor tutira meg voltam róla győződve, hogy úgysem! :wink:

Nikó, csak óvatosan a rohangálással. Drukkolok hogy egymásra találjatok a vevővel! :) Én is adom a számomat szívesen! :) Jaj, úgy izgulok értetek csajok, mintha én mennék megint. Biztosan azt gondoljátok megőrültem, de ma a tanácsadáson volt egy pici lány (1 hónapos) és hát menthetetlenül szerelmes lettem abba a gondolatba, hogy szülnék még egyet (egy kis Isteni segítséggel kislányt) :). Csak Apa meg ne tudja. Ő határozottan elzárkózik a "még egy gyerek" kérdéstől. :oops: Azt mondta talán 5-6 év múlva beszélhetünk róla. :roll:

Esztora, édes lehet Nyunyi! :) Ákoson is látom meg Porsi meséli, hogy napról-napra okosabb, ügyesebb :)

Meri, nagyon szupi a szüléstörténeted, örülök hogy jó élmény volt, a szopihoz pedig továbbra is drukk! Ja és csatlakozva a lányokhoz, tessék pihenni ha Áron alszik! Én is mindig lefeküdtem aludni, ha a gyerek aludt. Bár, ez nálam most már csak az éjszakai alvásra korlátozódik! :)

Samunak nagyon Boldog Szülinapot!, Esztorának pedig Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!


Dorka, ez a kis csaj olyan édes! :) Komolyan mondom, a mosolyával bearanyozza az ember napját! :) Olyan jó ránézni!

Szeri, gondolom már nagyon várjátok a költözést! :) Biztosan nagyon szuper lesz az új otthonotok! :)

Na, megyek befejezem a tápszereket, idáig hült a víz.

Íme néhány kép a srácról:

Ez az új hobbi, állandóan eszi a pelust
Kép

tárt karokkal várom az új dolgokat! :)
Kép

így szoktam kitekeredni
Kép

Teljes életnagyságban
Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Pinkiné, látom, a teljes életnagyságú képre se fért rá a nagyfiad, olyan hatalmas! :wink: És nagyon édes! Gyönyörű szemei vannak!
Apa miért olyan óvatos, lehet tudni?
Köszönjük a mosolydícséretet, tényleg beragyogja az ember napját ez a csajszi.

Nikó, örülök, h elrendeződött a szülésznő-dolog. Őt hívod majd először, ha van vmi, úgy egyeztetek meg?

Sajnos Apukám kórházban van. Csak 7végén látogatjuk meg vszínűleg, de már mennék most. A szívével van gond, és ez nem az első eset, remélem, nem lesz komoly. El sem tudom képzelni, mit éreznék, ha vmi komoly baj lenne. Pedig idővel fel kell készülni mindenre, de az ember olyan szívesen feledkezik meg a jövő szomorú tényeiről. :(

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk, mert iszonyat fáradt vagyok, egész délelőtt takarítottam, volt két háznéző is ma.

Jó, mert holnap pihenhetek, remélhetőleg.:)

Dorka, konkrétan ezt nem beszéltük meg, de én úgy gondoltam, hogy igen, egyébként is mondta, hogy bármi van, akkor hívjam, ha csak bizonytalan vagyok valamiben, akkor is nyugodtan hívhatom.

Most megyek, megpróbálok holnap többet jönni.

Pusz mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska
 
 


Sziasztok!

Hát, Peti tegnap este 1/2 10-ig aludt és belázasodott. Netto 38 volt a hője. Kapott egy kúpot, de szegény etetés alatt végig nyöszörgött. Annyira sajnáltam. Aztán este 11-től reggel 6-ig aludt.
Ma meg kora délutánra hőemelkedése lett. Kapott egy fél kúpot, majd aludt 3 órát. Remélem, éjjel már nem lesz lázas.

Niko, reméljük hogy nemsokára már a végleges vevő jelentkezik :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok!

Hát, Peti tegnap este 1/2 10-ig aludt és belázasodott. Netto 38 volt a hője. Kapott egy kúpot, de szegény etetés alatt végig nyöszörgött. Annyira sajnáltam. Aztán este 11-től reggel 6-ig aludt.
Ma meg kora délutánra hőemelkedése lett. Kapott egy fél kúpot, majd aludt 3 órát. Remélem, éjjel már nem lesz lázas.

Niko, reméljük hogy nemsokára már a végleges vevő jelentkezik :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Hát bocsánat, hogy ennyire eltűntem, de Csongor még mindig cicin alszik napközben, szóval...ha le is tudom magam cuppantani Róla, és bekapcsolnám a gépet, tutkó akkor ébredne fel, így ilyenkor gyorsan teregetek, netán eszem....

Ebben a szép időben délelőtt és du. is kint vagyunk. Már gyönyörűen megy egyedül persze, szuper ez a szabadság, nem sírom vissza az egyéb mozgáskultúrákat.

Amúgy jól vagyunk. Gasztróra kétszer nem tudtunk elmenni, mert pont akkorra lebetegedett. Most vagy Ő nem akar menni, vagy bennem van valami ellenséges érzület...most már jó lenne tudni azért, merre az arra...

Cicizik ezerrel, felkelés még van éjjel, hol egyszer, hol kétszer, hol többször...de még bírom.

Azt akartam kérdezni, hogy előfordult -e valakivel, hogy megjött, aztán köv. hónapban nem...no és persze a pocakosodáson kívül :lol: Merthogy nekem először szept. 4-én jött meg, 4 napos, kellemesen tűrhető mértékben. Most pedig semmi. Néha érzem, hogy talán most...de semmi. Nem tudom, hogy ez normális -é, mert még nem állt be rendesen a dolog, avagy... :roll: namármost arra az esély, hogy bébike van a dologban kb. egy a millióhoz. (említettem már Nektek, milyen "gyakran" kerítünk sort ilyesmire és hát akkor is vigyázunk). Azé persze holnapután csinálok egy tesztet, de nem valószínű. Még várnánk amúgy, hacsak nem mostanra tartogatja nekünk az élet eme kedves meglepetését...

Nekiálltam tanulni. asztrológiát, numerológiát, most úgy néz ki, hogy a természetgyógyászatba fogok...még nem tudom miképp, de megoldom. Hosszú távon tervezek :roll:


A babaák csodaszépek!!!!!!!!!!!!!!!!4
Pinkiné, kicsi Pinki a tekergős képen egyazegyben Te vagy.
Meri, belejöttél már az otthoni teendőkbe. Nagyon gyönyörűséges Áron!
Csipcsab, Flóra is nagyon hasonlít Rád, nagyon szééép!

Kismamik, a pocakotok hát már hihetetlen nagy, és úúúúúúúúúúgy telik az idő! élvezkedjetek!

No megyek, mert leragadnak a szemeim...

Puszillak Benneteket, jövök ahogy tudok. No persze ha van hír, azt Ti tudjátok meg elsőként (Apa után :twisted: )

KépKép
KépKép
ragota
 
 


Sziasztok! Vagyok én is, csak korlátozott mennyiségben.
Semmi újsággal nem szolgálhatok, de látom Ágota is hasonló cipőben jár. Izgi, nem? Jön az utánpótlás? :roll:
Néha fájdogál a hasam, de nem olyan mindjárt megjön érzéssel, szóval nem tudom. Majd hétvégén veszek tesztet, ha addig nem jön meg, és utána jelentkezem.
vivi79
 
 


Sziasztok!

Huu de izgi,jo lenne,ha lennenek megint pocakosaink!
Alig van idom jonni,most is csak azert,mert hazajottunk ebedelni,de allandoan uton vagyunk,mindig van inteznivalo....Persze jo ez,csak faraszto... :lol:
Meg mostansag rengeteget vagyunk 3asban,mert ugye nekunk az osz-tel a nyugis munka szempontjabol,igy sokat megyunk erre-arra,kirandulni stb...nagyon jooooo :lol: :lol:

Ragota,
jo,hogy elokerultel!
Mensi:amig szoptatsz minden normalis.Ha nem jon meg az is,ha megjon neha,az is.Nekem amig Attim szopizott 2x volt verzes,de hat ciklus az nem volt,asszem 3 ho telt el a 2 kozott,majd miutan abbahagyta a szopit,csak aztan jott meg 2 honappal,es azota rendszeres.
Csongirol kep??? :lol: Auto megvan?

Vivi,
drukk!

Pinkine,
wow mekkora nagyfiu Peti,azta!!!!!!Draga!Es milyen ugyes! :lol:
Peti remelem mar nem lazas!!!

Angyalkrisz,
milyen lelki vivodas??Ja remelem nem komoly,csak a szokasos "noi agyalas" :wink: Gyere es meselj,barmirol!!!

Orsi,
de jo,hoyg hoztal kepeket a fiukrol!Anniyra helyesek!!!!
Samu mekkora lett, Domi meg kesz ferfi :lol:
JO lenne,ha jonnel,amikro csak tudsz!Remelem a lelked is lassan jobban van!

Meri,
kitartas!!!
Mellbimbo pihire a legjobb,ha szabadon hagyod a cickot,ugy gyogyul a legjobban!En probalkoztam mindennel,mert az eleje nekem is megviselte,de aztan,hoyg osszeszoktunk,elmult.

Szeri,
varunk nagyon vissza!!Hajra a tobbihez!Szuper lesz azutan!!!!

Niko,
hazhoz tovabbra is drukk!!!!!
Orulok,hogy a szuleszno szimpi!!!Olyan izgi ez mar!!!!!

Nandorka,
Apud :(
Nekem sem megy ez,hoyg "felkeszulni" a rosszra...de talan azt nem is lehet....mas az,amit az eszunkkel felfogunk es mas a szeretet, a hiany,az elmulas...azt nem lehet esszel megerteni....

Hoztam "par" oszi kepet Attimrol:

Kép
Szuretelek:Kép
Fozunk: Kép Kép Kép Kép
Pilis:Kép Kép Kép

Kép

Kép
arwen07
 
 


Nán-Dorka!

Zománcfestékkel festem a bútorokat(bármelyik márka jó),nagyon szeretem,mert teljesen jól tapad és vízálló.Viszont tényleg folyik,és büdös is :)de ha vízszintesen tartod a tárgyat amire festesz nem lesz gond.:)
Mit szeretnél festeni?Majd mutasd meg mindenképp és jó festegetést!!!

KépKépKépKép
*orsi*
 
 


Arwen!:)

Atti is milyen nagyfiú már!!Nagyon jók a képek!


Később talán bővebben is tudok írni,most mennem kell.Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*
 
 


Lelki vívódás: következő gyerek, ház, munkábaállás körül forog. Ugye nálunk úgy volt tervezve, hogy Csenge 2 éves korában visszamegyek dolgozni (bár újra kellene kezdenem mindent állásinterjúkal). Lassan alakult ki, de 1-1,5 hónapja úgy érezzük, hogy már nagyon szeretnénk a 2. gyerkőcöt (én is, pedig nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar akarni fogom). Ha meglátok egy várandóst, akkor kicsit irigykedve nézem, és mindig arra gondolok, hogy milyen jó lene ott tartani. Viszont utánanéztem, hogy ha jönne a gyerkőc, akkor hogy alakulna a gyed, na hát nem kapnék gyedet, csak a gyes járna. Mivel megyszűnt ugye a munkaviszonyom, így most passzív gyeden vagyok (ugyanannyit kapok, csak ez nem számít biztosítási időnek, így a következő gyerekre már nem jár gyed). Elég bonyolult a dolog, mert bejön a képbe az is, hogy a kertes házat akarnánk venni, ami nem kis pénz, és szerintem, ha bevállalnánk a 2. gyerkőcöt, akkor nem engedhetjük meg magunknak a házvásárlást, és fordítva ugyanez. Lehet hogy házon belül át tudunk költözni egy 1,5 szobásba (szolgálati lakás), és ha maradunk itt, akkor jöhetne a köv. gyerek. Viszont mindannyiónknak nagyon hiányzik a kert, mert kertes házban nőttünk fel.
Most ugye megy a vívódás, hogy ház, vagy gyerek? Persze mindakettőt szeretnénk, de együtt nem fog menni szerintem. És most állandóan ezen agyalok, hogy mi lenne a legjobb... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Orsi! Nagyon helyesek a fiúk! Nem is emlékeztem, hogy ennyire szőke Samu! :D

Arwen! Milyen édes Ati!

Pinkiné! Hogy megnőtt Peti! Nagyon szép baba! :wink: :D

Vivi! Drukk! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Ágota, Topikmamink :wink: , de jó volt olvasni Rólad!

Orsi, köszi. A helyzet az, h csupa függőleges felületet szeretnék (kerítés, ablakkeret), szval nem tudom, h lesz... De egyewlőre nem is úgy néz ki, h belevágnék, mert előbb meg is kéne pontosan tervezni. D-Afrikából kaptam 1x egy Ndebele nevű törzsről szóló füzetkét, hát, náluk olyan szépen ki van festve minden, olyasmit szerettem volna.

Krisz, értem. Gyed-gyes-ügyvben pár éve még volt egy ún. Szakbarbár nevű vki, aki tanácsokat adott mailben, ha írtál neki. esetleg ha rátalálsz, megpróbálhatod - hátha van vmi ötlete, hogyan kaphatnál gyed-et.
Szocpolt fel tudnátok venni? Nem látok a dilemma mélyére, de ha úgyis szeretnétek második gyerkőpcöt, miért is ne lehetne a ház és a baba együtt? Azért az első időkben sztem nem kerül olyan sokba egy babóca nevelése, pláne, ha már vannak a tesótól holmik. Fiúruhákban pedig számíthatsz rám! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Nándorka! Azért nem lehet baba és ház együtt, mert ahhoz, hogy tudjuk fizetni a törlesztőrészleteket és a rezsit, ahhoz kell az én fizetésem is, márpedig ha jönne a gyerkőc, akkor nem tudnék visszamenni dolgozni. Ha visszamennék dolgozni, és normális fizetést kapnék, akkor legalább 1 teljes évet (januártól dec-ig) végig kéne dolgoznom, hogy utána jó legyen a gyed. Mert a gyes+párom fizetése sajnos kevés lenne a fizetnivalókra, de egy jó gyed+párom fizuja már elég lenne úgy érzem. Tehát most filózok, hogyha ugye jövő nyáron visszamegyek dolgozni, akkor még a következő évet (2010) is végig kell dolgoznom, és csak 2011ben jöhetne a baba. Az még 3 év... :( És olyan soknak tűnik... :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Angyalkrisz,
hat nem egyszeru dilemma....
Ebben a lakasban elferne meg egy gyerkoc?
Mert akkor en azt mondom,mielobb vagjatok bele a babaprojektbe,es majd aztan jojjon a haz.(Igazabol erre azt a peldat tudom felhozni,hogy baratnomek most koltoztek egy 2szobasba az 1szobasbol,mikor megszuletett a 3.gyerek(pici mind).Szoval sok jo ember kis helyen is elfer. :wink:
Vagy menj el jovo ev elejen dolgozni! :wink: Es akkor mar 2010ben johet a baba!Bolcsi lenne addigra?(gondolom ez a nem egyszeru kerdes..)
Persze tudom,nem fekete-feher a dolog,nehez ugy,de en azt mondom,hogyha ugy erzed,anniyra eros Bennetek a vagy a teso irant,akkor engedjetek neki.3ev az tenyleg sok.
Aztan lehet,hogy idokozben valtoznak a dolgok,pl otthoni melot talalsz vmi jot,vagy ilyesmi.....
Hat nem egyszeru...

Porsinak,
meg tartozom a homeos bogyeszokkal,oltasokra:
(es persze mindenki masnak! :wink: :wink: nekunk 1000%ig bevalt minden oltasnal!no nyugosseg,no laz utana!Az elos oltasnal nem kapta,huuu utana brutal kivolt,es azota alkalamazzuk)

Szoval:

Oltas napjan,mielott a rendelobe indulunk:
Ledum 9CH-1x5 golyocska vizben feloldva
A nap folyaman meg 2x5 golyocska vizben feloldva
(ez magara a szurasra van,hogy ne duzzadjon be,es ne fajjon utana!Amugy ez a szer kivaloan alkalmas mindenfele rovarcsipes utan is!Anyosom allergias mindenfele rovarcsipesre,brutal beduzzad egybol neki,es hihetetlen modon hasznal neki!)

Oltas napjan+2 napig:
Belladonna 9CH, esetleg 15CH-napi 3x5 golyocska
(ez a nyugtalansagra fajdalomra,duzzanatra,lazra van)

Oltas napjan:
Thuja 15CH -1x5 golyocska
Silicea 15CH-1x5golyocska
(ez pedig a kronikus utohatasokra van)

Ezeket igy egyutt adom neki,probaljatok ki ti is.

Kép

Kép
arwen07
 
 


sziasztok,

vagyunk mi is, Levente már hatalmasakat rúg :lol: Imádom :lol:

Krisz, én úgy tudom, hogy 180 nap folyamatos munkaviszony kell ahhoz, hogy jogosultságot szerezz a fizu alapján számított juttatásokra. Az "csak" fél év :wink:

Arwen, szuperek a képek! Lassan nekem is meg kell tanulnom használni Apa hiperszuper fényképezőjét, ha én is iylen képeket szeretnék Manóról csinálni :D

Orsi, örülök, hogy benéztél és jól vagytok a körülményekhez képest :)


Ágota, Vivi, nagyon várom a híreket Rólatok :wink: :lol: Kíváncsi vagyok, ki veszi át a pocakos stafétát :wink:

Köszönjük a pocidicséreteket, már tényleg hatalmas, a párom is mindig ránkcsodálkozik :lol: Az éjszakák néha nagyon nehezek, sehogy sem jó, lábgörcs, kézzsibbadás, derékfájás, mindezek mellett nagyon-nagyon szeretem ezt a 2in1 állapotot :lol: Néha még mindig nem hiszem el, hogy velem is megtörtént :D

Puszik mindenkinek, futok ebédelni :D

Kép
vickybabe
 
 


Vicky: nekem lábgörcs ellen az vált be, hogy amikor éreztem hogy húzódik a lábam, és mindjárt begörcsöl, hamar behajtottam a lábfejemet pipába. Próbáld ki, hátha beválik.

Nem semmi hogy rohan az idő, már lassan 30 hetes leszel Te is.
Remélem aztán mi is osztozunk a stafétán Ágotával.
vivi79
 
 


Arwen, gyönyörű ez a fiú! Annyira bírom a mosolyát, olyan sokatmondó. És nagyon jó hangulatúak a képek!

Viki, Magne B6-ot szedsz? Mindenféle görcsökre jó, azt hiszem, kérdezd meg a dokidtól. Én most is szedem.
Aranyos, h akkora a pocid és még mindig alig hsized, h "megtörtént" Veled is. Persze ez olyan, mint mikor néha én, ha vmiben nagyon elmerülök kivételesen, akkor rácsodálkozom, h lehet az, h én egy kétgyerekes anya vagyok?!
Hatalmasakat rúg? Levi, vigyázz Anyára! :wink:
Apa hogy készül a szülésre?

Krisz, ennek a 180 napnak érdemes lenne talán alaposan utánajárni. Én ezt tettem annak idején Szakbarbár segítségével, de részletekre már nem emlékszem. Azon tűnődöm, vajon a táppénz (mondjuk pocak miatt) beleszámít-e. Úgy rémlik, igen.
Én iylen esetekben szoktam listát írni előnyökről-hátrányokról, vagy élénken elképzelni, milyen lenne így ill. úgy, vagy elképzelni egy napomat 1 év múlva.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Haihó!
csináltamtesztet,negatívnnek azért örülök.Így hogycsongor még szopizik teljeserőbedobással, így azért elég nehéz lett volnaMeg nekem mégolyan kispindurka. Már kezdem énis vágyódva nézni a várandósokat, de még egy pici időrer azért szükségünk van.
Jajj, de nem akarom, hogy a következő legyen az utolsó.Olyan izgalmas ez, hogy mikor és hogy lesz majd, milyen lesz a bébike.

Most néze, hogy a klaviatúra szrakodik. mindegy, érthető volt tán.

Vivi nagyon drukkolok.! Szerintem nem én leszek az, aki áveszi Tőled a stafétát...
Angyalkrisz, hát nagyon megértem a dilemmátokat, nem könnyű... Bár Ti még fiatalkák vagytok, ebből a tekintetből nem probléma a váarakozás, de megértelek.

Arwen, Atti milyen Nagyfiú, és egyre jobban hasonlít az Apukájára.

No én is teszek be egy képet, bár mostanság kevés készült. A jászberényi állatkertben voltunk. Nagyon ajánlom! Olyan hangulatos, és pont akkora, amekkorát még ezek a Picikék is be tudnak fogadni, amit körbe lehet hiszti nélkül járni.

Kép Kép Kép Kép Kép
No és az elmaradhatatlan szopi... :-)

No megyek csicsikálni.

Pusza

Nándorka, aranyos volt ez a topikmami megnevezés :lol:

KépKép
KépKép
ragota
 
 


Vivi, köszi a tippet, kipróbálom. Éjszaka szokott görcsölni, ha úgy mozdítom, és akkor már nem nagyon van visszaút...

Dorka, szedem a magneB6-ot, még pezsgőtabival is meg szoktam támogatni, olyankor talán ritkább... :roll: ja az éjszakai gyomorégést nem említettem :lol: Én tényleg csodaként élem meg, sajnálom, akik nyűgnek érzik. Valamelyik nap elmentünk sétálni egy közeli tó partjára, hihetetlen boldog érzés volt, sütött a nap, gyönyörű a környék, na akkor (is) tudatosult bennem, hogy mennyire boldog vagyok! És mázlista! Szinte minden bejött az életben, persze általában a nehezebb utat kellett járnunk (lásd baba), de mindenben sikerrel jártunk végül, pont amikor a legkevésbé számítottunk rá. Olyan jó lenne, ha ez mindig így maradna. :D
Apa készül, mindenképp ott szeretne lenni, családi szobát kérünk(feltéve, hogy lesz hely :roll: ),ahol ő is végig bent tud lenni velünk. Azt is mondta, hogy az első hetekben ne jöjjön hozzánk senki (pl anyuka 2 hétre segíteni), mert ő lesz itthon és segít mindenben, és legyünk hárman együtt :D Csak rá kell nézni, mikor simogatja Leventét a pocakban, soha nem láttam még ilyen boldognak és büszkének :D

Ágota, akkor nem sajnálom a nega tesztet :wink: Majd pozitív lesz, ha itt lesz az ideje! Milyen kis szöszi nagyfiú lett Csongor! :lol: Nagyon helyes kislegény :D

Pussz, jó éjt!

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok!

Lassan megyünk úszni,szokásos pénteki program!

Képzeljétek van előttünk egy kivágott fa és minden évben laskagomba nő rajta idáig elvitték mindig,most anyuék leszedték és legalább 5 kiló volt rajt.holnap megszakértik aztán megy a fazékba!!

nálunk is fontos döntés született nem lesz több bébi.én mindig túl racionálisan gondolkodom és nem fér bele.tény hogy egyre "szarabbul állunk" ország szinten és még sorolhatnám....

Ezek a szöszi legények milyen szépek!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Sziasztok!

Nagyon helyesek a kissrácok!:)
Csongit aztán semmi nem zavarja szopi közben.:)

Vicky, nem vagy egyedül, aki még nem fogta fel, ezt a csodát. Én is úgy vagyok vele, hogy néha elgondolkodom, hogy mindjárt gyerekünk lesz, és annyira hihetetlen. Hiába mocorog a pocakomban, meg készülünk, meg látjuk uh-on, talán majd ha kibújik, akkor majd talán felfogom. Néha belegondolok, hogy hamarosan fenekestül fel fog fordulni az életünk, de szerintem nem véletlen, hogy ilyen nehéz ezt felfogni, mert sokan megíjednének.


Esztora, mostanában, én is elgondokodom, hogy mi lesz ebből az országból, hogy keveredünk ki ebből a slamasztikából, de remélem, hogy megoldódik minden, és jóra fordulnak a dolgok.

Krisz, elhiszem, hogy nagy a dilemma, szerintem járd körbe előbb a gyes dolgot, hogy biztosra mennyi munkaviszony kell, és a betegállomány beleszámítana-e, aztán után gondolkodj a többin. Ha átköltöznétek egy másfélszobásba, az plusz költség lenne? Kell valami feltételt teljesíteni hozzá? Mert ha semmi olyan nincs, amit nem lehetne vállalni, én valószínűleg belevágnék, s utána még mindig lehet házkérdésen gondolkodni. Tudom milyen nehéz 1 szobásban elférni, még akkor is, ha családiház. Mi is abban lakunk, bár már nem sokáig.:)

Tegnap voltunk a dokinál, végülis nem ctg-zett, hanem uh-zott, 2800 gr-nak mérte Alexet, úgyhogy fejlődik rendesen. :) Már uh-on szinte semmi nem látszódik belőle.:) Három hét múlva kell visszamennem a dokihoz /6-án/, addig az sztk-ba megyek ctg-re, meg laborba, bár mondtam, hogy én 5-én szeretnék megszülni, úgyhogy remélem már csak a Kórházban kell találkoznom a dokival.:)

Pusz mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska
 
 


Sziasztok!

Kép

Vicky: azt hiszem akkor én lettem a stafétavivő.
vivi79
 
 


Milyen szépek a nagylegények! :P

Ágota: ha Te örülsz a negatív tesztnek, akkor nem mondom, hogy sajnálom. Majd ha Csongi is úgy akarja, biztos jön a kistesó.

Esztora: ez csak "egyenlőre" megállapítás, vagy később sem szeretnél több babát?

Nikó: kitartás, már nem sok van hátra.
vivi79
 
 


Vivi!

AZTA!!!!!! :D

GRATULÁLOK!!!!!!!!! Nagyon vigyázz Magatokra!
mikor mész dokihoz?
csipcsab
 
 


Vivi halkan de gratulálok!!!
ez a mostani vélemény tudod soha nem mondd azt hogy soha :wink:

Bridzsi

Kép
esztora
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?