Sziasztok!
Hu, rengeteget írtatok mióta nem voltam. Dehát a srác (és a háztartás) minden időt elvesz.
Ma megkaptuk a 3 hós oltást, plusz a rotát és a pneumot. Hát, sírt szegénykém, de csak 2-3 percig. Itthon viszont eléggé kiborult, volt nagy sírás, aztán kajált és most 3/4 5 óta alszik mint a mormota. De egyenlőre (remélem így marad) se hőemelkedése, se láza.
Peti 7680 gr és 65 cm. A fejkörfogata 41 cm, a mellkhas 46 cm. Óriási. Egyedül forog mind két oldalára, a napokban felfedezte a kezeit (nézi őket édesen bandzsítva), nyúl a dolgokért és elkezdett gügyögni. Nagyon szeret a hangjával játszani. Szóval édes, na
Vivi, én nagyon drukkolok a tesó-projekthez!
Én abban a hónapban voltam terhes, amikor tutira meg voltam róla győződve, hogy úgysem!
Nikó, csak óvatosan a rohangálással. Drukkolok hogy egymásra találjatok a vevővel!
Én is adom a számomat szívesen!
Jaj, úgy izgulok értetek csajok, mintha én mennék megint. Biztosan azt gondoljátok megőrültem, de ma a tanácsadáson volt egy pici lány (1 hónapos) és hát menthetetlenül szerelmes lettem abba a gondolatba, hogy szülnék még egyet (egy kis Isteni segítséggel kislányt)
. Csak Apa meg ne tudja. Ő határozottan elzárkózik a "még egy gyerek" kérdéstől.
Azt mondta talán 5-6 év múlva beszélhetünk róla.
Esztora, édes lehet Nyunyi!
Ákoson is látom meg Porsi meséli, hogy napról-napra okosabb, ügyesebb
Meri, nagyon szupi a szüléstörténeted, örülök hogy jó élmény volt, a szopihoz pedig továbbra is drukk! Ja és csatlakozva a lányokhoz, tessék pihenni ha Áron alszik! Én is mindig lefeküdtem aludni, ha a gyerek aludt. Bár, ez nálam most már csak az éjszakai alvásra korlátozódik!
Samunak nagyon Boldog Szülinapot!, Esztorának pedig Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!
Dorka, ez a kis csaj olyan édes!
Komolyan mondom, a mosolyával bearanyozza az ember napját!
Olyan jó ránézni!
Szeri, gondolom már nagyon várjátok a költözést!
Biztosan nagyon szuper lesz az új otthonotok!
Na, megyek befejezem a tápszereket, idáig hült a víz.
Íme néhány kép a srácról:
Ez az új hobbi, állandóan eszi a pelust
tárt karokkal várom az új dolgokat!
így szoktam kitekeredni
Teljes életnagyságban