Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Néha vagyok, néha nem, mikor hogy van időm, most egy kicsi akadt!

Imike kezd kilábalni a náthából, tegnap meg is jegyezték az óvóvénik, hogy trombitál! Én meg totál nyugodtan mondtam, hogy szerencsére, mert már nincsen neki bedugulva az orra és legalább kijön. Gondolom burkoltan azt akarták mondani, hogy vigyem haza, mert beteg, de én úgy gondolom, ha nem lázas, nem kell antibiotikumot szednie, és nincsen rossz közérzete, akkor miért ne menne oviba. Ígyis rossz volt, hogy a beszoktatás második hetében beteg volt, alig akart menni a múlt héten, most szokna az ottalváshoz. Ja és persze nem ragájos, tehát ott a helye, csak sokszor kell fújnia az orrát, mint tenné itthon is.

A konyhaszekrénnyel úgy jártunk, hogy amikor mentünk, hogy megrendeljük, a csaj azt mondta, ha pénteken rendeljük keddre megjön. Én teljesen lezsibbadtam, mert azt hittem legalább négy hét, tehát ez ragyogó hír lenne, ha legalább már kész lenne a csempézés, de ugye ahhoz még szerveznem kell egy kőművest, így most áll a projekt! :roll:
Szóval áll a bál, a sok fejtörés nagyon megterhel, főleg agyilag!Estére kész vagyok!

Alziza, emlékszel, hogy régebben anno 80-as években volt olyan intézmény, hogy dolgozók általános iskolája? Oda jártak azok a fiatalok, akiknek még nem volt meg az ált. isk. végzettségük, de tankötelezettek voltak. Persze suli mellett dolgoztak.

Na cső, Imike éhes, még én sem ettem!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ú, első vagyok :lol: , és ezt mind én írtam?! 8) :shock: :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Igen! Nem is árt, mert már elég régen írt ide bárki is :oops: (Természetesen magamat is beleértve.) Nem tudom, hogy vannak ezek a dolgok, de gondolom Alziza, csak lesz/volt vmi szülői értekezlet, ahol meg lehetne tárgyalni a témát az igazgatóval. Vagy próbálkozzatok a gyermekvédelmi felelőssel, aki a suliban van. Az tény, hogy nem egészen odavaló egy ilyen gyerek, csak nem tudom van-e lehetőségük ezen változtatni.

Nálunk tegnap volt ovi-szülői (2,5órás) szerintem az idén már nem megyek el másikra.

Na tessék felpörögni mindenkinek :lol: :lol:

sziasztok: i
iloly
 
 

 
 

Cső!


Én nem voltam szülőin, mert nem tudtam, hogy lesz. Utólag szólt az óvónő, hétfőn, hogy nem voltam!Jaaaaaaa, tényleg, nem voltam, mert nem is tudtam! :roll: Erre ő: kinnt volt a faliújságon! És hol a faliújság? -én. Az ajtó mellett!-ő.
Na csajok, ha azt valaki is észreveszi .........persze biztos látták mások, mert azért voltak szülők, de sokan nem tudták. A telefon fölött van egy központi faliújság, amin az ovis dolgok olvashatók, és a fölött van a lila csoport falíújságja. Pedig ott voltam náluk gyakorlatton, tehát azt gondolnám, hogy alapból szólnak, ilyenkor, na meg hát akkor minek tanítják a főiskolán, hogy a szülő-pedagógus kommunikáció mennyire fontos. Amúgy Imike azt mondta, hogy a daduska néni rángatta.....brrr, lehet ezért nem szeret ott lenni a kicsi. Ma ott alszik, de mire felébred már ott leszek. Úgy sajnálom, pedig mint leendő pedagógus nem ezt kellene mondanom, de kell neki a társaság......De kár, hogy nincsen magánovim......na csá megyek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok

Iloly
Kérdeztük és beszéltünk róla de nem tudnak mit tenni!Fel kellett venni!


Ildi
És nem kérdezted meg a dadus nénit,h hogy volt ez a rángatás? :evil:
Vendég
 


Na, én is itt vagyok...

Volt egy remek "kis" csőtörésünk, majdnem 200 köbméter víz elfolyt a kertben. Persze másfél méter mélyen, nehogy már érszrevegyük időben. :x

Függönyök alakulnak. :D

Hopp, ordítás van..

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, ha én nem írok, Ti nem válaszoltok :D Mindenki úgy csinál mint én? Olvas, aztán megnézi, hogy már megint sehol senki, aztán lelép?! Na remélem minden rendben van veletek is és hamarosan előkerültök.

üdv: i
iloly
 
 


Hali!

Mi a szokásos cipőben, egy hét ovi, egy hét betegség! Csak most Petike is beteg, sajnos! :roll:
Tegnap kicserélték a konyhában és az étkezőben az ablakokat, most már szépek!!!!!
Péntek, szombat suli, a férjem meg tapétáz, a gyerkek lepasszolva lesznek! :twisted:

Na ez elég távirati stílusra sikerült, csak a STOP maradt le a mondatok végéről! 8) :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kedves kismamák elnézést, hogy itt zavarok, de sajnos nincs még saját oldalam és szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők (34-46): 3500 Ft-4000 Ft
Tréningruha (nadrág +felső) 7000 Ft - 8000 Ft
Tréning nadrág külön is rendelhető!

Igény szerint a kész darabokon kívül korrekt áron, anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek 34-52 méretig, akár egyedi méreteket is!

Várok minden kedves érdeklődőt! Vidéki megrendelések is vállalok, amit utánvéttel (500 grammig 1300 Ft), és előre utalással ajánlott levélként (500 grammig 650 Ft) tudok teljesíteni!

További információkért fordulj hozzám bizalommal:
sziszilva@freemail.hu

Köszönöm a lehetőséget!
Szilvi
Kép Kép Kép
sziszilva
 
 


Igen Ildi!

És ha még az ékezetes betűket is távirati stílusban írtad volna, király lennél! :lol:

Jobbulást a kicsiknek, jó munkát a nagyoknak.
iloly
 
 


Halihó Nőcik!

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Mi épp túl vagyunk rajta...Domó volt benne nyakig, egy elég csúnya vírussal, ami csaknem 3 hete kezdődött légcső szűkülettel- szegénykém tiszta Darth Veder hörgéseket adott ki kilégézésekkor...és kishíján kórházba is kerültünk, de a Spiropent meg a Rectodelt kúp megtette a hatását és már másnapra javult az állapota.
Elég ijesztő volt ez az asztmatikus hörgés,és annyira jó fej a dokink, hogy bár már jócskán a rendelés végén hívtam fel, mondta, hogy menjünk házhoz hozzá, mert mindenképp látni szeretné. Másnap meg fel is hívott.
Jó-jó, mondhatjuk, hogy csak alapos, meg félt, nehogy valami műhibát eselleg a nyakába varrjanak később, de engem akkor is megnyugtatott, hogy ilyen alapos.

Egyszóval jobban van, de a múlt héten már muszáj volt elkezdeni az antibiót, mert nem akart tisztulni a kis arcából a szutyi.
De holnap ennek is vége, és már tegnap gyógyultnak tekintették. :D

Rebó meg mind e közben megkezdte ovis pályafutását. Abszolút magabiztossággal és lelkesedéssel. :lol:
Kép
Várakozásokat felülmúló nyugalommal szokott már be, habár beszoktatásról nem is kellet beszélnünk...úgy ment már első nap (hétfőn) is, hogy alig akart hazajönni ebédkor. Szerdáig ui. még nem maradhatott ott ebédre, meg ott aludni, mert meg kellett várni, hogy betöltse a 3. évet...

(Erről jut eszembe, azt hiszem Iloly kérdezte, hogy mehetett-e volna már szeptemberben is, ha akar: sajna nem, mert volt már ilyen eset az oviban, hogy bejöttek ellenőrök, megnézték, hogy ki hány éves, ki meddig maradhat (fél- vagy egésznapos-e) ott és ki van jelen és kaptak biza egy szép kis bírságot, mert volt egy kislány, aki egy héttel a 3. szülinapja előtt már ott volt ebédre is... Nem akartuk ezt a macert, így vártunk októberig.)

De szerencsére ez már szerdán így lett és az óvonénik elmondása szerint úgy viselkedik, mint egy öregmotors ovis :)). Szinte nincs is Vele dolguk... :)) Repetázik ebédnél, már az elején elalszik...szóval büszke lehetek Rá. És persze dagad is a mellem! :))

Dorka továbbra sem repes az oviba menéstől, bár Rebó öröme kicsit könnyít az ellenálláson.
Kezd szelektálni, mármint hogy kivel szeret játszani és kivel nem. Eddig bárki volt ott (na jó, egy lányt kivéve, aki folyton verekszik! ), szívesen eljátszott vele, de most még Kincső barinőjével sem mindig akar. Ennek persze az az oka, hogy megkezdődött a túllicitálás időszaka, vagyis hogy mindig a másikuk akar a legszebb, leglegebb királylány lenni és persze arról a kompromisszumról hallani sem akarnak, hogy mindkettőjük legyen ugyanolyan szép és legleg királylány... :))) Sebaj, remélem átlendülünk ezen is és újra szívesen lesznek együtt.
Mert amúgy ha ovi után vagy bármikor találkoznak, akkor egymás nyakában kötnek ki, de ha délután végre mesél egy kicsit (hihetetlen milyen nehezen akarja megosztani a napi élményeit? !), mindig oda lyukadunk ki, hogy Ő nem akar a Kincsővel játszani, mert hogy mindig lestoppolja a királylányos szerepet...

Furi, hogy Rebó sincs itthon, és azt sem tudom mondani, hogy így legalább több időm, vagy nyugisabb órák vannak, mert mikor itthon volt akkor sem volt Vele semmi gond. Domónak furi, hogy nagy a csend és így viszont már 11-kor elpilledne...pedig délig még fent tartom, gyors ebéd és már teszem is le aludni délután 2-fél 3, 3-ig. :) Már Ő is csak egyszer alszik napközben.

REggel viszont hihetetlen, mert fél hét előtt egyszerűen képtelenek vagyunk felkelni (pedig este 9-kor már a lányok ajtaja is becsukódik a mese meg minden után, Domó meg már fél 9 körül letevődik..), így negyed 9 előtt nem vagyunk képesek elindulni.
Soknak találom a másfél órás készülődést (úgy, hogy csak én eszek, na jó, meg Domó, mert a Csajok "csak" 3-3 pohár kakót cuppantanak be...), és mi lesz itt majd januárban...?! :()

De sebaj. Szóval a 10 körüli időszak már ebéd főzés közben talál. Most átlagosan 6-an eszünk (plusz Domó), mert 5 munkás is van hetente 5 napot. Nagy adagokat kell készítenem, ami vagy gazdag leves és vlami édesség, vagy nagy adag pörkölt stb.
Közben Domó itt sertepeltél, kukát borogat, lépcsőre mászik, konzervet dobál..szóval elfoglalja magát :))). De jó, hogy ilyen amcsi konyhánk van, mert bár könnyen bejár a konyhába, mégis végig szemelőtt van.
Két hete pedig non-stop totyog-popóra ül-felguggol-totyog-lehuppan...szóval nagyon beindult :))

A tegnap előtti nőgyógyinál is mindent rendben találtak, kivéve, hogy ismét többnek mért, mint eddig. :)) Most tartok elvileg a 28. hét közepe-végénél, és Ő már inkább 28-29. hetesnek számolt. (70-es BPD-vel) Annyi baj legyen, így legalább javulnak az itthoni karácsonyozás esélyei. :)))
A pocim is nő szépen, a karom is vastagszik, a fenekemről, combomról ne is beszéljünk, meg szerintem tokám is lett-amit még leginkább csak a képeken látok és egész más arc néz vissza rám, mint eddig. Ezt azért még meg kell szoknom... Ezek nem nyavajgások, sőt őszintén szólva örülök is, hogy van rajtam végre egy kis "felesleg" is, mert már én magam sem szerettem a tükörbe nézni annyira beesett és csontos voltam...és végra Anyukásodom :))) Mindig jobban tetszettek azok az anyukák, akik nem voltak 80-60-80-as kollekcióméretűek, hanem olyan igazi anyukásak (fenekesebbek, combosabbak...). És végre talán majd nem néznek alapból 18-nak... Habár tudom, hogy a gyerekágyon az én zsenge 28 évemmel még így is az egyik legfiatalabb kismami leszek, a 4. bébiről meg már ne is beszéljünk. :))

No, megyek, vár a mosatlan meg a teregetni való, meg a mosogatógépbe való ki-bepakolás...amíg Domó alszik.

Na, mit szóltok milyen termést produkáltam itt Nektek??? :D :D :D

Kéretik megbecsülni! :D :D :D
Vendég
 


Nemtom hogy kell később beleszerkezteni saját hsz-be, pedig állítólag lehet...van valahol vlami szerekszt komb...
No mindegy, akkor ide rakok fel képet a tokás arcomról :D
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi!
Gyors gyógyulást a betegeknek!

Alma!
Ez igen!
Nagyon csinos anyuka vagy!
Jól halad a házépítés?
A szerkeszt gomb fenn van az idézet gomb mellett. Persze csak akkor, ha bejelentkezel.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok

Ildi
Azért akkor haladtok! :lol:

Alma
nagyon csini vagy!
Szerkeszt gomb:jobb felső sarok a hozzászólásaidnál,az idézet gomb mellett! :lol:

Nálunk:
talán emlékezetk,h nyáron voltam a bőrgyógyásznál a csomóval ami a derekamon van.Sajnos azóta a könyökömön is lett egy! :lol:
Kedden megyek a műtétre.Mindkettőt kiműtik aztán szövettan!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 12:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok!!! :D :D :D :D

Reszkessetek,a férjem végre összerakta a gépemet,úgyhogy most már én is tudok jönni... :lol: :lol:
Mindjárt felrakok pár képet......... már arról,ami legalább félkész... :roll: :D :D :D

A kocsinkba 3 napja kb. 60-nal belement egy taxis,úgyhogy a fél oldalát cserélni kell... Na,egy darabig nem lesz pénzünk kanapéra... :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Alma:
Az igen,szép pocakod van már most! Te jó ég! :D :D Nekem a végén sincs ekkora :( :( Mikor Bogival szülni mentünk,még a szülésznőm is mondta,milyen kicsi a hasam. Na,erre totál kiakadok mindig... Pedig 7 deka híján 4 kilóval született a lelkem.. :roll:

Mindenkinek jobbulást... A héten mind a 3 gyerkővel voltam az új gyerekorvosnál..Bemutattam a családot :roll: Azért már jobban vannak.. Itt nincs hétvégi ügyelet,úgyhogy tiszta gyomoridegem volt,nehogy befulladjon a Napsugár :?

Alziza:
:( Hát,ez nem valami jó hír... Remélem,nem találnak semmit :!:
Zalánnak elég érdekes a "kényelmes" helyzet :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Na,a képek :D :D :D

A konyha még félkész,úgyhogy csak az egyik részéről van képem:
Kép

Az étkező.. Szemből sütött a nap..
Kép

A fürdőszoba (még csak a fenti van kész.. :( )
Kép Kép Kép Kép

Lányszoba (hát..,itt karácsonyra lesz egy fehér emeletes ágy,ez a rácsos ágy a Tomié lesz..)
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.7548.jpg[/img]

Petikém ágya:
Kép

És még egy.. Napsugár műve :D Mit nem lehet alkotni a sittből :D
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


A lányszoba kép nem ment át.. Aztán most egy időre eldugulok,mert velem lesz tele az oldal :oops: :oops:
Kép


Ja,és két nap múlva félidős leszek!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Egy utolsó mára :oops: :oops: :oops:

A hálónk :D :D

Kép

MANDALAAA???? HOVA TŰNTÉL??? Ti is költöztök? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok

Andi

Na végre!!!

nagyon jók a képek!Szép minden, ügyes vagy!
A tálaló szekrény nagyon jól néz ki!
A takaróidtól meg még mindíg oda vagyok!
igazán beszélhetnénk arról,h mennyiért csinálnál ilyet .Annyira szeretnék Zinának.
És most,h a szállítás és fizetés leegyszerűsödött,mert a férjeink úgyis találkoznának,tényleg jó lenne!

Autó :(

Félidő:
Kép Kép
Vendég
 


Helló Bébik!

Na most én is vagyok, bár a férjem éppen szekrényt szerel össze! :oops:

A fiúk még mindig betegek, kedden Ancsika is hazajött a suliból, mert rosszul lett! :roll:

Imikének nem tetszik az ovi :cry: , de azt hiszem beszélek először az óvónénivel, aztán a vezetővel, hogy próbáljuk meg a középső csoportot! Szegény panaszkodik, hogy nem játszanak vele, de most már én is okosabb vagyok,/ hiszen ezt tanulom/ persze, hogy nem, mert egészen más a játéktevékenysége egy négy és egy hároméves gyereknek. Rengeteg nálunk is a minike, alig tölötték be a három évet, sőt van olyan is aki csak decemberben lesz három. Szerintem jobb lenne, ha saját korcsoportjával lenne, mert itt nincsenek vegyes csoportok, viszont a különbség nagyon meglátszik. A külön fejlesztés meg nem valószínű, hogy megoldható..... :roll: Azt mondja a drágám, hogy anya ovijába szeret járni, a másikba nem! :twisted:

Alma, jó sokat írtál, de jó volt olvasni!

Alziza, Zalán igazi impresszionista, ahol az ihlet, ott az alkotás. :lol:

Barbamami, hááát, csak gyönyörködöm, csodaszép a házatok, mintha egy lakberendezős újságot lapoznék!A kocsitokat sajnálom :roll:.

Megyek, felkértek asszisztensnek a bútorösszerakáshoz......áááááá

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Alma, szép a pocid, a toka belefér a kismamiságba, ha lenne, mert persze neked nincsen...... :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Köszi mamik :)

Ma kivert a víz.....Fürdettem a Petit,és a kezén,lábán kb. a könyökéig és a bokájáig vörös foltokkal van tele.. A gyerekorvost nem tudtam elérni,már teljesen kiakadtam,hogy összeszedett valami himlőt.. Még egyik gyerekem se volt himlős.... Állítólag a rózsahimlő ellen már kapnak oltást,de a bárányhimlő ellen csak a Bogi fog kapni okt. végén,ez eddig nem volt..
Na,hát én még nem voltam bárányhimlős,és így a 20. héten...... Imádkozom,hogy legalább márciusig semmilyen járvány ne legyen....
Felhívtam a gyerekorvos barátnőmet,és azt mondta,allergia lehet. Huh,de megörültem neki!!
(Megcsípte tegnap egy pók szegényt,teljesen feldagadt a csuklója..)
Most nyomom bele a kálciumot,jobbat nem tudok.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hétfő hajnalban Gergő útra kelt Skóciába. Egy hétig lesz távol. L

Sokan irigyelték ezért a „kis kiruccanásért”, Ő azonban nagyon nehezen tudott ráhangolódni. Munkaút, újabb projekt kedvéért teszi meg ezt a hosszú utat. De hála Istennek remekül halad, már a Szigeten :D autózik és remélem holnap már Skóciából ír üzenetet, hogy sikeresen átvette a kocsit...

Mi pedig számoljuk a napokat, én még talán az órákat is...

Nem is a teendőim miatt nehéz és hosszú ez az idő, hanem a Másik Felem hiánya miatt. :cry:

És még csak a harmadik napnál tartunk...

Mióta - idén decemberben lesz 10 éve :lol: - együtt vagyunk, talán csak az első év nyarán voltunk távol egymástól ilyen hosszan. Azóta azonban -legfőképp házasságunk, vagy a gyerekek születése óta- nem.

És az élet próbára is tesz rendesen. 8)

Domó öcső hétfőn délre belázasodott. A 38 fokos lázára kúpot kapott, de még így is, egészen délután 4 óráig hol lement, hol újból fellángolt szegénykém. Mikor begyűjtöttük a Lányokat az oviból, remekül volt, estére azonban ismét felszökött a láza és meg sem állt 38,3-ig. Anyukámmal értekezve próbáltam egy vészforgatókönyvet felállítani a fejemben, arra az esetre, ha az éjjeli hűtőfürdők és a kúp hatásai nem bizonyulnának elegendőnek.

Erre viszont, hála Istennek nem volt szükség. Egy érthetően vacogva és reszketve eltöltött hűtőfürcsit követően, Domó jóízűen megvacsorázott és mély álomba zuhant. Én persze nem voltam túl nyugodt, így miután a Lánykák is nyugovóra tértek, az épp hüppörésző Urficskát magam mellé vettem a nagyágyba.

Félóránként nézegettem, nem öntötte-e el a forróság.

E mellett pedig ismét hallodtam, amint a házunk volt lakosa meglehetősen illuminált állapotából kifolyólag végig üvöltözi a falut. Most épp nem minket szapult, habár olykor-olykor kárörvendően sződte bele mondókájába a gombás sztorinkat...

(Mielőtt azonban bárki is megijedne, megnyugtathatom, hogy nincs mitől tartanunk, ártalmatlan a Jómadár, szóval nem fog ránk törni vagy ilyesmi, csak hát el kell viselni ezt a hangzavart…)

A reggel tehát igen álmosan ért, pihizni azonban még nem volt időm, mert a délelőtti teendőimet még az áram is fűszerezte. Vagyis hát a nemléte…Először arra gondoltam, hogy áramszünet van, minthogy minden biztosíték "be";kapcsolva állt, de mégsem működött semmi. Ám minthogy a szolgáltatót másfél órán át hiába próbáltam meg elérni, és mert kiderült, máshol mindenkinél van szikra, elkezdtem ki-bekapcsolgatni a ménkűt.

A szoba egyik fele működni is kezdett, de a mikró és a többi motyó, - ami az egyszerűség kedvéért egy másik áramkörön van- bizony meg se akart mukkanni. Hiába mentem át több ízben is, és kapcsolgattam, ellenőrizgettem a másik helységben levő biztosítéktáblák reléit, semmi. Minden jól állt, mégsem volt szikra...

Majd mikor utoljára kattintottam le és fel, és jöttem vissza, mondván: ennyi, több ötletem nincs, csodák csodája, működő mikró fogadott! :) Ami persze csak az ebéd felének a megmelengetéséig volt hajlandó működni, mert a következő alkalommal ismét levágta a levághatót.

De most már nem estem kétségbe, tudtam a dolog nyitját: itt is a windows taktikát kell követni. Ha nem megy elsőre, próbálkozz tovább. Kapcsold ki és be, jó sokszor. Egyszer csak beugrik...

Kíváncsi vagyok mi minden izgalomról számolhatok majd még be Gergőmnek, mikor jövő kedd-szerda magasságában hazaér. :)
Vajon kire várnak nagyobb kalandok, Rá vagy rám? :)

BArbamami: gyönyörűséges a lakásotok! :) A takaróid nekem is a gyengéim :lol: Bizti nem vállalsz megrendelésre?
A kocsitokat nagyon sajnálom, remélem azért a taxis vagy a biztosító állja a költségeket. Persze még ekkor is idő, míg elkészül... :?
Szegény Peti! :( REmélem hamar múlnak ezek a nyavaja kiütések...

Alziza: mi volt a műtéten??? Szövettan mikor lesz? Nagyon csíptem a Fiacskád művésztornáját! :D

Ildi: remélem Imike hamar visszarázódik... kitartást és tényleg beszélj minden illetékessel, hátha vannak ötletek...

Mindenkinek köszi a bókokat! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Barbamami!
Ez a félkész??? Akkor a mi házunk negyedig sincs készen. :oops:
Pedig egy éve benne lakunk.
Múlnak a kiütések?

Alma!
Gyors gyógyulást Domónak!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok! :D

Mára elmúltak a kiütések,és a csuklója sem dagad már.. Kap egy csomó kálciumot.. Valószínűleg a pókcsípésre volt allergiás :roll: :) :) :) :)

Boeske:
Hát a nappalinkról pl. nem rakok fel képet,még csak beton van,se kanapé,semmi.... Csak a falak.. :roll:

Alma:
Jaj,nem irigyellek.. :( :( Pláne,hogy a párod sincs.. :( Gyógyuljatok!!! :(

Ma voltunk a dokimnál,azt mondta,többet kellene pihennem,mert megrövidül a méhnyak... :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Hát Lányok, azt hiszem ennél lejjebb már nem süllyedhetek...

Domó az éjjel ismét belázasodott, 39 fokra, így hűtőrürdőzéssel és óránkénti csekkolással telt az éjjel, aludnom tehát nem sikerült :(

A dokihoz azért eljutottunk és megnyugttott, hogy "csak" egy szimpla vírus, mivel semmi más tünet nincs. A láazt csillapítgasam, de pár napon belül el kell múljon. Úgy legyen!

Aztán délután 6-ra Dorka néptánc fellépésére kellett elnyargalnunk-én már tiszta kóma volta-, közben rámtelefonáltak, hogy megjött a hiányzó cserép...szóval ismét telítődtem :x

NEgyed órája értünk haza, de ma ismét ISTENI CSODA részesei lehettünk.
Hazafele ugyanis bementem a régi házhoz, hogy ellenőrizzem mindent rendben meghoztak-e, stb.
Mikor a kaput akartam kinyitni, nem ment könnyen és meg kellett taszjtanom. Ehhez azonban el kellett engednem a babakocsit, benne Domóval, amit azonban- szokásomtól eltérően- NEM FÉKEZTEM LE :shock: ! Azóta sem tudom visszaidézni, hogy miért is nem??? Mire 1 másodperc múlva visszanyúltam érte, az már nem volt ott, és mikor hirtelen felismeréssel hátrafordultam, már odakint találtam az országút kellős közepén!!! :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
Szerintem senki sem sprintelt még helyből ilyen gyorsan mint én. :cry: :cry: :cry:
Mikor visszatoltam, leroskadva zokogtam vagy egy fél percig a kocsit és Öcsit átkarolva, Lánykáim pedig csak csendben néztek és szólni sem mertek... :cry:

Habár gyakorló katolikusok vagyunk és Isten, a Gondviselés és minden égi adomány a napjaink része és ez a gyerekeknek is természetes, életemben most először tapasztaltam meg, hogy milyen is az, amikor odafentről vigyáznak ránk, főképp akkor, amikor pl. a fáradságtól kihagy egy kerekünk...
Dorka törte meg a csendet és mondta ki először, hogy hála a JóIstennek, hogy nem jött autó :!: :shock: :lol:
És valóban!
A mi házunk előtti beláthatatlan útszakasz amúgy is tanúja volt már néhány balesetnek, és most még sötét is volt, 90-nel száguldoznak, no meg a kamionok...akkor vette volna észre, hogy ott van egy babakocsi az úton, amikor már nem tudott volna megállni!!! :shock: :cry:

Hát micsoda anya vagyok én??? :shock: :cry:

Azt hiszem ma nagyon-nagyon hamar elmegyek aludni és vezeklésül holnap az egész házat kiglancolom. Ez lesz ám bűnbánat...
Vendég
 


Alma:
Huh.. Én is leizzadtam volna,nekem pont kb. tavaly ilyenkor szaladt ki az úttestre a Peti,és nem tudtam utolérni. És mind a két irányból jött autó..
Az a lényeg,hogy nem lett semmi baj!!
És azért így a 30 hét körül nem kéne az egész házat kiglancolnod.. Pláne nem "vezeklésként" :shock: Ezzel a világon semmit nem változtatnál semmin,mivel eleve fölösleges bűntudatot érezned. Hulla fáradtan persze,hogy nem tud az ember mindenre odafigyelni. Ez egyáltalán nem minősít téged,mint anyát :!:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Aha, csak pár napig nem vagyok, és máris milyen dolgok történnek!?

Alma, szerintem elég nagy büntetés neked, hogy egyedül vagy, ezért még ne terheld magad fölöslegesen, hiszen szerencsére nem történt semmi baj! Bár én még emlékszem, hogy Barbamami milyen vérfagyasztóan írta le, amikor Petikéje kiszaladt az úttestre..... :roll: és ő is rossz anyának állította be magát, pedig ez nem egyenes következtetés.

Majd Iloly, a maga előadásmódjában jól megmossa a fejed.... :lol: , ha egyszer idetalál. :P

Betegeskedő gyerekeknek jobbulást, mi már kezdük kigyógyulni, bár holnap ovi, Imike lehet megint produkálni fogja a tüneteket....

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok

Alma
Hú ez nem semmi!Még jó,h ilyen gyors vagy!

A szövettan 2 hét múlva jön meg.
holnap megyek varratszedésre,amitől félek kicsit mert nagyon össze van húzva a seb! :roll: Nem lesz kellemes az biztos.

Ildi
nem írtál valami sokat! :roll:

MANDALA????????????????????????????????????????????
Vendég
 


Sziasztok!

Read onlyból előbukkanok...

Alma!
Remélem nem vezekeltél! Nekem anno a Martinnal a szél fújta ki az úttestre a le nem fékezett kocsit... És fel is borította. Én is sírógörcsöt kaptam... És csini kismami vagy? Hol van az a toka amiről írsz? Én nem látom... :lol:

Barbamami!
Csodaszépek lettetek!!! Irigykedem, mert mi másfél éve lakunk itt, de nincs ekkora összhang. Törölközőket hogy csináltad egyformára? MInden x-szemes?
Kocsitok miatt :cry: :cry:

Alziza!
Jó a rajzolós kép!!! Szövettan eredméyne mi lett? Jól vagy?

moni
 
 


Sziasztok!

Értek én a szóból ILDI :P

De nem közkívánatra, hanem mert úgyis megtettem volna csak a legjobb barátnőmet idézném Almának: "Én rájöttem, hogy a között ami történt és ami történhetett VOLNA óriási a különbség" (Ezt akkor okoskodta ki, amikor a 2 éves lánya két hullámcsattal belenyúlt a konnektorba és nem lett semmi baja...)

Persze oda kell figyelni, de van, hogy még ez sem elég.


Barbamami!

Ez hihetetlen. Én a helyedben nem lepődnék meg azon, hogy a gyerekem a sittből is várat tud építeni, amikor azt látja, hogy anya folyamatosan mindenből alkot ami a keze ügyébe kerül.


Amúgy a közöttünk lévő hasonlóságok száma csak nő és nő. Most vettem észre, a konyhabútorotokat, ami term. olyan mint a mienk. Meg a mosogató is, csak mi a két medencéset tettük be. És ha minden jól megy még a kanapé is egyforma lesz. Meg még valami, amit még nem árulok el, csak ha tuti fix. :lol: :lol:


Remélem majd'meghaltok a kíváncsiságtól!

No most újra hallgatásba burkolódzom, amíg valami izgiset nem írtok.

Üdv:i
iloly
 
 


Drágáim, itt vagyok, bár most betyárkodom, mert a drámanaplómat kellene írni, de hát tudjátok hogy van, egy kis kutatómunka a neten, egy kis kellemes bájcsevej kikapcsolódásként....és máris itt ragadok!

Iloly, hááát tényleg kíváncsi vagyok, bár amire én tippelek, azt majd jól megmosolygod! Csak neeeemmmm? Újabb pocaklakó, vagy nem????? :P :oops: :lol: 8)

Ja beszéltem mind a két óvónénivel, az egyik nagyot pislogot, és azt mondta, hogy ő bizony nem látott Imikében semmi kiugró tehetséget, ami indokolná a középső csoportot! :shock: - Aha gondolom volt ideje a hat hétből két hét alatt megfigyelni, amikor oviban volt...Szegény besimul a kicsikhez, de én tudom, hogy sokkal okosabb már, ami szerintem nem is meglepő, hiszen több mint egy évvel idősebb szinte az összes gyereknél. :roll:
A másik óvónő úgy tett, mint aki nem tud semmit, aztán csak megmondta, hogy beszéltek egymás között, de nem érti ő sem, hogy miért akarom...és hát ezt nem az ajtóban kellene megbeszélni. Nem? Hát én meg azt hittem, miközben én órák alatt kifejtem, hogy miért gondolm így, addig a gyerekek egyedül hintázhatnak a csilláron......stb. megbeszéltük, hogy majd közös időpontot keresünk, szerda, vagy csütörtök, mert hát ő bizony nem marad pénteken munka után az oviba....hogy is gondoltam?
Szerintem nem is beszélnek egymással, mert olyan fagyos a légkör, amikor mind a ketten a csoportban vannak. Ez már feltűnt a hospitálásom alatt is, csak akkor nagyon elvakult voltam, és az óvónénihez ragaszkodtam, / úgy gondoltam jó kezek között lesz /és sajnom nem gondoltam át a kicsikém igényeit.
És figyelmen kívül hagytam, hogy van másik óvónéni is. :shock:
De azért van jó hírem is, közben beszéltem az óvodavezetővel, tanácsot kértem tőle is, hogy ő hogy látja, és azt mondta, ő már az elején csodálkozott azon, hogy kiscsoportba íratom, és nem középsőbe. Megnyugtatott, hogy az ő csoportjában van hely, így mehet nyugodtan Imike hozzá! :P nNa és persze azt is modta, hogy az óvónők úgyis személyes sértésnek fogják tekinteni, amiért elviszem, de ne is érdekeljen!Hoppá! :shock:
És ami a lehető legjobb a gyakorlati képzésembe, hogy olyan óvónénihez kerülök, aki projekmódszerrel dolgozik, amit imádok, úgyhogy szárnyalhatok... :P .......megyek is anyagot gyűjteni!

Remélem Alziza most eleget írtam! :oops: :P Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Ma reggel kaptam a következő blog címet: http://picibaba.freeblog.hu

Aki paramama-bár ezen az eddig Rólatok megtudottak alaján csodálkoznék :lol: :D - az csak jó adag lelki erősítővel olvassa...

Tavaly veszítették el Barátaink, Komáink (Domonkos fiunk keresztszülei) 4 hónapos kisfiukat, együtt sírtuk végig velük az utolsó hónapot... ( akit érdekelnek a részletek, a blogunkban, a 2007-es év őszi bejegyzéseire-nov.15-ig bezárólag :cry: - rákeresve megtalálja)

Nagyon fohászkodom azért, hogy Boti felgyógyuljon, habár őszintén szólva ez a halmozottan rossz állapot inkább arra késztet, hogy a Szülőkért imázzak, túl tudják élni azt a feldolgozhatatlan tragédiát, amit egy gyermek elvesztése okoz...

Mindig hálát adok az Égieknek, amiért nálunk nincs semmi gond senkivel-még az én fáradságomból adódó ijesztegetéseim ellenére sem :oops: :) -, de vajon miért működik úgy az ember lánya, hogy akkor értékelem méginkább az áldásos életünket, amikor azzal szembesülünk, hogy másnak mennyi tragédia és megpróbáltatás jut???
Vendég
 


Sziasztok

Tegnap mentem varratszedésre.
De nem vették ki :( ,mert nem forrt össze rendesen ami szerinte azért van mert sokat emelgetem a gyereket.
Azt monta nem veszi ki mert szétnyilna az első emelésnél.
Így 1 hét múlva lesz csak kiszedve!
És kérte,h próbáljak meg tekintettel lenni arra,h hiányzik onnan egy darab és a bőrömnek össze kellene forrnia!Jó fej! :roll:

A könyökömön lévő pedig extra jól néz ki,mert beütöttem hétfőn este és belilult.

Szövettan kb 2 hét!

Alma
Hát én paramama vagyok!
Már többször leírtam.Sőt úgy jöttem ebbe a topicba is h a félelmemről is írtam.
Nekem minden napra van valami parám. :roll: :oops:
Olyanok amik másoknak hülyeségnek tűnnek,de én állandóan félek tőle.Néha szerintem (és a férjem és barátnőm szerint) ez már beteges.

Ami pedig kisgyerekkel kapcsolatos attól pláne parázok.

Példák:
Ha Zalán jobban beüti a fejét én rohannék az ügyeletre.(mert hallottam olyat,h ettől beödémásodott a gyerek feje és...)
Vagy egyik nap pl Alex mondta,h szédül,hányingere van és fáj a feje.(láttam magam előtt,h ezek milyen halálos betegség tünetei lehetnek,mert hallottam már olyat,hogy...)

És nagyon nehéz az,h vissza kell hogy fogjam magam,mert tudat alatt tudom,h ez hülyeség és mások mit gondolnak erről.

Én pl még mindíg nem engedem Alexnek,h egyedül jöjjön haza.
És ebben megerősített,h a barátnőm kisfiát 2 hete elütötte egy autó.(nem lett komoly baja szerencsére,csak a bringájának)

Ja!És retteg a ráktól!!!!Régen is féltem tőle,de mióta apósom ebben halt meg és láttam hogy szenvedett,nagyon félek!!
És leginkább a férjemet féltem ettől,mert az ő családjában sokszor előfordult.És ha már fájlalja valahol akkor kész vagyok.Már hónapok óta ígérgeti,h elmegy dokihoz.

na nem is folytatom.

Ildi
Ja nagyjából elég :wink:
Akkor jól alakul az ovis dolog! :lol:


MANDALA??????????
Vendég
 


Sziasztok! :D

Iloly,te olyan "fűszer" vagy itt a topicban :D Jól van,látom nemcsak az én gyerekeimnek vannak hajmeresztő ötletei........
Komolyan,NAGYON kíváncsi vagyok a plusz hasonlóságra! Ildi ötlete rendkívüli nagy bogarat tett a fülembe.. És mint tudjuk,az ilyen ötletek ragadnak a legjobban :lol: :lol: :lol:
Hát csak NEEM???? :D :D :D

Ildi:
Tudod,a gyereked az első,az óvónénik véleménye meg abszolút nem lényeges a tiédhez képest. Valamivel csak jobban ismered talán a fiadat,mint ők.......... És ráadásul happy end a sztoryd :D :D :D :D
Egyébként nem értem,miért kell a gyerekeket bizonyos életkorra bizonyos szintre besorolni. Petikém ugye most kezdte volna a kiscsoportot...
Az összes kis és nagybetűt ismeri,az ábécét kívülről fújja,2-3 betűs szavakat már elolvas.
Most épp a számmániás korszakát éli,eddig csak az egyjegyűek érdekelték,most már a kétjegyűek se elegek,kezdi a háromjegyűeket. Már úgy értem,összekombinálni,kiolvasni.. Mert persze még nem oszt-szoroz........... :lol:
Mindezt MAGÁTÓL...,a nővére laptopjából tanulta meg... :shock:

Alma:
Nekem nincs lelkierőm elolvasni azt a blogot. ŐSZINTÉN és szívből sajnálom azokat a szülőket,akiknek ilyeneken kell keresztülmenniük. De.. Mióta mikor a Bogit vártam,volt a topicunkban egy csajszi,a 39.héten tekeredett a köldökzsinór a babája lábára,és meghalt. Reggel még minden rendben volt.........
Na,hát én a 39. hetemet végigrettegtem.......
Nekem még ez is sok,a blogot végigbőgném..................

Moni:
Igen,keresztszemesek. Még volt időm................... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Alziza,egyszerre írtunk :D

Tényleg!
Mandala???????????????????????????? :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami, megnyugtattál, hogy tojjak az óvónő fejére......és csak a gyerek számít!Köszi!!!!!!! :P
Reggel megint felhúzott, mert még mindig nem találtak egy nyavajás fél órát, amikor megbeszélhetnénk! Anyukám szerint hagyjam, volt elég idejük, úgysem tudnak meggyőzni az ellenkezőjéről, írassam át, és hétfőn már a másik csoportban kezdjen! Én meg olyan kis buta vagyok, még ezek ellenére is beszélni akarok velük, vagy mégsem.......

Alziza, ne aggódj, de tudom ez nem megnyugvás.....neked! Majd utánna jól kivesézzük, hogy kellett neked ekkora para, stb.....


Na csá megyünk az oviba Imikéért! :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi:
Én megmondom őszintén,már másnap a másik csoportba vittem volna a gyerekemet. Te is hospitáltál már ugye..nem kell magyaráznom,hogy ha egy óvónő nem szívlel egy gyereket, látensen is úgy tud vele bánni,hogy a gyerek igazából nem tud rá mit panaszkodni,de jól beleraknak egy pár tüskét..
Nem kell az óvónőkkel mit beszélni. Minek.. Már próbáltál.. Nem úgy fest a dolog,hogy ők marhára szeretnének veled beszélni..........
Minek ezt erőltetni..
Viszont a fiad az ő kezeik között lesz,minden perc sok...........


Én abszolút nem vagyok egy veszekedős,konfliktuskereső anya,HA ELKERÜLHETŐ.
És ez jelen esetben az...........

A többi egyszerűen nem érdekes.... Az eddigi óvónők csinálják tovább a munkájukat,és kész...
A te gyereked meg mielőbb kerüljön jó helyre....

Na,eldugulok..

Mandala! MOst már tényleg! HOL VAAAAGY???

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Jóreggelt!

Na jól eleresztettétek a fantáziátokat!!!
De még úgysem árulom el mi az igazság. Annyit segítek, hogy nem az alkotó képesség. Nálunk nem ilyen dizájnos minden:) Pl: Lehetne Barbamamit azzal reklámozni, hogy ugyanazok a bútorok mennyivel másként mutatnak egy jól megtervezett szobaberendezéssel, szép kiegészítőkkel illetve fantáziátlanul egymás mellé téve. Itt jöhetnének képek a mi lakásunkról. Szerintem írjunk is a lakáskultúrába egy iker cikket!

Ildi!

Én valamiről lemaradtam. Jól értem, hogy Imit a betöltött 4 évével kiscsoportba vittétek oviba és most nem tud beilleszkedni? Én nem vagyok szakember de szerintem is ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel abban a csoportban (még ha az óvónéniről is van szó) nyugiban vidd át egy másikba. Nem kell túldimenzionálni a dolgot. Én anno egy hetet vártam a váltással az első fiunknál, igaz ovit is váltottunk. Sajnos előfordul, hogy nem stimmel össze valaki egy gyerekkel... és akkor meg mi van. Nálunk a tavasszal pont az fordult elő, hogy nekem nem volt szimpatikus az óvónéni akihez a kisfiunk került, és a gyerek meg tök jól kijön vele. Végülis nem nekem kell együttműködnöm az óvónénivel egész nap, hanem Neki. Ugyanez fordítva is így van.

Barbamami!

Találtam mégegy hasonlóságot! A kép a konyha falán :lol:


Mandala?? Sok a matek lecke? Remélem nincs gond!

Sziasztok: i
iloly
 
 


Iloly, te mint lelkiismeretem megintcsak megnyugtattál! Köszi!
Ma lesz a nagy délután, a beszélgetés Imike ovis sorsáról....Az egyik, általam kevésbé favorizált óvónéni megjegyezte reggel, vagyis először megkérdezte, hogy akkor jó-e nekem a fél öt, mert ő csak ezért marad itt egyórától, hogy velem beszéljenek. Érdekes, de nem én akaram ezt ilyen körülményesen......majd beszámolok, mi történt!

Iloly, csak nem költöztök? Vecsésre??????!!!!!!! :D

Na cső mindenkinek, megyek tanulom a technikát, papírgyártás, csapágyak, hajtások, faipari ismeretek, műszakirajz méretezés.... :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Na, mentem, ültem, beszéltem, győzködtem, győztem!

Jöttek, nem értettek, kételkedtek bennem, győzködni próbáltak, elfogadták.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi:
Naaa! Ez jó hír!! Ez a lényeg... :D Nem is figyeltem :oops: ,hogy Imike már 4 éves. Egyáltalán,mit keresett akkor a kiscsoportban? :shock: ...

Iloly:
És MEDDIG kell várni?? :D :D :D

Hát ezt muszáj leírnom...
Petikémmel (és Bogival) néztük a Baby TV-t. Mikor már nagyon felspannolódnak,leülünk egy fél órára....
Na,egy kis aranyos rajzfilm ment angolul,Petinek fordítottam,bár elég egyértelmű volt. Kismadarak fészket építenek,tojások, tátogó fiókák....
Na,kis pasikám teljes komolysággal,néma csendben nézte-hallgatta az egészet. Aztán mikor odaértünk,hogy "nézd,milyen aranyosak a kis fiókák...",egyszercsak megszólalt,két szóval kinyilvánítva,hogy tipikus pasi:
"Finom csirke"............. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Andi, csak azért írattam kiscsoportba, mert ugye ő nem három évesen kezdte az ovit, és attól tartottam, hogy az óvodai szocializációja nem lesz zökkenőmentes, szóval ezért lett kiscsoportos. És most azért megy inkább középsőbe, mert sima liba volt a beszokása, és ugrásszerűen fejlődik a rajzkészsége, a beszédkészsége, és a mozga is.


Hú, Petikéd is mindjárt három és fél éves! :lol: És hamarosan jön az újabb kis hapsi! :lol: :lol: Ja és Bogi is már másfél éves!!!!!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok csajok!

Bocs hogy csak igy ismeretlenül, de lenne egy eladó babakocsim hátha érdekel valakit!!
Szerintem az egyik legjobb babakocsi.
Ha érdekel Tel.: 06 30 2951327.

Kép
Kép
Kép

Kép
fiona66
 
 


Hahó,csajok,sehol senki? :(

Alma:
Woww,már 32 hetes vagy!! Én pont karácsonykor leszek ennyi idős!!
De várom már a karácsonyt..,addigra talán kész lesz a nappali :D

Iloly:
Na,hol az a meglepi? :D

Alziza:
Van már eredmény??

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Na csőőőőő!

Totál lakásfelújítás közepén vagyunk! :roll: :lol: Még jó, hogy szünet van......kicsit balkáni a környezet......

Jövőhéten megyek gyakszira, már nagyon várom, Imike is kezdi a középsőt, legalább napközben is rá tudok majd nézni!Ha kell, persze!

Na csáó, lépek, mert mindjárt hazajön a férjem, és mit lát, hogy itt ülök a gép előtt...és még azt hiszi, hogy egész nap itt ültem.... :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Örülök, hogy az ovi megoldódott.

Velünk nincs semmi különös, nagyon fáradt vagyok, kissé nehézkesen mennek a dolgok mostanság.
Mandala!!!!!
Ti hogy vagytok? Nálatok még kevesebb van a gyerekek közt, mindig erre gondolok, ha itthon "áll a bál".

Hariverának drukkolok! Már nincs sok hátra a kislánya születéséig.
(Én is-én is-én is szeretnék egy kislányt - majd. :wink: )

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Mamik!
Nektek nem szoktak kitakarózni a gyerkőcök éjszaka?????????????????????????????????????????????? :roll:

Most per pillanat ott tartok,hogy éjszaka 2 óránként felébredek,és átszaladgálok megnézni,hogy a Peti be van-e takarózva..
Eddig zsákban aludt,mint a Bogi. Csak rájöttem,hogy így ha akar,se tud ráülni a bilire,hiába készítem oda neki... Így meg 5 évesen is pelenkás lesz..
Úgyhogy délutánra már nem kell a pelus,de éjszakára még nem merem simán altatni. Kapott takarót,teljesen odavan érte (a fél játékosbödön bevándorol mellé az ágyba,és azokat is be kell takarni :roll: ),de hajnali 3-ig folyamatosan kitakarózik!! (Utána meg nem :shock: )
Hát ez nem igaz! Ezentúl 2 óránként át kell mászkálnom mindig???

A nővérénél már nem bírtam tovább,ő is hálózsákban alszik, mert ő is folyton kitakarózott.
Pedig NINCS túl meleg éjszaka! (Hozzátesuem,még nem is fűtünk..,ugyanis a hálószobákba még nem volt keret megvenni a radiátorokat.......)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok

Barbamami
Még nincs nálatok fűtés?Hogy bírjátok?
Takargatás:én mániákus vagyok :roll:
Mielőtt lefekszek 12× legalább megnézem h zalán be van e rendesen takarva.Így volt ez a nygoknál is anno.Igazából náluk akkor szoktam le róla amikor terhes lettem Zalánnal és a vége felé már nehezn mozogtam :roll:

Zalán most rugiban alszik.Pont ezért,h ha esetleg kitakarózik nincs kint a lába.Ebben az az érdekes,h én nagyon rövid ideig használok rugit.2-3 hónapos korukig,és akkor is inkább itthon.De most láttam ezeket a nagy méretű rugikat a H&M-ben és olyan jók.

Nagyokra nincs ötletem.Bár talán a Kenguru Goldban láttam olyan hálózsákot aminek az alja kizippzározható.


Boeske
Nem írtál valami sokat.
Mostanában én is fáradt vagyok pedig nálunk nincs kicsi korkülönbség.Szerintem ez az őszi dolog van benne. :roll:


Szövettanom még mindíg nincs! :evil:
Egyszerűen nem bírom felhívni a kórházat.Nem veszik fel!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?