Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok hozzátok.
Időközben hozzánk is megérkezett a gólya. A kiírt időpontnál 2 héttel korábban született meg Danikánk. 3,56-al, 57 cm-el (ezt egy kissé elmérték, a 4. héten a védőnőnél sem volt még 57cm..).
Gyönyörű imádnivaló kiskrapek. Nem tudok vele betelni. Már 4 kg fölött vagyunk, szépen szopizik. Tejem pont annyi van, amennyire neki szüksége van, fejni csak keveset tudok, így azt már nem igazán erőltetem. Végülis amennyi kell, annyi van, és ez nekem így megfelel. Pedig megvettem egy jó elektromos mellszívót. Ha nagyon feszít vmelyik mellem, akkor használom csak.
Rendes szülésnek indultunk, de 14 órás vajúdás után sajnos császár lett a vége, de hogy őszinte legyek, akkor már mindegy volt nekem, sőt megváltás volt.. Pedig én nagyon császárellenes voltam, biztosra vettem, hogy én természetes úton szülök... Hát ember tervez.......
Csodálatos dolog a babázás. Imádom minden percét. Éjszaka általában 2x kelünk, szopi, aztán alvás tovább. Van egy-egy nehezebb napunk, de összességében Dani nagyon jó kisbaba. És kezdettől fogva nagyokat mosolyog, ilyenkor agyon tudnám szorongatni, annyira édes.
Költözködés is megvolt, igaz még a ház nem 100%-os, de lakható és kényelmes. Majd csak készen leszünk egyszer.
Gyorsan beleolvastam az utolsó 2 oldalba. Látom megint vagytok néhányan, akik a várandósság végén jártok! Kitartás!! Ja, és ha tudtok,pihenjetek amennyit csak lehet, mert fáradtan szülni indulni.. hát nem túl szerencsés.
Én a szülés megindulásának délelőttjén még Tüzépen jártam anyagbezserző túrán!Sőt, a kórházba is én fuvaroztam saját magamat..
(Igaz, nem szülni indultam, csak egy gyors kontrollra, mert a kismanóm a szívbajt hozta rám, amiért nem mozgott egyáltalán.)
Na megyek, hív az én kis Danikám