Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sarmon gyógyulást mielőbb! Teljesen érthető sztem, hogy kicsit már sok neked a terhesség mellett még a két kicsit kiszolgálni elhiszem hogy egyszerűbb ha oviban vannak és azalatt az idő alatt kicsit utoléred magad és pihensz.
Telihold ma este lesz de te még nem szülhetsz nekem van elsőbbségem meg esetleg Tündinek :lol: :lol: :lol:

Tündi merre vagy??? Holnap is randizunk a szokott helyen és időben? :lol:

Én ma kicsit katasztrófálisan vagyok, tegnap este kezdtem amikor is bőgtem egy sort a jó ég tudja mitől sztem kezdek stresszelni. De aztán lenyugodtam, jót aludtam egészen 3ig akkor felébredtem és 6ig nem aludtam. Utána megint kicsit de mint a mosott rongy olyan vagyok.
És sztem lement a pocim már majdnem teljesen odafér a tenyerem a gyomromhoz :shock: :shock: :shock:

Gégéé nem is tudom mit írjak. ezt átérezni nehéz veled együtt de melletted vagyok és sokat eszembe jutsz, páromnak is elmeséltem a történetet, ő is csak értetlenül ledöbbenve nézett rám, nem hitte el hogy ilyen létezik.
A kérdések is teljesen érthetőek amik kavarognak bennetek, de minnél hamarabb keresetek tényleg egy olyan szakembert aki tud is rájuk válaszolni. És beszéljetek a pároddal mindenről, támogassátok egymást ez is nagyon fontos!
Kitartás! :roll:

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Itt vagyo, igen, megyek holnap NST-re :) Kell holnap is vinni mintát? Minden héten kell vinni mintát?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


igen minden héten vinni kell "mintát" :D :D :D
A fehérjét abból nézik. De ott is produkálhatsz ha gondolod :D
Jobban vagy már?

KépKép
winchi
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok hozzátok.

Időközben hozzánk is megérkezett a gólya. A kiírt időpontnál 2 héttel korábban született meg Danikánk. 3,56-al, 57 cm-el (ezt egy kissé elmérték, a 4. héten a védőnőnél sem volt még 57cm..).

Gyönyörű imádnivaló kiskrapek. Nem tudok vele betelni. Már 4 kg fölött vagyunk, szépen szopizik. Tejem pont annyi van, amennyire neki szüksége van, fejni csak keveset tudok, így azt már nem igazán erőltetem. Végülis amennyi kell, annyi van, és ez nekem így megfelel. Pedig megvettem egy jó elektromos mellszívót. Ha nagyon feszít vmelyik mellem, akkor használom csak.

Rendes szülésnek indultunk, de 14 órás vajúdás után sajnos császár lett a vége, de hogy őszinte legyek, akkor már mindegy volt nekem, sőt megváltás volt.. Pedig én nagyon császárellenes voltam, biztosra vettem, hogy én természetes úton szülök... Hát ember tervez.......

Csodálatos dolog a babázás. Imádom minden percét. Éjszaka általában 2x kelünk, szopi, aztán alvás tovább. Van egy-egy nehezebb napunk, de összességében Dani nagyon jó kisbaba. És kezdettől fogva nagyokat mosolyog, ilyenkor agyon tudnám szorongatni, annyira édes.

Költözködés is megvolt, igaz még a ház nem 100%-os, de lakható és kényelmes. Majd csak készen leszünk egyszer.

Gyorsan beleolvastam az utolsó 2 oldalba. Látom megint vagytok néhányan, akik a várandósság végén jártok! Kitartás!! Ja, és ha tudtok,pihenjetek amennyit csak lehet, mert fáradtan szülni indulni.. hát nem túl szerencsés.
Én a szülés megindulásának délelőttjén még Tüzépen jártam anyagbezserző túrán!Sőt, a kórházba is én fuvaroztam saját magamat.. :lol: (Igaz, nem szülni indultam, csak egy gyors kontrollra, mert a kismanóm a szívbajt hozta rám, amiért nem mozgott egyáltalán.)

Na megyek, hív az én kis Danikám :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné gratulálok a kicsifiúhoz!!!

Csajok újabb vőlegényjelölt érkezett!!! :lol: :lol: :lol:

Röné írnál nekem a császárról? Nekem 90% hogy az lesz és kiváncsi vagyok mindenre, az érzésekre fájdalmakra szóval mindenre, ha lehetne megköszönném :roll:

KépKép
winchi
 
 


én is nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!

és engem is érdekel a császár...Lara te is írhatsz róla, ha tudsz; bár tudom, neked nagyon-nagyon fájt a buksid közben!!!
winchi neked tuti császár? hallod, és megvárja a dokid, amíg magától megindul, vagy hogy?

winchi te meg ne izguljál ám! szuperanyu leszel, a párod meg szuperapu. Nézd meg ancsi_pancsi képei között, amikor a férje a kád fölött tartja azt a popsit , és gondolj arra, hogy hamarasoan nálatok is így lesz!!!

és köszönöm a bíztató szavakat; igyekszem erőt meríteni belőlük...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Igen megvárja a doki, hogy magától beinduljon a manó még a kiírt időpont után is vár pár napot, legalábbis a múltkor még ezt beszéltük. Holnap remélem tudok randizni vele, mert így a vége felé vannak még bennem kérdések, hogy hogy mi lesz.

Igen az apás képek nagyon jók kíváncsi leszek az én kis idétlen férjecském milyen lesz ebben a szerepben :D :D :D

Most ebédnél is beparáztattam, mert görcsölgetek kicsit meg olyan furán is érzem magam. Erre idétlenül elkezdte nézegetni a hasam, olyan fejjel mint a bohócok a cirkuszban. Jót röhögtünk :D :D :D

KépKép
winchi
 
 


anyukám azt mondta, hogy a szülés előtti napon nagyon befeléfordulnak a nők, és nincs jó kedvük, sem étvágyuk nagyon...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


de ne parázz be azon, hogy görcsölgetsz; hanem örüljééé :)

mond jeee görcsölök :)

én amikor először hánytam terhessen tökre örültem, mondtam a férjemnek, hogy jeeeeeeeeeeeee hááánytaaaaam:)

ő nem örült annyira, mert előtte 1500-at fizetett a mekiben a kajáért, amit kihánytam...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


most épp én nyugtatgatom a férjem, hogy ne izguljon már annyira, nem biztos hogy azonnal indulni is kell :D

az elején én is tudtam vigyorogva hányni :lol:

KépKép
winchi
 
 


Gégéé: Juj :) De aranyos volt :)

Röné: Gratulálok a kisfaidhoz :) Képeket is kapunk ha szépen kérjük? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!
Mennyit írtatok, alig bírom visszaolvasni!

Egyetértek Sarmonnal, nekem csak egy gyerkőcöm van, de már most az elején kikészít. Biztosan érzi, hogy már nem csak ő minden gondolatom, mert folyamatosan provokál, állandó figyelmet igényel. Sajnálom szegényt, de biztosan a szokásos két év körüli dilijét is éli. Én meg a várandóssága elején lévő anyáét. Ez nálam nem hányásban, hanem ingerlékenységben jön ki.

Nem is tudtam, hogy itt van szülőszék!!! Na ilyenekről még gyorsan írjatok!!! Jövő héten megyek dokihoz és menthetetlenül kifaggatom.

Üdv Bema! Úgy látszik mi leszünk a topic jövendő legifjabb kismamijai. Az időpontom június 1. A tiéd??? Nekem úgy tűnik van már dokim és ez a második szülésem, de előtte nem itt szültem. Azért keveredtem ide, hogy infókat gyűjtsek.

Gratula a friss babásnak. Szedjétek össze, mi az amivel segíthettek nekünk. Bármi apróság fontos lehet. Én pl a szülés után döbbentem tapasztaltam, hogy a megfigyelés után alámtolták az ágytálat, hogy pisiljek. Ilyenről sehol nem hallottam. Egy emberekkel teli szobában ágytálba nekem nem megy tuti, de ha tudok róla, akkor talán rákészülök és nem ér váratlanul. Persze jött a katéter, ami azért is volt "kellemes" mert a szülésznő először nem találta hova is tegye. Tuszkolgatta aztán meg megszólalt, hogy jaaaa, ez nem is az, hanem valami hámsérülés. Gondolhatjátok...

Gégéé: mindenképp alaposan beszéljetek át mindent a dokikkal. Ilyenkor az a fontos, hogy megnyugodj és bármi történik is te csak kettőtökre tudj koncentrálni. Nem biztos, hogy a befekvés az üdvözítő, bár az ember hajlamos azt gondolni, hogy ott aztán nagyon figyelnek rá. De azért ez nem igaz. Ha rendszeresen eljársz a dokihoz akkor maximálisan megteszel mindent. Ennél többet a kórházban sem ultrahangoznak. Azt hiszem hetente kettőnél többet nem csinálnak.
hettuli
 
 


bende! nekem akkor mázlim volt az etetőszékkel. 5ezerért adták. brevi, 2002es, persze ennyiért van egy icipici hibája, hogy az ülésen a huzat textilből van, de persze leszedhető és mosható is. teljesen stabil.
a more milk valahogy így hatott nekem is. eleinte semmi, csak vártam a hatást, utána meg egyszercsak mindkét mellem akkorára nőtt, de így is alig fért el benne a sok tej. mostmár, ha érzem, hogy kevesebb van, csak szedem pár napig és ismét sok van.
azt mondják az okosok, hogy a kiolvasztás hűtő, melegvíz, lehetőleg mikrót ne.
nekem kell a mikro, mert melegvízzel vagy cumisüveg melegítővel megőszülök, mire megmelegszik. a lányom meg este már nagyon türelmetlen. olyan nincsen, hogy nem azonnal kapja a kaját.
hogy bírta Niki a rotaszurit? nem volt rosszul utána?

winchi!tündi! telihold? hogy bírjátok?

cumi: nekünk van egy, mert hát a modern kor egyik kötelező darabja. úgy kaptuk. de Zsófi nem cumizik. ha ott ülnék mellette és tartanám a szájában, lehet, hogy cumizna, de hát kinek van annyi energiája?
ha alszik meg úgyis hason alszik, ott a pici ujja. a bal kezén a hüvelykujját, a jobb kezén meg a mutatóujját cumizza alvás közben, meg ha már nagoyn fáradt. egyébként nem viszi túlzásba.

tucsinke! jobbulást!

zsula! Zsófinak majdnem 3hónapos koráig tartott a hasfájás. mi is elvittük dokihoz, amikor már nagyon sírt és nem tudtam vele mit kezdeni, de csak azt mondta, amit már tudok. szélcső, infacol, masszázs, torna... és sok babusgatás, amikor sírt. el is kapattam egy kicsit.

szia bema! nem tudom, mi az alternatív lehetőség. de nem is éltem vele. a labdát láttam, meg mutatták asszem a zuhanyt is, de kozoltem hogy én feküdni szeretnék (2perces fájásokkal). erőm nem volt máshoz, csak kiabálni- légzőgyakorlat ide vagy oda. főleg az orvosoddal kell megbeszélned. de sztem leginkább úgyis szüléskor dől el a dolog.

bende: a tejtárolól, asszem a brendonban kicsit olcsóbb.

ancsi! gratula!

sarmon! jobbulást!

gégéé! kitartás! remélem, minden rendben lesz!!! mondd Emmának, hogy szedje össze magát!

szülés előtt még úgy voltam, hogy kivikszolom a lakást, este tízkor fejeztem be. nem volt rossz kedvem, és ettem is rendesen. amikor párom hazaért, azzal fogadtam, hogy sztem ma szülünk, mert ma valahogy máshogy fája a hasam. aludtunk egy kicsit, magzatvíz elfolyt, aztán mentünk szülni.

trundike! neked is jobbulást!!!

röné!! nagy gratula Danikához!

hettuli! engem a kórházban nem pisiltettek, nem piszkáltak, pár óra múlva magamtól sikerült, azaz segítséggel,mert nagyon kornydoztam.
Vendég
 


sziasztok!

hettuli köszi a jótanácsokat!!!

na voltam a doktorúrnál. ÉS NEM NŐTT TOVÁBB A CISZTA!!! Sőt a dokibácsi kisebbnek mérte, mint a pestiek! Minden kérdésemre válaszolt, és NAGYON megnyugtatott!!!

Azt mondta, hogy most akkor nyugodjak meg, és most növesztgessem a babát, hogy sokáig, sokáig bennt maradjon még :)

lányok én annyira boldog vagyok!!! :D

amúgy 2047 grammos a drága becsült súlya. Szombaton megyek megint...

jóéjt puszi nektek! Winchi, ha mennél szülni, akkor sok puszi, és ne féljél, mert tök jó lesz megpuszilni a babát. :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


De jó de jó!!! :D :D :D
Gégéé ennek tiszta szívből örülök, még a párom is kérdezte mi van amikor felújongtam a gép előtt :D

Nem megyünk szülni úgy néz ki kicsit még voltak fájások de aztán elmúltak és a Manó is mocorgott miután porszívóztam kicsit :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!Gégéé:Annyira örülök a jó hírnek :D :D :D a dokibácsi engem is mindig megnyugatott nála mindig jó kezekbe voltunk úgyhogy tényleg nyugodj meg pihizz és növeszd a babót :D Szép súlya van már :wink: Igen nekem nagyon fájt a fejem a mütét közbe de az a vérnyomás miatt volt utánna egyböl elmúlt.A párom is bennt volt az nagyon jó volt.Nekem a mütét után volt nagyon rossz az elsö fekelés na meg utánna még kb 2 hétig nagyon huzdott a seb,de van akinek nem fáj.Ancsi:Gratula a vizsgához nagyon ügyi vagy!Röné:Gratulálok a babóhoz jó egészséget és sok tejcsit :D :D :D
Vendég
 


Csajok aki mostanában szült és férjnél van!Kell tényleg egy 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat az újszülött anyakönyveztetéséhez,mikor megszületik???
Rönéééé nagy nagy gratula.Irigy-irigy!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Szia Sarmon!Én kértem de azt mondta a szülésznö hogy nem kellett volna de azért kérdezz rá.Winchi:Kitartás már nem sok van!Trundike:Hogy vagy?Ugye nem unatkozol?
Vendég
 


gégéé! nagyon örülök! Emma ügyes kislány! nyugtatsd meg anyukádat, mindkettőtöknek jobb ha ő nyugiban van. és hidd el jobb odabenn a pociban, nem kell nagyon sietni...

winchi! a szülést bízd a babára. tudja ő, mikor kell megszületnie. (jó, néha vannak akiknek kell némi rábeszélés) írtad, hogy császár. miért?
Zsófibaba a kiírt napra született pontosan.

sarmon! én bár nem vagyok férjnél, de asszem két szobatársam biztosan férjnél volt a kórházban és tőlük semmit sem kértek. tudják ellenőrizni, állítólag az apaságikat is ellenőrzik.
Vendég
 


babák!!! hogy bírjátok a teliholdat?
Zsófi ma nagyon zakkant. korábban kelt mint szokott, ha aludt, nagoyn nyugtalanul és nagyon keveset, egyébként meg csak nyűglődött egész nap, alig tudtunk játszani. egyedül a fürdés tetszett neki. most este tízkor elaludt, de fél óra múlva hatalmas sírással felébredt. kicsit evett és utána elaludt.
Vendég
 


Szia Anyany!Én annyit vettem észre hogy nehezebben aludt el Hannus ja meg tegnap egy órával késöbb mint szokott!Nálunk is picit nyügi volt napközbe aztán sétáltunk egy nagyot és akkor aludt ewgy jót.Már itthon vagytok?
Vendég
 


Sziasztok, Jó reggelt!

Winchi, trundike? Hogy vagytok?
Friss kismamik? Rókakoma? hettuli lemaradtam; ki a dokid???

Emma egész éjszaka táncolt...biztos rá is hatott a telihold :)

Sarmon én úgy tudom, hogy fehérváron nem kérik ezt a 300 napos hüleséget. Hogy vagy amúgy??? Gyerkőcök hogy vannak?

köszönöm, hogy velem örültök csajok! Képzeljétek -el is felejtettem megírni - de közben fejfekvéses lett; bár bevallom egy könyvből csináltam pár gyakorlatot, amitől szerintük megfordul, és úgy is lett; de lehet, hogy magától is megfordult volna :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Gégéé: Ilyen szuper hírekre jövök!!!! De jó!!! :) HURRÁ!!! Nagyon örüök Nektek! :)
Szóval minden a lehető legjobban alakul!! :D

Sarmon: Házassági anyakönyvi kivonat? Az kell de nem kell friss. A fehérvári kórház nem kér frisset, sőt a másolat is jó én úgy hallottam.

Lara: Még annyira nem unatkozom :) Még elvagyok itthon felnőtt társaság nélkül. Igazából az fog hiányozni nagyon egy idő után.

Anyany: Mi nagyon jól aludtunk :) Bianka babám tegnap exra aktív volt a pociban, tiszta Elien (vagy hogy írják) :)
Egyébként hogy vagytok?

Képzeljétek! Levelet kellett volna vinni az oviba. Barninak kellett volna mondania én meg kicsit (tényleg csak egy picit) leszidtam hogy nem szólt. Erre hazajövök apja mondja: Ja! Akkor ezért szedegette a földről a koszos leveleket? Valait mondott... stb .
Ahelyett hogy figyet volna rá és segített volna szépeket szedni kivette a kezéből a lökött apukája, a még lökötebb anyja meg le is szidja :(
Most kicsit szomorú vagyok :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


juj szegény Barnika. Majd hazajön az oviból, és szépen elmondod neki, hogy apa mondta, hogy szedett leveleket, és ne haragudjon. Szerintem biztos megérti.

KÖSZÖNÖM, hogy örülsz velem :)

Már nagyon közeli az időpont, hogy jöjjön Bianka; nem érzel semmit?
Emma is össze-vissza dudorodott tegnap; még a dokinál is amúgy; ja és rengeteget csuklott :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt,köszi mindenkinek a választ,pesti kórházakban mindenhol kérik a 300 napnál nem régebbi házasságit!Sztem is nagy marhaság.Akinek nincs anyuka nevére irják a gyereket,aztán 30 napon belül még megváltoztathatja ha később bemutatja ezt a papirt.
:roll:
Gégé kösz megvagyunk,én ha nem lennék taknyos,nem is lenne semmi bajom.Gyerekek is gyógyulgatnak,nagyon nem betegek mert irtó elevenek! :lol: pénteken már mennek oviba,mert nekem nst,uh.
Szombaton pedig nagy kukoricaszedés lesz nálunk,remélem eső nem lesz,mert összehivtuk az egész családot! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!
Bánom, hogy tegnap nem hajtottam el apát a gép elől!!! Micsoda jó hírek!!!

Köszi én továbbra is jól vagyok. Rókakoma engem nem látogat soha. Maximum egy kis émelygés. Este bekonyulok az ágyba. Tegnap sem tudtam végignézni a filmet, reggel hatkor viszont kipattan a szemem és rohanok pisilni és utána addig matatok amíg a család fel nem ébred. Ezt főleg férjecském veszi zokon, mert ő szeret 8-9-ig aludni.

Mivel én nem fehérváron szültem nem tudom itt mik a szokások. Ahol én voltam, ott így működött. Nagyon rühelltem és ráadásul nem is mondtak előre soha semmit, illetve amit mondtak az nem úgy történt a szülésnél. Pedig az volt a szülésznőm, aki bevitt minket a szülőszobára körülnézni.

Ja az Aventes dobozokról meg annyit: amik sterilizáltak azok sokkal drágábbak. Aki többet vett olcsóbban az a nem sterilizáltat vette. Oda kell ám mindenre figyelni!!! Állítólag négyszer lehet ezeket felhasználni és utána ki kell dobni. :roll: :roll: :roll: De én úgy gondolom, mire mindet négyszer használom már akkora a gyerkőc, hogy nem számít. Nekem kb 15-20 db volt és kihúztam vele. Elmostam, bedobtam a mikrósba aztán használtam. A gyerek még mindig él :wink: :wink: :wink:
hettuli
 
 


Sziasztok Lányok!Gégéé:Jaj de jó hogy Emma megfordult!Látod tudja ő a dolgát :D Trundike:Jaj szegény!De okos fiú Barnika biztos nem fog haragudni ha elmondod neki.Biankának már minden megvan?Végülis már bármikor jöhet :D nekem olyan gyorsan megy az idő Hannus holnap 7 hetes lesz aztán mintha most lett volna a császár.Jaj öregszünk... :D Sarmon:Jobbulást neked örülök hogy a gyerekek már jobban vannak.Jól emlékszem hogy nektek van rottweiler kutyusotok?Képzeld nekem is van kettő de ők Anyuéknál vannak mert mi panelba lakunk.Hiányoznak is rendesen :cry:
Vendég
 


Gégéé: Aranyos kis lelke van biztos nem fg haragudni szerintem már el is felejtette csak nekem fontos ... Kicsit rosszul érzem magam miatta, de főleg az a baj hogy apa és anya közti kommunikáció nem igazán tökéletes, és ennek a kárát nem a Barninak kellene látnia.
Még nem érzem hogy közeli lenne az időpont, csak a naptárból látom.

Sarmon: Itt tuti nem kérnek frisset ne aggódj :)
Imádom a kukoricát!!! NYammi. Milyen kukorica is? :)

Lara: Attól tartok hogy még nincs meg minden, de fontos dolgok azt hiszem megvannak.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lara igen rottink van,volt,lesz,imádjuk.sajnos a tavassszal pusztult el a kétévesünk,aztán utána lett egy kölök,,aki már fél éves és egy ördög.De ki sem birnánk kutya nélkül,és rotti bolondok vagyunk.

Trundi ez takarmánykukorica!!! :lol: :lol: :lol: Vannak pipijeink tojás termelés céljából,és azoknak megis tudjuk a kukoricát termelni akkora kertünk van.A férjemmel ketten ezt le szoktuk egy hét alatt rendezni,csakhát mivel én most védettséget élvezek,ezért mozgósítani kellett a családot! :wink:
Bevágtam egy nagy fej lilahagymát,hátha enyhíti már ezt a hüle náthát.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Nem volt időm részletesen visszaolvasni, ezért csak pötyögök valamit.

Hettuli, Anyany sterilizáltat vettem. 10db-ot összecsomagolva 5 tetővel 649,- Ft-ért. Ha ennél olcsóbb a brendon fejet hajtok előttük.

Így visszagondolva szerintem is a more milk hatott. Bár már napok óta nem is szedtem mikor meglett az eredménye. Ma reggel is beraktam a fagyóba 150 milit.

Trundike, Winchi!!!! kitartás.

Niki napok óta átalussza az éjszakákat, csak hajnalban kel fel egyszer, aztán megint szundi 7-ig. Kár, hogy én már nem tudok fél 5 után visszaaludni.

Szegény Barnus!!!! elképzeltem a szitut az Apjával. Azt hiszem nálunk is lesznek hasonló esetek :)

Gégéé!!!!! szuper hírek!!! látod lehetsz realista, aztán micsoda meglepetés ért!!!! nagyon örülök! Ha kibújt Emma, mondd meg neki még ott a szülőszobán, hogy mennyire okos baba, amiért a pocakodban is megértette mit kell tennie.

Rota! ez nem böki, hanem szájon át adják. Mi doki nénink szerint jól tettük, hogy beadatjuk neki. Szépen benyelte, nem bukott ki belőle egy cseppet sem. Utána hatalmasat vigyorgott a doki nénire. Eltelt két nap, nincs hasmenés, hányás és még hőemelkedése sem lett.

Közlekedési hírek: tegnap egy távolsági busz gázolt minket el majdnem, mert voltam olyan bátor és átmentem a zebrán, mikor nekem zöldet mutatott. sofőr meg elkezdett kiabálni, hogy mit keresek én a busz előtt, hogy kerültem oda. ( Bunkókám nekem zöld a lámpa....) Lassan már nem merek sétálni :(
bende
 
 


Sarmon! gyógyuljál, hízzál!!!! ez parancs! :)

Anyany! te nem írtad meg mióta ismered a párod. Oszd meg velem, légyszi....

Winchi! én egész pénteken és szombaton délelőtt hánytam, de szombaton már szuperül voltam egész nap jöttem mentem. Este elkezdtem fájdogálni és rózsaszínes folyásom lett. Vasárnap hajnalban mentünk be a kórházba. Ne parázz!!!!! Én nem voltam befordulós, csak a róka komát untam. 9 hónapig minden héten :)
bende
 
 


Bende: akkor nem értem! Két éve amikor ilyeneket vásároltam akkor így volt. Tudom, mert én is agyaltam, hogy ennek mi a logikája és erre jutottam. Mondjuk múltkor a SPAR-ban azon gondolkodtam, hogy miért is éri meg két kicsi dobozzal venni valamiből, mint egy naggyal. A pelusoknál is gyakran figyelni kell, hogy a kicsi olcsóbb, mint a giga csomagok.

Huh, elfelejtettem kiteregetni a mosógépből és a gyereket is etetni kell. El...-tam az időt megint a netezéssel :oops: :oops: :oops:
hettuli
 
 


Bende!

Ne haragudj, még nem tudtam válaszolni,de írok ám!!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci!

várok türelmesen...

Hettuli!én sem értem. Én múltkor a mosóport számolgattam. Azt hittem, minél nagyobbat veszek, annál olcsóbb. Aztán kiderült, hogy jobban járok egy két kilóssal, mint egy hét kilóssal. És igen ugyanez a pelenkával is. A gigapacknál több a darabár, mintha veszek egy kisebb csomagot. Szerintem évekig súlykolták belénk, hogyha nagyobbat veszel olcsóbb... meg egyebek. Most meg úgyis pár év, mire mindenki rájön, hogy jobban jár, ha kisebbet vesz. Aztán újra a nagyobb lesz olcsóbb és így tovább.
Nekem most 20 poharam lesz 10 áráért. Először azt hittem, hogy lehagyták a 649 elől az 1-t. Figyeltem mit mutat a pénztárgép, de tényleg annyi volt.
bende
 
 


Bende: Ez nem lehet igaz! Én beszólnék a VOLÁN-hoz vagy milyen busz volt az és mikor? Én tényleg panaszt tennék a bunkó ellen.

Szia Tünci! Hogy vagy?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Most már készülök lélekben a munkába állásra..

Tegnap elmentem egy barátunkhoz, ahol van egy majdnem két éves kislány és kicsit babusgattam, etettem,aludt kicsit az ölemben...néhányszor összefacsarodott a szívem,majdnem volt egy kis bőgés,de valahogy legyűrtem..és az anyuka hagyta,hogy kisajátítsam a kislányt..kicsit elképzeltem, hogy Violát is így szeretgetném és milyen jó lenne...

Férjemmel is vagyogatunk, vannak nehéz napok,amikor én nagyon oda vagyok..de vannak jók is..boldog még nincs..majd egyszer ,talán..

valamelyik éjjel feltettem a régi vonalzóm..már kiírta, hogy :Anyának már nagy pocakja van... :cry:
de anyának már Angyalkája van...

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is :lol:
Tündi tényleg kellett vérvételre is mennem úgy készülj jövő héten!
Engem jövő héten hétfőre rendelt vissza ha addig nem történik semmi, mert a méhszájam 2111 :lol: :lol: :lol:
Eddig nem fájt ha megvizsgáltak de ez most nagyon nem esett jól, és el is fáradtam megyek is ledőlök.

KépKép
winchi
 
 


Winchi: te már nagyon hajrázol!!!

Tündi: veled mi van??? Nagyon hallgatsz amióta otthon vagy. Jó kis történet Barnikával. Szegényke. Engem is mindig bánt a lelkiismeret, amikor hasonló történik. Valamit apa tilt és anya megenged vagy fordítva. Most agyamba vésem, hogy mindig meg kell kérdezni a gyerkőcöt, hogy mit miért csinál!

Sarmon: te kis farmerlány! Komolyan nem is tudom, milyen meglepetést tudsz még okozni. Akkora energia van bennetek, hogy egy falunak elég lenne világításra. De kicsit lazíts már! Remélem nem te fogsz főzni az egész családnak szombaton!

Bende: én már rutinosan mindig mindennek megnézem a darab, liter stb árát és úgy vásárolok. Utálom mikor hülyének néznek!!!
hettuli
 
 


hettuli, mi is a férjemmel mindig a darab/kiló/liter árakat nézzük...komolyan néha meglepődünk...néha meg mindegy, mert múltkor is a pénztárnál derült ki, hogy nem is annyiba kerül, mint, ami ki van írva...

winchi: pihizzél. szegényke, kicsit megtágítgatott vagy mi??? az a méhszáj érték igencsak beszédes; szóval HAJRÁÁÁÁÁ :) és tudod, ne izgulj!!!

tünci28: nahát, micsoda erőd van te nő; örülök, hogy vannak jobb napok. A férjeddel együtt, kézenfogva biztosan hamarosan picit még jobban lesztek; és nemsokára esetleg kistesója is lehet Violának! Az én nagymamám vigyáz a kis angyalkádra, és van még 2 cicám is, akikkel játszhat sokat...gondolj erre.
Sok erőt és kitartást továbbra is. Gyrere közénk gyakrabban,sok puszi.

Bende: én még a kórházas bőröndöt is vinni akartam a vizsgálatra, a férjem beszélt le róla, hogy végighúzzam fehérváron...és valóban nagyon meglepődtem. Szerencséje van a doktorúrnak, hogy visszafogtam magam, mert szivem szerint megöleltem volna...
Tegnap megdicsértem Emmát; és megígértem neki, hogy elkényeztetem :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Helló!
Szerencsére nem fogtak bent bennünket tegnap a kórházban. Megcsinálták gyors a hasi ultrahangot, a szokásos általános vizsgálatot és jöhettünk is haza.
anyany
Az infacol-t a háziorvos szerintem nem ismerte, mert nem is ajánlotta. Tegnap mondta a kórházi doki és vettünk is. és lám! Bejött. Azóta Krisztián olyan, mint egy tündér! Szopi, nyekergés negyed óráig, nézelődés 10 percig és alvás! :)
Olyan jó, hogy végre nem szenved!
Na most megyek, mert végre van időm az itthoni teendőkre is!
zsula
 
 


Tünci: nagyon örülök, hogy már jobban vagy kicsit. Remélem az idő múlásával majd egyre könnyebb lesz. Persze, hogy vannak nehéz napok, ez érthető. Nagyon rendes volt az ismerősödtől, hogy hagyta, hogy kisajátítsd a kislányt. Lehet, hogy többször kéne meglátogatnod őket, ha ez jól esik. Mikor kezded a munkát?


Gégéé: JUHEJJJJJJJJJJJJJJJJj!!!!!!!!!!!!
De jó hírek!!!!!!!!!! Nagyon boldog vagyok! Szorítottam nektek! Látod, mondtam, hogy beszld meg Emmácskával a dolgokat!
Jajjjjj, de örülök nektek. Dokibácsink nagyon jó szakember, és ha azt mondja, hogy nyugi, akkor nyugi és pihi!!!!! :D

Winchi, Tündi: már várom a babókáitokat! Tényleg Winchi miért császár?

Röné nagyoooooooon nagy gratula! Jó egészséget, sok örömöt és tejcit kívánok. Nah, gyülekeznek a kispasik, majdcsak találunk vőlegényt mi is :lol:

Ja, friss kismamák kérünk képeket a tündérbabákról: Tucsinke, Zsula, Rönéé!!!!!!!!!!

Sarmon: még jó, hogy nem te akarod leszedni a kukoricát. meg ne próbáld. Tudom milyen jó meló, nekünk is van itt Cececity-ben...
Gyógyulgass: mézes tea, páros izzadás....

Na erről jut eszembe,nekem még mindíg fáj ott bennt ha apával együtt vagyunk...ez már sosem lesz a régi?? Tapasztalt anyukák?

Lara:ugye, hogy repül az idő.....öregszünk.... :wink:
Én is imádom a kutyákat. Nekünk is van kettő. Egy stawford, és egy bordeaux-i dod cane corso keverék. Brúnó és Tyson.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Zsula!
Az infacol-t itt is ajánlotta már valaki, meg én a gripewatert (remélem jól írtam). Mondjuk én egyiket sem használtam, mert nem volt rá szükségem. De pl az gripewatert istenként tiszteli aki ajánlotta. Örülök, hogy végre megoldódott a probléma. Hívd fel a doki figyelmét rá, hátha tanul tőled valamit :wink: Háziorvos, vagy házi gyermekorvos??? Mert ha az előbbi akkor lehet azért nem hallott róla.
hettuli
 
 


Ancsi: nyugi! lesz jobb. Ez megint másodkézből kapott infó, de a barátnőmnek voltak belső varratai és azok elég macerásan gyógyulnak. De gyógyulnak!!! Ha még eltelik 12 hét és nem javul, akkor már aggódhatsz, addig meg szép óvatosan...
hettuli
 
 


Hettuli: most vagyunk a 12. hétnél...akkor most aggódjak, vagy még ne... :) Nekem jó sok varratom lett belül.
Na asszem ennyiből vannak helyzetelőnyben a császárosok...
Szépséges Vince fiad hogy van?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Tünci: Idővel jobb lesz, csak légy türelmes magaddal szemben! Mikor fogsz visszamenni dolgozni?

Winchi: Igen említette a dokim hogy küldeni fog. 2111? Akkor már a külső méhszáj is nyitva? Gratula :)
A vizsgálatot sajnálom :( Nyákdugó lehet hogy akkor távozik ma?

Hettuli: Én megvagyok. Megint bögdösődök a méhszájamnál. Kíváncsi lennék haldtam-e előre. :)
Barnussal szedtünk szép levelet, elnézést kértem tőle és elvittem - elveimmel szembefordulva - a McDonald's-ba.

Zsula: Örülök hogy az Infacol bejött! :) Nagyon klasz :) Valakinek a Grape Water jön be valakinek a torna, nekünk anno nem igazán jött be semmi, de csak elmúlt a hasfájás.

Ancsi_pancsi: Kérdezd meg a nődokit hogy mi van, mert ahogy nézem 12 hetes a Manócskád.

Bianka meg nem áll mióta ideültem a gép elé :) Kirúgja az oldalam.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Két hét múlva megyek dolgozni...

KépKépKép
tünci28
 
 
 


lara!
még anyuméknál vagyunk. nagyokat sétálunk, néha kicsit alszik is már a lánykám ababakocsiban.

most megint rossz éjszakánk volt. és újra kakigondunk van. ma nem értem el az orvost, de holnap itt fogom megnézetni védőnővel meg dokival is. nyugtalan vagyok. rosszul aludt tegnap a kicsikém, lehet, hogy a hold, de másra gyanakszom, valszínűleg pocigond is volt, mert lavás előtt egy órát sírt a fülembe és alig akart enni. tegnap is meg ma is...

gégéé!
csak ilyen jó híreket szeretnék olvasni tőletek!!! az jó ha, megfordul. lehet, hogy megúszod a császárt?

tündi!
szegény Barnika...
már nincsen sok... a kukac leszalad a vonalzóról...


sarmon!
jobbulást!

bende!
mi két és fél éve vagyunk együtt. 3hónap után költöztünk össze, mert akkor adódott a lehetőség, párom talált munkát fehérváron.aztán nekem is lett, aztán Zsófi is egyszercsak jött. előbb utóbb házasság is lesz majd, apa már akarta volna, de én nem akartam sem terhes menyasszony lenni, kövér meg pláne nem.
ha addig nem gondolja meg magát, akkor nyáron lesz lagzi. addig meg majdcsak lefogyok...

a buszost meg "üdvözlöm". ekkora ... nem is írom le, mert kimoderálnak...

tünci28!
lesz jobb. mondanám, hogy ne szomorkodj, de ez más, mint a szimpla szomorúság. nem tudom el fog e múlni, de enyhébb lesz. tudod, az idő...
remélem nem adod fel és hamarosan majd képes leszel babát vállalni, mind testileg, de főleg lelkileg. vigyázz magadra!

winchi!
közle vagy már. nyílik a méhszájad. hajrá!!!

ancsi!
nekem is fáj. az egyik hegem elmúlt belülről a bejáratnál, de a beljebb még érzek valamit. a keresztanyám(3szülés) azt mondta, előbb utóbb lemúlik. addig meg... hát szenvedni kell.
bár őszintán megvallom nem sok kedvem van az egészhez, eddig egyszer volt majdnem 4 hónap alatt, hogy akartam. a hormonjaim még nem a régiekk. meg sem jött még.
te hogy állsz ezzel?

zsula!
örülök, hogy jobban van Krisztián!
Vendég
 


Már régen jelentkezetem GRATULA a közben megérkezett picurokhoz.
Nagyon örülök,hohy Emmácska ilyen ügyes és kiscsajszi! Felháboritó tényleg amit Pesten müvelnek! :evil:
Nálunk szerencsére Dórka nem volt hasfájos, egyszer kétszer orditott a front miatt. Most meg tiszta takony szegénykém. Ja és négy fogunk jön egyszere.
Én tegnap voltam dokinál méhszájam 2222.
Ugy félek mint aki elöször várja mikor szül mondjuk Dórkát ugy inditották nem ithonról mentünk. Remélem tudni fogom mikor menyünk. Azt néztem Dórkánál 38 héten 2111 volt a méhszájam mégis majdnem 41 hére született.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Hali!!!!

Hű Anyany, akkor én vagyok az intercity, te meg csak a gyors :) Nálunk nagyon nagyon gyorsan alakult minden, de egyelőre nincsenek vészjosló jelek, hogy bármelyikünk is bánná ezt. Így akartuk, így lett :)

Mi hetente egyszer- kétszer kapunk kedved egymáshoz. Kicsit még fura érzés, de fájni, nem fáj.

Én már a popsitörlő darabárát is kukkolom. :) szinte már mániákusan nézem az árakat.

Nem akarok még egyszer találkozni a buszossal, de nekem is eszembe jutott, hogy megdicsértetem a főnökével. Sajnos nem írtam fel sem a rendszámot, sem azt, hogy mikor volt és hová ment a busz. Jobban megijedtem, mintsem jegyzeteljek.

Tünci!!!! nagyon ügyes vagy. Ez megint egy nagy lépcső. Remélem egyszer mi is lehetünk azok. Megígérem, hogy leszek én a korlát.

Anyany! nem vagyok képben. a kakigond az hogy nincsen kaki??? nálunk is volt ilyen 3 nap után már én sem bírtam tovább és adtam neki egy fél glicerines kúpot, 10 perc múlva tele volt a pelus :)

Mennem kell, sír a manó
bende
 
 


Sziasztok Lányok!Anyany:Mi is nagyokat sétálunk a szép időbe remélem még egy darabig nem jön meg a rossz idő!Milyen kakigondotok van?Nálunk is volt Hannus nagyon nehezen kakilt pár napig és úgy sírt közbe úgy sajnáltam szegényt :( Akkor ajánlotta a védőnéni hogy főzzek neki filteres kamilla teát és tegyek bele cukrot és kaja elött 20 perccel igyon belöle pár nap alatt rendbe jött most már mecsek teát iszunk ha kell.Bende:Nem az a lényeg hogy mióta vagytok együtt hanem hogy jól megvagytok és van egy gyönyörű kislányotok :D Mi 3 éve vagyunk együtt és 1 éve vagyunk házasok :D Hát ez a buszos sztori már sehol sem vagyunk biztonságba??!!Ancsi:a bordeauxi-dog nagyon tetszik nekem is bizti nagyon aranyosak a kutyusok de jó nektek hogy családi házba laktok majd mi is szeretnénk dehát ki tudja majd örülünk ha ezt ki tudjuk fizetni!Szegény majdcsak javul a helyzet a varratokkal barátnöm is mondta hogy még néha most is rossz pedig ő már januárba szült sikosítót nem próbáltátok?Úgy olvastam hogy szoktak ilyenkor.Tünci:De jó hogy benéztél!Örülök hogy már vannak jobb napok is.Ha közelebb lennél jöhetnél dajkálni a Hannust is.Bárcsak tudnék segíteni....Trundike:Örülök hogy rendeződött a dolog mekis kajával engem is levennél a lábamról :D Már kész van a lakás teljesen?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?