Sziasztok! Kékapu, ez egy beszólás akart lenni? Hadd örüljön már Süti, hogy a párja elvitte kocsival! Amikor még nem voltam ilyen "emancipált", és nem volt jogsim, én is nagyon tudtam értékelni az ilyesmit.
Komolyan már nem merek írni a Babanetre, mert minden szavába beleköttök az embernek. Teljesen meg vagyok döbbenve. Amúgy üdv itt, ha Te is a XV. kerületben laksz, de ha nem, jaj neked!
Evetkém, bár apukámat hazahozták mentővel, azért ha már ilyen ügyesen megszerveztük, nem hagyonám ki semmi pénzért a talit. Ráadásul pont kész vagyok az egyik könyvvel, és neked sincs épp melód! Izgulok én is! Tali!!!
Borcsa, nincs minekünk DVD-nk, se videjónk, csak és kizárólag mpg formátumot tudunk kezelni.
Elmegyek érte bármikor, vagy tali a játszón szép idő esetén? A levlista jelentkezést próbáltam visszaküldeni, de nem bizti, hogy sikerült.
Tigrimami, közben rájöttem, hogy Alexa már majdnem 4 hetes, bár úgy repül az idő, hogy ezt alig hittem magamnak is. Sétáljatok csak nyugodtan, de vásárolni szerintem még ne menjetek.
Kati, minek diétázol te a babaprojekt előtt? Nehogy tényleg legyengüljön a szervezeted! Ráadásul így télen amúgyis kiürül a vitaminraktárunk. Csak óvatosan! Ja, a múltkor nem válaszoltam, hogy Homokkomárom Nagykanizsától egy köpésre van, Zalaegerszeg felé tartva. Kis falu, egy bekötőút végén. És igen, nagyon más ott az emberek mentalitása. Tiszta nyugi az egész. Szeretem, de nem valószínű, hogy tudnék ott élni végérvényesen, tipikus nyüzsgős pesti vagyok, sajna.
Húst valamiért Gellért is bojkottálja, meg a tejet is, pedig előtte ivott vagy fél litert egy nap. Sajtot eszik csak mint állati fehérjét.
Cili, üdv neked is! Majd mi is mennénk zenebölcsibe, de inkább csak egy (fél) év múlva. Meg ha rászánom magam, hogy átbumlizzak Újpestre.
Kíváncsi csak épp erre járt (tényleg!), és felugrott hozzánk, az túlzás egyelőre, hogy összejárnánk. Mindenesetre nagyon szimpi élőben is, és a gyerkőcök is édik. (Ja, mobil meglett.) Nagyon fáradt szegény, hát, nem semmi azért egy 6. terhesség. Kicsit olyan érzésem volt, ahogy kérdeztétek, mint amikor gimis koromban R-GO rajongó voltam, és a többi csaj ámuldozott, hogy ismerem Robi anyját. (Ő is palotai egyébként.)
Na megyek, mert már leragad a szemem.
Puszi, Klára