Új privát üzeneted érkezett!

Sensi: tök jó, hogy nálatok van értelme szülési tervet készíteni! Nálunk leginkább az van, hogy olyan dokit keresel, akinek a véleménye összeegyeztethető a tieddel. És az is tök jó, hogy párod ennyire részt vesz a tervezgetésben! Az ilyen dolgok nekem is olyan sokat jelentenek! :)
Légzésfigyelő: én ugyan még nem próbáltam, de más topikokban olvastam, hogy a kis sulyú babáknál ok nélkül is bejelzett, aztán ez később megoldódott a gyerek növekedésével. Főleg Angel Care-ről volt ott szó, de lehet, hogy máshol is van ilyen probléma.

macianyu
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk fel a sétából, vagy 40 percet császkáltunk :lol:
Előtte etetés és képzeljétek, 25 perc alatt 70 ml-t evett meg!!! :shock: Aztán persze ki is jött belőle egy adaggal :? Szerintem túlette magát! De örültem, hogy ilyen jól kajált!
Tudom, durva ez a cukros víz, de nem merem nem adni, mert mi van, ha ezért marad sárga, aztán mehetünk vércserére vagy akármire, vérvételre... :cry: Nem akarom adni neki, de ha utána valami baj lesz, sosem fogom megbocsátani magamnak, hogy nem adtam!

Adri - de jó, hogy otthon vagytok, sokat gondoltam ám rátok!
Képeket várjuk, szüléstörit is!!!

LKatának és Borkabynak drukk-drukk!!!!

Perdo - úrég, a kapszulától lett ennyi tejed??? :shock: Mert akkor érdemes beruházni, az én cicimben, mondjuk jó napokon tudok fejni 60 ml-t és ennyi, pedig iszom ám a teát meg mindent!

Sensi - én néha még most is ott tartok, hogy fel sem fogtam, hogy anyuka lettem :wink: Persze nálam marha hirtelen jött az egész!
EDA már tuti? Vagy megpróbálkozol anélkül?
Szülésterv? Tök jó, hogy ilyet lehet ott kint, bár én ha terveztem volna előre is mindegy lett volna.

Macianyu - nyugi, nem fáj a babának a füle, sőt Lottié már nem is piros (tegnap kicsit az volt), állítólag 1 hónapos koráig érdemes megcsináltatni, mert akkor még kevésbé fáj, és a fül is nagyon puha.

Emmalena - üdv itthon, de jóóó, várjuk a képeket!!!

Na megyek tovább, amúgy jól esett a séta, de totál lefáradtam és ömlik rólam a víz, tiszta izzadós vagyok így kezdő anyukaként, esküszöm állandóan folyik rólam a víz :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Marek!

Írtam privit, nem kaptad meg????

Kép

Kép
mtücsök
 
 

 
 

Gratula minden babának és mamának, és jó egészséget és sok tejcsit kívánok.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Én totál ki vagyok, ma voltam CTG-n, fájás szinte semmi, méhszáj zárt egyedüli jó hír, hogy a feje be van illeszkedve, aztán ennyi. Annyira nem szeretném túlhordani, tudom, még van egy hét, de hát eddig semmi jele a szülésnek, nem ment el a nyákdugó, szinte semmi keményedés és fájás. Tudom ez bármikor megtörténhet, de már én is szeretném babázni, még a végén utolsó leszek a topicon. Most megyek mert tökre megfájdult a fejem és le kéne feküdnöm, de kaját is kéne csinálni és hát a gondolataim sem hagynak nyugodni. :cry:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tücsök
Mikor írtad a privit? Nem kaptam meg. Lehet, hogy ki kéne néhány régit törölni...? :?
Sajnálom, hogy nálad még semmi! De legalább Erzsikét sikerült megvárnod!!! Ez egy jó hír...nem?
Aludni tudsz már?

Akik szoptatnak, vagy szoptattak már...
Az normális, hogy folyamatosan éhes vagyok? Elméletileg én most megint 150 g szénhidrát diétán vagyok. Gondolhatjátok, mennyire be tudom tartani... :? Iszonyatosan kívánom az édeset. Tömöm magamba a diabetikus édességet, gondolom jót tesz... :roll:

marek
 
 


Nagyjából megy az alvás, egy éjszaka kb. 4-4 és fél óra ez már jó az eddigiekhez képest. Igen annak örülök, hogy Erzsikét meg tudtam várni.

Mikor a kórházból hazajöttem (mikor taliztunk) utána írtam neked.

Szerintem normális, hogy mindig éhes, vagy, a szoptatás nagyon sok minden elvesz a szervezettől. Az gáz, hogy diétán vagy, de szerintem amit lehet azt edd meg.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Küldök megint egy privit, szólj ha nem kaptad meg légyszi.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Marek, én egész nap eszek, de tényleg, mindenfélét, túrórudi az első helyen, de amúgy levesek, gombóc, hús, kenyér, joghurt... ááá, sorolni se érdemes, de úgy vagyok vele, hogy most kell az energia, főleg, hogy annyira keveset alszom. Csak egyre nagyobb lesz a sejhajom a végén :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi
Nekem is ez a bajom. Annyi energiát nem tudok elégetni a szoptatással, amennyit beviszek. A férjem már mondta is, hogy nem baj, majd kiadjuk a fitnessvideómat "Légy nehézbombázó kismama" címen... :lol: :lol: :lol:
Egyébként úgy jöttem haza a kórházból, hogy két kiló maradt rajtam, szerintem ezt már megdupláztam. Meg ugye nekem hat hét múlva csinálnak egy cukorprofilt, ott derül ki, hogy cukorbeteg maradtam e vagy sem. Szóval ezzel nem igazán kellene játszani, de annyira éhes vagyok!!!!

Tücsök
Ment két privi... :lol:

marek
 
 


Kép Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Irtam egy szép hosszú üzit, aztán elszállt.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval tettem pár képet, így szeret pihenni Konstantin, na meg Ábel birtokbavette a játszóteret....

nagy a csend, remélem a szülőszobán vannak sokan!

MINDEN VAJUDÓNAK A LEGJOBBAKAT!!!!!!

Kriszta!
Édes Bálint! AZ a hajszerkezet... :D

Emma, Adri!
Várjuk a képeket!

Adri!
Te csaszis lettél végül???? Nekem úgy viszket a sebem...ááááááááá :cry: :cry: :cry:

Perdo!

DÖBBENET!! Nekem is volt e-colim, mindkét gyermekem antibogyót kapott 5 napon át.....
Gyógyuljatok!!!!!

Kata!
Hogy vagytok??????????????

Sensi
!
Nekem hiányoztál, csak nem volt erőm irni.... Nyugis szülést!!!!!! Minden rendben lesz!!! A párod megy a szülésre???

Marek!
A légzésfigyelőriasztás tényleg rossz, az a fontos, h nincs baj.
Én is bőgtem a szüléstörin, de kívánom, h végre sikerüljön egy picit felejtened!
Anyósod??????
Tudtommal szoptatósoknak több kalória kell, de azt nem tudom, h cukorbetegre mi vonatkozik...

Ildi!
BOcsi, de kiakadtam a cukros vizen :cry: :cry: :cry: hogy készíted??
Én csak azt tudom, ha sárga a baba, akkor lehetséges, h az otthonában teszik fény alá, ha ez nem lehetséges, akkor kórház.....

Konsi is sárga, nekünk a napfényt!!! javasolta a dokink. (már nem sárga, de holnap megyünk tanácsadásra) NAPI 1 ÓRÁT NAPOZIK...

Fülbevaló: irigykedem, TÜNDÉRI! Már eldöntöttem, h az unokámnak én veszem meg a fülbevalót! :D :D :D

Mi:
Konstantin egyre ügyibben szopizik, most már 15 perc alatt 50 g lecsúszik.... az éjszakák vegyesek, van amikor alszunk, van amikor nem :D Nálunk ugye Ábel is van, így két ordító gyerekkel nagyon gáz....
Ábel aranyos.a maciját kell szoptatnom, Ő mérlegeli, pelusozza, fürdeti.... imádom! :lol: :lol: :lol:

MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Csak gyorsan írok egy pár sort, mert már hulla vagyok.

Az előbb kifolyt belőlem egy csomó barnás, taknyos, vizes valami ahogy felálltam a wc-ről, kicsit megijedtem, de szerintem csak a nyákdugóm volt, de azért résen leszek, mert volt mellette egy kis víz is , lehet, hogy tényleg a telihold műve???? Majd meglátjuk, azért magam alá teszek éjszakára egy gumilepedőt, nehogy az ágy csupa magzatvíz legyen....., a kislányomnál a magzatvíz elfolyásával kezdődött a szülés, de most ez még szerintem nem az akar lenni.

Jó éjt mindenkinek, aki nem szül...

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Zsuzsu, ezen a maci-szoptatáson akkorát röhögtünk a férjemmel. :D

Marek,
nagyon megható volt a történeted...az utána következő hétről fogsz írni majd? Megdöbbentett, hogy a doki ott sem volt, amikor megszülted a lányodat...

Rólunk:
Tegnap voltam vizsgálaton, és már EGY UJJNYIRA nyitva vagyok. :shock: A nyákdugóm már rég nincs a helyén. Nem is láttam távozni. :shock: :shock: Azt mondta az orvos, bármikor szülhetek. NAGYON-NAGYON IZGULOK!
Megkérdeztem, hogy Nyíregyházáról elmehetek-e még Pestre vonattal. Mondta, hogy persze, Debrecenben, Szolnokon, Cegléden is van szülészet. :D:D:D
Ez a tegnapi vizsgálat eléggé fájdalmas volt. Még nem éreztem ilyesmit. Keresgélte a méhszájamat, aztán feszítgette, hogy mennyire vagyok kitágulva. :? De utána varázsütésre megszűnt a fájdalom. Kérdeztem, hogy ez beindíthatja-e a szülést, azt mondta, "Bárcsak ilyen egyszerű lenne." És jót mosolygott. :) De azért némi barnázgatásra számíthatok...ez stimmelt is, ma egész nap volt egy kis barna folyás.
Annyira meglepődtünk a helyzetemen, hogy a hüvelykenet tenyésztést ELFELEJTETTÜK megcsinálni. :( :(
Lányok! Van valaki, aki közületek hüvelykenet tenyésztés nélkül szült természetes úton?

Baba-látogatás: ma voltam a csoporttársamnál, de fél óránál többet nem akartam maradni, és nem is maradtam. Szerintem nyugodtan szabjátok meg a látogatóknak, hogy x ideig legyenek csak, pl. az orvos azt javasolta, hogy ezért-azért ne legyenek hosszabb látogatások. Különben nem is értem, azokat, akik képesek órákig ott "zavarkodni". Úgy érzem, hogy ennek nincs itt az ideje. Amikor nagyobb lesz a gyerek, akkor már lehet, de az elején?? :shock: Szinte biztos vagyok benne, hogy érzik az "idegen szagot" a gyerekek. :D

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Macianyu, Ildi!
Igen, ha nincs komplikáció, akkor a midwife-ok követik azt, amit te szeretnél. Pl kérheted, h ne legyen semmi féle belső vizsgálat (hogy áll a méhszáj?), ne monitorozzák a gyerek szívhangját...ezeket persze én nem szeretném hanyagolni, mert tudni akarom. Leírhatod, h milyen fájdalomcsillapítást szeretnél, mikor és ki vágja el a köldökzsinórt, milyen pózokban szeretnél szülni, lámpafénynél vagy félhomályban stb, stb.
Az epidural csak majdnem tuti. Legutóbb azt beszéltük meg a dúlával, h ha úgy érzem, h jól bírom, mikor beértünk a kórházba, akkor lehet bepróbálom a szülő medencét, ha éppen szabad. (nagyon tetszik a vízben szülés lehetősége, és rengeteget gondoltam rá, csak az miatt nem mertem konkrétan bevállalni, mert úgy gondolom, h nem fogom bírni epidural nélkül, és akkor át kell tolniuk a másik részbe, ahol kaphatok) De mivel nem gondolom, hogy így lesz, mert ismerem a fájdalomküszöbömet, így azt mondom, h majdnem tuti, h epidural, mert szenvedni viszont nem szeretnék....nálam nem erről szól a szülés fogalma. Aztán hátha történik vm csoda. :)
Ja és daddy nem lelkesen készül, csak szájhúzogatva. :? Úh ez annyira nem jelent sokat.

Mtücsök!
A ctg-re ne alapozz, Ancsa mesélte, h neki sem mutatott semmit az égvilágon délelőtt, és délután már szülni ment. Úh szurkolok, h minél hamarabb jöjjön a kissrác! Bármikor elindulhat!

Marek, Ildi!
Szopival állítólag napi 400-500 kalóriát égettek el. A nőknek ugye 2000-et kell enni, tehát szoptatós anyukáknak mondjuk 2500-öt. Sztem még így sem esztek meg ennyit, úh ne aggódjatok. :)

Zsuzsu!
Köszi! :)
Igen, jön daddy. Kezdetben azt mondta, h nem akar bent lenni...de ezt csak úgy mondta, direkt...megszoktam már. De most, h közeledik a dolog, és komolyan beszélünk róla, kifejezetten bent akar lenni. :) Úh ez jó.
Még mindig angyaliak a gyerkőceid! :)

Éva!
Hűha, ez már komolynak hangzik! Sztem nálad már tényleg elindult vm!!! Drukkolok nagyon!!! Majd jelentkezz be azért, ha elindulnál szülni! :)

Szöszke!
Szerintem te is már közel vagy a célhoz! hajrá, hajrá!

Nyugtonmalacról tud vk vmt? Ki híradózik róla? Nekem nagyon gyanús, h már rég Borizik! Különben már jött volna mesélni, h mizu volt a vizsgálaton.... Izgi! :)

Azt elfelejtettem írni, h végülis azért nem jöttem pár napig, mert kicsit depis voltam, és nem volt kedvem írni...csak olvastalak benneteket. Nemtom, de nekem fura már ez a vége, kicsit félek is (szüléstől is, és az utána következőktől is), meg már elegem is van, meg minden....daddy is rossz passzban volt, mert beteg lett, úh onnan is kaptam pár "rugást". Mostmár kezdem összeszedni magam, de már jó lenne túllenni rajta, és együtt lenni a kislányunkkal, biztos eltűnnek majd ezek a depik, és boldog leszek. Remélem... Jó lenne, ha tetszene neki az okt.20...az egy olyan jó dátum.

Na jóéjt! Kíváncsi vagyok, reggel milyen hírekre jövök! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


LKatáról vm hír?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Jó reggelt!

Nyugtonmalac nagyon eltűnt. lehet, hogy már réges régen babázik?????

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Anhel!

Ti meddig voltatok ott tegnap???? BIztos írtad, de nem találom, mikor mész legközelebb???

Egy hétvégi szülésbe én is benne lennék, és akkor a hosszú hétvégét már négyesben tölthetnénk itthon. Nem is tudom, hogy tudnék erre a fiúcskára hatni.??? Most azt hallottam, hogy csípőset kell enni, valaki ezt ismeri közületek, persze akinek hatott?!

Majd még jövök, csak lassan keltenem kell a kislányom, mert ma ovis kirándulásra mennek.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Kaptam egy üzit Nyugtonmalactól, írom:


" Sziasztok, ma 14-én 19:06 perckor megmutattam végre magam a nagyvilágnak :) 3800 g és 56 cm vagyok. És anya, Lili és apa szeme fénye. Most anyával kipihenjük a kemény munkát, addig is puszilunk mindenkit: Bori"

Ezennek nagy-nagy GRATULA Nyugtonmalacnak és a kicsi Borinak, nagyon várjuk őket vissza és minden jót kívánunk nekik!!!!!!! Kép

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


NYUGTONMALAC!

Kép

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Hu, de klassz Nyugtonmalac!

Nagy Nagy gratula, gyors felépülést, és várunk vissza:-)))))))))

Na, megpróbálok pár képet feltenni Emmáról. Kép Kép
emmalena
 
 


A szüléstörténeten is dolgozom, de most épp várom a védőnőt meg a gyerekorvost, és elég ramaty éjszakám volt, Emma 2 óránként kelt...
emmalena
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Nyugtomalacnak!!!! Kép

LKatáról tudtok valamit?Nagyon drukolok neki!!!!!

Bocsánat,hogy így eltüntem de sikerült összeszednünk egy hányásos,hasmenős vírust :? Tegnap semmit nem birtam enni amit meg igen ki is jött kaptam gyógyszert így tegnap nem szoptathattam meg nem is lett volna értelme semmit nem ért a tejem Kép Ma már kicsit jobb már nem hányunk csak megy a hasunk.Ma megyünk tanácsadásra kiváncsi vagyok nagyon mennyit nőt és remélem Ő nem kapta el.Tegnap alig tudtam elátni mivel Zsófi is hányt apa meg nem emelhet a mütét miatt Zsófi anyuéknál volt.Szegény Gabim azért nagyon kifáradt engem is ápolni gyreket elátni :? Ha lezs időm vissza olvasok!!Amiket most néztem baba képeket nagyon cukik!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok

most kaptam én is az sms-t nyugtonmalactól,de látom ildi is megkapta :lol: :lol:


Hatalmas gratula nyugtonmalacnak és Borinak! Sok-sok tejcit és gyors felépülést kívánok nekik! :lol:


Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Lkata írt este, méhszája éretlen,nem nyílt semmit. Naponta többszőr ellenőrzik Norbika szívhangját! Semmi fájása nincs.
És szülésig bennt kell maradnia!


Nagyon drukkolok Katának,hogy mihamarabb szülessen meg Norbika anyukája és apukája nagy örömére :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Á, tudtam, hogy este kellett volna, de én kis naív gondoltam, korán reggel felkelek és megírom, hogy megszületett Nymalacék Borija az este! :D De beelőztetek! :D

Innen is hatalmas gratula!!!

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Jaj de jóóóóóóó!

Nyugtonmalac! Hatalmas gratula! Várunk képekkel, történetekkel stb.!

Többieknek kitartást! :lol: Lassan mindenkire sor kerül! :wink:

Katának nagyon szorítok én is, hogy oks legyen minden Norbikával! ++++++

Velünk semmi különös (kopp-kopp)! 2 napja ismét helyünkön alszunk 3-4 óránként kelünk! Most már nyugodtabban eszünk is, nem mint az őrült! :lol: Napközben 2 evés között 1,5 órákat ébren vagyunk és játszunk, beszélgetünk, nézelődünk és tökre elégedettek vagyunk az élettel! :lol:
Tegnap voltunk sétálni és bevásárló központban vásárolni! Arany gyerek, nem kért semmit a boltban! :wink: :lol:

Hamarosan jön a védőnő!
Most meg a vízvezeték szerelőket várom, mert elromlott a wc! Nehogy már jól érezzem magam itthon! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Mtücsök, negyed 9 körül végeztünk. Voltam a 8-on uh-n is (ctg-t fent csinálta Ildi a szülőszobán), ott ült egy kismama, akinek vizslattam a tekintetét, hátha :) de nem. Más pocakossal nem találkoztam.
Holnap du. megyek ctg-re, de a dokim magánrendelőjébe.
Nálad hogy áll a helyzet?
Én tegnap a gázművek aljassága miatt (több napra kikapcsolták a házban) annyit idegeskedtem, hogy este azt kívántam, csak nehogy most induljon el a szülésem, mert nem lenne erőm végigcsinálni, sőt, nagyjából az elején kikészülnék. Minden erőm elhagyott, tök zaklatott voltam, étvágyam se volt, semmi. Ma már új nap van, próbálom másképpen szemlélni a világot.

Emma, nagyon nagyon szép ez a lányzó!!!

Sensienek is kitartás, ne hagyd magad depibe sodródni!

LKatáról várjuk a híreket, de Ancsa, magadról is mesélj ám, jobban vagy már?

Kép
anhel
 
 


Mtücsök, a csípős az meghajt, talán azért?
Én azt számoltam, hogy ne csússzunk bele a jövő 7be, mert akkor nagy valószínűséggel bent tölthetjük a négynapos ünnepet... :(

Kép
anhel
 
 


Kaptam tőle még egy sms-t, azt írja, hogy próbál helyre jönni, Bori vele volt eddig, most a csecsemő osztályon van, vizsgálják, szopizik, bár még nincs mit és puszilnak mindenkit!!! :lol: Mi is őket!

LKata - szurkolok, kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu - de jó képek, Ábel nagy huncut, a kicsi meg abban a rugiban, meg kell zabálni, olyan gyönyörűek!!!
Cukros víz? Felforralok 1,5 dl vizet és bele egy csapott teáskanállal a cukrot, az forr kicsit, majd szobahőmérsékletre hül és ennyi.
Amúgy tegnap ott volt a cumisüvegben, de nem is adtam neki.

Képzeljétek, hogy most ugye próbálom úgy csinálni, hogy ne legyen 50 percet a cicin vagy többet és úgy néz ki, hogy most mintha megérezte volna, hogy hamarabb kell bepakolnia a hamit, 25 perc alatt evett most pl. 60 ml-t. Amúgy nem 15 percet hagyom mellen, hanem legalább fél órát, aztán megmérem, ha jól evett, akkor kész vagyunk. Remélem beáll neki, most pl. egy napja ő magától betartja a 3 óránkénti szopit! :shock:
Napfény? Igen, azt én is olvastam, hogy jó, voltunk tegnap sétálni, azért sütött a nap is, ma is megyünk, remélem elmúlik hamarosan ez a sárgaság!!!!!!!!!!!!

Éva - úgy néz ki, közeleg a szülés időpontja :lol: Drukk!!!

Szöszke - én tenyészet nélkül szültem!!!! Ugye nem volt idő megcsinálni a 36. héten, mert a 35. héten jött Lotti, szóval nekem nem volt. Azaz volt, de jóval előtte, amikor még volt a sárgás folyásom, de akkor nem találtak semmit.
Te is már a célegyenesben vagy, ahogy látom, kitartást!!!

Sensi - jó, hogy a párod bent szeretne lenni veled, neki is nagy élmény lesz, neked is kell a támogatás!
A depit megértem, normális tünet, amúgy én a szülés előtti nap voltam tiszta depis!!! Semmi és senki nem érdekelt, párommal is összezördültem, de akkor még nem kapcsoltam, hogy ez jel lehet.

Emmalena - úrég, de gyönyörű formás baba Emma!!! Csak csodálom, de tényleg, nagyon-nagyon szép, GRATULÁLOK!!!!
Olyan jó lenne, ha Lottika is ilyen jó húsban lenne már, úgy vágyom rá, hogy erősödjön, most még olyan kis madárfióka!
Várjuk a többi képet is, még-még-még!!! :lol:
Kétóránként kelt? Enni vagy csak úgy?

Mi megvagyunk, szépen aludtunk, volt rajtamalvás és ágybanalvás is, 1-kor és 4-kor evés, aztán 7-kor keltünk. Ma jön a gyerekorvos megint, aztán megyünk le sétálni.

Kitartást a pocisoknak és persze az anyukáknak és jöjjenek a képek ezerrel!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Semmi nem lett a folydogálásomból, éjszaka kicsit fájdogált hozzá a hasam, de reggelre el is múlt, még egy kicsit jön belőlem valami, de nem jelentős, holnap úgyis megyek az orvosomhoz, majd meglátjuk mit mond, de szerintem nem tágultam semmit, mert az fájt is volna.

Nyugtonmalac

Gratulálok a kisbabátokhoz!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!!!
Rólad is lemaradtam, már úgy néz ki nem nagyon szülök senkivel egy kórházban!!! De nektek már itt volt az időtök, nekem még van 10napom.

Sensi

Sajnálom, hogy ilyen depis korszakod volt, de fel a fejjel, ez már a szülés közeledtét jelzi!!!! És aztán már nem is fogsz emlékezni ezekre a nehéz napokra!!!

LKata

Sajnálom, hogy bent kellett maradnod, nagyon szorítok nektek is!!!!

Szöszke

Az előző három gyermekemet én is tenyészet nélkül szültem és semmi bajuk se lett, szerintem nem kell aggódnod, nem lesz semmi baj!!!

Mtücsök

Én a napokban ettem csipőset, kínait, amit imádok, de nem volt rám semmilyen hatással sem. Úgyhogy ha nem szereted, ne is próbálkozz.

Emmalena

Nagyon szép kis formás a babátok, gratulálok még egyszer!!!!

Kata84

Nem lehetett könnyű a vírussal, nekem tegnap volt iszonyatos hányingerem, de szerencsére elmúlt és az úgy le tudja gyengíteni az embert, jó, hogy már jobban vagytok!!!!

Kép

Kép
éva75
 
 


Anhel!

Az nem én voltam, mert én csak fél kilencre mentem CTG-re a nyolcadikra, tehát az valaki más volt.

Nekem ugyan ez a bajom a jövő héttel ami neked. Legkésőbb hétfőn szülni kéne ahhoz, hogy a négynapost otthon tölthessük.

Azért írj már egy SMS-t ha bemész, hátha tudok csatlakozni, persze én is írok ha megyek. Tegnap üres volt a kika és a lila szoba is. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Anhel
nem tudom velem mi a franc van :? megy a hasam,de nem híg,csak naponta vagy 6-szor is nagy dolgom van :( egyfolytában hányingerem van, 2 napja a taccsot is kidobtam :? és minden este ugy érzem mindjárt kidobom, de hajszál híján mégse :(
Tegnap szünet nélkül fájt a hasam, egy csomo magnéziumot megettem és feküdtem,de végül a melegvizes poci tusolástól lettem egy kicsit jobban :? ugyhogy most 2 óránként tusolok.
Este megyek a dokimhoz,viszem neki a vérvétel eredményt, meg az Nst eredményét és gondolom megvizsgálja a méhszájat mint mindíg.
Hát nagyon kíváncsi leszek mit mondd. :roll: Majd csak holnap reggel,de jövök a hírekkel mi ujság.

Te már annyira a finisben vagy! :D irigykedem. én is szeretnék ott tartani már. De drukkolok minden egyben lévő kismaminak, hogy bujjanak ki a babák :lol: :lol: :lol:

Csak az enyémnek nem szabadna még pár napig.
Mondjuk ahhoz képest,h a dokim azt mondta nem érem meg a 36 nemhogy a 37 hetes kort, ahhoz képest nagyon örülök neki,h eljutottunk idáig egyben :lol: Volt értelme szedni a sok magnéziumot és feküdni olyan sokat .
Most már csak ezért az 1 hétért imádkozom, és akkor utána akár már jöhet is a királylány :D
de ha most megszületne se lenne semmi baja sem már szerintem,csak max kicsit kisebb lenne,de az nem lényeg,kinnt megnőne :D

Ildi
Nagyon ügyesek vagytok! :) Jó sétát nektek! :)

kata
Gyógyulj meg mihamarabb!!!!

bettike
Ügyesek vagytok! csak így tovább! :)

emmalena
Fogadd nagy-nagy gratulációmat! Gyönyörü Emma :lol: olyan édes husis :D

mtücsök
erről a csípős dologról egy másik topiban olvastam,h 1-2 kismaminak hatott :roll:
nekem nincs benne tapasztalatom,sosem próbáltam.
utálom a csípős kajákat és nem is tudnám megenni,mert rosszul lennék tőle :roll:

sensimilla
Kitartás! ne légy depis!
Mondjuk könnyen mondom, én is az vagyok! :?
De te próbáld meg kiélvezni ezt a pár napot :) eddig is olyan jól bírtad, a melót is, :) le a kalappal elötted ,fogadd tiszteletemet :)
Én nem bírtam volna így a melót, mondjuk én más tészta vagyok, hiszen görcsölök már 32 hete ugyhogy azt hiszem már ugy hozzászoktam ehhez, hogy majd hiányozni fog és furcsa lessz ha jól leszek :)
Okt.20-ra drukkolok ám neked!+++++++++++++

szöszke
Én mindkettő babámat hüvelykenet tenyésztés nélkül szültem
:roll: és most sem vette le a doki,mert szerinte amíg nem csíp a vizeletet,addig baci sincs,így állítja felesleges. :roll:
Hát ehhez nem tudok mit hozzászólni,mindenestre 2-szer szültem,de szerencsére nem volt ebből még gondunk. ebből feltételezem,h igaza lehet :roll:

zsuzsu
Gyönyörü gyermekeid vannak :lol:

marek
csoda jó volt olvasni a szüléstörténetedet :D engem is megsirattál :cry: örültem a boldogságodnak nagyon :D
Bár bevallom én mindegyik szüléstörténeten elsírtam magam :D
nagyon megható volt olvasni mindet :D

megyek,mert velem lessz tele az oldal :? bocs,h hosszu lettem :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


sziasztok, voltam szemésznél, nyugodtan szülhetek természetesen.
éjszaka a bal kezem eléggé be volt dagadva, meg ijedtem, mert nem vizesedem, és sehol nem voltam még bedagadva.Most is csak az egyik kezem :? Elmentem védőnőhöz, vérnyomás, vizelet oké, kérdeztem h mitől lehet akkor, azt mondta nem tudja :roll:
Holnap megyek NSTre, +dokihoz.
Pár napja megint van vmi sárga folyásom, amúgy semmi más tünet, se gyulladás, se viszketés..nagyon jó.. :cry: megemlitem a dokinak, biztos ir fel vmit, de mi van akkor ha gyogyszeres kezelés alatt megindul a szülés? pláne ha vmi bacim van, és még az se múlik el...??:roll:

Emmalena: Szép a babád, jó kis husos :D

teáztatás, cukros víz: Ha jól tudom akkor szoktak adni a babanak, ha az anyatej nem elég szomjolto neki.. de sztetek baj ha csak sima babavizet kap, cukor nélkül?

Kép
babe.
 
 


Mtücsök, na igen, korán volt még, de annyira rá voltam kattanva a pocakokra, hogyha megláttam az enyémhez hasonló méretűt, már rámeredtem, vajon Te vagy-e. :D

Bizony, szabad volt mindkettő...ne is mondd, a ctg-t ott csináltuk a kikában, nyugalom volt, csend, talán ha egy kismami volt a vajúdóban. El is képzeltem, hogy most én jól ottmaradok, de mivel egy darab fájásom se volt, már eleve esélytelennek látszott a dolog... :?
Na majd pénteken, ha beindít mindenkit a front, majd nem győzünk lógni egymás nyakán sokadmagunkkal. :D
Sms-t én is várom, ha ott vagy!!

Éva, a hányinger is lehet a tágulás jele/velejárója, nekem is volt nemrégiben, csak amolyan egyéjszakás, mint a kaland. :)

Ancsa, ilyen sűrű klotyórajárásom nekem is szokott lenni, szerintem komoly jelnek nem vehető, de azt el tudom képzelni, hogy a testünk kvázi pucolja magát készülve a feladatra. Mi mástól, enni ugyanúgy eszünk, betegek pedig nem vagyunk...

Kép
anhel
 
 


Szóval, ez az én történetem:

Hivatalosan ugye a menzesz szerint október 10-re voltam kiírva.10-én hajnali 3kor el is ment a nyákdugóm, és utána rögtön 10 perces fájások jöttek.Amit nem neveznék fájásnak, mert nem igazán fájtak, de tudtam, hogy ez már az.visszafeküdtem, de aludni már nem tudtam, alíg vártam, hogy reggel legyen, hogy hívhassam a szülésznőm meg a dokim, hogy mi legyen.Mivel nem voltam nagyon nagyon rosszúl, gondoltam 3kor nem zavarok még.Aztán Ábel is felkelt reggel 7kor, és telefonáltam.A szülésznőm azt mondta, hogy cuccostúl menjek be, mert úgysem fognak hazaengedni, tekintettel az előző császárra.A dokim is ezt mondta, bár a hangján éreztem, hogy a nyákdugó elmenetelét még nem tartja túl izgalmasnak, és ugye a 10 perces fájások még le is állhatnak.
Na, egy gyors tusolás, reggeli, még pár apróság bepakloása, Ábit is villámgyorsan összesezdtük, irány a bölcsi.Egyébként hihetetlen, de mikor az Ádival beszélgettünk, hogy lenne a legjobb a szülés elindulása, pont ezt találtuk ki.Hogy reggel még Ábit el tudjuk vinni bölibe és utána irány a kórház.:-)
Meg is érkeztünk, és a drága apósomék jóvoltából, rögtön jeleztem is a szülésznőmnek, hogy szeretnék egy egy ágyas szobát magamnak.Abból azért nem sok van, és nem is reméltem, hogy lehet olyan szerencsém, hogy nem nekünk kell kifizetni, és még van szabad is mikor beérek.Mert hogy ezek a szobák örökké tömve vannak.De volt, sőt, az utolsó szabad szobát sikerült megkaparintanom.Kb egy percre rá, hogy beirtak a szobába, jött egy másik szülésznő is a kismamájával, de sajna nekik már nem jutottt.egy percen múlott...:-) Itt már tudtam, hogy ez egy jó nap, nem végződhet rosszúl.
Rámtették a ctg-t, ami kimutatta a fájásokat.Megvizsgált a szülésznőm, teljesen elsimult volt a méhnyakam, és bő 1 ujjnyira voltam nyitva.Hivott a dokim, hogy mizujs, mikor jöjjön, meg hogy jöjjön-e egyáltalán.Ő még mindig nem bízott benne, hogy aznap lesz ebből baba.Kb 12 óra lehetett, mikor burkot repesztettek, hogy gyorsuljon a dolog.Hát, az nagyon érdekes érzés volt.Én azt kívántam, bárcsak úgy indulna a szülés, hogy elmegy a víz, de így utólag már jobb voltak a fájások.Elöntött a víz, alig tudtam törölközővel is tartani, mig kiértem zuhanyozni.Mondjuk ha ez egy boltban történik, az elég gáz...
Na, a burokrepesztés meghozta az eredményt, átmentek a fájások 5 percesekbe, amiket azért már nagyon megéreztem.3-kor jött a dokim, amikor én már nagyon fáradtam, hogy megvizsgáljon, nagyon reménykedtem, hogy halad a dolog.De azt mondta, hogy nem eléggé.Halad, halad, de inkább oxyt javasol, nehogy nagyon megviselődjön a császársebem.Mivel ez egy beindult szülés volt, ami eljutott kb bő 2 ujjnyiig, már szabadott rásegíteni, de nagyon kis cseppszámmal, azt hiszem 4 cseppet kaptam percenként.Na, onnantól baromira begyorsúltak az események, azt hittem meghalok.Olyan fájások jöttek, átmentek 2 percesekbe, szinte alig volt köztük szünet, hogy én még ilyet nem éreztem.De nem is gondoltam, hogy létezik ilyen fájdalom.Sajna az Eda ki volt zárva.Így mentünk el 4 ujjnyiig, de ha akkor felajánlja valaki, hogy fejbelő, vagy hogy legyen császár, azonnal elfogadom.De szerencsére a dokim fel sem ajánlott ilyet, tudta, hogy igazából mit szeretnék, nem tett ki a kisértésnek.Mikor megvolt a teljes tágulás, még meg kellett várni, hogy eltűnjön a méhszáj pereme.Kb 6 fájás kellett hozzá, na abba azt hittem belepusztulok.A kitolás előtti fél-egy óra az embert próbáló.Aki azt kibirja, sok mindent kibir az életben, ez tuti.Már ami a fizikai fájdalmat illeti.Mindig is tudtam, hogy alacsony a fájdalomküszöböm, ez most is bebizonyosodott.És akkor egyszer csak, jöttek a "kakilnom kell" tolófájások.Az volt a legjobb része a dolognak, már végre csinálhattam valamit, és kezdtem látni az alagút végét.Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy az Ádi úgy döntött, hogy bent akar lenni, de mikor az oxyval bedurvult a dolog, én magam küldtem ki.Egészen hihetetlen érzés, amikor elkezdtem érezni, hogy megy egyre lejjebb a gyerek, és tart kifelé.A fájások brutálisak voltak, de ha nyomtam, az valahogy jobbá tette a dolgot.Na, kb itt kezdtem elhinni, hogy meglesz ez a baba császár nélkül is.És ez annyira jó volt.A kitolásra bejött már a csecsemős nővér is, ő segitett tartani a nyakam a tolások alatt.Egy igazi angyal volt, végig mondta a fülembe, hogy mennyire ügyes vagyok, hogy milyen szépen halad a dolog.ez sokat segített.Az első pár nyomást szerintem rosszul csináltam.Nem volt elég hatékony, na akkor a dokim átment oroszlánba.Olyan önkívületi állapotban voltam, hogy addig nem nagyon hallottam meg amit mond.Akkor felemelte a hangját és hihetetlen határozottan, nagyon pontos instrukciókat adott.Ellentmondást nem tűrően adta az utasításokat, ami nagyon jó volt, különben nem fogom fel mit kér.A szülésznőm mindig mondta, hogy hány centi hiányzik még, hogy a fej megszülessen a fej, és onnan már csak 2-3 fájás és megvan a baba.És igy is lett.Összesen a kitolás 15-20 perc volt, és azt a megkönnyebbülést, amit akkor éreztem, amikor kibujt Emma, sosem felejtem el.Akkor már azt is meghallottam, hogy végig valami ezoterikus zene ment, amit a szülésznőm tett be, és vmi isteni illóolajat is, ami állitólag segített az összehuzódásokban.De ha nem az sem baj, az illata isteni volt.Na, ahogy felsírt Emma, azonnan berontott a büszke apuka.Akkor már minden ok volt, a fájdalom egyik másodpercről a másikra megszünt.Azonnal láttam, hogy elég nagy baba, de csak a fürdetés után derült ki, hogy tényleg milyen nagy.Kicsit letisztogatták, megvizsgálta a gyerekorvos ott rögtön, és utána a hasamra tették.Pár perc mulva Ádi elvágta a köldökzsinórt, és jöhetett a lepény.Na az semmi, egy igen gyengét nyomtam minden fájdalom nélkül, és már kint is volt.Meg is néztük, szerintem nagyon érdekes, hogy hol lakott Emma 9 hónapig.A szülésznő egy tündér volt, szép türelmesen megmutogatta, hogy mi micsoda, minek mi volt a feladata.Aztán jött a varrás.Az igazából semmi nem volt, kaptam 5 vagy 6 szurit a gátamba, ami nem volt kellemes, na de egy szülés után elhanyagolható volt.Ja, és a metszést nem is éreztem.Egészen kicsit kellett vágni.Még az is felmerült, hogy csináljunk gátvédelmet, de én mondtam, hogy ne, vágjanak, csak legyünk már túl rajta.A varrás kb 20 perc volt, és nekem kellett még egy betapintást is csinálni a belső császársebemet kellett ellenőrizni, hogy nem jött-e szét.Na az azért bazi kellemetlen volt, egyszer kézzel egyszer meg egy kanállal csinálta meg a doki, de kb 4 perc volt, szóval elhanyagolható.Valami fertőtlenitős cuccal kitörölte a méhemet, biztos ami tuti.Mire végzett, Emma is végzett a szépségszalonban, kapott cuki sapkát, szépen megfürdették, illatosan, egy irtó édes hálózsákban és egy takaróban kaptam vissza.Hozta az apukája.-)
Aztán mivel Ábit az anyósomék hozták el a böliből, Ádinak lassan indulni kellett érte, hogy vacsira meg alvásra hazaérjenek.Percre pontosan kiszámolta Emma, hogy mikor jöjjön.:-)))))))))
a szülőszobán kettesben voltunk még 2 órát, akkor már szopizott, aztán őt elvitték éjjelre, hogy pihenhessek.kaptam egy nyugtató-altató-fájdalomcsillapító szurit, amitől rögtön bealudtam.Persze a kisasszonyt nem lehetett visszatartani, hajnali 3kor már nagyon kellett neki a cici, igy kihozták mégis szoptatni.De nem volt baj, addig azért tudtam pihenni.
Ja igen, a kontaktlencse.Szerintem mindenki vegye ki, a kitolás nagyon-nagyon megterhelő a szemnek, én sem tudtam elképzelni, hogy mekkora erőt kell kifejteni.Szerintem életemben ekkora erőre még egyszer nem lesz szükségem.És bizony éreztem a szemem rendesen.Tuti nem egészséges lencsébe szülni.
Most mennem kell, bocsánat a hibákért, de Emma elaludt, megyek én is.
emmalena
 
 


Kata írt!
Magzatvize tiszta,fájt neki a vizsgálat, dokija szerint még ráérnek!
Nincs görcse,se semmi fájás.Nem is indítják meg neki a szülést!


Sok-sok kitartást Katának!

Emmaléna
Nagyon jó volt olvasni téged!El is sírtam magam :cry:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Hatalmas gratula Nyugtonmalacnak Boróka érkezéséhez!!!

Lányok
Mi van akkor, ha Bori egész nap sír, csak cicire nyugszik meg, de ha lerakom újrakezdi? Cicire már nem akarom rakni, mert visszabukja a maradékot, szóval kirakta a "megtelt" táblát.
Lehet, hogy fáj a hasa? Mert nagyon húzgálja magát és ha jön a puki, akkor egy rövid időre megnyugszik.
Próbálta valaki a Mecsek teát? Vagy mit csináljak vele? Annyira rossz érzés! Olyan tehetetlennek érzem magam!!!

Megyek, mert sírás van... :cry:

marek
 
 


Marek - nekem a reggeli első etetés után szokta ezt csinálni Lottika, a köv. etetésig nyüszög, pedig evett rendesen. Tudom, hogy a cumi nem jóbarát, de én betettem a szájába tegnap és kb. 2 perc múlva kiesett a szájából és aludt békésen :lol: Persze fájhat a pocija is, de akkor látható jele van, mert erölködik, feszíti magát.
Nem tudom, mi az a Mecsek tea :roll:
Ha a pelenka üres és nem büfizte le a ruciját (néha azért sír nekem, mert nedves lett a rugi, akkor öltöztetem át és megnyugszik), ha nem fázik és nincs melege, akkor lehet, hogy csak bújni akar. Azt olvastam, hogy a babák napi átlag 2 órát sírással töltenek, mert nincs más kommunikációs eszközük, azóta úgy vagyok vele, hogy ha sír, lehet, hogy nincs is komolyabb oka, csak úgy jön.

Emmalena - ú, nem semmi a szüléstörténeted, hát igen, rohadt kemény meló ám a szülés, persze én nem szólok semmit, mert ugye villámgyorsan tágultam, nem is vajúdtam szinte, de a kitolás nekem is kb. 15-20 perc volt és tényleg borzalmas fájdalom. De a lényeg, hogy túlvagytok rajta. Olyan szép Emma baba, majd tegyél fel még képet ha tudsz!

Babe - nekem a csecsemős nő mondta, hogy azért kell a cukros víz és nem a sima, mert a sima vizet kiköpi, a cukrosat nem :shock: Fene se tudja :? Én még mindig azt mondom, hogy az anyatej szomjoltó is és nem kéne a víz, ezért nem értem, miért mondja a védőnő is, a csecsemős, a gyerekorvos is, hogy adjam neki :roll:

Ancsa - nyugi, látod, mi is 35 hétre jöttünk, és milyen jó súlyban volt Lottika, nálatok már nem lehet ez gond!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szia Marek!!!!!!! Bocsánat, hgy így ismeretlenül, de én az anyatanyás csapatba tartozom, előtte itt voltam velük a bneten, szóval asszem képben vagyok.
Kislányom is hasfájós volt, és ez egy tipikus tünet.
Két megoldás: vagy a mecsek tea ízesítetlenül, vagy az infacol. Utóbbit gyógyszertárban tudod beszerezni, és szopi előtt adhatod neki. Nekünk az infacol nem hatott igazán, így én még a sima köménymagos teát is adtam szegénykének. Sima köménymag, jól leforrázod, állni hagyod kb 5 percig, leszűr, nagyon pici szőlőcukor bele és mehet. Remélem tudtam segíteni, és mégegyszer bocsi, hogy ismeretlenül megszólítottalak. :oops: :wink:

kikuka
 
 


nusildi: Ha esetleg nálam is itatásra lenne szükség, először tiszta babavízzel fogok próbálkozni.Én sokáig ittam a cukros vizet+teát, hát meg is látszott a fogaimon. De Én eddig úgy tudtam, h csak nyári babáknál, nagy melegben kell a szoptatás közt itatni, m a meleg miatt szomjas lehet. Mindenhol csak azt olvasom, h 2-3 éves koráig amennyire csak lehet mellőzni kell a cukrot. De ha ragaszkodsz a cukros vízhez, én a helyedben gyümölcscukorral csinálnám, mégiscsak egészségesebb :roll:

Kép
babe.
 
 


sziasztok
handrea: férjed már jobban van?

kriszta: nagyon aranyos a fiad :wink:

ildi: nagyon illik a kislányodnak a fülbevaló :wink:

l.katának és borkabynak drukkolok, hogy minden rendbe legyen.

inez és emmalena örülök, hogy már otthon vagytok :lol:

sensi: tök jó neked, hogy te döntheted el, hogy mit, hogyan szeretnél a szüléskor. irigyellek érte :oops:

Gratulálok Nyugtonmalacnak és Borinak, sok eröt és egészséget nekik

emmalena: nagyon helyes lányod van :wink: :wink:

kata: és ancsa: jobbulást nektek

marek és emmalena: jó volt olvasni a szülés történeteiteket, bár emmáé egy kicsit ilyesztö /fájdalmas/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


gyomorégősök: próbáljátok ki a Salvus gyógyvizet, utánanéztem és terhesek is ihatják. Nekem is sokszor ég mostanában+a nyelőcsövem is, ami még elviselhetetlenebb, és már a Rennie nem hatott, pedig eddig bevált,de a gyógyvíz hatott. Patikában+drogériákban lehet kapni, én 520ftért vettem 2l-t,de csak picit kell belőle inni,és csak ha ég a gyomor.

Kép
babe.
 
 


tegnap szivhangon minden rendbe volt :lol: , fájásom most csak max.75-ös volt :roll: , bokám gyönyörüen leapadt, kórházat megúsztam. :lol: :lol: :lol:

1 hét múlva megint CTG, és a doki is akkor vizsgál.

jóslóim mostanában nem nagyon vannak, szóval szerintem simán kihúzzuk egyben végig. :? :lol: :roll: :cry: :wink:

tegnap minden hiányzó cuccot begyüjtöttem a kórházi csomagomba, úgyhogy ma már össze is pakolok :oops: :roll: . már éppen itt az ideje :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kikuka
Köszi! Elkészült a Mecsek tea, azóta alszik a kisasszony, mondjuk nagymamának benne volt a keze a dologban. :lol: Gondolom, ha lefekszem, akkor rögtön ébred... :roll:

Szöszke
A dokim ott volt a szülésnél, arról nem nagyon tehet, hogy a végén ilyen hirtelen történtek a dolgok. De előtte is velünk volt, meg utána is, meg a hét kórházban töltött napot is nagyon megkönnyítette. Az meg direkt jó, hogy a kitolásnál nem volt ott, mert ő ellenezte a gátvédelmet és tuti vágott volna... :lol:

Ja, és nekem se volt kenet szülés előtt. Mondjuk csodálkoztam is rajta.

Felébredtünk...

marek
 
 


Hahó!

Nyugtonmalacnak óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!


Emmalena! Gyönyörű a kislányod! És gratulálok ehhez a nem túl könnyű szüléshez!! Folyamatosan borzongtam olvasás közben, mert iszonyúan hasonlít az én első szülésemhez - oxytocin ügyileg mindenképp. Az nagyon fáj! :roll: :cry:
De túl vagy rajta, minden ok és ez a lényeg!

Lkata! Nagyon drukkolok neked! Hogy mindnen beinduljon magától és ne kelljen megindítani a szülést!!!!

És mindnenkinek ezt kívánom Anhel, Mtöcsök, Szöszke, Timi, Sensie és mindneki akit most hirtelen kihagytam :oops: bocs!

Én is ma reggel ctg-n voltam, elhanyagolható fájások, inkább csak keményedések a baba mocorgásától.... :cry:
Dokim hétfőre rendelt vissza, aznap töltöm be a 40.hetet, akkor ctg, és jó alapos méhszájvizsgálat - szülésbeindítás gyanánt :shock: :shock: :shock:
Hát ezt nem szeretném megvárni....remélem beindul a dolog a hét végéig magától, okt. 19-én vasárnap szeretnék szülni, a nagymamám szülinapján :lol: :lol: nagyon boldog lenne, az tuti!!! 83. szülinapján egy fiú dédunoka :lol: :lol: :lol: - ő ugyanis nagyon fiú-párti, 2 fia van :wink: Szóval szép szülinapi ajándék lehetne neki!
Fel is kellene turbóznom apát (fogfájásból lábadozó férjecskémet), mert talán egy kis szex is megtenné hatását :oops: :lol:
Nem nagyon szexelgettünk, talán ez is a baj :?
Ma megbeszélem vele a dolgot, gondolom nem lesz ellenére :lol: :lol: :lol:

Éva! A túlhordást nagyon nem szereti a dokim, ezért inkább manuális beindítósdit javall......ennyivel lettem okosabb a mai délelőtt :?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok, most jöttünk meg a sétából, megint volt vagy 35 perc, amúgy a sárgaságra állítólag a levegő is nagyon jó!
Volt itt a doki, azt mondta, hogy még mindig sárga és igyuk azt a vizet, napi 1-1,5 decivel mindenképp, mert különben nem fog elmúlni. :?
Kaptunk beutalót csípőszűrésre és itthagyott a rotavírusról egy tájékoztatót, hogy gondoljuk át, adunk-e be oltást neki, egy db oltás 17 e forint és kettőt kell adni neki asszem 4 héten belül :roll: Fasza, mert k.rvára nincs pénzünk :shock: :cry:

Na megyek is, eszek, míg fel nem ébred a kisasszony.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi

Az első gyerekünknek mi is mindenféle oltást beadatunk, az ikrek már csak a kötelező oltásokat kapták meg és mégse lett semmi bajuk.

Ma már a bárányhimlőtől kezdve minden ellen beoltatják a gyerekeket, mi se voltunk annak idején minden ellen beoltva és mégis itt vagyunk. A gyerekek is átestek a bárányhimlőn és nem is volt olyan vészes, de nem akarlak befolyásolni, csak leírtam a véleményemet.

Andi

Jó neked, én még nem beszéltem a dr.nőmmel a túlhordásról, de az enyém állítólag egy hetet hagy túlhordani..... mi vár még rám.

Anhel

Hát jó lenne, ha a hányinger is már valamiféle jel lenne, de azóta sem történt velem semmi, már az a barnás valami sem folyik belőlem, de nem baj, már nincs sok hátra.

Emmalena

Én is megkönnyeztem a történetedet!!! Igaz mostanában már mindenen tudok bőgni, de ez tényleg megható volt.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

NAGY-NAGY GRATULA NYUGTONMALACÉKNAK!!!JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!!:D

Emmalena, gyönyőrű kislányotok van!Olyan jó kis husis!Édes nagyon...:D

Marek, sztem az tök jó,h állandóan enni akarsz!Én meg pont fordítva vagyok ezzel!És félek,h nem lesz tejem úgyhogy erőltetem magamba a kaját,de nagyon nem esik jól!És nem tudom,h miért,mert szoptatok egyfolytában,tehát eléggé leszív a kisaszony! :(

Zsuzsu,édesek a fiaid!A kis Konstantin is olyan jó kis gömbölyű!Zabálni való!Julcsiban is annyira birom,h kis pufi!:D
És igen végül császáros lettem!de az én sebem nem viszket csak néha rohadtul húzódik!Meg pisiléskor úgy érzem szétszakadok!

tényleg akik császárosok voltak azoktól egy kérdés!Meddig véreztetek és milyen volt?Nekem még mindig ilyen tiszta piros vér jön változó mennyiségben!

Velünk egyébként minden rendben!Julcsika olyan jó baba!Álmodni sem mertem volna,h ilyen lesz!(persze nem akarom elkiabálni :lol: )
Eszik,alszik,nézelődik...csak akkor sír,ha éhes és akkor sem hisztizik csak inkább nyöszörög!Annyira tündér!
Persze mi sem a következetes nevelésünkről leszünk híresek azz tuti!Én már a kórházban is magam mellé vettem az ágyon és itthon sem aludt egy percet sem az ágyában!Rajmival megállapítottuk,h olyan jó érzés ha közöttünk alszik!Látjuk,halljuk a szuszogását! :roll:
Ma meg olyan szép idő volt,h kimentünk sétálni a tiszapartra!fél4kor indultunk fél 5volt,h hazaértünk kivettem a kocsiból levettem a kis szőrös rucit róla és még mindig alukál!jól kiütötte a friss levegő!:D

ja,és még lenne egy cicis kérdésem!Nekem napközben tök jó puhák, eszeget a kicsi rendesen és estére annyira bekeményednek, fájnak!de ugye este meg éjjel jóval kevesebbszer szopizik!félek nehogy begyulladjon vagy ilyesmi!
Ti hogy oldjátok meg?fejtek lefekvés elött?
Vendég
 


Sziasztok!!

NYUGONMALACÉKNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!!


Tercsi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!

bocsi, helyzet van, jövök, amint tudok!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?